Joes Crab Shack!

.
Ååå, nej min haklapp gick sönder! 
.
.
.
.
.
Igår åt vi på Joe´s crab shack och åt middag eftersom Emelie åker hem idag. Det var jätte-trevligt! Och hennes nya kompis Brandon. Man åt med händerna och allt skräp efter kabborna slängde man i en hink som satt fast i bordet! Riktigt gott var det och kladdigt!
.
Puss

du&ja=VI

Varför är allt så svårt?
.

.

trick or treat?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Happy Halloween! Vilken helg är helt slutkörd! Plus att det blev en hel del plugg också vilket är väldigt viktigt! Och tyvärr är min budget lite so so så det fick bli samma kostym som förra året för mig. Men det gör då mig inget. Jobbade sent så det vara bara hem och göra sig klar för att dra ner till alla glada människor!
.
Även fast jag hade kul på lördagskvällen så vad ändå denna kväll något av det lilla extra, fick se alla dessa söta barn som klätt ut sig och gick runt och frågade "trick or treat". De var ju bara för söta så jag förstår varför de fick så mycket godis! Skulle inte du bara ösa i godis i deras korgar om de kom och knackade på hos er? Jag skulle då det!
.
Idag så tog även Emelie och jag en cykeltur till beachen och det var härligt! Lite blåsigt men det var okej. Där nere åt vi musslor och fisktacos. mums! Fast musslorna var så där, tuggumi med jäst smak typ :) haha.. Ingen större hit! Jo, och naturligtvis så fick jag punktering på cykeln! Det sög men det är väl som det ska vara! Bad luck!
.
Nu ska jag tvätta ansiktet, krypa ner och titta på Desperate Housewives! Och imorgon får vi också reda på provresultaten! Spännande!
.
God natt!
Puss

RSS 2.0