Vilken dag...30/10 kl 23:45

Oj, vet inte riktigt vad det var för dag idag. Efter att jag ätit frukost med tjejorna gick vi till parken en liten stund innan Melissa skulle plocka upp oss för de klippte sig idag. Iaf, Ella ropar på mig och ber mig att skynda mig så jag gör ju det. Men då i min väg är det som en liten mur som jag hoppar upp på i farten och gissa vad... Min byxa spricker där bak! Hjälp va pinsamt... Är inte då dags att köpa sig ett par nya? Joo de är de.. Klart att det är lite tråkigt när ens favvoriter går sönder men men...

Så när vi var där uppe i parken så hade jag inte tid att gå hem för att byta byxor så jag tog min sjal och knöt runt midjan. Detta såg väldigt knasigt ut men man vill ju inte visa trosorna för de konservativa människorna(Amerikanarna). Och detta fick duga tills vi kom hem från frisören.

Flickorna var jätteduktiga hos frisören, kunde verkligen jag sitta still så där när jag var lika gammal. Tror inte det! Tessa klippte sig först så medans Ella klippte sig sen så lekte Tessa med ett mörkt läppglans (typ brunt) som hon målade i hela ansiktet typ. Jättesnyggt vart det men det åkte av ganska snabbt, hon frågade om hon fick sitta i mitt knä och jag sa ju naturligtvis ja. Vad fick jag för det? Hon gnuggade av ALLT läppglans på mig, haha. Så jag kände mig jättefin när vi efter frisören åkte och käkade lunch. Det kom faktiskt fram en äldre man och sa; "Någon har visst haft choklad till frukost, haha"... Som om inte jag skulle byta tröjja efter frukosten om jag spillde "så" mycket.

Men förutom detta så var min dag super, njuter varje dag... Ja just de, nu är min Halloween kostym kirrad. Gissa vad det blev?......... Jag ska vara en indian, super snyggt haha. Jag fick helt hjärnsläpp på partycity. Det var så sjukt mycket folk där och olika saker att välja på. Jag hade velat varit Sandy i musicalen Greas eftersom de har 30 års jumileum men den dräkten hade de bara online. Appropå Greas så såg jag en Rizzo barbie idag på leksaksaffären, funderar på att kanske köpa den. ( Ni kommer väl ihåg min superinsats som Rizzo i 6:an?)

Kom även nyss hem från Spektrum och där var det längesedan jag var med Sofia. Vi strosade runt lite och tittade på allt och alla innan vi bestämde oss för att äta. Och denna gång blev det inte Cheescake F utan vi körde på Yard house som har världens godaste Turkey burgers, så jag slog till med en sådan. Efter maten så bestämde vi oss för att dela på en brownie så vi beställde in en. Herregud säger jag, en brownie här har samma storlek som en hel Svensk kladdkaka, GALET. Jag som tänkte mig en liten fyrkantig sak men nej då och vi som var så nära på att beställa in två stycken. TUR DE! Men gott var det då.

Imorgon bär det av till San Diego för att fira Halloween men Lara och C.O som jag ser fram emot. Så då hörs vi på söndag för imorgon lär jag då inte hinna! Kanske dags att sova ska upp och göra en steppclass med Melissa imorgon! Jo just de, imorse var det nog den finaste soluppgången jag sett i hela mitt liv. Den var helt galet fin, till och med de andra på boot campen önskade att de hade haft cameran med. 

Natti! Happy Halloween...



Puss 

Pumking carving...29/10 kl 21:00

Ni anar inte hur skönt jag sov inatt, somnade i sängen med mjukisbyxorna på. Vart himla varmt och gosigt då, i vanliga fall ligger jag annars och fryser.

Idag så började jag min dag vid 9 tiden hos doktor, eftersom jag skulle ta blodprov. Man var tvungen att göra det på fastande mage så jag drog till starbucks för en kaffe efter och där så står det en Svensk tjej bakom mig som var supertrevlig så jag slog mig ner med henne.

Hon hade någon sorts superkraft, hon kunde se hur min energi rörde sig i kroppen och hur jag mådde. Hon tyckte att jag skulle börja med meditation för att få ro. Hon ville hjälpa mig med att få ordning på mina energifält så jag ska ev hem till henne imorgon och så ska hon på med kristaller osv för att få energi.
Detta ska även vara bra för ens hy, så ja tack.. Helt klart värt ett test! 

Hon hade även en dotter på 2 år som hon ev behövde lite hjälp med ibland och det säger vi ju inte nej till. Lite extra kosing är ju aldrig fel. Men om hennes kristaller och grejjer funkar på mig så kan man ju ha en liten deal där.

Torsdagar är nog min favorit dag på hela veckan, vet inte varför men det bara känns så. Flickorna var supergulliga och vi hade så kul så. Vi gick på artclass och lekte, jo medans jag satt och väntade på att artclassen skulle ta slut så råkade jag sitta lite för skönt och slumrade till. Hoppsan, lite pinsamt var det men också lite kul på samma gång.

Nu på kvällen så har vi gjort pumking carving med grannarna. Himla mysigt och kul (kan fixa kort imorgon)! Jag vågade mig på ett lite mer avanccerat mönster och det blev faktiskt riktigt bara! Deras granne rostade fröna och hjälp va gott det var, de var varma och krispiga. Helt galet gott och vi har sådan tur att vi får mer imorgon.

Jättekul att ni kommenterar men snälla lämna ert namn så jag vet vilken du är! Tack...

Puss


Tyvärr, to tired...28/10 kl 22:00

Inget inlägg idag, är supertrött. Men kanske hinner med ett imorgon! Ska till doktorn och ta ett blodprov imorgon innan jag kan starta med min medecin. Hörs imorgon!

Puss

Eneko vann xtera VM... 27/10 kl 21:30

Idag fick jag reda på att Eneko Llanos, triathlonproffset jag träffade förrut, han tog VM guld i Exterra triathlon i söndags. Kul för honom, han hade tydligen varit i ledningen under hela loppet. Han som bara skulle ta detta som en kul grejj nu eftersom han var besviken över sin 14:de plats på Hawaii. Men det gick ju så bra som det bara kan gå :) Grattis Grattis! Även fast han åt efterrätt och drack vin, känn på den ni!



Annars då, inte så mycket. En helt vanlig tisdag, Ella gick i skolan, jag och Tessa hämtade henne vi åt lunch och lekte lite sedan så gjorde vi en massa halloween pyssel. (Ska ta ett kort imorgon så får ni se) Men imorgon har jag planerat att vi ev ska gå till Balboa island och käka glass. Jag ska inte ha någon, jag ska spara mig till mitt Svenska godis som kommer om ca 2 veckor :) Mums!

Så ska jag och flickorna kollla på alla båtarna och njuta av det fina vädret, om det blir något. För idag har det varit lite så där. Himla mulet och blåsigt har det varit, med andra ord ett riktigt Halloween väder. Lite så där kusligt och grått. Ja, och apropå Halloween så har jag nog kanske kommit på vad jag ska vara; en vampyr. Har tänkt på det idag och det kan ju bli ganska enkelt. Behöver ett par tänder lite blod och mörkt smink. Tänkte ha mina svarta jeansleggings och någon topp. Vad för topp är då frågan?

Imorgon bitti är det Boot camp, vet ej hur det kommer gå med ljufter (en blandning mellen höfter och ljumskar som jag kom på) men det går nog bra. Får vi hoppas så att jag kan gå på yogan också. Om man skulle ta och sova lite. Jo, innan jag avslutar detta så kan jag ju medela att ni är endast 8 timmar före oss (CA) i tidsskillnad. Vi har inte ställt tillbaka klockan än. Vi ska tydligen göra det nästa vecka. Skype imorgon vid 16:00 sv tiden, hörs då!

Puss


Måndag 27/10 kl 21:40

Så var det måndag igen och tametusan den är över också, Gött!

Nu har jag gjort allt för idag och ska strax hoppa i säng, min väldigt efterlängtade säng. Ska bli skönt att sova nu, ska sova så llänge jag kan imorgon. Kan tyvärr inte springa nå, har fått ont i mina höfter/ljumsar. Men det är säkert inget allvarligt, men och andra sidan så förvånar det väl knappast er för det gör då det inte mig.

Gud, en sak till då... Jag hatar Amerikanska posten nu, det har gått 5 veckor nu sedan jag skickade ett paket till min kära syster Sofia. Fattar inte vart det kan ha tagit vägen? Knas, men det finns ju inte så mycket annat att göra än att vänta ett tag till. Eller?

Flickorna har varit så söta idag, massa snälla saker har kommit ur deras söta munnar.

Jag berättade inte för er vad jag hade till middag igår? Jag fick spagetti-squash och köttfärssås, hur gott som hellst och hälsosamt. Kan inte sluta tänka på det om ni får chansen så prova.

Nu är det en dag närmare Halloween och jag blir lite stressad eftersom jag inte har något fixat. Och nu måste jag verkligen sova, sjukt tråkigt inlägg men det får ni ta. Men annars då, hur är det med er? Köpt någon vinterjacka? Apropå det så hade vi 27 grader idag :) Haha...

Natti, P


Helgen har varit Kanon... 26/10 kl 20:15

Ett litet glapp i bloggandet men det kommer strax att vara sig likt... 
 
I fredags som sagt jobbade jag från 12 -  9 och det gick jättebra.. Vi bakade cookies som blev supermega goda. Sen lekte vi massor och hade en massa skoj. Tessa tog aldrig någon nap denna dag så hon somnade supersnabbt.

Igår (lör) så hade jag besök av en kompis, mycket trevligt.. Vi åt frukost (på Zinc) och sen så visade jag honom runt i Corona del mar. Vi tog golfbilen runt på alla dessa ställen man ska se när man är här. Så vi åkte ner på Balboa island och tog färjan över och gick  lite på beachen. Vi hann även med en titt på vår beach, den som ligger 2 min bort. När vi tittat klart på det mesta så skulle vi åka och köpa glass, men jag kom på mig själv att vi åkte fel så jag skulle backa och "pang" jag såg inte den där skrothögen bakom golfbilen så ja golfbilen fick sig en lite smäll. Den fick en spricka i plastcarossen så jag har lite att fixa nu. Känner mig så otroligt dum, att ha sönder ens annans saker är nog det värsta jag vet. Plus att min vän satt brevid, inte lite pinsamt. Herregud! Han tyckte iaf att det var kul, haha.

Sen när min vän åkte så kom Sofia hit och vi drog till en mall och kikade lite. Jag shoppade loss på Victoria seacret, blandannar två supersköna tröjjor (Som jag förövrigt har bott i denna helg). Vi gick även in på urban outfitters, och där kommer man aldrig ut tomhänt.. Jag fick med mig en jättesöt topp som jag är supernöjd med. När vi kände oss klara så åkte vi till Greek town och käkade, mums. Det är nog mitt nya favoritställe. Och det bästa med allt är att yoghurtland ligger väg i väg så vi tog ju en sådan med.

Sofias och min Lördagkväll tog väl gansak snabbt slut efter att vi ätit, vi drog hem till mig och försökte hitta en bra film att titta på och efter 3:dje försöket så hittade vi en som var någorlunda. Den hette "The mall cop", handlade om en säkerhetsvakt på ett stort shoppingcentrum som räddar hela centrumet från att bli rånat. Låter väl kanske inte så kul,  men den hade sina stunder.

Söndag, jag vaknar alltid före Sofia så jag började att läsa min nya bok, Twilight, har naturligtvis sett filmen men kände att jag ska läsa den. Sen efter en stud så ringer Melissa och säger att det finns pumking pancakes och det säger man ju inte nej till så jag sprang över och hämtade de. Passade öven på i denna veva att berätta om min lilla olycka. Känns bra att ha berättat men det känns som det jämt är jag som har sånn otur. Asså den enda jäkla bilen på hela gatan! Är inte detta väldigt typiskt mig??..

Nästa helg är det ju Halloween så jag och Sofia gjorde ett försök att hitta någon kostym till oss men jag hittade ingen som jag gillade. Så  jag vet inte riktigt vad jag ska vara så jag klär nog bara ut mig till någon 80-tals tjej. Tokiga kläder stort hår och massa smink, ganska enkelt. Eller har du någon annan idée?

Men när jag inte hittade någon kostym drog vi till donutshoppen och köpte donuts. Det var så himla gott men nu när jag sitter här och skriver min blogg och verkligen inser vad jag ätit denna helg så mår jag ju mindre bra. Ojoj, lätt över 10 000 kalorier. Haha, men man får faktiskt götta sig ibland... Men nu ska jag allt spara mig tills Sofias kompisar kommer hit från Sverige. De ska ta med sig godis från Sverige till mig, snällt va?

Och vet ni mer då? Jag har varit på min första pumkingcarving idag. Följde med Sofia på hennes LCC meeting och gjorde detta. Så nu är jag förberedd tills slutet av denna vecka då vi ska göra det här hemma med våra grannar och eftersom det gick så bra för mig ska jag prova något avanccerat mönster.

Gud, det känns som jag bara babblar och babblar, inte ett dugg sammanhängande men med andra ord en ganska lång läsning. Och eftersom jag håller på att sommna och verkligen bara längtar tills jag får svettas på Boot campen imorgon så ska jag sova (har lite dåligt samvete över mina matvanor). God natt!



Folk är inte riktigt kloka här..


Här jobbas det för fullt..





Jag och mitt mästerverk. Ser ni va trött jag ser ut? och kolla min muskliga arm;) haha

Puss på er




Lite bilder... 23/10 kl 8:15





Bilder från igår....

Puss


Sol och bad...22/10 kl 21:50

Idag var det riktigt fint väder så jag och Ella passade på att gå ner till stranden för att njuta av det fina vädret. Känns väldigt konstigt att bada när ni där hemma har minusgrader och ni planerar för era jack köp. Men annars så mår jag bara bra. Allt har ett himla flow nu, eller ja nästan. Har kommit till helvetes veckan nu som sker en gång i månaden... Ni anar inte hur godissugen jag är? Men nu är det bara en dag kvar sen så är det lördag och då ska jag äta yoghurt men massa gott på.. Längtar som tusan!

Imorgon är det boot camp igen och vi ska spela fotboll och jag ska ta det lugnt... Vill ju inte skrämma iväg gruppen när min vinnarskalle kommer in.

En sak till, jag är helt galet kär i tv.serien Lost... Ville bara att ni skulle veta det nu innan jag ska sova... Min dag börjar kl 12 imorgon så hinner nog med lite skype imorgon! Hoppas ni har det bra och jag saknar er alla!

Pussar och Kramar Malin

Tävlingsmännsika... 21/10 kl 21:15

Gud, idag på bootcampen trodde jag att jag skulle få tuppjuck! Ni som känner mig vet ju vilken tävlingsmännsika jag blir när det handlar om sport. Om jag inte vinner eller om det inte går bra, gråter jag för att jag är så arg så arg. Vi Spelar ju fotboll varje gång typ på Boot campen de sista 10 min och jag har verkligen varit jätteduktig med att inte överreagera men idag så blev jag riktigt sur. En tjej kom och slog bollen ur min hand, vilket vi alltid kört med att så får man inte göra men det struntar vi helt enkelt i idag. Suck, och jag vet att detta är en barnslig sak men nu har vi ju svaret på varför jag kör triathlon. Jag klarar helt enkelt inte av lagidrotter.
Och det vi gör på boot campen är verkligen inget serriöst, bara på skoj men men.

Idag lurade Peter (tränaren) ut på en löparrunda i sanden, alla är superhungriga och då springer vi förbi ett bageri med dounats??!! Vad tänker han med... Just då kunde jag ha dödat för en tugga eller två.

Var även iväg på yoga idag, det gick inte så bra idag... Men imorgon bitti är det ju dags igen så då hoppas vi att det går bättre. Startar inte min dag förrens 10:45 imorgon, så hinner med lite saker innan. Så ska gå och köpa russin imorgon, har inte ätit det på superlänge.



(Bilden är från Laguna)

Plikten kallar,

P


.... 20/10 kl 20:15

"När jag blir stor ska jag sjunga bäbä vita lamm har du någon ull i Tv. Så det är bäst vi går och köper danskläder som jag kan ha. Du vet sånna där som Michael Jaacksson har..." Haha.. så himla söt var Ella när hon sa detta. Hon sa det i söndags men jag glömde skriva det här.

Allt funkar bara bra med mig, just nu proppmättö... Ätit hur mkt som hellst av Melissas Pumpkin soup, den var riktigt smaskig. I dessa tider ärter man så mycket puma ska ni veta, allt är gjort av pumpa. Istället för jordnötssmör så finns det pumpsmör, pumplatte, glass, pankakor... Det mästa och det är faktiskt gott. Längtar tills jag får smaka på pumapaj, för jag har hört att det är riktigt gott.

Någon frågade efter min mail, [email protected] någon och någon det var ju du Amanda.. :) Så varsegod!



Idag innan vi skulle gå och hämta Ella på skolan så råkade min dator vara på så Tessa och jag passade på att flumma oss lite. Vi tog massa bilder men dessa två är bäst!
Och idag i parken så kom en mamma fram och frågade hur gammla mina döttrar var. Jag bara suckar, ser det verkliegn så ut? Hur får man då killar att komma fram om man ser ut som en mamma med två barn!!??? Haha, skämt åt sidan..

Natti för min del och Godmorgon för din,

Puss


Trött, shoot me... 19/10 kl 20:00

Kan inte säga så mycket än att hegen har tagit sin hämnd, jag är så TRÖTT. Och imorse när klockan ringde sa jag högt för mig själv, shoot me please.
För övrigt att jag har varit en sombie idag så har det varit en ganska okej dag, Ella är frisk och ska till skolan imorgon men Tessa däremot mår inge bra. Barn ni vet.. Sjuka jämt.. Ja, just ja... Doktorn här sa till Melissa att om man är sjuk mycket som barn så slipper man det i tonåren... Detta måste då va falskt för jag har verkligen inte märkt av det. Eller hur mamma?

Idag så sa Ella att när hon blir stor så ska hon åka moppe och köra skateboard och jag skulle sitta och titta på då. :) haha.. Sen idag när hunden Max låg och sov på ryggen så pekde Ella på hans snopp och sa " Malin vet du vad detta är? Det är en penis :) " Haha.. Tack Ella för att du informerade mig det.



Flum Flum, haha... Men ändå..

Natti, P

I am in diego bitch... 18/10 kl 21:00

Vilken helg jag haft, helt galet kul var det... Synd bara att den gick så snabbt, men det gör ju tiden om man har roligt. Eller det var inte bara denna helg som gick snabbt utan alla helger går superfort.

Igår (lör) så kom ju Sofia hit och åt frukost sen så drog vi till San diego. Det tog 1:45 h att köra dit pga all trafik, bilköer som är km långa och detta är tyvärr inget ovanligt men tråkigt är det! Men vi kom fram, "we made it in one pice" och när vi gick ur bilen så stod Lara där och tog emot oss med öppna armar. Det var så himla kul att träffa henne. Hon gav oss en liten house  tour och jag säger då det, vilket hus omg. Helt fantastiskt! Efter det så drog vi till ett shoppingcenter och strosade runt lite. Dagens huvuduppgift var att få mig att shoppa kläder. Vilket jag tydligen är superdålig på men då gick det superbra. Så nu börjar garderoben ta form. 
 
När vi senare var trötta på all shopping så drog vi till Taco bell och hämtade lite god mat, mums. (gud vad jag älskar mat) På kvällen skulle vi på poolpaty så det var typ hem och byta om sen dra iväg igen. 

Poolpartyt, var great... Vi åkte till typ ett litet lägenhetsområde där en massa Svenskar bodde som pluggar till piloter. När man såg va de satt och gjorde typ 8 på kvällen så blev man inte avundsjuk, de satt och pluggade! Men när de väl var klara med det så var det party. Detta innebar Laras och min debut att dricka ur röda plastmuggar som är så typiskt Amerika. Det var fränt kan ja lova, haha... Men vi drack ju inte bara ur de rödamuggarna utan vi badade ju också... vi satt i en utomhus jacuzzi och hade det trevligt spelade rockband. Då en spelar trummor och 2 spelara gitarr och en sjunger. Gud så kul vi hade och Lara gick verkligen in för det stenhårt, hon satt och slog trumpinnarna ovanför huvudet innan låten och taggade till oss andra. Hon avr grym!

Kl 5 ca, var vi hemma och skulle gå och lägga oss : ) haha, så man är ju skapligt trött nu kan ja ju tala om efter bara några timmars sömn och en tur i downtown San diego. San diego var en härlig stad dock hade vi lite orur med vädret, det var väldigt molnigt. Vi gjorde inga direkta turiskt grejjer denna gång men vi kollade runt lite iaf. 

Oj just ja... när vi åkte i bilen under helgen så började vi prata om ålder på killar. Vad som är okej och inte.. Vi kom fram till att killar mellan 20-30 år är mogna men när man kommer till 30 +, då är de övermogna = Fallfrukt. Haha, vi tyckte iaf att det var lite kul. Aa, men.. idag när vi gick in på nordstrom så såg vi Edward och Jonathan i Twilligt, så vi passade på att ta kort tillsammans med de. Snacka om vilken tur, står de där inne bara så där.. Man hade även chansen att kunna ta med sig dem hem om man köpte något Twilligt smycke. Men vi hade ingen plats i bilen så vi avtod. Men hur många vill inte ta på mig nu då? ; ) haha. 

Shit va coola vi e va?  


All trafik, ser det inte kul ut?





me and the twilight stars... haha

Skulle ladda upp ett fimklipp också men jag gör det imorgon, detta får duga för idag... Träning imorgon! Puss

Lite så där pirrig i magen... 16/10 kl 21:00

Idag fick jag världens sötaste bilder på den nya familjen Wise. Jag blev helt varm i kroppen och lycklig. Så himla kul!

Annars idag så har jag inte alls gjort så mycket, jag började inte förrens 13:30 så tog det rätt lugnt på förmiddagen (gissade jag inte rätt). Jag tog golfbilen till fashion island för att kolla lite, men jag hann inte mer än dit och vända. Vi hade helt glömt bort att en låssmed skulle komma och fixa extranycklar till en koffert bak på golfisen. De tidigare nycklarna försvann, tar inte upp hur. Men det var ju iaf bra att få det gjort om de nu tänker sälja den. 
 
En helt okej dag ändå, har ätit middag med flickorna, lekt en sväng och läst ett dussin böcker och ambitiösa mig badade flickorna. De var så smutsiga eftersom de ätit glass idag och ni kan ju tänka er hur man ser ut då som 3 åring? Iaf när jag så snällt shamponerar in Tessa så tar hon upp en mugg med vatten och häller den på mig så jag blir helt blöt. Både Ella och Tessa tyckte det var jättekul, men det tyckte inte jag... Och i badet slänger Ella ur sig att hon vill att jag stannar i 4 år. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara så jag sa väl som alla vuxna säger "ska tänka på saken"...

Imorgon ska jag och Sofia till San diego, jag har aldrig varit där så det ska bli supertrevligt. Vi ska träffa den fantastiska tjejen Lara som har sin familj där. Vi ska förhoppningsvis hinna med en hel del kanske till och med ett poolparty:) Tror nog att det kommer att bli en kanon helg men andra ord.

Glömde jag säga att flickorna sover? Hmm, så att ni inte tänker att jag är en oserös tjej som sitter här med datorn. 

Hur är det med alla er då? Hoppas det är super! Live life, be brave.. som jag brukar säga.

Tack och adjö. Hoppas min stina får komma hem från sjukan imorgon.

Puss Malin

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLE NELSON...15/10 KL 20:30

Nu är jag moster, moster Malin inte så tokigt va.

Idag har flickorna mått betydligt bättre, vi har kunnat gjort saker idag. Och hela dan har jag väntat på sms med rapport från bb. Jag förklarade för mina flickor att när det plingar till i telefonen så vet vi vad det blev. En liten Nelson blev det :) Så det har jag firat med fika på starbucks ikväll för mig själv.

Imorgon ska jag jobba kväll så börjar inte jobba förrens kl 13:00 så då hinner jag göra en massa saker innan. Funderar om jag skulle klippa mig kanske, är nog på tiden. Men det blir nog som vanligt, att jag slappar i sägen med Lost. Låter också ganska lockande. Har ingen frukost hemma heller så det blir nog zink, gött.

Inte fick jag reda på hur det var med minb syster Stina heller, fick ju ta reda på allt själv...TACK! Bara för att jag är på andra sidan jorden betyder det inte att jag inte är nervös och undrar hur allt gått. (min syster har operetat sig i magen) Men nu vet jag iaf att det gick bra!

På bootcampen imorgon ska jag kötta, ska köra tills jag stupar. Eftersom jag inte var med i onsdags. Nähä, finns inte så mycket mer att säga nu.

Natti, P


Stina, hur mår du? 15/10 kl 08:20

Skulle vara  kul att veta hur allt gick? Kan någon skicka mig ett sms eller en liten kommentar?

P

Idag var det sista dagen med regn, nu blir det 28 grader igen. 14/10 kl 20:50

Idag när jag vankade 05:35 och hörde att det regnade ute gick jag upp och kollade ut genom min dörr och det jag fick se gjorde att jag gick och la mig igen. Jag struntade helt enkelt i bootcampen, hade verkligen ingen lust att ligga på den blöta sangen i spöregn och göra situps. Och ja jag vet jag är väl kanske lite lat men det får man vara ibland. Men jag har iaf gjort ett yogalates pass idag som jag längtat efter hela dagen. Flickorna har varit så sjuka och de har inte kunnat göra något spec, de har mest legat på soffan och tittat på tv. Och lilla Ella då, hon har tappat rösten... Hon har så ont i munnen och halsen så hon kan inte prata, kom ihåg när detta hände mig när jag var mindre och det är inget kul alls. Men jag hade ju sånn tur att jag kunde iaf skriva så jag skrev på lappar vad jag ville osv medans Ella inget kunde göra.

Som sagt en lugn dag i soffan med engelska barnpogram, vilket är ganska nyttigt för mig att titta på. Jag lär mig massor med nya ord hela tiden, jag fungerar lite som en tvättsvamp som bara suger åt sig helatiden. Jag önksade då att jag pratade mer men jag vet inte riktigt vad jag ska prata om när det är så där tyst. Melissa tror ju inte att jag trivs men det gör jag verkligen.

Igår så mådde flickorna inge bra heller, så det var en ganska lugn dag det med. Men vi var till parken en sväng iaf och då var det en liten kille där som var så söt. Han kanske var 5 år på sin höjd och han frågade om jag hade en bil och jag svarade såklart ja och då sa han att han också hade en, en svart bmw... Då frågade jag honom om han hade körkort och då svarade han att "ja, har haft det i 1 1/2 år nu". Haha, han va så serriös när han sa det. 

Inte blev jag någon moster idag heller, men imorgon siktar vi på :) Och imorgon hoppas vi att flickorna mår bättre så att vi kan ha massa skoj som vi brukar. 

Jag lärde mig ett nytt ord idag. En persson som har svårt för att slänga saker kallas Packrat.. Vet dock ej om stavningen är rätt. Men men... Nu ska jag läsa lite ur min bok som jag äntligen har kommit in i inna jag ska sova en snabbis. För imorogn blir det löpning. 

Natti, Puss 

Funkade inte...

Det gick inte att blogga igår, heltknasigt. Så det kommer mer ikväll. Kan iaf säga att flickorna är sjuka igen:(

P

Vädret... 13/10 kl 07:40

Idag ska det tydligen vara stormar i norra Californien och regnsskurar här i söder. Tur att vi bra får regnet... Det kommer nog blåsa en del ändå, kände det när jag var ute och sprang nyss.

Sofia, min syster... Du får helt enkelt läsa lite för Nelson eller Elsa om en veckan då... Så himla spännande! Glöm inte att ringa mig. (jag blir moster imorgon)

P

Måndag den 12/10 kl 20:20

Idag hade jag det verkligen jobbigt var så himla nära på att börja gråta i parken och när Ella såg det sa hon; "Malin, imorgon ska jag lyssna hela tiden på dig"... Så sött av henne och man kan ju bara önkska att det håller. Jag sa inget hur jag mådde eller så hon bara såg på mig att det var något som inte var okej. Klok tjej det där, men jag klarade denna måndag med.

Efter lunchen idag så läste jag två böcker för Tessa (Billy får besök och Bille och bollen) Läser dessa två jämt, förrut var det de tre grisarna. Kan de utantill, lite fränt är det och Tessa kan de också utantill. För innan jag hinnar byta blad i boken så säger hon en mening eller något liknade. Iaf när hon tillslut sov så gick´jag ut till Ella som satt och lekte och klagade över att hon var trött. Då gick hon upp och la sig i soffan och när jag tittade till henne 15 min senare sov hon. När båda tjejorna sov så kan ni ju tänka er hur tyst det blev så jag la mig också på soffan en stund och jag vakande efter en lång powernap.

Nu på kvällen så gick jag på hipphopp för vuxna och jag tog med mig tjejorna dit eftersom de har barnvaktning där och en massa roliga saker. För det är ju alltid mycket roligare och leka med andras saker än sina egna. Och vem var grymmast idag då? Haha, idag kom det 3 till tjejor (alla var mammor) och vi gjorde samma steg som förra veckan som jag tjuvtränat på lite så det gick som en dans på rosor.

På bootcampen idag så gick det bara bra, Dave (en pappa) frågade om någon hade kissat i mina flingor för att jag var så snabb. Idag visade sig delfinerna igen, det var ett tag sen men nu ska det tydligen bli vanligare att se de eftersom de gillar kallare vatten.

Bild från den kostiga byn.

Natti, P


Soppatorsk 11/10 kl 21:25

Helgen bara susade förbi, förstår inte att det går så fort.

Sofia och jag hade ju planerat och dra till LA i helgen men hela planen gick i kras så vi klädde upp oss och gick ut och åt istället. Vilket var jättemysigt men det fattas ju bara att man är 21 men den åldern den kommer.
  På lördagen så kom Sofia hit och vi drog då genast till en stor skoaffär för Sofia ville ha ett par nya "fin"skor och jag köpte mig ett par billiga tofflor som jag kan ha på mig när jag strosar runt här i lägenheten. 
Sen efter det drog vi vidare till en grekiskresturang, de har verkliegn supergod mat där. Och nextdoor med grekiska resturangen är yoghurtland så vi var ju bara tvungna att äta en sådan. Mätta och belåtna drog vi hem till mig och böt bilen mot cykalr istället och tog en mysig cykletur. Ingen jobbig sådan men min söta Sofia hade träningsvärk idag.  



Idag så har vi varit på möte med min LCC i Huntington Beach. VI träffades på ett ställe som likande en by i alperna är alla gick runt i sånna där konstiga kläder. (Ni vet när sällskapsresan åker skidor och det är en gubbe där som äger en resturang. Is bitte... Minns ni att han hade konstiga kläder, typ hängselshorts och konstig hatt? Så såg de iaf ut de som jobbade och gick runt där)
Vi åt lunch ihop och jag provade något typöiskt tyskt som faktiskt var riktigt gott.

När vi senare åkte hem därifrån och vi hade lämmnat av Ju-ly så började bilen att bete sig jättekonstigt, den svarade inte på gasen och den typ "hostade" några gånger sen la den av. Skojjar du om jag fick panik, "har jag haft sönder deras bil"´.... Jag ringde iaf Christian och bverättade vad som hänt och han trodde att det kunde vara besinstopp men jag var helt säker på att det inte var det för "visare" som jag kollat på stor på halv. Så när de kom och kollade på bilden så var den ju tom på soppa. Jag hade kollat på oljan hela tiden! Dummer, jag är ju så van att ha den till höger men i denna bil satt den till vänster.

Så idag fick jag mitt första motorstopp och som tur var så var det i ett bostadsområde och inte på en 6 filig väg som vi tidigade åkt på. Ibland ska man ha tur! Haha...

  



Träning imorgonbitti so god natt hörs på skype imorgon vid 07:50 svtiden.

Natti, P

Ahlgrens bilar...9/10 kl 21:30

Oj, jag har lyckats röra till det lite med datumen. Men har ni inget märks så är det ju lugnt. Och jag ska inte sluta blogga tänkte bara kolla om jag fick några kommentarer:D haha, smart va? Blir ju himla kul för mig att läsa allt jag verit med om när jag blir äldre. Tänkte skriva ut det och kanske trycka en bok, vore inte det smart? Asså, bara för min del... Bara ett ex eller kanske två som jag kan ta fram ibland. Himla bra ideé tycker ja...

Idag åkte jag och Ella till IKEA för att köpa kräftost till soppan som jag gjordre för några veckor sedan men de hade ingen. Melissas mamma fyllde år idag så hon ville göra den till henne men. Det var bara något de hade på sommaren, konstigt! Vi har väl tillgång till den jämt hemma va? Men jag köpte iaf två påsar med bilar och en tub med kaviar.

Nu på kvällen har jag varit med familjen i vår park och tittat på film, madagaskar 2. Det var ett hilma trevligt kalas, alla satt på sina filtar och myste samtidigt som det visades film på stor skärm. Dock önskade jag att jag hade haft uggboots och en supergosig tröjja för det blev faktiskt lite kyligt när man satt stilla där i gräset.

Imorgon kommer Sofia hit, får se vad vi ska göra. Vi hade ju hoppats på LA men jag vet inte hur det blir nu. Vi kanske bara åker dit en sväng och sen hem på kvällen. Aja, det visar sig...

Vi hörs imorgon då. jag finns ev på skype vid 19:00 sv tiden. Annars hörs vi senare i helgen.

P



Ska jag sluta blogga? 9/10 kl 20:45

Hmm, ja kanske det... Ganska jobbigt och inga kommertarer, vet ju inte äns om det är intressant att läsa det jag gör.

Glömde ju skriva vad brandmännen åt till frukost; de äter precis som oss, flingor, ägg, gröt, smörgåsar mm. Så nu vet ni, haha.

Idag så träffade jag en svensk mamma på stället där jag gör yoga och flickorna ballet. Hon hade en son som inte kunde svenska så bra så hon ville att jag skulle vara med han några timmar i veckan och bara prata svenska med honom. Kan inte hon det då? Nja, när hon pratade med mig pratade hon svengelska och jag frågade ju såklart hur det kom sig och då fick jag reda på att hon bott i USA hela sitt liv. Hon flyttade hit när hon var bäbis så hon skulle bli jätteglad om jag ville hjälpa henne.

Eftersom jag har tjejorna heltid blir detta på helgerna och kanske på torsdagförmiddagar om jag börjar senare. Flickorna går först!

Annars har jag inte gjort nått spec idag, gick på pedekyr medans Ella var på art class och tessa bar hemma med mamma och sov. Mina fötter var värre än värst så det var skönt, tjejen som gjorde det på mig gav mig en fotfil och sa till mig "försök att använda denna varjegång du duschar"... Tycker nog att detta sa en hel del om hur mina flippfloppsfötter var. Haha....

I helgen drar jag och Sofia till LA för att ha kul och träffa folk. Vi åker på lördag och stannar tills på söndagm, en liten weekend. Ska nog faktiskt ringa henne nu! God natt på er! Skype imorgon vid 07:50 tiden (SV)...

P

Lill-lördag... 8/10 kl 22:20

Vad kan man säga, ONSDAG och imorgon torsdag. Veckorna bara rinner föbi, galet. Hur som hellst så var vi på studiebesök på brandstationen idag. Tjejerna tyckte att det var så spännande och kul att träffa brandmännen men sen när en av brandmännen tog på sig utrustning och sin gasmask blev de rädd. Tessa tyckte inte alls att det var kul, hon grät och ville bara gå hem. Ella blev också lite rädd men hon är ju en stor tjej, inte kan man visa att man är rädd.

När brandmannnen tog av sig sin utrustning blev det genast mycket roligare, "inget monster"... Så då gick vi vidare in och kikade hur de sov och vart de åt. Och då frågade Ella en av brandmännen "Vad äter ni till frukost"? Haha, hon har fått det från mig... Jag förklarar varenda gång att det är viktigt med en ordentlig frukost. Så hon ville väl bra kolla läget så att de orkar släka alla eldar. Sötnöt! Efter det fick de chansen att sitta i bilen, vilket båda tjejorna gjorde. Sen så tog de fram deras gula jacka som "monstret" hade haft på sig och då blev allt läskigt igen.

Idag hade vi även en play date men Sofia och co, det var ett efterlängtat besök. Det blev ju inget denna helg och ingen date förra veckan så det var på tiden. Som sagt det var ju onsdag idag, vad står då på mitt schema efter jobbet? Nästan rätt.... Yoga.. Jag skriver ju typ jämt om samma saker så ni borde ju kunna detta utantill nu. 

Doktorn ringde även idag, den 6 nov ska jag dit igen och då kanske jag får medecinen så att jag kan börja. Det är inte så långt kvar. Och idag har jag även planderat vad jag och stina ska göra när hon kommer hit och jag kan inte säga annat än att det kommer bli fullspäckat. 

Ska vila mitt huvud lite på kudden tills klockan ringer, får det att låta som att det skulle bara var i 2 timmar. Men det var också meningen, nätterna bara rinner iväg. Iband önskade man att nätterna var längre. Men iaf jobb imorgon 11:30, så yoga imorgonbitti.







Natti, P

Detta inlägg har ingen rubrik... 7/10 kl 21:50

En sak som jag verkligen hatar är det där förbaskade sötsuget, att alltid ha något att tugga på. Och sen när man är trött kommer det ju ännu mer som tex efter lunch. Efter lunch är den absolut västa tiden. Jag dricker vatten och äter frukt, men man ska väl inte äta frukt om man inte är hungrig? Det är väl inte bra för kroppen...
Vilka I-landsproblem vi har, här sitter jag och klagar på att jag är så otrligt sötsugen och tycker det är jobbit. När det finns folk som har det betydligt svårare.

En helt vanlig dag, lite kallare. Det märks att det börjar bli höst nu, men det gick bara så otroligt fort. Nyss var det superduper het och alla klagade men nu helt plötsligt så går alla och huttrar sig för att det är kyligt ute. (Huttrar, heter det så?) Det är faktiskt konstigt hur snabbt man vänjer sig vid värmen. Jag är ju Svensk och ska ju inte behöva känna på det här viset.

Tjejerna mår bra och de har sköt sig till och från som barn gör. Och imorgon ska vi på studiebesök på brandstationen. Det ser de verkligen fram emot, Ella vill se hur deras vardagsrum ser ut osv. Hon är taggad till 100, måste ta med kameran. Har faktiskt den oftast med mig överrallt men jag glömmer lixom av att knäppa kort.
Berättade jag att jag sett färdigt på säsong ett av Lost serien och har med spänning redan sett 2 avsnitt ur säsong två. Jag struntar fullkomligt i att jag tjatar men det är så sjukt bra. Även fast jag får lite kallakora när jag ligger här själv i mörkret och ska sova.

Hoppas ni mår bra, det gör iaf jag med eller utan öronvärk!

Natti, P


Back on track... 5/10 kl 22:30

Idag var jag på benen igen och hade flickorna hela dagen. Det gick bara bra, fast har ont i mitt vänstra örat så där så att det går ner i halsen. När man tuggar och öppnar munnen mycket gör det ont. Men med lite piller så blir de bra.

Måndag idag som innebär ballet för flickorna, Ella blir verkligen duktigar för varje gång. Tessa där emot har inte samma intresse, hon springer hellre runt och lever sin egen lilla värd. Så närsta gång ska nog bara Ella få göra klassen så får hon sitta och titta på. 
 
Snacka om dålig fantasi jag hade idag, medans Tessa sov middag visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på åt Ella. Då helt plötsligt fick jag syn på flickornas tangentbord (de har ett gammalt och leker med).som var väldigt smutsigt. Så vi ritade tangentbordet på ett papper så att vi skulle kunna veta vart alla "plupar" skulle sitta och började sedan ta bort de en efter en och diskade de i diskmedel och blekningsmedel. Snacka om vad rent det blev, ser ut som de fått ett helt nytt tangentbord. Fiffigt va, kanske en affärsidé? Tvätta tangentbord? Kanske inte låter så kul men vi hade iaf jättekul.

Nu på kvällen så gick jag iväg och körde lite hiphop eftersom jag var så fruktansvärt trött på att vara stilla. Och även här hade jag en privatlektion. Haha, så nu har jag fått en hel del steg att träna på tills nästa gång. "Du ska göra detta minst 3 gånger varje dag" Broadway here I come...

Natti, P


Lost och Röda piller... 4/10 kl 21:15

Mår faktiskt bättre idag, skönt. Tog en till lugn dag med Lost och röda piller (alvedon). Så om jag mår bra imorgon så ska jag jobba... Vi hoppas på det.
Gud, det är jobbit att komma på saker att skriva om när man inte har gjort något. Hade jag inte varit sjuk så hade jag och Sofa åkt till en nöjespark i LA och haft superkul men vi får helt enkelt ta detta någon annan helg.

Vet ni mer då? Detta var min första helg här utan Zinc frukost. Känns faktiskt lite konstigt, börjar alltíd min lördag morgon där. Haha... Oj just ja ni hade kanelbullensdag idag, ni anar inte hur mycket jag är sugen på en saftig, nygräddad söt bulle. Oj, va gott. Kan du äta en bulle åt mig?

Ska faktiskt se ett till avsnitt av Lost sen så ska jag sova, tittar du på lost? Inte visste jag att det var så bra.

Finns på skype imorgon, vid 16:00 tiden (Svensk tid)

P


Sjukling.... 3/10 kl 22:15

Jahapp, ligger man här med feber och har inte gjort så mkt annat idag förutom att jag nödar Lost. Det är helt galet bra, kan inte sluta titta. Orkar tyvärr inte skiva mer. Men kanske imorgon.

P


Because I'am worth it...2/10 kl 22:30

Har verkligen träffat världens bästa doktor idag, Kathleen Hutton. Hon gör till och med egna produkter, www.huttonklein.com. Kan inte beskriva men hon förstod precis hur man känner sig med "dålig" hy. Jag behövde inte säga så mycket förrens hon gav mig ett förslag, Isotretion .... Halelulija! Hon gick på det bästa direkt inget jäkla trams om att; prova det här först sen så går vi vidare... Kommer att börja med den behandligen om en månad för man måste ta en massa blodprov och graviditetstest för att verkligen försäkra en om att man verkligen inte är gravid (skulle man vara det och åt medecinen skulle "ditt" barn komma ut i form av små legobitar). Men det tar också ett tag att få tag i medecinen, för goverment måste godkänna och ge ut den. Avanccerat men efter 7 månader... DONE!

Fick faktiskt en hel påse av henne med produkter som jag ska använda, helt gratis. Som annars hade kostat mig MYCKET pengar. Haha fick även en hel bok där det står vad som händer om du skulle bli gravid undertiden! Avanccerat jag vet, men det är det värt! Melissa har också haft detta och hon säger att det är det bästa som finns...

För övrigt så känner jag mig väldigt hängig, huvudet är tugnt, ögonen är tåriga och jag har ont i alla leder. Kan detta var influensa? Hoppas inte det, men som sagt eftersom flickorna har varit sjuka hela veckan så kanske man får räkna med det. Barn fungerar ju som värsta budbärarna med baciller. Och skolan har ju börjat med, är det många som är sjuka hemma? Här är typ alla sjuka och svininfluensan finns överrallt.

Mår inte så bra så ska sova strax men skye imorgon vid 19:00 Sv och Lux tid! Och förlåt till mina kära kompis Matthias, stavade fel på ditt namn (slarv) ska dock ej upprepas. Hoppas du förlåter mig! ^^,


Den berömda boken "bibeln" och produkterna (American size)

Natti, P

 


Bara inte jag blir sjuk... 1/10 kl 20:50

Flickorna har varit så sjuka idag och jag kan inget göra. Jag önskade att jag kunde trolla så att de blev friska och att Melissa och Christian fick en hel natt med sömn. De har varit vakna istort sätt hela veckan men endast ett fåtal timmar med sömn. Antar att livet lätt blir så ibland som förälder, men som sagt jag önskade jag kunde trolla eftersom de gör så mkt för mig.

Tessa har spytt två gånger idag och dum som jag var råkade jag dricka ur hennes lemonade. Jag lixom tänkte inte på det, jag var så himla svettig när vi gick längs PCH och ville ha något kallt. Hoppas bara inte jag blir sjuk nu, det har jag verkligen inte tid med.

Har för övrigt testat den vibrerade mascaran idag och det gick betydligt bättre denna gång. Ska nog köra på det imorgon igen.

Imorgon ska jag till en hudspecialist som jag ta en kik på min hy och jag hoppas hon kan ge mig någon mirakel medicin. För i USA ska man ju vara duktig på sånt där som gör en "snygg" om ni fattar vad jag menar. Och speciellt i detta ställe där jag bor, alla är väldigt utseendesfixerade här.

Gud, detta var verkliegn ett ointressant inlägg men jag kan istället fråga er lite frågor så att jag kanske kan få er att kommentera;
- Farmor och Farfar, vad är det för väder i Skäve? Är allt bra?
- Hur står det till i Solvarbo?
- Vem är du? Detta är dock en väldigt viktig fråga som jag vill ha svar på... Kan vara kul att veta vilka som läser min blogg. Ni är trots allt 90 personer! Och ja min Pappa, även kallad sätermannen hälsar "kommentera mera"..
- Hur är det i Motala då? Är det sig likt?
- Hur är det med Pettson? (för grannarna i säter) haha...

Och idag så hade Mathias, min kära granne lagt upp en så söt bild på Facebook som jag bara måste visa alla!

 

Gölm nu inte att svara på frågorna... God natt! P



Frukost time... 1/10 kl 10:30

Åt frukost på Zink nyss helt själv, modigt va? Men jag är ju så tuff så... : ) Yogan gick super, man känner sig verkligen slimad efter. För övrigt så sitter jag och skypar... 



P


Yoga + pilates =Yogalates 30/9 kl 21:00

Nyss hem kommen efter mitt yogalates pass, hilma kul är det. Men jag blev och må illa denna gång också och då frågade jag henne varför och hon sa att det kan ha att göra med avslapningen. Att du blir så lugn och släpper allt. Annars todde hon att det kunde bli så om man åt mat för nära in på. Då frågade jag henne om man skulle äta minst 4 timmar innan och det var falskt enligt henne, en timme innan räcker. Och det bästa med allt är att jag inte börjar förrens 12 så då hinne jag på samma pass imorgon bitti.

Har faktiskt planerat min dag ganska bra imorgon, först yoga sen jobb och då går Ella på artclas en timme så då hinner jag springa. Sen åter jobb.

Idag var jag back on track på boot campen, åkte dit själv imorse eftersom Melissa hade varit uppe med flickorna hela natten för att de var sjuka och inte mådde nå bra. Men iaf jag kom dit och de blev glada av att se mig. (Va inte på boot campen på hela förra veckan + denna måndag) Och som vanligt min tur då, så var det löpning på chemat... Blää 8 km på sanden, suck! Jag har egentligen inget emot det men jag tycker lixom att löpningen klarar man av på egen hand. För när jag går till boot campen vill jag trimma musklerna!

Lilla söta Ella då, hon var supermysig när tessa sov, hon ville ligga under en flit med mig på soffan och mysa lite. Så jag kliade henne på ryggen och berättade historier i en hel timme. Och imorgon hoppas jag att de båda är friska så att de kan gå till skolan för tessa ska också till sin skola och prova på inför våren. Hon har verkligen längtat efter det!

Och idag var det ju draget på min förra skola, då det är dragkamp över götakanal mellan natur och samhäll. Tyvärr vann natur i år.. Attans! Men sam kan ju inte vara bäst jämt. Eller vad tycker ni gammla och nya platenelever? Hoppas ni hade kul på kvällen och att ni tog det lugnt. Och Om det hände något sånt där skvaller som kan vara kul att veta så säg det till mig!

Frukost på Zink efter Yogan? Kanske det...

Puss Malin


RSS 2.0