Tsunami varning...27/2

Vilken fredag, herregud va kul vi hade... Linda och jag. Vi dansade och levde rövare igår på ett nytt ställe där vi aldrig varit förut. Eller det är ju självklart, jag har ju nyss fyllt stora 21. ( det eviga tjatet fortsätter) Sen när vi skulle hem fick vi en jätteskum taxi. Han som körde kunde ingen Engelska och visste inte vart vi skulle, så vid första rödlyset hoppas jag och Linda ur taxin. Och ringde taxi bolaget och berättade vad han hade gjort osv. Och efter många om och men fick vi en taxi, men också denna var helt sinnes. Han körde åt fel håll och visste inget. Så då klängde jag mig fram, tog gps:en och tryckte in adressen själv. Sen sa jag "Kör dit"... Och jag lovar det var nog den längsta taxituren jag åkt. Skulle kosta 35 dollar men jag gav han bara 25 för att han var en sopa.
När vi sen kom hem (lindas hus) så gjorde vi nattmacka och göttade oss och då frågar även Linda var hennes mobil är. Ops! Vi glömde den i taxin.. KLANTIGT!!!!! Men vi får ringa på måndag och höra med dem.
Och nu ligger jag och segar min och trycker på knapparna på Lindas nya Macbook (dator för er som inte vet) Mmm, den är jättefin.. Blir lite avis faktiskt på henne. Men som tur är får jag ju låna den. Och vi ska strax eller jag tror då det dra ner till san diego och på party med Lara och C.O. Alla tjejerna ska samlas där nere och ha en massa skoj. Hoppas vi på. Men jag börjar känna mig lite stressad nu. Klockan är snart 3 här så.... Nu får hon snabba på med snackandet i telefonen och börja duscha.
En sak till då, joo medans Linda och jag ligger i sängen och grejjar med datorn så kommer Anna (lindas Hostmamma) med telefonen i högsta hugg. Det var då polisen som ringde och berättade att det är en tsunami på väg till kusten här vid Newport beach. Både lite kul och läskigt tycker ja.. Inte för att någon kommer att dö.. Den kommer ju inte så där plötsligt som Tsunamin i Thailand som vi alla känner till. Det skulle vara lite fränt att se dem så innan vi åker hem till mig så ska jag köra förbi och titta på vattnet.
Juuuust ja.. köpte ett par nay jeans idag. Ett par coola. De är också trasiga men de är tufft!
Puss

vollyfjoll...25/2

Haha, idag gick det verkligen inge bra alls på vollybollen. Ville träna lite teknik och det gjorde automatiskt att jag hamnade bland nybörjarna och när vi sen ska spela.. OMG. sorligt. men alla börjar väl där någon gång. Så lite så där halvsegt idag. Men idag kom det faktiskt fram en kille och frågade om jag var cyklist. haha, jag hade en U6 cykel tour tshirt så. Men jag sa att jag inte hade någon cyklen än, för det har jag inte. Men att när jag skaffat en så kunde vi cykla ihop. Han hade aldrig tävlat eller så men han ville så han ville ha tips och inte bara han de var en grupp på 6 pers. Kul.

Inna själva vollybollen så stod jag och kollade på College simtävling. Kul, jag höll nästan på att gråta. (Attans nu gör ja de).. Varför snälla varöfr lämndae jag cyklen hemma och vart tog simmingen vägen.. Nä. måste fixa detta. Får helt enkelt stanna två år så att jag får chansen att köra thriathlon här. För det vill jag jättegära. Och lär skaffa mig mod så att jag törrs simma i havet. Nää ska fan fråga Justin om han vill börja simma i en pool.

Annars idag så var det en ganska seg dag, kommer till det senare. Men förutom det, att jag var en sombie hela dan så hade vi superkul. Eller joo en sak var väl att jag går ju upp för en jädrans backe för att hämta Ella på skolan. Så jag och tessa går jämt upp för den och det räcker med 2 gånger i veckan. MEN idag så när vi kom hem så hade Tessa tappat sin ena sko!!??!! Nää var min första tanke och sen bara att börja gå upp igen. Hatade mig själv där ett tag att jag inte märkte att hon tappat den.. BLÄÄÄ. Men vi hade iaf tur, vi behövde bara gå upp för halva backen men ändå.. fortfarande jobbigt.

Sen i parken nu på eftermiddagen så slog sig Ella ganska hårt. Hon slog i läppen och jag säger då det. Trodde att hon skulle slå ut alla tänder. Men som tur var så satt de still. Men hennes läpp omg stor den blev. Bild på läppen kommer imorgon. (orkar inte nu, eller kanske)



Hockespelare? Tycker så synd om henne men hon är faktiskt lite söt när hon sitter så där.

Går dagen då, den var helt okej.. dock ingen playdate. Synd, gillar det och flickorna frågade efter Moa och Max. Och på kvällen var det tänkt att jag och Melissa skulle gå ut och äta middag men hon kände sig inge pigg så det blev uppskjutet till nästa vecka. Så jag städade mitt rum och hängde med linda. Och vi gick ut för att dricka en var sin öl.. Men ingen höjadere. Öl smakar verkliegn som herrtoan luktar efter folkdans i Motala. Hur kan folk tycka det är gott. Dock har jag lovat att göra mitt bästa men eftersom jag dricker så sakta (pga av smaken) så hinner ölen bli pissljummen.. Inte så gott.

Och vi hade så trevligt så, det kom också en kille fram och pratade med oss. Kille å kille 28 år.. men iaf. han var snäll och trevlig och bjöd med oss till en klubb där ungdommar håller till men det var så sunkigt så Linda och jag ville snabbt där ifårn. Plus att vi hade jeans och convers på så vi var inte så sugna på att stanna bland alla partypinglor. Så hem och sov, mycket bättre. Så därför har jag varit lite seg och tro inte att jag var onykter för de var jag inte, 2 öl. Thats it, men i helgen då blir det livat. San Diego here i come.

Puss på er, sorry för igår.



21 år...23/2

Blev trots allt en bra dag med Svenska pankarkor och två härliga tjejer och världens bästa host mamma som kommer hem med blommor, cupcakes och en present. : ) Gulligt värre. Då blev jag glad. Fick ett SUPERBRA presentkort på Sephora. De gillar vi starkt! Och imorgon så ska Melissa och jag ut och äta middag, utan tjejorna som moromor ska vakta, för pappa C han är på jobbgrejs i Boston. Snö och kallt, men han överlever nog.

Och tyvärr hade jag skola idag på kvällen, lite små trökigt men det funkar de med. Asså fatta mig inte fel nu, jag tycker det är jättekul i skolan COLLEGE.. Men på sin födelsedag vill man ju bara bli ompysslad.

Och min kära familj hemma i Europa höll ju på att göra en himla miss, de loggar in på skype typ 2 min innan jag måste gå och jobba. Så de sjunger sången (lite hackigt, varannat ord försvann) sen så var det hej då. Kul.. Och inte har de ringt under dagen heller. Så kände mig lite ensam på dagen, men Ella och Tessa var då för söta. De har sjungit hela dagen för mig. Både oå Engelska och Svenska.

Men det gör ju inget jag fyller ju bara 21, har ju sååå många andra födelsedagar att se fram emot. : )

   

Pannkaka, jag in acton och Ella på väg hem från skolan då hon plockade blommor till mig längs vägkanten :) Sötnos.

  Så gott tyckte Tessa att det var med pannkakor. Haha, hon är då för söt.









God natt, Puss

Grattis till mig...23/2

Nu kan ni väl inte ha missat det, det är min födelsedag. Gött, känner mig som en tonåring som fyllt arton. Sinnes, men lite coolt att man kan känna så. Iaf, jag gick upp lite extra tidigt didag så att jag skulle vara inne på skype men ack vilken miss. INGEN INNE! Skapligt surt, så nu sitter jag är och äter mina sesam-cashews och spelar majong, Garttis Malin.
Puss

Sushi...22/2

Vilken härlig måndag på något konstigt sätt, dagen bara fläög iväg och rätt som det var så var dagen slut, mörkret här och jag på plats i sängen med datorn i knät.

Under dagens Luch så kom vi in på vampyrer och Michael Jackson (detta har dock pågått ett tag men idag satt jag bara och lyssnade, försökte komma ihåg vad de säger). Tjejorna är så söta när de sitter där och pratar om någon som verkar vara en av deras bästa kompis. Iaf det börjar med att Ella säger;

- Han var så bra, men han var för gammal så han dog. Och fick åka helikopter till barnsjukhuset.

Teesa säger då;

- Jag gillar inte att Michael Jackson bara dog. Nu ligger han ju i marken. Michael Jackson var inne i vampyren huset.

De kan så himla mycket, dessa töser. Detta var bara lite av det jag kom ihåg men det är så gulligt att se på dem när de är serriösa och pratar med varandra som om jag inte vore där. Inte fattade jag i början att vi pratade om Michael Jackson för det säger ju inte Ella. Men Tessa förstod ju så klart.

Efter jobbet så gick ja hem till mig och diskade innan vi, hela familjen packade in oss i bilen för att åka och käka. Och mums vilken tur man hade, sushi. Det var bra länge sendan och som vanligt äter jag jämt för mycket. Men det är ju så gott. Och efter det lite matshopping, också hela familjen. Det var jättelänge sedan, tycker sådant är lite mysigt faktiskt.. Men det är nog bara jag eller?

Sen när vi kom hem drog jag hem till Linda för att ta en kik på Maja, bäbisen. Och så lämnade jag min lilla gåva men den öppnade de inte idag för Anna sov. Och hjälp va söt bäbisen var! Gudars! Fick hålla i den, har aldrig hållit i en 2 dagar gammal bäbis förut. Blev faktikt lite nervös och tårögd : ) Vekling jag vet men jag tycker bara att det är så fantastiskt. Som kanske många av er kände för 21 år sedan då lillla jag kom till värden. Kan verkligen inte fatta att jag ska fylla 21 imorgon. Härligt med andra ord eftersom nu kan jag börja leva lite mer i detta land. Kan gå ut, hyra bil, boka hotell mm.. Typ ALLT känns det som.

Hoppas jag får mitt paket från Sverige imorgn, skulle vara klockrent.

God natt på er.. IMORGON ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! Jipppie! PUSS

Islands burgers...21/2

Äntligen kunde jag sova lite, vaknade vid halv 11. Skönt. Fast då var jag superhungrig och orkade inte göra frukost så jag kokade lite tomatsoppa, simplet. Bara att hälla i det i en kastrull. Sen när jag ätit och suttit vid datorn (som vanligt) så knackar Melissa på och frågar om jag vill ha en spraytan dusch, ja visst! :) haha.. Ni anar inte hur mcyket frächare man känner sig nu. Galet, dock gick jag runt som en neger idag för att man skulle vänta 8 timmar med att duscha. Så imorgon kommer det nog att vara snyggare brun. Men det bästa av allt var att hon som gjorde dettta kommer hem till en så hon stod i garaget och sprayade mig, fränt. Fast om man blev sugen på sommar nu. Galet, vill bli brun och gå runt i söta sommarkläder.

Sen på eftermiddagen så var jag iväg på lcc möte, au pair. Alla hjärtans dag tema, lite så där gulligt. Vi hade lite mat och lekar. Paket byte hade vi också. Man skulle köpa något för 3 dollar och ta med sig. Jag köpte ett snaps-glas med alla ställerna som finns i Orange County. Jättegulligt, tror att jag måste köpa ett själv. Lite kul att ha när det står alla städer på. I samma tema köpte jag också en kortlek efetrsom Linda inte hade tid att köpa något så fixade jag det.

Efter mötet så åkte vi till south coast plaza för att köpa bäbiskläder till Lindas värdmammas nya bäbis. Men Gap var stängt så då dorg vi till älskade target och där.. Herregud, finns hur söta barn kläder som hellst där. Men innan vi körde dit hittade vi ljusavdelningen på Bloomingdales. Där hade de också mina favvorit ljus; Voluspa. Köpte deras nya doft Panjore Lychee som luktade asgott.

Och när vi var klara med Target så drog vi till Islands burgers, där de serriöst har världens goaste burgare. Mums. Blev proppmätta kan jag lova. Och imorgn blir det ingen boot camp. Vill se hur jag känner mig imorgon. Jag låter inte alls bra på förmiddagarna, så vi får se hur det blir. Vill känna på det lite.



Kullarna på väg till mötet.



Linda...



Haha, ser ni? Brun och blå ögon.. de är så de ska va. Plus en stor fet hamburgare.

   

Min gift till Annas nya bäbis Maja. Och mitt ljus.

God natt, Puss

Swap meet...20/2

Idag har jag varit med Linda hela dagen, kul kul. Vi åkte till Swap meet där de verklige har ALLT. Det är som en superstor marknad, fanns allt från den minsta lilla klipps som håller ihop bh band till husbilar, dörrar mm. Helt sinnes. Jag och Linda köpte oss iaf var sin hatt och lösögonfransar. Billigt! De gillar vi, men nu när jag provar hatten hemma tycker jag att det verkar vara lite stor. Men det blir säkert bra att ha till stranden och när man åkre på någon lyxlig båt i framtiden :) haha. Linda köpte även ett par jeans, fyndade gjorde hon kan man då säga. Snygga var de och de satt som ett smäck på henne.



Och efter Jeans köpet hann vi inte för då ringer hennes värdmamma och berättar att barnet är på väg. Ni måste komma hem. Haha, okej det fanns ju inte så mycket att göra. Kanske inte berättat det men värdmamman i Lindas familj som hon bor hos, var gravid. Så idag föddes det en liten Maja. Grattis till dem!

Så vi gjorde inte så mcyket mer idag, vi satt barnvakt åt Kajsa och väntade på nyheter om den nya bäbisen. Och sedan så kom Lindas värdpappas syster dit med hennes barn. Och jag säger då det, vilka tjejer. De var 17 och 20 och såg ut att vara minst 28 båda två, perfekta. Fast lite för mycket sink hade de allt. De kom för att hälsa på och de var enligt mig verkligen redo för fest men ne de var deras naturliga lock... Men de skulle iaf ha en smink och hår kurs för mig och Linda..det ni!

Och när de åkt så kikade vi på Extreme home makeover fast vi pratade mest om allt. Kul och tiden bara rann iväg så nu sitter jag här i min säng och ska snart sova. Hoppas på en sovmorgon imon, men det får vi väl se. Ska också på au pair möte imorgon, alla hjärtansdag tema. Så ska vara klädd i rosa, rött eller vitt,. Får se hur det går.

Kul att ni bryr er om hur jag har det, eller hur ska jag kunna veta? Ni kommernterar ju inte...

Puss


Aj, det gjorde ont...19/2

Idag var det Stinas Födelsedag, Grattis till henne. Hoppas hon hade en fin dag. Precis som jag...

Började dagen klockan 1 så kunde sova lite längre idag, om jag kan. Men det kan ja ju inte vaknar klockan 8:20.. När jag typ har all tid i världen att sova. Men men. Upp och åt lite gröt och en äggvita, ringde Stina, spelade majong och såg på Lost. Tiden gick snabbt. Sen mötte jag upp Melissa och Tjejorna på Zinc för lunch. Mums, provade något nytt idag.. Typ fylld paprika.. Gott men jag blir så illamående när jag äter.

Jobbade kväll idag och det gick bra, flickorna tog lite längre tid idag på sig att sommna. För att de bråkade om vilken mat deras föräldrar åt ute idag. Ella trodde hennes pappa åt taco medans Tessa trodde att han åt burito och mamma spagetti. Medans Ella var helt säker på att hon åt pizza. haha, gulligt att de gissar och små bråkar över det vid läggdags.

Joo, innan middagen så skulle jag hjälpa Melissa att få ut fisken ur stekpannan. Den var förstekt i stekpannan och sedan instoppad i ugnen (fortfarande i stekpannan). Så när hon står där och föröker få under stekspaden med en hand så tar jag tag i handtaget på stekpannan!!?? Viken nöt jag är, Ni anar inte hur varmt det var. Hjälp. Har världens blåsor över hela min högerhand och det bränner fortfarande. Typ 6 timmar efter. Blev bränd på riktigt med andra ord. Så kunde inte bada flickorna idag och då blev Tessa jättebesviken; "Men Malin, jag gillar ju när du badar oss"...  Jag fortsätter att förvåna!

Imorgon blir det förhoppningsvis en lång sovmorgon! Ingen får störa mig, den som gör de.

Puss på er... ps, lägg till en kommentar.. Blir så glad då

Ledsen i Ögat...18/2

Jaha, då var det kört igen. Känner mig inte alls pigg... Känner mig verkligen sjuk i kroppen, om ni fattar vad jag menar. Det gör ont i lederna, har ont i huvudet.. Allmänt seg, fruktansvärt seg. Blää! Så imorgon blir det ingen boot camp för mig. Och det gör mig jätteledsen vill ju verkligen träna. När man typ fått ordning på allt. Suck! Men detta för vånar väl kanappast någon. Ska iaf åka iväg på vollybollen nu, det är inte så hårt och jag behöver timmarna och det får gå som det går. Ska också fråga tränaren om hon vet något om poolen där på college. Om det ev finns möjlighet att simma där på nått sätt. Men men..

Annars idag så har det varit en jättebra dag, behövde de med min huvudvärk  (som aldrig släpper). Och knäppskalle som jag är skyndar vi oss jättemycket upp till fotbollsplanen för att jag trodde att Tessas fotboll började klockan 9. Men ack så fel jag hade, den var inställd... Stress och jäkt för ingen ting eller joo vi fick oss en reäl stund ute, vi har nästan varit ute hela dagen.

Ella provade på Hip Hop idag och hon älskade det. Hon var helt inne i det och gjorde precis som instruktören gjorde. Så himla kul att se. Jämfört med balleten som hon bara orkar hålla sig koncentrerad i typ 10 min. Så det var kul att se henne göra något hon gillade. Synd bara att det är på torsdagar då hon vanligtvis går i skolan. För denna vecka är skolan stängd, skiweek, sportlov typ. Så jag tror att Ella bella kommer att vara besviken nästa vecka då hon inte kan dansa Hip Hop. 

Och nu på eftermiddagen har vi varit i paken och lekt i sandlådan, hade med fyra hinkar för en gång skull men inga spadar. Så tror att det ska stå med på min inköpslista. Haha, de gillar att baka osv i snaden. Och då springer de inte runt som yra hönor heller, de sitter still.

För övrigt så har jag verkligen inte haft någon apptit idag, åt en macka till frukost, lite blomkål till "lunch", lite yoghurt och en banan. De ni! Helt sinnes brukar ju äta typ hela dagarna men det hänger nog ihop med att jag inte mår bra. Nää, nu ska träningskläder på.

Imorgon fyller min syster Stina år. Grattis Grattis! Tiden går så sjukt snabbt! Fattar inte. Hela 20 år bara så där. Sinnes som sagt.



Vi tycker om varandra <3


Puss


Tog nästan kol på mig...17/2

Idag på boot campen löpte vi helatiden och körde intervaller. Helt slut blev jag och jag som inte känner mig så där hundra. Vi körde pier run, då vi springer mellan två pirer i sanden.  Helt galet jobbigt, och eftersom jag spinger mycket snabbare än de andra så måste jag vända och springa ikapp den sista. Och den sista har ju typ hunnit halvsväg så jag får springa en bra bit. Och efter det var det ju inte slut, då körde vi intervaller som bara den, ojoj. När han sa åt mig att köra en till så satte jag mig ner. haha... Men som sgat jag känner mig inte helt hundra än, spec på morgonen.

Annars idag så har flickorna Andersson varit jättesnälla.. Mina sockertoppar, fick en puss av Ella och det är hon verkligen snål med så det var kul. Vi gick till bibloteket och där träffade vi pojkvännen Will, så efter storytime möttes vi upp i parken och lekte. Och jag säger då det, både Ella och Tessa är jättekära i Will. Så himla kul att se de typ bråka om honom.

Efterlunch kom Sofia och c.o hit på playdate, trevligt som vanligt. De leker så bra ihop nu för tiden, himla kul att se. Och under vår playdate går tiden så himla snabbt, galet snabbt. Så när de åkt hem stannade vi ute och lekte en sväng med grannen tills pappa C kom hem. Då kom Linda och hämta mig så drog vi ut och sprang 30 min. Jaa, jag vet klagade i början att jag var så trött men jag ville ut och röra på mig lite extra innan vi åt köttbullar. Mums!

Och nu sitter jag här trött och seg som vet ej vad. Ska faktiskt sätta alarm och lägga mig. Ska på yoga imorgon, tror jag.. Vi får se hur jag mår imorgon.  

Puss  


Törspennor...16/2

Semel dan utan semlor, hur tragist är inte det? Fast det gör väl inget egentligen, bara lite. Hade ju varit gott och så men man mår ju ändå bajs efter för då är man så mätt så man kan spy. Och som sagt att skriva blogg funkade inte igår, hel knasigt men så kan det vara ibland. 

Går dagen då, den var riktigt bra faktist. Vaknade dock lite halv seg och kunde inte gå ut fullt på Boot campen. Haha, men det behövdes ju tydligen inte. Körde situps med en kille och han var helt köttad efter och klagade över magvärken. haha, klenis. Och jag som inte äns är i närheten av toppformen, men kul var det iaf. 

Sen så när jag började så gick vi alla till Zinc, alla utom C, som jobbade. Men jag hade redan ätit frukost så jag tog bar en te och tittade på och det är ju så där halv kul på Zinc lixom.. Allt är ju bara så himla gott. Efter det så var det dags för ballet men tränaren var sjuk så det var en annan tjej där och hon hade inte riktigt koll på läget. Barnen ville mest springa runt och leka så Melissa hjälpte henne att göra några lekar. Så i stället för ballet blev det en lek-stund. Så när lekstunden var klar så gick vi hem och hade lunch sen var det sovdags för tessa. 

Under Tessas nap njöt både jag och Ella av det fina vädret. Gud det var så skönt igår, 25 grader. (samma idag) Härligt! Vi målade i solen och spelade tennis och göttade oss. Och det var väl typ allt vi hann med igår, ja just de fick också lite russin av Melissa. Mums! Och på kvällen grillade vi oxfilé, så där på en måndag :D haha. Gott var det då kan ja lova.

Idag var det nästan som vanligt, Ella hade ingen skola så vi var alla ihop. Bibloteket, parken, lunch och spanska. Full rulle, fast dagen gick ganska segt ändå, hade så ont i huvudet. Och efter lunchen när jag diskar så kommer Tessa ut orange runt hela munnen och håller en penna i haden, törspenna. HJÄLP!!?? Var har de nu ritat? Men när jag kom in i deras rum så hade de ritat på madrassen i deras säng. Okej, vad ska jag göra nu? De har nämligen gjort detta en gång förrut och gör det igen. Hmm, så jag tänker ju direkt på hotsås. Men hade jag tydligen inte behövt gjort fick jag reda på men eftersom de inte lärde sig första gången så trodde jag att detta var givet. Men och andra sidan så lär de aldrig mer rita på annat är papper.

Och kvällen spenderade jag själv framför Lost.. Så himla bra och det segaste är ju att man måste vänta en hel vecka inna jag man se nästa avsnitt. Blää för det. Och strax ska jag iväg till College och ha yoga, kul kul.



Ungeför en veckas förbrukning av russin  :) haha.. eller?



Mina checkar, tror aldrig att jag kommer att behöva använda dem... Slöseri av träd.



En av de finaste flickorna jag känner.

Hörs imorgon ni, Puss


Bloggen funkade inte....16/2

igår så ikväll blir det ett längre ikväll.

Puss

Varm sand mellan tårna...14/2

Hallå där,

Hade ni alla en bra alla hjärtans dag? Min var great med Sofia. Vi tränade på morgonen, käkade en undebar frukost på Zinc sen så drog vi till Fashion Island. Behövde nämligen hitta något att ha på mig till Las Vegas. Och jag hittade faktsikt en svart kläning som kommer att funka bra. Så det känns skönt, så nu behöver jag bara en väska av något slag. Sen done! Men jag kom ju faktiskt inte därifrån med bara en kläning, hittade också en jättesöt på Urban Outfitters. Hade 20 % rabbat där så det var kanon.

Sen när vi var klara med det så drog vi hem och tog på oss myskläder och drog ner till Stranden och göttade oss. Och in anar inte hur underbart det var att känna den varma sanden mellan tårna igen. Myisgt som tusan. Det var faktiskt många människor på stranden idag och vissa badade men så lågt sjönk inte jag. Brr det måste ha varit lite kallt. Men i solen var det skönt, hela 25 grader idag.

Sofia och jag tänkte att vi skulle ta hopp kort nere på beachen idag men det var så himla mcyket folk så vi ville inte skämma ut oss. haha. Så vi gick hem vid halv 5 då alla nykära par kom ner med en filt och en flaska vin för att titta på solnedgången. Mysigt, nästan som på film.

Haha, joo idag när vi låg där och stekte så hör vi en sexårig killa säga; Titta där är ju sånt där som är bra för huden, brorsan" Då tänkte vi båda att hjälp vi är verkligen på det mest utseendefixerade stället och med andra ord det ska börjas i tid.

Nu på kvällen så drog jag hem till Linda för en kopp med te och lite snack, alltid lika trevligt. Och nu ska jag sova för imorgon ska jag upp före tuppen och träna.







Tyvärr har de inte städat stranden sen ovädret men det var härligt ändå.

PUSS


Alla hjärtans dag...14/2

Ska ni mysa idag? Idag ska jag mysa med Sofia i värmen. Vi ska få 24 grader varmt idag. Och idag är det vilken dag som hellst, min kära bror Fredriks, födelsedag. Hela 25 år, Grattis Grattis!
Nu ska vi ut och visa vad vi går för i trapporna.
Pussar från min

Bajs cupcakes....

Haha, de ni.. Puss


HaschBrownies...13/2

Självklart när det är lördag morgon och man är ledig hela dagnen så kan jag bara inte sova. Galet men och andra sidan så hinner jag få mycket gjort. Hann faktiskt med att tvätta, hämta medecin, slappa innan det var dags för att åka iväg till kalaset.

På kalaset hände det inte så mycket för min del, satt mest och åt chips med Sofia och pratade en massa skit. Som vanligt med andra ord, fast denna gång kom vi också in på haschbrownies. Som ni vet hasch är nästan lagligt i detta land asså de vill väl försöka få det de. Eftersom vi inte hade några större planer så kunde ju vi ha bakat det och haft lite kul men vi hade ju inte huvudindigriensen, hasch :D haha. Så det gick ju inte och det var också aldees för kompilcerat. Man måste veta portionstorlekar osv, to complicated. Så vi har ist köpt cupcakes som vi kan fira alla hjärtans dag med. Mycket bättre fast någon gång måste man ju prova på det andra :D haha

Haha, joo på kalaset när barnen slog sönder pinatan (det är som en figur fyld med godis) och den tillslut gick sönde dök barnen som hökar på godiset. Haha, så kul att se vad små barn kan göra för lite godis. Haha. och stackars Moa då, födelsedagsbarnen fick typ bara 3 godisar:)

Efter kalaset så drog jag och Sofia till vårt älskade Target.. Jag skulle inte köpa något där men det blev en sminkväska, lite choklad (dumveckan på gång lixom) och ett bäbisplagg. Kunde inte låta bli, det stod "grandma loves me" på den var så söt så var bara tuvungen. Och detta var första gången jag köpte något till en bäbis osm inte existerar. Joo Nelson finns också men han börjar ju bli en stor kille så det fanns inte hans storlek. Tycker jag varit duktigt faktiskt, finns näligen så mycket fint. Var en gång nära att köpa ett par bäbisksor:) haha.

Nää nu ska vi festa till det som vanligt på lördagkvällen med en film. Och äta våra cupcakes. :)





Puss


Spindelbett? 12/2

Joo, kom ni ihår den mystiska pricken jag hade på armen? Melissa tror att det kan vara ett spindelbett, sjukt va. Det måste ha varit en stor och genomskinlig spindel för om jag sett den hade jag svimmat. Gillar verkligen inte spindlar. Usch! Skulle ju fråga doktor Hutton idag men jag glömde väl det naturligtvis. Trologtvis för mycket spindelmannen i bilden. Men annars hos doktorn gick det bra, kolestorolet var nu på 182, fortfarande lite högt men det går åt rätt håll. Där emot hade jag dåligt med järn. Lustigft, men jag har ju bara ätit mina multivitaminer i 2 veckor så det är säkert bra till nästa gång.

Nu är också College betalt och klart, ni anar inte hur lätta mina axlar blev nu. Känns så bra att jag fått ordning på det. Nu gäller det bara att prata lite med lärarna om att få ta lite extra timmar så att jag får ihop 72 timmar. Sen så är allt klart.

Som sagt jag började lite senare idag så att M & C kunde gå ut ikväll. Men denna dag var inte som valigt, Ella har kommit in i någon sports perjod då hon gnäller åt allt och inte lyssnar på någon. Kan de för att hon växer? Ingen aning men vi får hoppas att hon får en god natt nu med mycket sömn, så att hon blir den vanliga undebara Ella. 
Så idag här hon satt inne och titta på film så lekte jag och Tessa ute på trotoaren med sånna där kritor som man kan rita med på gator. Vet ni vad jag menar? Iaf, jag passar då på att försöka lära Tessa olika former/figurer, så jag börjar lite lätt men stjärna och hjärta. Sen så gör jag en cirkel och det visste hon också vad det var men sen. Sen när jag gör en fyrkant säger hon; "Pungkulor" haha, hon är bra kul ibland. Synd bara att jag inte kommer ihåg allt kul hon säger. Bode gå runt med ett block eller något inspelingsbart fickminne. Då skulle ni få lika kul som jag. 

Imorgon är det Lördag och vi hela familjen ska ev åka på Moas kalas. Moa är flickan som Sofia tar hand om. Får se hur det blir, spännande. Nä, jag är ganska trötter så ska nog lägga mig ner och sova. Lite majong innan kanske? :) 

Natti, Puss 

OS 2010 02 12

Ikväll är det invigning för OS, gud va kul.. 2 veckor med sport, de är livet de. Hejja Sverige! Tydligen så har de ingen snö så invigningen ska vara inomhus. Så ikväll kl 6 så åker ABC på, och 3 i natt för er för då är det dags för invingning.
Hoppas vi får några medaljer, hur många medaljer tror du att vi får med oss hem?
Puss

Pusslet snart färdiglagt...11/2

Nyss hem kommen fårn vollybollen, tiden gick så snabbt så. Himla kul. Idag var jag inte den enda blondinen heller, en till tjej kom idag. Vet inte vad hon heter men det stod CDM på hennes byxor och det är ju förkortningen på Corona del mar.. Där jag bor. Hon verkade trevlig så får väl börja prata med henne. Fast det roligaste var nog att folk kände igen mig och sa hej :)

Haha, och sen när det inte går bra eller om jag skjuter bollen åt helt fel håll så typ säger jag något på svenska:) Haha.. De kollar på mig och tror att jag är dum. Men det bjuder jag på får iaf alla att skratta. Och nu har jag lämnat in allt jag ska till skolan så ska in på my occ nu och registrera mig. Jipppie! Nu är snart alla pusselbitar på plats.

Imorgon så är det ju naturligtvis bootcamp kl 6 men jag börjar inte förrens 2 så det suger ju lite att jag måste gå upp men jag kan ju sova sen efter doktorbesöket kl 9. Då får vi också reda på hur mitt kolestorol ser ut. Bättre eller sämre det är frågan.

Annars idag då, det gick bara bra. När jag skulle läsa bok för Tessa under hennes nap så somnade jag mitt i allt läsande så Tessa väcker mig med nösta mening i boken. Haha, hon kan dem redan utan till. Det kan ju också ha att göra med att vi läst samma böcker sedan jul.

Nää nu ska jag registrera mig! Natti. Puss

Malin, vi ska gifta oss va?... 10/2

Idag så startade jag dagen med ett bra träningspass nere på newport beach :) Härligt, fast idag var det extremt kallt, jag som trodde att det var varmt när man gick till stranden. Nää då det var bara att börja röra på sig för då blir man snabbt varm. Idag var vi faktiskt 9 stycken med och för ovanlighetens skull så var det 3 killar med idag. Men de hade ingen chans mot mig, ingen kan klå deras boot camp girl.. haha. Funderade om kanske Peter som är tränaren skulle anväda det i reklam; " Den som klår boot camp flickan får en veckas gratis träning" HaHa, skulle väl vara något. Ni anar inte hur grym jag har blivit att spinga på sand. Det ska jag allt visa er.

Sen så var det dags för en jobb onsdag och jag ÄLSKAR onsdagar. Det är full rulle då också, först bibloteket, sen spanska, Lunch, nap och playdate.... Sen slut! Dagen går så fort och vi hinner nästan inte äns med att leka allt skojj. Men nästan det bästa med dagen var när Ella borstade mitt hår i 15 undebara minuter, gud det var det skönaste på länge. Och när någon kilar en på ryggen då? Hjälp, skulle kunna döda för att ha någon här just nu som kunde klia mig lite på ryggen. Brukar göra det på flickorna för de är det bästa de vet men de har inte tälamodet att göra det på mig. Men iaf, när Ella sitter där och borstar mitt hår så säger hon;

- Malin, vi ska gifta oss när jag blir äldre va?
- Vill du det?
- Ja, Malin Jaa. De vill ja och jag kan vara pappa-tjejen och ha en bäbis i min mage.
- Men Ella du vet att vi inte kan få bäbisar va?
- Joo, men då adopterar vi eller går till doktor..

Haha, hon är så gullig och jag vet verkligen inte vart hon får allt ifrån. Klok som en bok är det man säger va?

Sen på kvällen så följde jag med och åt fisktacos på vårt favorit ställe, mums. Fattar inte hur det kan vara så gott.. Mums! Och på vägen hem svängde vi förbi yoghurtland och köpte en varsinn yoghurt :) Så ikväll kommer jag sova som en prinsessa.

Imorgon är det torsdag och Ella har alla hjärtans dag party i skolan, alla ska ta med något att ge till alla i klassen. Och Ella ska ta med Spindelmannen pennor och kort, så sött. Alla andra kommer att ha hjärtan och godis men med den hälsosamma mamman (Melissa) fattade de ett bra beslut att ta med lite spindelmannen.





Ge mog sommar nuuu!! Så att jag kan bada, surfa och sola:)

Puss


Lektion 2... 9/2

Kom nyss hem från min andra yoga lektion på Orange coast college och det gick jättebra. Vi hade en stand in idag eftersom den valiga läraren var på begravning i Florida. Och den nya damen vi hade gav oss en odentlig genom körare och jag som har träningsvärk precis överrallt skakade i varenda pose. Haha. Men det gick bra, skönt att stretcha ut det.

Annars idag så har det varit en bra dag förutom att jag hade huvudvärk typ hela dan och att det var kallt, superkallt (15 grader, jaa jag vet, bortskämd men det skulle du också vara om du var här). Idag ska flickorna ill mig "Malin, du ska stanna här för alltid va?" naa, de ser verkligen på mig när jag behöver en extra kram eller några väl valda ord. Vi känner varandra så otroligt bra.

Imorgon är det playdate och Boot camp, fun. Så jag måste strax sova så att jag är pigg och fräch. Haha, igår somnade jag med min laptop i knät. Men som tur var han jag vakna innan jag började att röra på mig för då hade den nog åkt i golvet. Inte så bra!

Haha, Jennie en handduk som du kan vrida ur var nog en bättre idée. Angående Dear John.

Har också upptäkt en konstig röd sak på min arm, Det ser nästan ut som en finne fast med en stor röd ring runt. Ni vet typ när man blir biten av en fästing som har TBS. Iaf, fast denna har också en liten svans.  Undra vad det kan vara för något?


 

Vet inte om ni ser? Man får titta noga.

God natt, Puss

I did it twice...8/2

Japp. de gjorde jag. Körde även yogan idag och inte villen yoga som hellst Yoga sculpt. Då har man vikter i händerna och kör med. Det är jobbigt kan ja lova, eller vad säger du Stina? Och det gick bra, bara bra. Använde också min nya yoga matta <3 Haha.. Har äntligen kommit underfund med att köpa mig en egen. Okej det var väl lite för att jag har börjat yoga klassen på OCC. Måste bara säga att det var en hilma skön matta :)
Så imorgon kommer jag har träningsvärk lite överallt, känner redan i benen. Fast det gör väl inget, tycker att det är ganska skönt nät det gör så där ont-skönt.

Annars idag så hän de det inte så mycket, flickorna var jättebra. Tessa har börjat äta bra igen nu efter hennes lilla period då hon inte åt något annat är crackers (typ kex). Så det känns bra att hon börhar bli som förr. Joo, vid varje frukost tillfäller får de någon frukt av något slag och idag hade vi Canalope, en slags melon. Men båda flickorna är inte så villiga att äta det. Fast då gäller det att vara uppfinnesrik, så jag gav dem en varsin tandpetare och då blev det helt plötsligt superkul att äta melon :) Smart av mig!

Idag den 8, 8 Februari ringer min lcc och säger att en annan mamma hittat en skola som jag kan gå på. När jag kollade upp det så var det exakt samma grej som Huntington Adultschool som jag var inne på ett tag. Är hon helt hjärnblåst eller? Klasserna där var också dagtid??!! Sen så gav hon mig förslaget att söka till Coastline community college och det är exakt samma som OCC. De skolorna typ sammarbetar och så. Hon fattar då inte att sista registreringsdatum för klasser är den 14 och att skaffa ett nytt student id tar en vecka.. Och då har jag inte äns gjort testerna. Pang där var vi förbi sista datumet. Fattar ni hur irriterad jag blir?? Hon är helt jäkla efter. Först berättar jag att jag fixat allt på EGEN HAND osv sen så lägger hon upp 2 förslag som verkligen suger för mig del. Vad ska man säga? Jag bara suckar och gråter för att jag är såååååå Irriterad.

Svar på tal:

Hur bor du? Bor du inne hos värdfamiljen?
Jag har faktiskt haft turen och har min lilla egna lägenhet, en 1:a. Helt perfekt. Ni förstår familjen som jag "jobbar" för har som ett stort hur men 3 stycken lägenheter i, en 5:a en 3:a och min lilla 1:a. I 3:an bor ett yngre par som hyr av mina värdfäräldrar. Så jag går till jobbet och går hem från jobbet om ni förstår. Jag kan tyvärr ej svara på hur det är att bo inne hos familjen.

Pratar du både Svenska och Engelska med barnen? Jag pratar bara Svenkska med barnen. De är jätteduktiga på både Engelska och Svenska så himla kul att se dem växla språk helatiden. Iblad dyker det in Engelska ord i meningar men då får jag rätta dem och så. Tex. Denna tröjja fitar mig inte längre. (fit = passar)

Är det lätt att få kompisar där du bor? Aupair kompisar är svårt eftersom det inte finns så många här ikring men vill man så kan man hitta polare. Man måste våga ta för sig och vara framåt. Och jag som inte är 21 har det väl lite extra svårt för är man under 21 får man inte gå ut. Och det är ju på det sättet man träffar nya människro i vanliga fall. Själv har jag legat på latsidan när det gäller att hitta Amerikanska vänner men nu när jag börjat skolan så kommer det att gå betydligt lättare.

Är det lättare att skaffa komisar på Östkusten? Den uppfattningen har jag också fått, tycker att alla från au pair skolan i New York som skulle stanna där har supermcyket polare nu. Fler au pairer åker dit eftersom det är ganska eftertraktat att vara i Kalfornien, du vet värme och sol, så det gör att platsera för au pairer i CA är mycket mindre än på Östsidan. Men jag ångrar verligen inte att jag åkte hit, till Väst. Kalifornien är verkligen drömlandet. Älskar det så mcyket. Men som sagt det gäller att våga, säg hej vart du än går och säg att du är från Sverige... DÅ, då du då vill alla vara din kompis:)

Ska man se Dear John?
JAA, Malle. Helt klart, den var verkligen jättefin och har hört så mcyket bra saker om boken så får du chansen, läs boken.

Fick även idag veta att jag gör ett kanon jobb! Behövdes, höll på att bryta ihop...

Puss


I did it...8/2

Sitter nu helt galet slut efter boot campen, mår nästan lite illa. Yoghurten och musli smakar inte alls gott. Och inte kunde jag sova heller. Såg en skräckis med Linda igår och det fick ju mig att blir lite nojig. Så nu bara längtar jag tills jag slutar så att jag kan få sova ruset av mig!
Hur mår ni då?
Puss

Strand snygg? 7/2

Jaha ni, detta blir snabbt ni.. Imorgon börjar nämligen boot campen och allvaret igen. NU ÄR DET FÄRDIGTLATAT! Måste börja tagga inför beach säsongen pungt slut. Så ska upp med tuppen och om jag överhuvudtaget ska orka detta så måste jag sova snarast.

San Diegon då, nästan som vanligt.. Konstigt att även fast Lara och jag inte träffats på flera dagar så känns det som igår. En kul tös det där och denna gång hade hon även Svenskt godis att bjuda på. Mums, lakris. Det vill jag ha i födelsedagspresent, lösgodis med mycket lakris. Någon villig att skicka en påse? Och grabba då, vill inte skriva detta här men annars blir ni ju så nyfikna. Ja som sagt det jag vill känna finns inte lixom kvar. Känns jättelustigt.. Tycker om han jättemycket verkligen, hur snäll som hellst men det är inte alls som förut. Min vanliga kallakora när jag umgås med killar, jag funkar inte med dem. Eller hur fungerar dem? Detta inlägg som bara skulle bli ett snabbt inlägg men som nu börjar dala neråt och bli ett djupt. "Killar hur fungerar ni egentligen? Jag lovar det kan inte bara vara jag som undrar detta"  

Happ. Nu sitter jag iaf här och min mage är väl så där, lite små depp så där. Så ska dra täcket över huvudet och hoppas att denna vecka går snabbt. Ska bättra mig imorgon. Hann även med och träffa Linda.. Kikade på film och hade det allmänt trevligt. Haha, tittade på när Erik Grönvall sjunger vinnar låten på Idol och hannas PINSAMMA flickvänn kommer upp och dansar och pussar på honom. Haha, hon går ju aldrig ner, haha.. Tyckte iaf att detta var sjukt pinsamt!



Puss

De ni! 6/2

Glömde ju säiga att det roliga med bion igår också var att de spelade Marti Bergman innan filmen började. Hon är ganska stor här i USA visade det sig.

Nu har jag vaknat, eller jag har legat och dragit ut på det så länge jag orkade men tillslut så gick ja upp. Är också för tillfället inne på Skype men där inne är det då ingen som vill prata med mig :( Fast det kan väl kanske bli lite tjatigt så där med typ skypande varje dag. Eller?

Gud ja, testet igår, det berömda Engelka och mattetestet gick så där. Både bra och dåligt. Matten gick verkligen piss, 19 av 50, det skulle tydligen vara matte nivå 1. Men med en massa roten ur upphöjt till delat med x lika med roten ur 25 f är då.. Ni fattar nog vad jag menar. Jag tycker att matte är en färskvara och nu har jag inte räknat matte på 3 år så ja de har väl sina förklaringar. Men om detta var nivå 1 så är jag då förvånad, algebra lixom. Men nu är det iaf gjort.

Engelskan där emot gick jättebra, hade 90 % rätt, de ni! Jag har ju fortfarande svårt med vissa ord. Det fanns viss övningar där man fick ett ord som man skulle byta ut med något annat och hade man ingen aning om vad det betydde så men jag är jättenöjd. Om jag säger så, det går åt rätt håll.

Igår kväll så shoppade jag på target en stund innan bion med Linda, vi älskart! Köpte en massa bra saker igår. Kul. (Target betyder för övrigt måltavla, för er som inte vet på Engelska) Vi kan stå där i timmar och kolla på alla härliga kort.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och dra ner till San Diego, behöver träffa Lara och Johan.



Hörs imorgon.


Dear John (2010)... 5/2

Idag är vi idée rika, andra inlägget för idag och samma överskrift. Så ni kan ju inte ha undangått vad jag har gjort idag, nämligen sett på bio Dear John. Och jag säger då det, Lasse Hallström har gjort det igen.

Det bästa med filmen var helt klart snyggingen Channing Tatum som spelade huvudrollen John. Omg säger ja då.. Han var het på gröten. Om man fick önska lite så fick han ju gära vara på samma ställe som jag någon gång i framtiden. haha. Önske tänkade men det är ju inte helt fel ibland.  Den kvinliga huvudrollen spelas av samma lilla söta tös som charmade oss i Mamma mia, Amanda Seyfried som spelade Savannah.

Filmen är en romantisk drama, alltså en typisk tjejfilm (det var bara 3 killar i biosallongen, det var inte fullsatt så jag vet). Som handalar om den föredette dramatiske killen John som hoppar av skolan för att ta plats i Amerikanska armen, bara för att han känner sig misslyckan och inte har en susning om vad han ska göra med sitt, vad han kallas vädelösa liv. Tills han träffar Savannah, hans drömtjej som förändrar allting, de blir snabbt förälskade i varanndra och lovar att de alltid ska vara tillsammans. Så den dagen då John ska ut i Armen så lovar Savannah att vänta på honom tills han kommer tillbaka. Fast då kommer också dagen, dagen som förändrade allt, 9/11 för att vara exakt....

Ja, gud va bra den var.. Även fast jag typ bölade genom halva filmen och känner mig allmänt hängig nu så tycker jag absolut att du ska se den om du gillar romantiska filmer men glöm då inte servetter. (Tur att jag hade mina oanvända starbucksservetter kvar i väskan) Jennie, min kusin.. Ta med en hel rulle, jag lovar du kommer att behöva det :)

Nu behöver jag sova så skriver direkt när JAG vaknar hur mitt test gick, asså er kväll! Det ni, de kan ni ju inte missa. Hörs snart igen.









Nu kan då jag drömma sött, Puss


Dear John... 5/2

Just nu sitter jag och äter frukost eller tecknisktsätt så skriver jag blogg men ändå. Fick bli musli och yoghurt idag.. (som vanligt) Var nyss och gjorde blodprov och det gick kalas.

Inatt hade jag lite svårt att sova, ni vet när det ska hända något spännande dagen efter. Som idag då, jag ska ju göra ett test. Inte för att man behöver ta det så serriöst men ändå det gör mig nervös.

Och ikväll blir det bio med Linda. Vi ska se på Dera John som har samma skapare som The Notebook och den är ju också jättebra. Så nu hoppas vi att denna också är kalas...En typisk tjejfilm är det iaf.


Puss


Rakt i fejan..."smack"...4/2

Om det var skönt med sovmorgon idag.. Gud va skönt de va, sov ända till 10, de ni! Sen började jag dagen med ett parti majong. (Börja inte spela det, beroendeframkallande eller hur mormor?) Och självklart lite skypande också, alltid lika trevligt. Men när jag kom in till familjen Andresson så vart inte Ella glad, buu... Hon ville inte alls ha mig där idag. Vilket jag också förstod eftersom de varit utan mamma och pappa i 3 hela dygn. Men också som vanligt så tinar hon gansak snabbt och blir som vanligt.

Nu på kvällen så har jag varit på OCC (orange contry college) igen och spelat vollyboll. Gud va kul det var, kom ihåg hur kul man hade på gymnastiklektionerna när vi spelade vollyboll. Haha.. Jag fick vara i "medium" gruppen, helt okej, men mitt mål är att ta mig upp till nästa grupp Advance. Men jag slapp ju iaf att köra med beginners. Träffade mycket trevliga människor så jag kommer att längta till torsdagarna fast jag ska ju inte säga för mycket. Måste betala allt och registrera mig innan jag kan ropa hej. Fick också in ett bra första intryck på läraren, fick en stenhård boll rakt i fejan så hon lär ju aldrig glömma vem det var. Som fick en boll i fejan under de första minuterna.

Och imorgon är det dags för det berömda Engelska och mattetestet som kommer att gå så där. Haha, får se då men jag kunde inte bli nekad iaf :) Och detta test var gratis också om jag inte sa det, har hela iden trott att det kostat en massa pengar sen jag pratade med en tjurig tant som jag tyckte skulle byta jobb. Imorgon är det också dags för ett blodprov igen, då får vi se nästa vecka hur mitt kolestorol ser ut.

Nu ska jag köra en kungen sen sova! Önska mig lycka till på testet! Haha, såg också att Prinsessan och grodan har bio premiär imorgon (5/2) Den gick ju här vid jul :) haha...Imorgon ska jag se på premiären av Dear John.. Hihi.. inte ni!  



Tror ni jag har chans i skollaget efter 16 veckor?

Puss

College inte så tokigt men fan så komlicerat... 3/2

Idag känns det mycket bättre.. Har ringt och pratat med en snäll dam på College nu och det verkar som att jag tillslut kommer att få gå där. Testerna man gör är inte avgörande, du får stanna även fast du suger. Vilket jag kommer göra på matten asså, shitt. Gjorde ett prov test på nätet, Haha... Hade 5 av 12.. :) Jippie, tror att jag behöver fila på matten när jag kommer hem. haha.. Så det är ju bra att jag får gå där oavsett. Nu gäller det bara att få in en fot på vollybollen också, detta ska jag försöka med imorgon..

Förövrigt så hade jag en bra dag med flickorna, ja iaf tills det kom till det där tillfället då man ska plocka upp efter sig. För som alla andra onsdagar har vi playdatae med Sofias kids. Det går så bra, men när de ska plocka ihop RÖRAN så vägrar Ella att hjälpa till. Hon börjar gråta och säger att hon är trött men detta går jag inte på. Hon ska självklart hjälpa till. Och att tjata på någon är nästan bland det värsta jag vet. Att tjata för att det överhuvudtaget ska hända något, kan man inte själv se vad som ska göras?

Nu har jag också bokat uppskrivning.. Det blev den 15 Mars.. Senare än jag trott men men det blir nog bra i slutändan som allting. Idag kom också Melissa och Christian hem från LV, så imorgon har jag sovmorgon till 12. Gött, får se om jag ska passa på att gå till doktorn då så att jag blir av med mig förkylning. Även ringa och boka tid för testet på fredag och ringa mitt försäkringsbolag.

Haha, idag skrev jag även ett irriterade mail till en tjej på Cultural Care, hihi.. fast och andra sidan har det ju nästan löst sig för mig men de måste göra allt med skolan enklare i fortsättningen.

Thats all, Puss

GRYMT IRRITERAD...2/2

och det är bara förnamnet. Inget funkar ju med den här jävla skolgången. Hur fan har de tänkt egentligen? Behöver ju inte fråga någon heller, svaret är INGET! Så det verkar som att den enda utvägen för mig är att göra dessa jälva tester och då "eventuellt" kommer jag in på skolan. Om jag inte klarar mattetesten så, bay bay! Stört system, iaf.. Måste bara avreagera mig nu när ingen är inne på skype som jag kan beklaga mig för.

Nää. nu ska jag spela lite majong för att ränsa tankarna. Eller se första avsnittet av LOST, serie 6 vettni. Hade första sändningen på abc idag.

Förlåt för mitt språk men jag är bara så irriterad för får jag inte skolan att funka så bay bay Californien. Då får jag inte stanna ev 2 år. Suck! Fast och andra sidan när allt krånglar så VILL JAG HEM.

Puss


Dagtid 9 - 12?? Vilket pucko 1/2

Kiss me är låten som susar ut ur mina högtalare just nu. Himla mysig låt, tänker på min favorit film då "How to lose a guy in 10 days". Har suttit vid datior sen jag slutade jobbet idag, funny me. Har inte haft någon ork till något. Så då fördrev jag tiden här med att spela lite majong och nu är det kört för kan inte sluta. Låg i sängen igår och körde det till strax efter 11, haha. Fast jag varvade med Kungen och där kan man ju inte annat säga att jag är grym. Sen har jag även kollar lediga jobb på Arbetsförmedlingen för skoj skull lixom för skulle jag åka hem i Augusti så måste jag ha något att göra. Och efter som jag vill jobba på tv så kollade jag lite sådana jobb och de kräver Jornalistik utbildning, så det är bara att börja plugga. Eller om jag verkligen vill det? Finns ju en massa andra jobb där ute som jag inte har en aning om. Ekonom kanske? Det tycker jag verkar lite trökigt, jag vill jobba med människor och för mäniskor. Såg att man kan plugga till Jornalist i Australien och här i Santa Monica, kanske det ett allternativ? Ja du som sagt jag har inegn aning. Tror faktiskt inte att jag kommer ha gjort det innan 25..

Har du hemlängtan malin? Nja, men att vara förkyld i 3 veckor gör mig fruktansvärt trött på alltihopa. Då vill man eller då får man faktiskt längta hem lite. När man känner sig hängig. Och eftersom jag inte var frisk idag, HELLER, så bakade jag cookis. Ja vet superdumt men jag blir bara så less. Ni som vet, vet hur jobbigt det är att inte kunna träna fast man så gärna vill. Om jag inte är frisk på Torsdag ska jag åka till doktorn och få pencelin eller något annat bra. Varför på torsdag? Jo får lite sovmorgon då så tänkte passa på då innan jobbet.

   


Ja, just de morgon ska jag åka till Orange Cost Collage och prata med en lärare där och se om jag får vara med i hennes yoga klass utan att vara "riktigt" registrerad på skolan. Asså, jag är ju det men jag har inte ansökt till någon Klass eftersom det kostar mkt pengar. Hoppas hon, läraren vaknat på rätt sida. Ska fjäska som tusan asså, hoppas jag kan få in en fot där men vem skulle säga nej till mig? :) haha

Haha, joo min LCC föreslog mig att ta en skolkurs DAGTID på torsdgar mellan 9 och 12?? Där man får ta med sig sina barn. Men för det första jag har ingen bil när jag jobbar, jag går överrallt eftersom vi bor så centralt till allt. Och Ella går i skolan som jag måste hämta och ska.. Nää det funkar helt enkelt inte.. Hon är supertrög asså vet inte hur många gånger jag sagt tilll henne hur min situation ser ut.

Annars så gick väl jobbet bra, en himla seg dag. Båda tjejorna är sjuka typ som alltid känns det som. De har ev fått det jag hade förra veckan men det får vi väl inte hoppas.

Ska även skicka in mitt Visum till Boston imorgon så att jag får åka in och ut ur detta land. Näähäpp, nu ska jag köra ett parti Majong.



Tror att jag vill ha långt hår i Solia Californinen och kippa det kort hos Cissi på Anneli salongen i Solvabo.

Puss


SINNES! 1/2

6 månader i det soliga, underbara, varma, härliga, roliga, häfta, stora, älskvärda landet Kalifornien. Tycker ni inte tiden går snabbt? Jag blir inte riktigt klok på detta. Men som sagt jag älskar OC.
Hej svej, Jobbet kallar.

Juice Conture nappar...31/1

Känner mig överkörd av ett tåg, har typ ont i benen (sprungit för mycket i butiker i flippflopp = inte så bra), trött verkligen supertrött.. Längtar sååå tills jag ska sova. Kommer sova så himla bra. Och ett problem jag har eller en fundering är om jag ska köra bootcampen. Asså, jag vill jättegärna göra det men jag är fortfarande grön/gulsnorig. Haha, förlåt att jag tar upp det men kan inte hjälpa det. Ska jag åka dit då? Asså om jag är grönsnorig? Vet ju egentligen själv att man inte ska det men börjar bli riktigt uttråkad av detta snytande och att jag inte kan röra på mig! Blää för förkylningar!

Lördagen började med en fuksot på Zinc, självklar.. Dit kom också Linda och  gav oss (sofia och jag) sällskap, trevligt. Och som vanligt hon gillade zinc för vem gör inte det.

   
Linda och Sofia (te-påsen in action) sen min äggtallrik som blev fel, men det gick ner ändå.

Men annars så har jag haft en bra helg, Förljt med Linda när hon shoppat en massor. Så himla kul. Fast jag tittade ju bara på, iaf till vi gick in på old navy.. Där kunde jag bara inte säga nej till ett par mörkblå mjukisbyxor som var superbilliga och sen var det även 30 % på det. Jag är också i ett stortbehov av ett par mysbyxor. Och när det ändå var rea så köpte jag en vit långärmd tröjja, också billigt. Old Navy är farligt kan ja lova.. Billiga och bra baskläder, de gillar vi.

Vi sprang även in på Victoria Seacret en snabbis och serröst där inne skulle man minst vilja ha halva butiken, så mycket fint. Så när vi var klara där så sa jag och Linda Hejdå till Sofia som dissade oss för att åka och boka hotell till Las vegas. Så hennes frånvaro var Definitivt godkänd. För jag, Sofia och en annan tjej som heter marli (tror att det stavas så) ska åka till VEGAS den första helgen i MARS. För då är jag och Sofia 21!! Gud va kul vi ska ha, nu fattas det bara några fina klänningar. (Hotelet är bokat; Strippen check!)

Sen så åkte vi hem till våra trakter, Fashion island, där Linda skulle köpa en Juice Conture jacka. En ljusråsa fick de bli och den var jättefin.. Där inne hittade vi även nappar som vi ska köpa någon gång framöver. Fatta va pimp bäbisarna blir i Juice-nappar, COOLT.  Lite för tjejigt för Nelson (min systers barn).

Så ni anar inte hur mcyket affärer vi hann springa in i, galet men med våra trötta ben åkte vi hem till Linda och satt barnvakt åt lilla Kajsa. Hon är så söt så.. Och när hon sov så satt vi och övade på körkortsteori, kuligt! haha.. Vi tar verkligen lördagskvällanrna serriöst, haha. Så ska faktiskt boka tid till det nu! Bra att jag kom ihåg det.


Samma test får man när man gör själva uppskrivningen. Galet.

Söndagen då, jag sov ju hemma hos Linda så missade min skypedate med Linnea:( Trök.. Men det kommer flera gånger. Det ska vi nog se till. När linda och jag vaknade så stack vi till Fashion Island och kikade lite, jag kom ju därifrån med en jättesöt kjol från Forever 21. När vi tröttnat på parfymer och andra prylar vi kikat på så åkte vi till vårt ÄLSKADE target, och där inne fasnade vi vid vykorten. Ååå, finns då himla mycket fina här asså. Därefter så hände det inte så mcyket, jag åkte hem och tvättade/diskade...you name it. Och nu sitter jag här mätt på kycklingkorv med mango i. Den är jättegod, LÖVAR. Har även på mig mina nya mjukisar, så sköna.

Kom inte ihåg om det var något sånt där kul man bara skulle komma ihåg att skriva här. Min hjärna funkar inte riktigt så bra men den ska då snart få sova :)



Visst är den söt? Nu vill jag ha sommar och bruna ben. Och solbrillorna på.. De är livet de..Just de, mina favorti-brillor tappade jag i golvet igår så de sprack. Måste limmas, köpte de för 4 år sedan och jag bara älskar dem. Kommer aldrig hitta ett par likadana. Buu.

Imorgon fyller även hannahpanna Johansson år, 21 år blir hon. Grattis grattis! Och den min granne Matthias den 2 feb, Grattis.

Natti, puss




RSS 2.0