biff eller tjock, lite av båda tror ja.

It´s time to hit the gym! Ska träffa en tränare och snacka lite. Ska jag följa Anna Ankas spår! Hmm, det återstår att se :  ) haha,  jag har iaf det bara bra. Lite stress denna vecka och kommande med mitt stora Geografi Arbete!
.
.
Haha, biffig eller lite små tjock! hmm, både och kanske : ) hhaa
.
puss

Flirta lite

Malin som personlig tränare? Hur låter det? Haha, vi får väl se. Iaf, idag när jag var på gymmet så kom en kille fram till mig och frågade vilken jag var. Han berättade hur han och hanns kollegor tittat på mig när jag tränar och tycker att det skulle vara jättekul om jag kunde börja jobba för dem. Men jag sa ju då att det är ju inte så lätt eftersom jag inte har rätt visum. Det visum jag har säger att jag inte får jobba! Men han sa att han skulle hjälpa mig att fixa ett "bra" visum till mig! Dock inte helt hundra om det går men han skulle prata med deras chef. Som också vill träffa mig. Well, jaa jag skulle kunna dö för ett Green Card just nu! Men who knows!
.
Haha, om jag ska bli en personlig tränare måste jag verkligen sätta mig in i det där med kosten asså. Jag äskar ju mat lixom! haha.. Just de, skulle få gå någon kurs också och om OM jag skulle nu börja jobba där så skulle jag få göra spinning biten också ibland :) haha.. Yeeaah!
.
Annars då, fick mitt körkort idag. ÄNTLIGEN. Har typ väntar 12 veckor på det nu...
.
.
Så nu kan man köra bil "säkert" igen :) Även fast ett rosa körkort fick en och en annan polis att flirta lite :)  haha
.
Nu ska jag göra matte! Puss o kram

One more A

Hihi, fick tillbaka mitt prov idag i geografin och jag fick A igen! CRAZY! Jag som trodde att jag gjorde hemskt dåligt på det. Det kändes verkligen bajs! Men hihi, A :) HAHA.. Så vad tror ni jag ska göra nu då? Klockan halv 11 på kvällen? RÄTT! Plugga! Fast bara en liten stund! Ska träna tidigt imorgon bitti!
.
Hoppas allt är bra med er! Bara 5 veckor kvar till sommar-lov!
.
Puss o kram

Trött eller?

Jag mår bra, bara fruktansvärt trött så nu ska jag lägga mig och sova! Guuud så skönt det ska bli!
Hade ni en bra söndag då? Jag tränade åkte till kyrkan sov pluggade och chillade. Ingen påskmat blev det int heller, inte ens någon liten sill bit. Bhhuu! Hade iaf hoppats på lite sill men det blev ju inget i år heller. Kanske nästa!
.
Hade nyss prov i skolan, får väl se hur det går.. Ingen aning. Är för trött för att tänka!
.
Good natt!
Puss o kram

Glad påsk

Nu var det en vecka sedan jag bloggade senast. Har haft så mycket denna vecka och ja jag känner mig lite stressad nu iför skolslutet och betyg osv. Men det ska väl ordna sig! Får vi väl hoppas. Denna vecka då, jo lilla Tessa fyllde 4 år i år. Galet! Grattis grattis till henne! Så jag bakade en prinsess tårta(som jag bakat) och åkte dit med, dock kunde jag bara stanna där ett litet tag för jag skulle till skolan. Haha, jag tog med mig Kajsa dit och det var väl inte så populärt bland Ella och Tessa men det gick bra :)
.

.
Sen annars då, i söndags så fick jag mitt hår gjort gratis av en frisök jag och en Svensk tjej. Kommer tillbaka till henne snart. Nää jag kan lika gärna beskriva henne nu! Cici är här från Sverige, det är Annas pappas flickväns sons tjej. Fattar ni? Så Annas pappa är tillsammans med en kvinna och den kvinnan har en son och han är ihop med cici. Så enkelt var det! Hon är golfproffs så hon ville hit och golfa lite innan hon skulle börja jobba sitt nya jobb i Sverige. Iaf, så tog jag ut henne då för en vecka sedan, vi åt lite Mexikansk mat och hade det jättetrevligt. Sen gick vi till en bar i CDM, Landmark. Och där träffade vi ett helt gäng med golfare som hon skulle golfa med. Men när det gäller Amerikanare så är det mycket snack och lite verkstad. En iaf var frisör och han erbjöd sig att fixa våra hår gratis! Så ja tack! Det var kul.
.
.
Så i Torsdag så tog han ut oss på middag och jag beställde in det ena och det andra och cici undrade hur vi skulle få råd med detta.. Men inga problem, klart han betalar.... The American way! haha..
.
Påsk blev det inte så mycket av för mig. Kunde ha följt med familjen till Palm Desert men jag känner att jag har så mycket med skolan just nu så stannade hemma.. Så idag har jag faktiskt fått riktigt mycket gjort. Skönt! Då är det bara att fortsätta i samma takt imorgon!
.
I fredags så gjorde jag naglarna med Bozena efter som det var hennes födelsedag. Och sen lite lunch också!
.
.
Nää nu ska jag sova!
Puss o kram
Glad påsk

Buuhuu

Ute är det 30 grader varmt, solen skiner och det är super varmt. Och det bara rycker i mig, vill åka till stranden och sola men istället duktig som jag är sitter jag på bibloteket och pluggar. Men erkänn, lite synd är det väl om mig?

STRESS

Herregud!! STRESS! Känns som denna semester snart är över och jag har så mycket mer som måste bli klart.  Kan inte vänta tills det andra Geografi provet är över! Ska bli så skönt! Det är på torsdag så om en vecka.. Ska börja plugga nu så har inte allt för lång tid på mig att skriva detta inlägg eftersom skolan går först för mig!
.
Men ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande lever mitt i all stress!
.
Ska skriva en bra historia i Engelskan, vad ska jag skriva om?
.
Puss o kram

100 Hinkar...

Vilken helg, blev inte riktigt som jag tänkt mig plugg vis men jag har iaf fått in 10 timmar. Men vi får se hur det går med allt. Ska strax sätta igång att renskriva alla mina nyheter. Och det tar sin lilla tid. Måste nämligen ha det klart tills på Tisdag då jag ska träffa min lärare och gå igenom allt typ. Så att jag kan skriva ett bra arbete. Arbetet jag ska skriva handlar om Kina och igår lyckades jag få kontakt uppgifter till en Kinesisk kvinna som jag kan fråga om allt möjligt. BRA!
.
Blev hem bjuden igår kväll till en dam i min klass på middag. Hon är från India så Indisk mat var ett facktum! Någon vegetarisk soppa först men någon god sallad. Huvudrätt var typ som en soppa med getkött och till det hade man bröd. Och sist men inte minst en prinsess tårta som jag hade med mig :) Så när jag kom hem vid 10 var jag proppmätt, trodde att jag skulle rulla fram.
.
Idag följde jag med min kompis Bozena till South Cost plaza för att kolla på förlovnings ringar! haha, gud vilka fina det fanns.. Snacka om svårt val! Hennes pojkvän vill att hon ska välja och jag tror nog att jag aldrig skulle kunna göra det!
.
I fredags satt jag barnvakt åt Ella och Tessa, vilket var superkul. Vi åt burgare och drack milkshake innan vi lekte polis och tjuv.. De år så söta. Träffade de även i lördags och Ella var ju för gullig. Hennes pappas jobb var tvungna att byta jobb för hyran av lokalen vid havet var för dyr. Så nu sitter de i en byggnad vid flygplatsen och tittar ut över betong ist för havet. Så Ella sa till hennes pappa;
-" Pappa, saknar du havet?"
- " Ja, varje dag!"
- "Pappa, jag tänker ta 100 hinkar med vatten och ställa utanför ditt fönster så att du kan se havet."
- "Va snällt, Ella!"
10 minuter senare
- "Pappa, vet du var vattenslangen finns på ditt nya jobb?"
.
Hon var väl för söt när hon sa det!
.
.
Här bor jag, lite svårt att se hur stort det är pga av alla träd.
.
Puss o kram

Bensin priserna!

Ska träffa Ella och Tessa igen på Fredag :) Kul, och inte nog med att man behöver pengar. Har nu märkt hur dyr bensinen är? Herrrugud!  Jag fyllde nämligen upp en super törstig mercedes idag, $100. Skapligt om man säger så! Hur är priserna hemma i Europa?
.
Idag så ja, jobbat och vart i skolan. Och det samma gäller imorgon med, fast bara jobb på kvällen. Anna och Jim ska ut en liten sväng. Joo, just det! Jag ska till kiropraktorn imorgon efter skolan. Skönt! Undra om han kan få till det lika bra som du Fredrik. Kommer du ihåg när jag var hem och du lyfte mig.. drdrdrdrp sa det i ryggraden! Så himla skönt det var! Men som sagt det får vi väl se imorgon!
.
Nu ska jag kolla upp ett recept. Ska bara prinsess tårta på lördag. Någon som har något tips? Jag vet inte vad jag gett mig in på. haha, det slutar väl med att jag får åka till IKEA! haha... Ska nämligen hem på middag till en i min klass, hon är från India så jag blev dit bjuden eftersom jag hela tiden berömmer deras goda mat. Spännande, hennes dotter ska laga mat så de undrade om jag kunde klara var stark mat! SJÄLVKLART! Om det finns tillräckligt med vatten och yoghurt! haha.. Hennes dotter är det som lagar maten och hon har en blogg där hon skriver alla recept och så.. Vet dock ej vad den heter men det ska jag ta reda på.
.
Ska hoppa i sängen nu! Träna imorgon... Säger dock ej vilken tid ; ) haha.
Puss o kram

Skolan...

Japp, idag var det slut på lovet och tillbaka till verkligheten. Är jag konstigt men jag tycker att det är jätte skönt att skolan börjat igen. Och nu har vi endast 2 månader kvar att visa lärare vad vi går för. Så u blir det att lägga i 5:ans växel när det gäller pluggandet! Inget mer fis-åkande. Fick tillbaka ett prov idag, 96 av 100! Så detta var ju en utmärkt start efter det långa lovet då jag inte alls kände  mig frisk!
.
Nää, som sagt har ju prov på onsdag så borde plugga lite eller? Jaa! Gud, sen måste jag ta tag i matten! Jag lovar jag ska göra det imorgon! Ska cykla tidigare till skolan så att jag kan sitta där och plugga! kom igen Malin, U can do it!
.
Cyklade 76 km igår också, berg! Gick himla bra för att inte ha hunnit cykla på 2 månader. Asså jag lägger ner så himla mycket tid på att plugga så ja man måste prioritera! Så cykel brännan sitter där den sitter! haha.
.
Måste plugga nu!
Puss o kram

April April....

Haha, jag kan lura dig vart jag vill. Haha, gick ni på det? Den dagen jag blir förlovad är långt borta, så oroa er inte :) haha... Busigt av mig! haha..
.
Nu ska jag iväg och simma med Ethan! Och han är inte min fästmö eller pojkvän BARA kompis! Kommer alltid vara min kompis!
.
Puss o kram

Inte så liten längre...04/01/11

Vet inte om jag är knasig eller så!! Men på något sätt så känner jag mig väldigt lycklig när jag är med Ethan. Iaf, när vi var ut och åt i torsdags kväll. På en jättefin resturang och helt plötsligt utan för varning tog han fram en blå liten ask. Jag visste inte vart jag skull ta vägen. Så ja nu är jag förlovad!
.
.
Kommer aldrig vänja mig vid denna ring!
.
Måste dra nu, jag ringer er imorgon familjen!

RSS 2.0