30 grader

Vilken dag asså, 30 grader och brännan sitter så fint så. Värsta bond-brännan ever! Men det får vi fixa till nästa helg! Gud, livet är så underbart på sommaren.
.
Idag så har jag varit på benen hela dagen och nu är jag trött. DÖ trött! Ethan hade ett grill party och det var jättekul, jag chillade och fick träffa hans kompisar igen. Det var kul men Ethan blev lite för känslig och började att fråga mig om pojkvän - flickvän grejen. Men jag känner inte samma som honom, gud jag känner mig så dum. Iaf, så till slut fick jag åka där ifrån.
.
Imorgon är det jobb igen och det ser vi fram emot! Allt kommer att bli som vanligt igen. Mat träning osv. Happy! och snart ska jag hem till sverige :) happy!
.
Puss o kram

Magsjuka!

Nu är skolan över och min magsjuka. Japp, ni läste rätt. Har varit magsjuk hela helgen men nu mår jag bättre. Skolan slutade i torsdag och jag blev hem bjuden på ett bbq party och det kunde man ju inte säga nej till. Så jag åkte dit med lite mat och chillade. Sen skullle vi spela beer pong men jag min mage kändes inte alls bra så jag satte mig ner för att titta och skulle bara ta kvällen som den kom. Sen när vi drog till lägenhets komplexen nära skolan där alla studenter bor fick jag jätteont i magen. Och till slut fick jag nog. Jag var bara tvungen att åka hem och vila. Klockan 2 på natten vaknade jag av att jag spyr överallt.  Knas, städar upp allt och lägger mig för att sova (sover hemma hos min kompis och dom har heltäcknings-matta, inte bra) sen vid 4. Samma sak igen. Spyr som en kalv. Då fattade jag att jag inte var okay så jag drog hem och duschade. Somnade om!
.
När Anna kom ner för att göra frukost kom jag in till köket för att säga till henne att jag inte mådde så bra och volia. Jag spyr igen! Och sen dess har jag varit liggandes i sägen.
.
Fast idag på eftermiddagen så kände jag mig lite bättre så jag åkte och såg på Hangover 2. Haha, den var helt okej... Men jag tycker att den första var bättre. Den andra var precis lika dan, fast den utspelade sig i Thailand!
.
Dock vet jag inte mina betyg än men det kommer nog i veckan!
.
Puss o kram
Lovar, ni kommer att få höra av mig imorgon!

Trökigt inlägg..

Nu är det bara 3 dagar kvar i skolan och 4 prov. Sen så, sen är det SOMMAR! Så det gäller att ligga i med allt pluggande nu innan slutet!
.
Idag har vi bakat bullar hela dan typ. De blev jättebra! Kom knappt ihåg sist jag åt en bulle! Om man skulle ta och plugga lite nu kanske... Åka till ett fik kanske. Vi får se måste iaf sätta igång nu!
.
Puss o kram

Hoppas, hoppas...

Snart är skola över så då ska väl bli ordning på allt, sömn och maten framför allt. För när man går i skolan till klockan 10 på kvällen är man inte så sugen på att äta. Nää, det var fel av mig. Jag kan alltid äta men det känns inte bra att äta klockan halv 11 på kvällen bara.
.
Iaf, nu har jag bara en lektion kvar av denna ESL klass jag tar. SKÖNT! Nu återstår det bara att få ett bra betyg! Hoppas verkligen på ett A! Hoppas, håll tummarna för mig! Får väl reda på det på Onsdag. Ska väl baka en kaka kanske och ta med mig, lite fjäsk! Gud, säger hon att jag bara får B(det har hon ingen annan anledning till att göra av personliga själ) kommer jag börja gråta och springa hem! Hon gillade då mitt papper jag skrev om surströmming. Hon sa att hon aldrig skrattat så mycket i hela sitt liv! Haha, när hon läste det papperet, hon visste inte ens att det fanns något sådant. Well, now she knows!
.
Annars då, gud tranar och står i. Bra två veckor kvar i skolan nu och jag måste bara ligga i nu! In i det sista. Imorgon får jag tillbaka mitt papper som jag skrev i Geografin (26 sidor).. Undra hur det gick! Hoppas att det inte gick allt för dåligt. Gud dessa två veckor OMG! Ska stax flytta mig till sängen för att läsa lite geografi så att det går bra på provet nästa vecka! Gud nu kom jag på vad jag måste göra. Måste ju rita den sista kartan också! SUCK!
.
Men gud va skönt det ska bli med sommar lov snart. Och att komma hem till Sverige! Och på sommaren ska jag bara chilla och gå på en date i veckan minst! Kul kul. haha, när man skriver ordet kul är det lätt att man skriver fel. haha, om ni fattar vad jag menar. Usch malin!
.
Har sprungit 37 km denna helg, bra va? Och imorgon är det dags för gymmet igen! Yeah!
.
Just det var på ansiktsbehandling igår och det var så nice. och hon som gjorde det på mig var helt fantastisk! Ska dit igen om två veckor. $40 behöver jag bara betala för något som kostar $250 dollar! Yeah! Kan man inte säga nej till.
.
Puss o kram

YEESS!

Nu så nu är arbetet klart och jag kan slappna av lite! Gud va skönt! Så idag gick jag på massage också för att fira att jag äntligen är klar med denna tunga vecka! Hur är det med er då? Imorgon ska jag till gymmet  och träna som bara den, tränade inte idag. Jag är så trött så att ögongen går i kors, väntar bara på att mina lakan ska bli torra i torktumlaren. Sen så!
.
Idag så är det cinco de majo, Spanska National dagen och det firas må ni tro. Folk är som galna, fast inte jag jag orkar verkligen inte göra något. Ethan ringde och han ska komma förbi imorgon och titta på tv med mig för jag jobbar kväll.
.
Och på lördag ska jag upp till LA på field trip med Geografin. Jag och en kompis ska ta tåget upp tidigt på lördag morgon. Vi ska nog ta med frukost då, men vi får se. Tar nog med mig kameran vi får se!
.
Något annat, joo jag ska beskriva något typiskt Svenskt i en ny engelska uppsats! Har du något tips?... Ska kolla till tvätten nu.
.
Måste åka förbi skolan imorgon med mitt visum så att jag får åka hem till Sverige imorgon!
.
.
Söta små tjejer.
Puss o kram

Jag lever..

Denna helg har Anna och Jim åkt iväg för att fira någon kompis födelsedag uppe på någon vingård. Så med andra ord har jag det fullt upp. Fast det gör inget, det har gått så bra så hela dan. De kommer hem imorgon vid 4 så... Iaf, idag har det typ varit som en vanlig veckodag, jag känner då ingen skillnad för utom att partyt började 6 på morgonen :) haha, men det är ju sovmorgon för mig så det var inga problem. Så innan Maja vaknar upp och ska ha mer välling ska jag försöka plugga lite. För det här projektet jag har gör mig så STRESSAD, jag lever nästan. Can´t wait till Thursday, sinco the Mayo!
.
Puss o kram

RSS 2.0