"När barn är sjuka får de inte dricka vodka" 29/9 kl 20:45

Blev ingen Jazz funk idag tyvärr, Tessa var sjuk idag så vi var hemma och tog det lugnt. Men kanske nästa vecka, så idag blev det en löprunda. Måste ju hålla mig till mitt och Sofias vad, inget socker och mer träning. Än så länge går det fint!

Även fast tjejerna varit dåliga och så där halvpigga har de varit jättesöta mot mig idag. Och detta gjorde att denna dag gick superduper snabbt. Vi lekte doktor och det har blivit deras nya favoritlek och idag var det Tessa som var sjuk. Hon hade svalt 4 ormar, inte så bra.(Barns fantasi) Så jag fick vara doktor och Ella sjuksyster. 
  
På golvet låg det en nappflaska som tillhör deras dockor som Tessa tog upp och började "dricka" ur och då kommer Ella och säger "Barn, sjuka barn får inte dricka vodka. De får drika mjölk"...  Haha, jag trodde jag skulle smälla av kunde inte fatta vad hon just sagt, men kul var det då. Då förklarade jag för henne att vodka dricker inte små barn, man måste blir vuxen först. Och då tittade hon på mig som om jag vore knäpp! : D

Vet ni mer då, idag på eftermiddagen så gick vi till parken en sväng för att få lite luft och vad händer då? Det börjar regna lite... Helt paff blev jag, först tänkte jag att "jaha då var det en fågel som bajsat på mig igen" men det var det inte. Men det varade inte länge, kanske 5 min och det regnade inte mycket. Barnen som var i parken blev helt till sig "Det regnar! Jippi!"... Jag pratade med en mamma där och hon sa att det verkligen var ovanligt med regn så här års.



Puss Malin




Pulse Prefection... 28/9 kl 21:15

Nu var det gjort, det första testet av den vibrerande mascaran. Helt klart en okej mascara enligt mig men att den vibrerar är något man måste vänja sig vid. Därför blev mitt första test inte så himla bra som jag hade hoppats och mascaran klarar nästan sina 7 krav. (Det står sju must-haves of lash prefection) Borsten är gjord av silicon.

- Ger fransarna tjocklek... Räknas spindelben?
- Extrem längd... Absolut, jag som i vanliga fall har ganska långa fransar fick super LÅNGA.
- Separerar fransarna.... Nja, jag vill ta en borste och separera de lite extra efter. Men detta tror jag bir bättre ju mer van man blir.
- Intensiv färg... Ja, det har den men svart är väl svart?
- Böjer fransarna... Ja, det gör den. Du behöver ingen fransböjare.
- Hälsosam lyster... Att man ser pigg ut eller? Fattar inte. Det gör man väl med lite mascara på.
- Klumpfri... Mm, det är den.

Alltså så uppfyller den 5 av 7 enligt mig och detta är ju en smaksak. Men jag håller mig nog till min favorit, Clinique high impact mascara. Men jag ska absolut ge den några chanser till så får vi se sen. Imorgon* tänkte jag måla mitt ena öga med Cliniqe och den andra men Mybelline Pulse prefection och lägga ut en bild.

* kanske imorgon


 Ska väl även passa på att berätta lite om min dag men det finns dock inte så mycket att berätta tyvärr, att det är måndag säger väl allt. Men jag har faktiskt provat på Jazz funk och det var super kul. Nästan som hiphop tror jag... Jag kanske är helt ute och cyklar men så att ni kanske får ett hum om det. Jag gillade det supermycket och det var superkul.  Så ska dit imorgon igen, längtar redan! 

Och efter att jag dansat i en timme så gjorde jag yogan som var direkt efter och det gick mycket bättre denna gång om man jämför med förra gången. Tror faktiskt att instruktören vart förvånad över hur bra jag faktiskt var. (gud va jag skryter, haha) 

Tvättade även två mjukisdjur idag för första gången själv och jag kände mig som en djurplågare, stackars djur. Och ta mig inte nu för en tönt eller det kanske rättare sagt var jag är men jag har fortfarnde mitt favorit djur i sängen som jag också hade för 19 år sedan, thats me.

Thats it! Nu ska jag göra annat, hörs imorgon.

P

Top model? 27/9 kl 20:00

Vad tycker ni, är inte detta en bra bild? Tycker nästan att denna pose helt klart ska ha en plats i Top model... Haha....



Nu är jag sjukt-trött vill gå och lägga mig men jag måste ju göra min uppgift först, blogga!

Som sagt vi drog till Mission vejio idag för att kika på triathlon tävling, en "liten" sådan. Det var BARA 900 människor med. Tycker verkligen inte att det är så lite. Och min vänn Justin var med där idag men jag fann honom inte. Det var som att leta efter en nål i en höstack. Så det var ju lite tråkigt men jag fick iaf se lite triathlon. Man blir så sugen på att köra för det är en helt annan stämning här jämtemot i Sverige. Alla, de flesta är helt galna i den sporten.

Efter att jag och Sofia sovit en timme hos mig så körde vi till spectrum för att se om de hade den omtalade vibrerande mascaran och de hade den. Så imorgon kommer resultatet, spännande va? När jag hittat det jag skulle ha drog vi vidare till yoghurtland och tog det med oss för att kika lite på utsikten. Dock var det för dimmit ute så man såg inte så mycket. Synd, men vi får göra det igen!

Appropå detta men yoghurt idag igen var för att imorgon så startar vår vita vecka som innebär inget socker och massa träning. Sen nästa helg så ska vi ha utvärdering för att se hur det gott. Och förhoppningsvis kan man kanske hålla det tills Stina kommer men det är inte lätt. De har socker på allt här!

Svar på tal då, hur mycket colan rymde... Ja, den rymde 1,5 liter. Fannas en större storlek att välja på och det var 2 líter. Och popcornburken rymmde säkert 4 liter.



Nu duger det, god natt! Finns på skype om någon har lust, kanske mamma kan svara då!

P



Den hemlösa snoppen... 27/9 kl 12:00

Glömde att berätta för er om den mest vidriga upplevelse jag varit med om här i Orange county. Igår när jag och Sofia var påväg till IKEA så satt det en hemlös hög gubbe på en bänk. Och precis när vi åkte förbi så slängde han fram snoppen och kissade på gatan SITTANDES kavr på bänken! Så jäkla äckligt asså, kommer drömma mer mardrömmar om den än skräckfilmen igår.

För tillfället så ligger både jag och Sofia som två utslagna sjölejon på min säng. Vi har nyss ätit 15 pankakor var! Det ni... Så jag tror att det blir en lite nap nu...

Förövrigt så är ni dåliga på att kommentera!

P

Moschie moschie.... 26/9 kl 24:00

Vilken dag, bra start men ett bättre slut. Vet inte varför jag skrev så, lät lite poetiskt. Idag har jag iaf hängt med Sofia, som vanligt! Hon kom till mig idag vid 10 tiden efter att hon lämnat av sina föräldrar på flygplatsen. Vi drog till Zink såklart och käkade frulle. Ja här har vi ju den bra starten Zink! Strax där efter så drog vi iväg till Laguna för att återlämna Sofias föräldrars hyrbil. Där hade vi även tänk gå och kika på sjölejon men vi hittade inte stället där det skulle vara. Vi körde säkert förvbi det 2 gånger men de hade ingen skylt iaf ingen som vi såg så det blev inget denna gång. Så då drog vi till yoghurtland och käkade lunch. Haha, jaa vi åt "glass" till lunch! Och när vi satt där och åt vår så kallade "Lunch" så pratade vi om IKEA och Svenskt godis så vi drog dit och jag köpte Kexchoklad. Tycker ni att jag verkar ha en bra dag än så länge?

På eftermiddagen drog vi till Fashion Island för att shoppa lite, jag köpte ett par skor för 11 dollar. Helt klart värt det! Det var det enda men jag var där för att skaffa en vibrerade mascara. Har ni hört talas om den? Ska tydligen vara superbra så tänkte prova den för att se om den nu är så himla bra. Och på så sätt vet ju ni där hemma i Sverige om det är lönt att lägga pengar på den när ni väl får den. 

Skulle inte jag köpa en kavaj idag? Jo det var tänkt så men det kändes inte helt rätt när jag väl stod där med påsen i handen och hade betalt den. Så jag lämnade tillbaka den, ni förstår känns det inte bra i magen så är det inte ett bra tecken. Så jag känner mig lyckligare nu utan påsen!

När vi insåg att vi inte var på humör så bestämde vi oss för att gå och käka på det omtalade stället.... Ja ni vet vid detta laget vad jag menar. Så jag tar inte upp det! Iaf där inne så bestämde vi oss för att gå på bio och vi var sugna på någon rysare så vi såg Jennifers body" helt sinnes sjukt dålig film. Se den inte! Usch, det var ingen fem toastare direkt. Men jag fick iaf goda popcorn och trevligt sällskap. 

Och innan bion skulle börja så gick vi runt runt och kikade på Fashion och vår humor blev allt mer sämre. Vi gick runt och skrattade som tokar, folk måste trott att vi var höga. Jag skrattade supermycket, så där mycket så att man typ sväljer luften och får ont i magen. Förstår ni hur jag menar? Så när vi väl gå där klämmer jag ur mig; 
- Jag skrattar så mycket så att jag blir varm i knäveckerna! Haha...

Vet ej vad jag fick det från men men. Och sen då, herregud... Jag frågade Sofia om hon hade en tampong och hon svarar; 
- Vadå, en vinyl-tomte! 
Snacka om jag höll på att dö, trodde att jag skulle kissa på mig. Vad tusan är en vinyl-tomte? Haha.... Gud så jag skrattade och ni skulle ha sett Sofias min, helt seriöst bara vadå... Aa, jag tycket iaf att det var super kul. 

Jo, visst ja vi såg även den pysen från Jonas Brothers, Nick... Jag såg först bara ett jäng men tonåringar som stod runt en liten kille och den såg jag att det var den lille Nick! Lite coolt är det då... Vi ska iväg för att se på bio och så står han där. Men det är väl bara att vänja sig... Visst ja, glömde berätta för er vad kändisen hette som jag såg i Malibu när jag var där för att titta på triathlontävling. Det var William Macys, man vet kanske inte vem det är när man läser namnet men när man googlar det så fattar man. Så gör det! 

Ska iväg på triathlontävling imorgon så måste sova en stund också! Och här har vi det bra slutet!






 
Amerika? Svar ja, vadå stor cola och popcorn. (Vi var inte äns i närheten av att dricka upp våra color eller äta upp popcornen) Och Sofia ville inte vara med på bild idag för hon hade en av våra grannländer på hakan. Haha
Ps, detta var min 3:dje cola i USA! Gillar inte Kolsyra men ibland så måste man ju...

Natti! Ps, överskriften kommer från en låt... De sjunger inte så i låten men Sofia och jag gör!

P


Rättning av mig... 26/9 kl 07:50

Igår så menade jag bollywood danc, inte footstep danc... Helt fel av mig! 
Fattar inte att jag kan vakna så tidigt på helgerna, klockan är 07:50 nu och jag har redan hunnit med att städat och diskat. Vaknade vid 7 idag...
Så nu väntar jag på Sofia för hon ska hit, så ska vi gå och käka frukost. För jag har ingen mat hemma, bara några öl i kylskåpet som jag inte äns dricker. De har varit där sen jag kom, Melissa trodde väl kanske att jag gillade öl. 

Hörru, SKYPE NU! 


Footstep dans 25/9 kl 23:30

Indisk-Höft dans låter det bekant? Haha, kom nyss hem från mitt lcc möte som ägde rum på ett festivalområde. Och kvällens ämne var fot step, en sorts dans som påminner om indien. Har ni sett filmen Bombay så fattar ni vad jag menar. Det var iaf jättekul, synd bara att man inte var så duktig. Men jämfört med er så måste jag vara grym om det inte skulle vara så att du vore ett proffs i denna dans. Det var iaf helt sjukt populärt, det var kanske 2000 männsikor som försökte dansa.

Där på träffen så träffade jag en tjej som jag började prata med och ju mer vi pratade så kom vi in på Twilight och vet ni vad hon säger då då!! Jag stod en meter EN METER ifrån Twiligt-Edwar i New york. Helt galet, jag är SÅ avis på henne. Och det puckot tänkte inte på att ta autografen...Oj oj oj vilken nolla! Hon var ioförsig 28 år kanske hade med det att göra eller det måste vara så för vem hade inte typ tagit på honom när man hade chansen. Ja, jag vet jag är sold på honom...

Idag gjorde jag pankakor till frukost åt barnen och de var så goda så jag åt 6 stycken själv och innan det hade jag en tallrik med gröt. Så jag orkade ingen lunch idag, vi hade en tidigt lunch idag men ett par vänner. Men jag fick i mig en Yoghurt 3 timmar senare iaf. 
Och  när jag var i parken med Ella så sket en fågel på mig, äckligt.





Jag har min tyska kompis Svenja till vänster om mig och den fanska till höger på bilden ovan.
Dels så ser nu hur mycket folk det var där. Skype, vid 5 tiden (sv tid )

Natti, P

Hallå Sverige och Luxemburg 24/9 kl 22:30

Idag så hade jag hand om Alexander också, jag har väl berättat om det? Att jag skulle ta hand om ett barn till...
Han kom iaf till parken idag på förmiddagen där jag och Tessa mötte upp honom. Till en början var han blyg men han repade sig ganska snabbt. Han tyckte det var läskigt att vara där med oss utan Ella (hon var ju på skolan)... Så när hon slutade gick vi upp och hämtade henne och den tappre killen Alexander gick nästan uppför hela backen! Väldigt imponerad, Flickorna Andersson har en tendens att bli tötta i benen väldigt snabbt, men han gick på så fint så.

Som sagt jag jobbade till 3 sen startade jag igen kl 6 för M och C ville ut och äta middag. Och det gick jättebra för flickorna att somna idag, Ella sa först lite så där stöddigt som barn kan vara ibland "jag tänker alldrig sova" och jag bara jaja... Vad hände 5 minuter senare då... hon sov så sött!

Tog lite bilder idag på berget/backen så att ni kan få se... 





Ja som ni kanske ser så är det en ganska lång backe.. Den översta bilden visar corona del mar och vi är ändå bara halvvägs upp. Ganska bra utsikt där ifrån!



Och så en bild på en av sötnosarna!

Natti, P




Privatlektion idag på yogan 23/9 kl 21:30

Som sagt som rubriken säger så har jag lärt mig massor idag på yogan. Jag åkte för att göra en klass men det var bara jag och tränaren som dök upp så hon gjorde allt sakta och förklarade så gott hon kunde för mig. Så idag var det faktiskt ännu roligare och hon lovade att jag skulle vara så mkt bättre om 2 veckor. Så om två veckor får vi se om det gett något resultat.

Nått som jag dock tycker är konstigt att efter klassen så mår jag illa och inte alls är hungrig. Plus att jag hade huvudvärk idag. Kan det bli så för att man är så avslappnad efter? Ska fråga henne om detta är onormalt eller ej!
Så min middag bestod av en skiva brön med jordnötssmör och banan på + en frosen yoghurt, tydligen väldigt Amerikanskt.

Idag träffade jag också Sofia, vi hade en liten playdate med barnen. Alltid lika kul, vi pratar och de leker!

Imorgon ska jag och Melissa kolla om det finns några collage kurser kvar att söka in till. Finns nämligen några kurser som startar när halva terminen gått. Hoppas verkligen det, skulle vara så kul att träffa lite nytt folk. Skaffa lite kompisar så att man har något att göra på kvällarna!

Jo, just det... Idag åt jag kokta ägg till frukost, åt första ägget och det var som vanligt men det andra ägget då.... Första tuggan var väl ok, tyckte kanske att den var lite segtuggad, men andra tuggan, herregud! Ägget var brunt och det var påväg att bli en kyckling. Äckligt! Så nu blir det inte ägg på ett tag.




Jag säger då det.... Natti!

P




Russin är då för jäkla gott asså... 23/9

Har tyvärr inte så mycket att säga idag, antar att det kommer att bli så ibland!

Har det hänt något spec idag? Jaa, faktiskt Ella började Preschool idag så detta var en stor dag för henne. Hon verkligen älskar skolan. Undrar dock om hon gör det om 15 år, men det får vi väl hoppas. Så idag har jag haft en lite studn med Tessa själv innan vi vandrade upp för berget, backen, kalla det vad du vill men det var iaf jobbit. Eller jobbigt var nog inte rätta ordet, solen som stekte och att putta en vagn gjorde det exJtremt hett och svettigt. Att svettas så mycket av att bara gå var jobbigt! Men som tur var hade jag bara en i vagen upp, tänk om jag hade haft båda, Jisses!

På eftermiddagen gjorde jag en loppa, ni vet en sånn där man viker, målar olika färger i den och så när man väljer en färg så står det något du ska göra... Eftersom hopprepet inte så så spännande längre ville jag hitta på något annat som fick de att röra på sig lite extra. Jag skrev hoppa på ett ben, hoppa tio höga hopp, kullerbuttor mm. Ni fattar då iaf grejen och de gillade det super mkt, lite så där spännande att få veta vad ens uppdrag blir.

Efter att jag slutat tänkte jag dra ner och köra yoga, men det visade sig vara aerobics istället så jag fick åka hem, kunde ju inte göra aerobics i flippflopp. Men det ska tydligen vara yoga imorgon så då ska jag dit.

Ska faktiskt sätta mig och läsa en stund idag innan jag ska sova! Och mamma, skype imorgon bitti så får du veta mer om cykeln! kl 16:30 sv tid!

P


100 inlägg nu... 22/9 kl 21:00

Oj, kan ni tänka er jag har nu skrivit 100 inlägg på denna blogg. Fränt! Och mer ska det bli må du tro. Så det är bara att fortsätta att läsa.

Som sagt måndag idag och den började inte alls bra. Åkte iväg på boot campen tidigt imorse, hade en konstig känsla i magen faktiskt men jagbrydde mig inte. När vi senare började träna orkade jag inget, benen var supertunga och mitt hjärta slog som bara den. Det var inte mitt vanliga jag som låg på stranden och gjode situps det var en nedstämd jänta. Så när jag insåg att detta inte skulle gå vägen så la jag mig ner på handduken och ränsade tankarna lite.

I bilen hem så frågade Melissa hur jag egentligen kände mig och svaret visste jag inte riktigt själv. Hon frågade om det kunde vara hemlängtan... Inte trodde jag att den skulle komma så snart, galet... igår så känndes det inte alls på detta vis men Melissa förklarade att det bara kommer rätt som det är och jag som trodde att jag inte alls skulle råka ut för det men. Det sker nog för alla! Så eftersom jag inte kände mig så pepp så fick jag börja jobba klockan 1 idag så att jag skulle kunna vila lite och ringa min familj. Och att prata med mina älskade systrar gjorde susen så också den svarta boken jag fick!

Tack så otroligt mycket Linnea, du fick mig att både skratta och gråta idag, du är då för söt. Hoppas verkligen inte att du glömt mig redan... Saknar faktiskt våra telefonsamtal som slutade över timman, vi pratade om alla våra problem, jaa faktiskt om allt! Nu var jag då dum, saknar förstårs hela dig!

Och Marlene, tack så himla mycket... Har skrattat så att jag grät idag. Fattar inte vart du får alla ideér ifrån. Du kan lite på mig, klart att jag kommer hem om ett år, vi har 4 sköna år att ta igen. FORHELVEDE SAKNAR DIG MÄÄ!

Dagen gick iaf vidade sakta men säkert och nu sitter jag här och luktar så himla gott. Duschade efter yogan precis och använde min anti-stress-skrubb. Men hur var yogan då? Haha, kan jag väl kanske börja med... Jag måste då sett rolig ut, att hålla balansen samtidigt som du gör olika rörelser på ett ben när du tittar på alla andra och försöker att andas i takt var inte så lätt kan ja lova. Plus att det var superjobbigt, var så nära att få kramp överallt och svetten bara sprutade. Trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbig och jag är ganska säker på att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Men jag gillade det och instruktören sa att jag kommer att komma in i allt efter ett par gånger och hon tyckte att jag var jätteduktigt för att göra det för första gången.

Så Stina bara att börja nörda wii, kommer att äga sönder dig på wii-fit-yogan när jag kommer hem:) haha

Ge mig några peppande ord, behöver det!
Natti, P


Måste bara säga detta... 21/9 kl 12:15

Min syster Stina kommer hit den 21 December :D Kul kul! Längtar...

P


Söndag den 20/9 kl 21:15

Ännu en strålande dag idag, fick faktist njuta av solen lite idag på eftermiddagen. Jag tog min handduk och gick ner till beachen och badade lite, det var superskönt kan ja lova! Men åter till min dag då... Jag träffade den franska tjejen idag Ju-ly, tycker det är jättelustigt att det stavas så. Är jag den enda? Vi bestämde iaf träff på starbucks där vi tog med oss en var sin kaffe medans vi gick runt och kollade i butikerna. Jag har iaf köpt mig ett par yoga tights nu från Lululemon, så nu är jag redo för mitt första pass som är imorgon. 
  
Efter ett par timmar så beslöt vi oss för att gå och äta och jag visade naturligtvis henne chees cake... Och hon gillade det skarpt! Och jag då, jag beställde inte sallad denna gång (jag äter alltid samma) jag beställde dagens soppa. Men det skulle jag kanske inte ha gjort den var så mäktig och salt, det var broccoli och cheddar i den. Jag gillar i vanliga fall broccoli-soppa men denna var en besvikelse. Efter det så packade vi in hennes cykel i den lilla golfbilen och åkte ut till Balboa island för att visa henne runt lite. Och Balboa är verkligen jättemysigt!

Lite senare på eftermiddagen så skulle jag köra hem henne i golfbilen. Jag viste inte riktigt var hon bor så jag hoppades att hon skulle veta men nej då... Hon chansade hela tiden, ner här, åk där, höger & vänster...så tillslut höll batteriet på att laddas ur. Så jag var tvungen att släppa av henne där vi var och åka hemmåt. Jag vet inte om hon hittade hem men det tror jag... Lite knivig situation om hon inte skulle gjort det för hon har ingen mobil än.
Men jag hann iaf precis in i garaget innan batteriet tog slut, lite tur ska man ha! (vilket är ganska sällsynt i min vardag)

Vad tyckte jag då om Ju-ly, hon var en snäll söt tjej som inte sa så mycket. Så som man säger om alla typ vid första träffen "hon var väl snäll"... Börjar hon prata Engelska utan att lägga till sina Franska ord och öva lite på uttalet så blir det super. Jag frågade varför Franskmän är så dåliga på Engelska (kanske lite oartigt men det bara flög ur min mun) Och hennes svar var att de aldrig pratar engelska i skolan, de bara skriver några glosor ibland, stackare! Tror faktiskt att hon kan vara ganska kul om hon släpper loss lite, hon var nog lite nervös! Men hon blev glad när jag sa till henne att hon skulle lära mig Franska!






 
Någon som vill köpa ett hus tillsammans med mig? Det ligger precis vid vattenet på Balboa island. (Vattnet ser man om inte volvon var i vägen)

Nää om man skulle sova kanske, boot camp imorgon!

"The pursuit of happines is the source of all unhappiness"

Natti, P

En lugn lördag, skönt! 19/9 kl 21:30

Idag vaknade jag av mig själv klockan kvart i 9, ganska bra tajming eftersom vi skulle och äta frukost vid 9.
Så kände mig ganska utvilad idag när jag vaknade, himla skönt. Efter frukosten så förljde jag med familjen till en fjärilfarm, säge man så? Iaf där fanns en massa fina fjärilar och de var supersvåra att ta kort på för de bara flög omkring. De hade även ett litet museum där men lite olika grejer och på en låda stod det "open" så jag gjorde det och snacka om jag blev rädd, herregud där låg en uppstoppad räv. Det var jag inte redo för direkt.
När vi fick nog av fjärilarna så åkte vi till Rubys dinners och köpte hamburgare. Varför inte en hamburgare så där mitt på dan i hamburgarens land? Det var gott må du tro. Tog en turkey burger, mums!

Lite senare idag så följde jag med Melissa till South coast plaza för att shoppa lite. Melissa var ute efter skolkläder till flickorna och jag ville bara lämna tillbaka smiket vilket jag också gjorde. Så nu är det ur världen! Men jag köpte ett par jeans istället på Abercrombie & Fitch, de var på sale så det var ju superbra. Har förövrigt jeansen på mig just nu och de luktar verkligen den affären. De sprejjar säkert 1 ton med parfym där varje dag så det är den doften mina jeans har för tillfället. Ganska frächt men grabbigt!

När vi gick runt där så visade det sig att min Lcc hade ringt Melissa så vi ringde upp henne och frågade vad hon ville och hon ville ge mig en ny aupairs nummer så att vi kunde umgås (hon bor tydligen väldigt nära mig) Denna tjej var från Frankrike så jag visste inte riktigt hur hennes Engelska skulle vara men jag ringde iaf.
Och herregud säger jag då, jag fattade inte ett ord var hon sa, hon pratade franska med lite engelska imellan åt. ¨
Melissa satt brevid och asgarvade åt mig och det fick ju mig att skratta med samtidigt som hon verkligen försökte säga nåt, känner mig så taskig men. Jag frågade henne om hon hade något planerat idag och det enda hon svara var Oui = Ja. Så jag frågade om hon hade något planerat imorgon och hon sa åter "oui", då frågade jag om hon ville träffas istället och då sa hon "Oui"... OKEJ, tänkete jag så jag frågade när, gissa vad hon sa "oui"... Jaa ni fattar grejjen. Men jag lyckades få henne att förstå att jag ringer henne imorgon vid 11:30 för vad jag förstod så ville hon göra något imorgon. Får väl se hur det går....

Har även sprungit idag 12 km och det kändes bra ända tills jag smällde i mig hela påsen med "gott och blandat" som mamma skickat hit. Kunde inte hjälpa det, det var bara för gott, TACK! Och mamma eftersom vi inte fick till det med skype så provar i imorgon kl 18:00 Sv tid. Bee there! Stina och Sofia ni är naturligtvis också välkommna!


Flickorna i sina nya balett-kläder, är de inte söta?

P


Kort och koncivt... 18/9 kl 23:00

Det här blir ett snabbt inlägg orkar inte nu.

Jag har jobbat kväll idag så kom nyss hem, det gick jättebra tills de skulle sova. Då började de fråga 1000 frågor, ville ha vatten och vart deras föräldrar var. Så jag låtsades sova och efter 30 långa minuter så sov de båda. Att det kan vara så svårt för dessa små att sova, jag somnar bara jag lägger huvudet lite skönt. De ha ju hållt igång hela dan så man undrar ju när de ska bli trötta.

Min dag började inte förrens 2 så jag hann med en hel del på förmiddagen. Jag åkte till Laguna och provade en cykel som jag gillar så ska prata lite med Ed imorgon. Men den cykeln hade lite rosa på sig så då måste jag köpa en ny hjälm också men det skulle jag få på köpet. Efter det åkte jag och gjorde ett ärende till min syster Sofia på 17th st. Men när jag var klar med detta så åkte jag till fashion island och skulle köpa en borste och boddyscrub.

Och jag kom därifrån men boodyscrub och smikn som jag ska lämna tillbaka imorgon. För det var så här va, det kom fram en tjej som ville hjälpa mig och se snygg ut. Så jag sa ju ja och det var gratis och så... Hon började att fixa till mig med produkter som inte allls är bra för mig men jag fick gratis cupakes så jag satt kvar. Så när hon var klar så frågade hon ju mig om jag ville köpa något och ni som känner mig vet ju att jag har svårt att säga nej så jag köpte ju lite av det . Men imorgon ska det tillbaka, ska typ säga att mitt ansikte svullnade upp eller nått för då blir det inte lika pinsamt. För jag ska ju köpa yoga kläder imorgon så behöver de pengarna..

Jag sa ju att detta skulle bli ett snabbt inlägg så ska sova nu! Hoppas jag vaknar tidigt imorgon så jag kan dra ut och springa. För då slipper jag det på eftermiddagen : ) Ska nämligen sova så länge jag kan imorgon, men jag vaknar väl kl 7.00 som vanligt.. Mamma skype imorgon vid 19:30 tiden (Sv tid)



Cykeln jag provade idag, gillar den skarpt!

Natti, P





What are you looking for...17/9 kl 21:30

Synd om jag gör er besvikna men jag tror att jag kör på miss sixty skon, den är inte så hög ( det ser bara så ut) och den ser nog snyggast ut till jeans. Och jeans är det dags att ta på sig på kvällarna och detta är bara jag. Det är sant. Jag fryser när vi sitter ute och äter middag och då frågar de om jag verkligen är Svensk... Oj nej.. detta innebär att jag måste skaffa ett par nya jeans. Mina cheep monday har gått söner nu så... Måste hitta mig ett par nya vilket inte är helt lätt. Eller vad tycker ni?

Idag så har jag inte gjort så mycket jag var iväg med tjejena på art-class, där de fick pyssla och göra musik. Det gillade de, fast Tessa är inte så patient, hon springer mest runt och gör som hon vill. Vi gick även till bibloteket, fick nått sånt där hjärnsläpp och trodde att det var story time idag men det var det ju inte. De på bibloteket tyckte synd om oss som hade kommit ändå så de tog fram en massa pyssel vi kunde göra istället. En riktig art and crafts day med andra ord.

Imorgon är det fredag och jag börjar inte jobba förrens kl 14:00 så det är skönt, då hinner jag tvätta och göra lite sånt som man är för trött att göra på kvällarna. Ska även ta mig in till Laguna för att kika på lite olika cyklar, det ska bli skoj. Ska även köpa solskyddsfaktor där, varför just där då? varför inte lixom ;) haha....

Och så där ett litet skämt innan vi somnar;

Det var en gång en rödhårig och en gråhårig som satt på en bänk i parken. Då sa den gråhåriga:
- Hur känns det att ha ett brinnande huvud?
- Det borde ju du veta, du har ju bara aska kvar!


Natti, P


flippfloppmilitärhudmellantårna... 16/9 kl 21:20

Nu är det ännu en dag närmare helgen, en helg då jag ska slappa järnet. Gud så skönt, kanske ner och sola lite om det inte blir för varmt ska tydligen ligga runt 45 grader. Så kanske lika bra att hålla sig inne. Måste också försöka ta mig till spektrum och köpa lite yoga kläder, Så att jag passar in bland alla hemmafruar. Är även sugen på ett par snygga skor, känns lixom lite tråkigt att gå runt i flippflopps. Jag hade hittat min favorit skor men de finns inte längre att få tag i. De hade sålt som smör i solsken så har hittat ett par andra. Men jag är lite osäker, lägger upp en bild sen. Måste kanske lägga till att det inte är ett par "vakta-barnen-skor".

Annars då, mina händer ser ut att vara 150 år gammla. Det lossnar så mycket skin och de är supertorra, känner mig faktiskt lite äcklig. 
    Idag har jag ätit grekisk mat men familjen på en resturang. Jag tog nått som liknade kebab fast jag tog kyckling istället med tatziki och den var supergod. Mums, och efter maten gick vi till yoghurtland och det var också supergott.

Joo, kom på västa grejjen idag som inte tog allt för mycket energi av mig men däremot av tjejerna så de somnade nog lätt ikväll. Sista halvtimmern idag så tejpade jag fast ena änden av ett hopprep på ett trappsteg och höll i andra ändan. Så fick de hoppa så många gånger de klarade och de hoppade supermycket och tyckte det var superkul. Ella hoppade till 100 ett flertal gånger så hon var alldeles svettig. Jag satt på en stol och räknade och tittade på de söta tjejerna när de hoppade...

Imorgon blir det löpning innan jobbet, blir en längre sådan. Känner lixom att löpningen flyter på bra. Och vet ni mer då jag gjorde nästan 4 stycken chins själv, bara nästan. Tror att jag börjar fatta tekniken. Mitt mål är att kunna göra minst 10 stycken själv. Vet dock inte när detta ska ske men förhoppningsvis om jag ligger i med boot campen så kommer det nog att gå, det ni!

Nää häpp om man skulle surfa runt lite innan man slår igen ögonen. Joo visst ja bilderna. Lägger upp på båda skorna. Hittade nämligen en sida där man kunde skicka efter de andra...



Här har vi då den jag var supersugen på eller jag är väl det fortfarande men jag tycker det känns lite osäkert att beställa från nätet, när man måste använda kortet och så. Men jag skulle gärna vilja ha dem, det är design by Jessica Simpson.

 
Detta är då den skon som finns att få tag i nu! En miss sixty sko som tro det eller ej superskön. Det ser ut som de är hög men de är inte det.

Säg nu vad ni tycker och springskor har jag redan bara så att du vet.

P






Detta inlägg har tyvärr ingen rubrik... 15/9 kl 20:40

Jaså, då var det dags för ännu ett inlägg dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva än som är intressant. Joo just ja... Justin som jag simmade med igår bor ihop med en kompis till Christian så fick höra lite skvaller om hur Justin upplevde gårdagen. För det första var han helt knäckt, han var slagen av en tjej som simmade som en delfin. Men delfiner simmar betydligt fortare. Han hade tydligen försökt att hänga på mig de första 15 minuterna, vilket jag inte märkte. Haha, tycker detta är så kul och jag är ju verkligen inte i någon simmar form. Men jag ska försöka att hjälpa honom.

Han ska tydligen tävla den 27 september (då det var tänkt att jag skulle tävla men det går ju inte utan cykel) så då ska jag dit och kika hur det går för honom och hur tjejerna kör. Jag befinner mig ju på den bästa platsen för att träna och utföra triathlon så måste ju ta denna chansen.

Annars så har tjejerna skött sig, Tessa rev söder en bok och skyllde på hennes kompis Max som var hos oss på playdate. Inte okej, så då fick hon sig en Time out, för så gör man ju inte!
   Kom även på några ord som de säger lite fel som är så sött, Långare = längre Lammar = Flera lamm åå det var ju ett till ord idag... Kommer inte på det, tror hjärnkontoret har kaffepause. Tycker sådant är så irriterande, när man glömmer bort vad man ska säga.

Imorgon är det onsdag och då är det som vanligt boot camp 6:00 i mörkret! Och imorgon hoppas jag att någon är inne på skype, var nämligen inne idag vid 4 (SV tid) men ingen där. Här går man upp 45 minuter tidigare för att logga in på skype. Mne okej ni kunde ju inte veta det! Så jag försöker imorogn igen, vi hörs vid 16:50 (SV tid).

KomMentera gärna, sådant som är kul.

Natti, P

 


Läskigaste simturen ever! 14/9 kl 20:45

Idag var det en sånn där måndag igen, man vet inte riktigt vad man ska göra med dessa dar. Det är en dag då man längtar efter sängen hela tiden. Men för omväxlingsskull så var detta en otroligt snabb måndag, förstår inte. Med andra ord en bra start på denna vecka : ) 

Dagen till ära så började jag med ett träningspass vid beachen, menar då boot campen. Den gick mycket bättre idag sen sist... Det enda sura med att gå upp 05:30 är att det är bäcksvart ute. Hur är det i Sverige? Är det fortfarande ljust? När går solen upp och ner? Mörkret får mig att känna som om det skulle kunna vara mitt i natten här. Ska verkligen inte klaga, älskar detta ställe men när man är så där supertrött vill man gärna det. 

Oj just de idag har jag sett på när flickorna hade sin första balettklass, de var så duktiga. Och de gillade det supermycket så det ska de få göra igen...Jag kan även göra yoga där så det ska jag prova, tycker det verkar kul. 

Ska också berätta om min första riktiga simtur i havet här. Jag älskar havet så länge man har nära till stranden och kan se botten. Idag var det inte riktigt så, jag och Justin bestlöt oss för att simma ut till "simspåret" och från stranden såg det inte alls att vara långt ut. Men när vi väl var där ute och guppade på säkert 100 meters djup så ville jag bara hem till Sverige. Jag kikade då in på stranden och människorna som gick där såg jättesmå ut. Då var jag rädd och jag tror att min räddsla för öppet vatten fortfarande finns kvar. Kommer du ihåg det mamma? 

Iaf jag ville ju inte visa att jag var en chicken så vi simmade ett varv på "simspåret" och jag var livrädd hela tiden. Haha, jag hade jättekonstiga tankar i huvudet och hade bakrundsmusiken från Hajen filmen i tankarna. Justin frågade mig hur det gick  och taskig som jag var så sa jag ju vad jag tänkte. Han blev då också rädd. Men jag känner så här att nästa gång jag simmar så håller jag mig vid kanten. 

Joo visst ja.. När jag stod där på stranden sen och väntade på att Justin skulle komma in (jag simmade fortare än honom) så kom det upp en säl ca 3 meter framför mig. De ska tydligen vara aggresiva så jag backade några meter. Förlåt om jag råkade skrämma upp er men ni kan vara lunga och detta kommer ju från rätt persson. ´




De röda prickarna är några av de bojarna som vi simmade till. Det ser inte så långt ut men jämför med hur stora människorna är. ( Den rödaringen till vänster på stranden är en människa)

Natti, P
  
 


Oj då...

Vilket långt inlägg jag fick till innan! Bara sätta igång att läsa...


"Jag är en texashora och du är en Dalamara..." 13/9 kl 20:45

Vilken dag, klockan ringde 6:00 och då var det dags att dra iväg till Malibu Beach. För vi skulle ju dit och kika på triathlontävling. Vi slängde på oss kläder och drog iväg till Starbucks och köpte frukost som vi senare åt i bilen. Inte samma klass som Zinc men frukost är alltid gott så jag blev mätt.
   Efter 1 timme och 15 min var vi framme i Malibu och där var det livat. Bilar stod längs vägarna typ 3 km från tävlingsområdet, bilar överallt. Vi hittade ingen parkering nära eller ganska nära iaf, 1,5 km kanske vi fick gå. Men när vi väl kom fram till området, gud så mycket folk. Jag fick ju versta pirret i magen, det kändes nästan som att man själv skulle tävla. Deras växlingsområde var enormt, jag skämtar inte det var cyklar överrrallt. Det såg nästan ut som att det skulle kunna vara över 1000 cyklar. Det var så coolt tyckte jag och tänkte "hörre du Europacup släng dig i väggen." 
   Iaf när vi gick runt där så letade vi efter Terri men vi hittade henne inte (det fattade jag redan när vi såg området) där emot så hittade vi en anslagstavla men ca 40 olika kändiar på som tydligen hade tävlat denna tävling och deras start var 07:20 så vi kom ganska försent. Vi som tyckte det stod halv 11 på internett. Men vi såg en kändis iaf vet dock ej var han heter. Men när jag vet det ska jag medela. Så nu känner jag att jag måste stanna 2 år så att jag får chansen att vara med där. Jag blev helt såld asså, glömde faktiskt helt bort att knäppa kort. 

När vi insåg att vi var ca 2 timmar försenade så åkte vi eller jag bevikna mot Beverly Hills. Jag insåg ju ganska snabbt vart vi var på väg och blev glad igen... Dumma som vi var så hade vi inte kollat upp hur vi skulle åka elller var utan vi hade en kartbok på ca 2000 sidor till hjälp. Jag tyckte vi var jätteduktiga, den var ju inte direkt som en Svensk karta. Och vi hittade tillslut, vi var inte så engagerade i vår resa men vi kollade runt lite checkade läget till nästa gång. Vi åkte bland annat på Rodeo Drive, där alla de stora märkesbutikerna ligger det vill säga där alla Beverly hills bor shoppar.  
    När vi fick nog av detta glassiga liv så drog vi vidare till Hollywood för att kika på Hollywood skylten men vi orkade inte ta oss upp dit så det blev bara en bild från motorvägen. Men detta ska vi också göra en annan gång. Jag trodde att Hollywood skulle vara värsta koola platsen att vara på men det var ganska sunkigt. Men man ska väl inte ha förutfattade meningar, vi åkte ju faktiskt bara igenom det. 

När vi var så trötta så att vi höll på att dö så åkte vi hemåt för att käka mat. Vi hade faktiskt ingen energi att stanna någon stans down town LA. Det känndes mycket bättre att äta på hemma plan. Och i bilen hem satt vi och berättade historier och försökte prata Engelska men den Amerikanska toutchen och det slutad med att vi sa till varandra " Jag är en texaxhora och du en dalamara". Vi tyckte iaf att det var superkul just då, ni kanske fattar vilken som fick vilket smeknamn. Sofia lät som att hon var från texas och jag som en vilsen dalmas som försökte prata engelska. Haha! (detta är dock inget vi kommer att kalla varandra. Detta var endast tidsfördriv.

Blev även en historia rikare, tror detta ska bli lite min grej men nu till saken. 

Vet du vad man gör av 365 använda kondomer? 
Man gör ett däck av dem och kallar det för ett Good-Year.... Haha!

 
Påväg till tävlingsområdet, ser det lovande ut? 



Början av Rodeo Drive. Vädret var inte så bra idag på förmiddagen men man det var skönt. vi åkte ju runt i en bil.



Finns inte så mycket mer att säga än MVG MVG MVG!

 

Ser ni Hollywood skylten? Nja, bara nästan. Vi var närmre men där är det svårt att ta kort för att husen och träden är ivägen. 

Mer bilder kommer när jag fått fler av Sofia. Ska sova nu och imorgon ska jag simmaträna i havet med Justin. Äntlig ska jag få simma, undrar bara hur detta ska gå. Vem är då Justin? Det är Christians kompis som tävlar triathlon bara! That´s it! 

Natti, P
 

"Vem ar kocken?" 12/9 kl 22:00

Lyckades med soppan, den blev supergod! Sa det ska jag gora igen. Som sagt ni kanske marker att jag inte kan skriva med de bokstaverna med prickar ovanfor, detta beror pa att jag ar hos Sofia. Vi ska aka till LA imorgon och turista. Fast forst ska vi till Malibu och titta pa en triathlontavling och Terri Hatcher hon som spelar Susan Mayer i desperata husfruar ska tydligen vara med. Sa jag ska forsoka att ta hennes autograf och en liten bild. Skulle val sitta fint? Eftersom jag ar ett ganska stort fan av den serien sa ar detta valdigt stort for mig och jag vet detta lat valdigt tontigt. Haha!! Vi ska aven till Hollywood och fotta skylten, sa imorgon blir det en turistdag. Kul kul!

Idag sa blev det shopping utan resultat, kopte inget eller joo pa den sista butiken vi var in pa sa sa jag att "naa jag maste ju kopa mig nagot" Sa det blev ett par svarta bikinitrosor. Men detta var ju bra med andra ord, for da kan jag kopa annumer nasta helg. Tadaaa!!  : D

Nu ska jag bestalla ett par skor fran internet och sova eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon!
Och imorgon kommer det forhoppningsvis lite roliga bilder.

Haha, ett till skamt till; (Tank vid detta skamt pa james bond nar han presenterar sitt namn)

"Hej, mitt namn ar Bliven.....(pause).... Efter Bliven" Haha, Natti

P



Har jag blivit en groda? kl 09:00 12/9

Har nyss varit ute och sprungit en sväng här på morgonen, gick upp klockan 7 denna lördag också. Det är inte klokt va morgonpigg man är på helgerna medans man på veckorna skulle kunna göra vad som hellst för att få ligga kvar i sängen. Visst är det konstigt?
Iaf löpningen gick segt idag, det var inga lätta steg som yrade runt här i OC utan det var supersuper tunga! Men det blev en bit ändå och nu sitter jag här med värmeblåsor över hela min rygg och lite på benen och magen. Vad är detta? Det var ju molningt när jag sprang. Konstigt, men jag har iaf duschat kallt nu och skippar nog beachen idag. Vill ju inte bli en groda! Hoppas bara Sofia går med på det, tänkte istället erbjuda henne att åka till en outlet i Hunington beach.

Och idag blir det upp till bevis, kommer jag att klara soppan?

Hörs på skype mellan 7 och halv 8 Svensk tid, ska bara gå och äta frukost på... Gissa!          Zink

P

Har man inget liv så skaffar man sig ett...



Undra hur jag kommer att se ut när jag kommer hem här ifrån, förhoppningsvis inget av detta!
Hörs på skype vid 19:00 19:30 svensk tid. (Ps, glöm inte att läsa inlägget före detta. Det är också nytt)

P


IKEA 11/9 kl 21:00

Minns ni denna dagen för exakt 8 år sedan? Det var då World Trade Center blev attackerat... Så denna dag har varit en speciell dag för alla Amerikaner. Alla har sina flaggor på halvstång och man blir överöst av detta på tv och radio. Men detta gör mig inget, blir faktiskt ledsen och frustrerad när jag tänker på det. Det finns inte ord för att beskriva dessa idioter som gjorde det. Vilka jäkla pommes asså! 
  
Jag tänkte inte på detta i morse när vi gick till parken och såg alla dessa falggor i refugerna. Så Ella frågade mig varför de var så många flaggor och jag svarade då att det kanske var någon som hade ett stort kalas, typ kungen fast de har ju president. Haha... Då sa hon att det skulle hon också skulle ha så många flagGor när hon fyllde år. Men nu vet vi ju svaret så ska försöka att förklara detta för henne imorgon vilket inte blir helt lätt.

Idag så började jag att jobba vid 7 på morgonen för deras mormor var tvungen att åka iväg på något viktigt möte. Flickorna sov fortfarande när jag kom så jag satte mig vid datorn och kollade lite. Loggade in på skype och Farfar var den enda som var inne man han svarar aldrig. Farfar, du måste ju svara! 
   Annars idag så har vi tokat runt och vi har även bakat cookies till deras mamma. De blev supergoda så när jag kommer hem Skulle jag nog kunna livnära mig som cookies-försäljare.

Var även på Ikea idag och folket där asså "Men gud är du Svensk?" Åå, va lyx.. Hur många ikea har ni där egentligen? Det är världens bästa affär" Vad ska man säga? De har ju så rätt så Sverige + ikea = Sant!
Jag åkte dit för att köpa kräftstjörtar och kräftost, ska nämligen göra soppa imorgon som är supergod. Jag fick tag i allt men de hade inte bara stjärtarna så jag fick köpa hela och inte nog med det köpte du 2 paket så fick du ett tredje så har 3 paket i frysen nu. Så nästa helg blir det nog kräftskiva. Hoppas bara att soppan blir god!

Natti, P





"Malin, ja illar dej" 10/9 kl 20:15

Mina små flickor har öst över mig med fina komentarer idag. Så sött av dem. En riktig puss och kram dag med andra ord. Men Tessa var väl för söt idag, jag satte henne i Time Out pga att hon hällde ut sitt glas vatten över hela golvet. Vilket man inte gör. Hon blev såklart ledsen när jag satte henner där i 2 minuter men direkt när hon kom ut så " Malin, ja illar dej".. Här har jag ju nyss varit "taskig", hon är då för go. Och Ella då, gud vilken kyssare haha. "kan ja få en puss"...

Ska dock inte sitta här och ljuga, dagen började ju så där... Vi alla tre var ovänner, flickorna hade tagit ut varenda liten sak och alla deras kläder på golvet och jag gav mig verkligen inte, de skulle verkligen plocka upp efter sig. Och med lite tjat och gråt/skrik så vips va det ju gjort. Även vid frukosten så var Ella för trött i benen för att kunna äta upp???!!!! Hallå, du äter ju inte med benen... Men man ska ju prova med allt för att slippa undan.

Idag fyllde deras mamma år, så då ringde vi och sjöng Happy birthday för henne. Hon blev jätteglad men vem skulle inte bli det om en 3 och 2 åring ringde och sjöng. Jag hjälpte bara till lite men inte mycket. Så imorgon ska vi baka cookies till henne.

Var även ute och sprang med barnvagnen idag... Det blev ca 45 minuter och det känndes kan jag lova. Alla dessa bakar då, med vagnen gick det inte särskilt snabbt men Ella satt i vagnen och skrek "Snabbare, du går ju nästan" haha, hon ska bli min personliga tränare tror jag. (Och jag gick inte, jag gjorde så gott jag kunde upp för den där rackarns backen) Men en sak som jag tycker är positivt med att springa med vagen är att du tar ut stegt jättebra när det lutar lite svagt utför. Kommer att få ett superlöpsteg om jag fortsätter så...

Imorgon är det FREDAG! Kul kul, får se vad jag ska hitta på då en sak är då säker att jag ska köpa en ny borste.
Tänkte lägga upp ett vidioklipp men det funkar inte.

Natti, P




Vilken rubrik asså... 090909 kl 20:30

Haha, läste min rubrik från igår och det säger väl allt om hur trött jag var? Haha, en lång JAG... Ni som hade hjärnan med er kanske förstod att det skulle stå dag där. Hur som hellst idag på boot campen, det gick så himla trögt. Usch, tror det kan ha varit pizzan igår kväll inte något att rekomendera. Sprangrunt och gjorde mina armhävningar med bara några sekunder från att spy. Kanske skulle ha gjort det... För då skulle vår tränare känna sig duktig. För i vårt gäng är det jag som är "ballbreaker" och kör med alla. 

Idag så kom Sofia och hennas två barn hit och lekte lite med flickorna, det var inte bara kul för dem utan skönt för mig och Sofia att få enliten pause och skvallra lite. Sånt där som tjejer gör ni vet!

Vet inte riktigt vad jag ska säga, ett litet skämt kanske..

(Nock on the door)
-  Who is there?
- Boo
- Boo who?
- Why are you crying?

Haha, fattar ni?  : D Säger man Boo who snabbt så låter det som man gråter, tydligen iaf enligt Amerikanerna. Oj, kom på mig själv sitter här och säger det snabbt med lite inlevelse och min granne går förbi utanför dörren. Han måste då undrat vad jag håller på med.

Har också nödat på SVT play idag, tittade på Andra avenyn och det var ju spännande... Såg dock ingen look a like me, Liv... Maya Rung, inte för att jag tycker det men det finns andra som gör det... Måste verkligen köpa One tree hill boxarna nu så att jag har något att göra på kvällarna. Kan ju inte sitta och nörda Svensk tv.

Nee, om man skulle ta att göra sig i ordning för sängen.

Natti natti!  P


En lång jag... 8/9 kl 21:20

Idag vaknade jag av att Melissa ringde och väckte mig halv 7 imorse och frågade om jag kunde börja jobba. Då var det så att bilen hon skulle ta till jobbet gått sönder så hon stod stilla på motorvägen halvvägs till LA. Så Christian var tyungen att åka iväg men en annan bil. Motorn hade tydligen blivit överhettad, kylarn hade gått sönder... Jag kan inte så mycket om bilar, men det tog iaf 3 timmar att laga. Så nu funkar bilen ett tag till men det är ju på tal att skaffa en ny så. 
 
Så idag med andra ord har jag varit trött men det var bara att hålla igång hela tiden. Flickorna fick åka racer-vagn till parken idag (när jag springer men vagnen) det tycker de verkligen är superkul. Och det är ju bara bra för jag får ju träning på samma gång. Flickorna har skött sig exemplariskt idag så dagen flöt på som bara den eller ja, Tessa målade den vita hunden med en lila turspenna så hon är lila på ryggen. Haha.

Imorgon blir det en vanlig dag, fast börjar 09:30 istället. Så hinner med skype innan!

Orkar inte mer nu, men det blir nog mer imorgon... Natti,

P




Farväl min vän... 7/9 kl 21:30

Idag var det en dag då alla i Amerika har en dag off from work. De firar de med att grilla och hänga på stranden. Det är verkligen männsikor överrallt, alla här vill bättra på sin bränna nu innan skolan börjar imorgon.Så på onsdag kommer det vara ganska tomt på stränderna, alla turister försvinner. Så nu slipper man trängas mellan Mexare. Inte för att jag har något emot de, men de är faktiskt lite konstiga. De badar med kläderna på!
Efter som inga jobbade så jobbade ju inte Melissa eller Christian heller så då behövde de mig endast 3 timmar idag. Så jag dro till stranden för att möta upp Svenja min Tyska kompis. Och det var helt sinnessjukt mycket folk där. Vi hittade inte en enda parkeringsplats så efter en timme i bilen så betalade vi 15 dollar till en kille så fick vi stå där i 2 timmar. Kan ni fatta hur tokigt det var? Jag känner då en och en annan som skulle bli helt galen band den trafiken men jag säger inga namn.

På stranden var det kalas skönt som vanligt, jag solade till mestadels bara baksida idag eftersom jag tyckte att jag var superröd på framsidan. Men nu är jag ännu rödare på baksidan och mitt skinn är superhett. Fast jag smetade på solskyddsfaktor typ 1 gång i halvtimmen så blev jag bränd.
Jag och Svneja hade inte setts på jättelänge så det var superkul att träffa henne igen. Synd dock att hon började jobba vid 1. Men jag slapp ligga själv faktiskt, Frida kom och gjorde mig sällskap.

Efter de få timmarna av jobb så pkte jag till Laguna och mötte Frida, det är hennes sista kväll här i Californien för hon åker tillbaka till Finland imorgon. Det känns så där, hon var verlkigen en trevlig tjej. Men vi får hålla kontakten! Men som tur är har jag Sofia kvar : ) Det känns super! Sen så ska jag ju skaffa mig lite Amerikanska vänner.
   Så denna kväll åt vi hambrurgare igen, vi har gjort det 3 av de 5 gångerna vi ätit tillsammans. Varför bryta traditioner? Har också fått en hel lista av henne av saker jag ska göra medans jag är här, kan ju försöka återberätta den för er.

- Lära dig surfa
- Ha en romans med en livvakt och en surfare.
- Få Ryans autograf på magen
- Gå på en till rockkonstert

Sen kom jag inte på nått mer men det är några fler saker, den kommer nog att uppdateras ska du nog se...
Några saker är lättare än de andra men jag ska försöka göra mitt bästa Frida! (Tror att hon gjorde denna lista för att hon ska få en intressant läsning här)

Idag på Boot campen så äged jag sönder, GÖTT! Ville bara säga det...








Ovan kvällens bilder, Frida är tjejen. Tycker ni blivit dåliga på att komentera och ni som gör det skriv namn.
Natti, P



San Clemente idag... 6/9 kl 18:23

Är verkligen helt utmattad efter denna dag fast jag inte gjort något speciellt men det är nog kanske det som är grejen. Att man blir trött av att inte göra något. Detta är dock konstigt tycker ja.
Sofia sov hos mig natten till idag så att vi skulle kunna dra vidare till San Clemente där Petronella bor (hedemora-tjejen) och Ryan Sheckler... Fast vi träffade inte Ryan men vi kunde ha gjort, stället var superliten. Men vi såg iaf hans hus. Det ni! Vi ska åka tillbaka dit om den månad igen för då är det någon stor skate tävling där så då ska vi allt få oss en titt. Om ni undrar varför min status på Facebook sa att jag var på väg till honom var för att jag inte kom på vad stället hette dit vi skulle. Så då skrev jag hans namn, haha, tokig som jag är.

Vad kan jag säga om den staden då... Väldigt liten hmm.. Nått mer? Nja tror inte det. Jag och Sofia hade ju iaf föreställt oss att det skulle funnits något typ av centrum men det var inte mycket till centrum. Så vi köpte oss en varsin billig bikini och gick ner till stranden med Petronella. Handduk hade vi inte heller men vi alla tre delade på P´s. Finns det hjärterum finns det stjärterum. Solskyddsfaktor hade vi inte heller så jaa, jag har fått en röd bränna idag, snyggt? Nja, inte för tillfället men kanske imorgon :)

Har nog också lite solsting, råkade ta mitt balsam som fuktighetskräm för ansiktet nyss. Jag tänkte men gud va gott denna luktade idag. Men ack så fel det blev. Nu ska jag nog gå över till familjen och hjälpa de lite med maten.

P


Det blev en dag på stranden... 5/9 kl 21:30

Hunington beach var great! Så nu har jag bättrat på brännan (sitter dock brevid Sofia och hon är pepparkaka) Men men.. Jag är iaf brunare än vad ni är, hehe. Där chillade vi på beachen, kollade in när killarna surfade, badade bland vågorna och fick en och en annan kallsup. Vi avslutade dagen med lite shopping, dock köpte ingen något. Därefter så bestämde vi oss för att åka till Cheescake factory.. Och ja jag vet vi är nördar men det är så satans gott ska du veta.
Jag försökte skojja lite med kyparn men han var en törrjävel, fattade inget av mina skämt. Haha... Jag, Frida och Sofia låg iaf dubbelvikta. Inte vet jag men min engelska inte är så bra trots allt. Haha... Gud asså jag kunde verkligen inte sluta skratta. 
 
Strax därefter så blev jag istället en dimentgumma, som inte visste av eller an, fram eller bak, från eller till.. Ni fattar grejjen. Men jag hittade hem och nu sitter jag här och är supertrött..











God natt!

P


God morgon... 08:30 5/9

Kom nyss hem från träningen, det blev löpstyrka för mig själv. Pappan dök aldrig upp nå, vilken latmask. Vem går inte upp klockan 7 en lördagmorgon frivilligt för att träna? Haha... Jag gör för på dagarna vill man ju göra annat som typ ligga på en beach och halv sova.
Ska väl ta och hoppa in i duschen så att Frida vaknar, hon sover nämligen fortfarande. Nästan det bästa med hela denna dag är att vi ska äta frukost på Zink. Sen så kommer Sofia och hämtar oss för då drar vi och solar. Så vi får väl se om jag orkar skriva ikväll, kan ju ha solsting ; ) haha...

P

Golfbilen lockar många blickar... 4/9 kl 23:18

Har nyss varit ute och strosat runt på balbo island men Frida i golfbilen. Så det har varit en lugn kväll, hade kanske velat sova lite tidigare idag men det gör då inget. Jag kan ju inte sova när jag är här, måste ju uppleva saker och ting.
Iaf när vi satt på färjan över till Fastlandet så såg vi en 3 våningsbåt (modell super-duper-jätte-dyr-bara-i-dina-drömmar-Lyx) glas fönster, kristallkronor, bartenders och så naturligtvis en massa rika människor. Jag skulle då inte säga nej till att vara på den båten. Ångrar stort att jag glömde min kamera denna kväll.

När jag och Frida gick runt och gick förbi alla uteställen men massor av folk kände man sig som en tonåring igen. Om du kanske glömt det så måste man vara 21 här för att överhuvudtaget kunna göra nått. Men vi hade då mysigt ändå. Vi strosade runt i lugn och ro och kikade på alla konstiga människor. Joo just de, det var folk som surfade nu! Asså, det är bäcksvart ute! Hur vågar de, jag skulle då aldrig göra det.

Nä, måste sova nu.. Har lovat en pappa från boot campen träning imorgon bitti så bäst att vara i form.

P


Frukost time... 4/9 kl 08:28

Sitter här och nu äter in frukost efter dagens Bootcamp och idag såg jag ännu mer delfiner. De hoppade och skvätte på varandra. Ska försöka ta något kort så ni får se, men jag tror inte att jag kan ta med mig någon hem Miranda. Det blir nog lite svårt har nämligen hört att delfiner är jätteflygrädda. När du blir större får du också åka och titta på dem.

Ska strax iväg och jobba men ska först passa på att säga ett stort grattis till min kusin Jennie som fyller 18 år idag. Så ikväll blir det nog fest för hennes del. Kul kul!

P


Ett par skor till... 3/9 kl 20:20

Idag har det verkligen varit en tuff dag med flickorna, de har varit två riktiga tjatmostrar. Herregud! Som jag fått sagt åt dem idag. Men det är ju så barn är, lite så där småjobbiga ibland men de är då för söta mellan åt som tur är.

Fick ett par till skor idag av Ed, lite snabbt räknat så där så har jag fått 5 par redan. Kommer komma hem med enn hel väska fylld med skor. Kan till och med öppna ny skobutik. Joo just de tänkte på det jag kanske ska bli deras återförsäljare i sverige sen. Asså om jag inte har något att göra, kanske för mycket jobb... Tror nog det! Vi lägger nog ner det där lika snabbt som vi tog upp det. 

Har för övrigt ont i magen, fick det idag på Fashion Island när vi var där och åt middag. Jätteknasigt men det går nog över om jag sover lite. Brukar få typ krampanfall i magen men inte att det sitter i så här länge. Men min mage är sig faktiskt inte lik, har ingen appetit kvar. Äter superlite (normalt) nu vilket jag inte brukar.

Vädret har idag varit superhett och imorgon ska det nog bli lite molnigt men det gör mig inget. Som de säger här, "Dåligt väder"... Tycker då att det ska bli skönt för i parkerna blir det så otroligt hett. 

Imorgon är det payday! Yes! Rätt ner i spargrisen... Helgen är så gott som spikad också, imorgon (fredag) ska vi på kvällen träffas (frida, sofia) och cykla till Balboa island och försöka socialisera oss lite, På lördag blir det beachen ev. Huntington beach där det kryllar av solbrända surfare. På söndag ska vi till ett ställe och kändisspana efter Ryan Sheckler, skatebordåkare som de har en tvserie om på MTV. Han ska tydligen ha sitt hus inärheten av Petronella. 

Ska sova nu! Så att magen blir bra...



 


Cupcakes... 2/9 kl 23:00

Tänk dig att ligga på beachen svettig och göra situps när det simmar delfiner bervid dig... Det var precis vad jag fick uppleva idag. Eftersom jag bara sett delfiner på Kolmåden så var detta superhäftigt för mig. "DELFINER, JAG SER DELFINER" Haha. Idag var också solen superfin på morgonen, helt orange/röd. Den såg faktiskt supergod ut! Men luften blir faktiskt sämre och sämre här nere pga av bränderna i LA. Det gör att det blir fullt med sot i luften precis som i kina. Tror inte att bränderna kommer ner hit! Eller det får vi ju hoppas och jag bor ju inte nära någon skog utan rättaresagt havet och vad jag vet så släcker vatten eld, så det är ju ett plus!

Annars idag så hade jag min första Cupcake, det var gott men lite för sött för min del. Men de är otroligt söta att titta på. Skulle kunna köpa hem en massa bara för att titta på dem. Cupcake är som en slags muffins fast med söt galasyr på och strössel. Här har man som tradition att om någon fyller år så köper man cupcake. Så då får man äta du, gisses. Jag blev proppmätt på min och det var verkligen med nöd och näppe tänk dig då att få typ 10 olik supergoda som man vill smaka säger som alla Svenskar säger, Oj oj oj!
Jo, en sak till det fanns cupcake i en liten storlek och det stod på skylten "Cupcake for your dog".. Galet men det är ju Amerika vi pratar om.

Idag har jag också träffat frida nu på kvällen, vi drog till South cost plaza och shoppade eller jag shoppade inget. Jag hämtade ett par trosor från Victoria secret, fick ett häfte där det stor grattis typ. Jag tacka och tog emot, gratis är gott! (Ps, har de på mig och de är supersköna) 
    Vi var också in på någon sånn där märkes butik med väskor osv. och provade lite. Jag frågade då efter en större storlek på en väska som var ganska snygg. Dock kostade en 14 000 SEK men det var kul iaf att prova. Jag låtsades att jag var en arvtagerska och hade en pappa som betalade så jag spelade på som tusan ( ville ju få lite kul så där på kvällen)  Hon som hjälpe mig i butiken frågade om jag ville se något mer men jag sa då "nej tack jag bara är ute och kollar ut vad pappa ska köpa".. Haha "Det är så det ska vara!" Så blinkade jag med ögat och gick. Frida och jag tyckte då det var kul! Vi fick då service...

Har även haft en playdate med Sofia och hennes "barn" så dagen idag gick ruskigt snabbt! Vi satt och försökte göra våra planer inför helgen och allt verkar nästan vara spikat.



   





      De två hundarna!

P


Sushi, nej tack... 1/9 kl 20:45

Idag så började jag med en löprunda. Det gick så där, sprang uppför nästan hela tiden. Backen tog aldrig slut men när jag upptäkt att jag sprungit uppför i 40 min och mina vader värkte så vände jag och sprang samma väg tillbaka. Backen var väl som Bergbacken i Säter, fast längre. Kommer att ha träningsvärk imorgon.  

Och idag har jag också provat på Sushi och det är verkligen inget för mig. Rå fisk och ris med sjögräs?? Nää jag förstår mig inte på det. Men jag kanske vänjer mig så för att stilla suget sitter jag och äter popcorn : ) Mkt godare! Men jag var faktiskt duktigt jag provade faktiskt allt som Melissa beställde in. Vi får väl se hur det går med Boot campen imorgon då, men det går säkert bra. Gud vad jag tjatar om det där jäkla boot camp då!!

Vädret då, som vanligt jättehett och skönt men ibland så blir det för varmt. Man ska väl inte klaga men det gör vi ju ändå oavsett. Eller hur? Spelar ingen roll hur man gör eller vad man önskar, det får lixom aldrig vara bra!

Idag var deras ena hund till vetrinären också, hon hade tydligen hostat och spytt hela natten så de ville kolla upp henne. Och tur var väl det hon hade ett hål i sitt hjärta. Konstigt att man kan leva med det? Vilken kämpe hon är så nu måste hon äta medeciner resten av sitt liv.

Natti, P


Djurplågeri 31/8 klockan 22:40

Idag så har jag upptäckt ett nytt beetende hos Ella, djurplågeri.
Jag som trodde att det bara var pojkar som rycker av vingarna från nyckelpigor osv. För det är precis var Ella har sysslat med idag men det var inte det enda, hon mosade också 3 myror och 2 sniglar. Jättekonstig har hon blivit mot djuren och jag undrar vem det är som lärt henne det? Och detta har jag läst att kan leda till kriminalitet i vuxenålder. Vi får väl för all del hoppas att det inte blir så, men vem vet.

Den andra snigeln mosade hon när vi satt och åt middag och det gjorde att konsistensen på mozzarellan genast blev mycket godare, NOT. Jag brukar verkligen inte vara så känslig men när det gäller sniglar så usch! Visste ni att jag inte äter svamp för att det "kan" ha varit en snigel på den?! Haha...

Annars så har dagen gått bra, började dagen 9:30 så det var skönt. Hade hoppas att någon skulle vara på skype då men nejdå. Får väl försöka imorgon då kanske klockan 17:00 Svensktid!

Jösses imorgon så är det bara 3 och en halv månad kvar till jul, tiden går så snabbt! Och det är då förhoppningsvis min syster Stina kommer. Galet jag åker ju snart hem så fort tiden går.. Haha...

Off and go, dags för sägen. Satsar på en tidig kväll!

P

RSS 2.0