Dagens nyhet:

Gårdagens hetta var ingen ting mot dagens hetta, idag har vi haft närmare 50 grader och jag säger då det. FY VA HETT, NU BRÄNNER DET INTE BARA I BACKARNA, NU BRÄNNER DET HELA TIN.
.
Så idag hade man inte så många val när det gällde att hitta på saker. Första man tänkte på vad, "var finns det AC?" Och självklart var shopping ett bra val. Inne i affärerna var det jätte-skönt men så fort man gick ut jaa så hjälp in i väggen.
.
Men jag tror nog att vi hade en bra dag trots allt vi var ju inom hus hela tin. Och en del fynd gjorde vi, Nelson fick 3 par skor lika så hans far och jag själv fyndade en kjol + lite annat smått och gott till mina syskon där hemma :) Nyfikna va? Och Sofia unnade sig lite kläder, vilket var helt rätt.
.
Och en sak måste jag lägga till är att Neil är helt exalterad nu när det gäller skor. Det finns skor i hans storlek, asså Amerikanare har skor i Amerikan size med. Helt galet, Nelson provade att tugga på en men det var ju på tok för stora.
.
Imorgon ska jag springa och sen jobba lite tills Melissa kommer hem och sen blir det bad hemma hos familjen Jeffers. Sköt!
.
Idag grillade vi med Familjen Andersson och det var supergott, som vanligt. Det var trevligt, själv hade jag lite för mycket vin men då kanske jag kan sova inatt. Ni förstår det är så himla varmt här.
.
.
.
.
Puss o kram

Idag hettade det på kan man lugnt säga...

.
.
.
.
.
.
Vi hade en jättebra dag idag, mycket sol, hooters, The Ivy, en hjärtattack (typ) Svett, chees-cake. Lite av varje, skulle ha grillat men det blev inget idag. Så vi tar det imorgon. Tänker inte berätta så mycket mer idag om dagen, bilderna får säga sitt tills imorgon.
Neil vill också tillägga att han inte alls har så stora fötter, haha.. Ni såg väl bilen när han jämför med King Kong´s fot.  Måste sova nu, ska vara pigg och fräsch imorgon då vi har sista matte-genomgången innan provet.
.
Som sagt idag har det varit 45 grader här och så här varmt har det inte varit på hela sommaren. Stackars vår Engelskman och Lilla Nelson. Själv tycker jag att det är lite härligt, synd bara att vi inte kunde ligga i en pool och götta oss.
.
Puss

Nu är dom äntligen här...

Igår vid 3 tiden plockade jag upp familjen Wise på Santa Anas flygplats (John wayne). Jättekul att se dem alla och Nelson har vuxit så dant sen jag sist såg honom. Igår var Nelson väldigt trött, efter allt bilåkade, så idag blir han nog lite gladare.
.
Idag så har vi på schemat, LA turen. Den ultimata Malin-turen med andra ord. Vi ska hinna med det mesta så vi ska strax äta frukost och göra oss klara för en heldag som vi avslutar med grillning här hemma. Men först måste vi vänta på att lilla Nelson vaknar.
.
Igår fick också Sofia och Neil prova den berömda fisk-tacosen, och de gillade det skarpt... Iaf vad de sa men det kanske var en vitlögn :) haha.. Ni förstår vi har så mycket mat och godsaker vi ska äta nu. Oj, måste nästan göra upp ett matschema om vi ska få in något.
.
.
"Vi är födda i SÄTER"
.
gooooood morgon!
Puss o kram

Saknar dig min vän...25/9

Japp, nu är det bara 4 timmar kvar tills de kommer, familjen Wise. Kul kul! Och här sitter jag och ska strax ta tag i matten nu innan de kommer. Har räknat alla kapitel och ska strax ta tag i att läsa igenom allt och sammanfatta. Hoppas jag får in lite flyt på det. Men de ska vi nog ordna med lite Animal crackers, och svar nej det är inte kakor för djur. De är bara formade som små djur, köpte dem till Nelson men sen kom jag ju på att de var för hårda för honom så jag ska strax gå och köpa grahams kex. Mums! De kommer han nog att gilla. Plus att jag köpt världens-godaste yoghurt till honom. Självklart ska han bli lite bortskämd nu när han kommer till moster Malin.
.
Jo, ni vet min gamla dator. Den är helt ärligt sorligt seg. Mormor du har en lika dan hur funkar den? Lämnade den till min granne igår för att hon skulle få kika på den och försöka att lägga över all bilder på min nya dator men det funkade inte. Som jag trodde. Så jag skickar med, ursäkta språket, fan-skapet hem med familjen Wise. Och hemma hoppas jag att det finns någon som kan hjälpa mig att ta vara på alla bilder. Och härdan efter så ska jag framkalla bilder med jämna mellanrum och ev köpa en extern hårddisk. För nu när man har digitala kameror så kan man ju ta flera hundra bilder på samma dag. Aja, jag är iaf väldigt nöjd med min nya dator.. Den är som en ängel, haha...ta i trä!
.
Dags för att öppna matte-böckerna och skriva så att pennan glöder!
.
Joo, just ja.. Skrev att jag var lite depp just nu och det beror på att Linda har åkt tillbaka till Sverige :( Det känns jätte-konstigt.. Inte verkligt. Vi träffades varenda dag i 8 månader... Saknar henne så! Tur att skolan håller mig upptagen. Saknar dig min vän!
.
.
Puss o kram

Ny dator!!!!!

Asså ni kan inte fatta vilka problem min gamla dator gav mig asså. Herregud, så nu har jag köpt en ny dator. En macbook pro, himla najs asså. De på Appelstore gjorde ett försök att föra över alla mina biler, musik och dokument från min gamla dator men idag så ringde de och sa att de inte kunde få min dator att funka.
.
Så det ska bli mitt lilla projekt de kommande dagarna. Jag har faktiskt ett litet trick, det är att stoppa in datorn i kylen i 30 minuter. Så att fläkten blir kall så jag får väl prova det.
.
Annars då, väldigt mycket att stå i just nu! Har två prov nästa vecka, matte och engelska samma dag! Härligt och det är samma vecka som familjen Wise är och hälsar på men det ska väl inte vara allt för svårt, däremot historia provet om två veckor är jag lite mer orolig för. 400 sidor engelsk historia inte så tokigt. Eller? Nää, och resultatet får man på en gång.
.
Förlåt att jag är så dålig med att uppdatera och så men ni måste faktiskt ha lite förståelse. Skolan tar mycket tid, flickorna plus att jag är lite depp. Så men någon gång ska det blir bra igen..
.
Joo, just det har cyklat mycket på sistone och simmat. Känns bra, ska simma 3000 på lördag igen.
Nää, måste räkna lite matte innan jag lägger mig.
.
Nu vet ni iaf att jag lever, nätt och jämt.
PUSS O KRAM

Cykelbrillor...17/9

Cykelturen gick jättebra, trodde att hon skulle vara jättebra men det var ju inte så farligt och det beror på att hon är så feg. Japp, hon blev jätterädd om jag cyklade för nära henne och när jag gjorde trackstanding så blev hon jättestressad. Haha, men det var kul att ha någon som man kan cykla med och hon visade mig en runda på 56 km så det var bra. Hon var också supersnäll, fick ett par cykelglasögon av henne. Ett par som ändrar färg på linsen beroende på vädret. Så jag är lagom glad! :)
.
Dock efter turen fick jag jätteont i mitt högra knää, hmm. Kan det vara av att jag sitter konstigt? Måste ta den till cykelaffären så att de kan hjälpa mig att ställa in det rätt. Vill ju kunna köra nu när jag är på gång... Så imorgon blir det bara yoga och simning + en massa plugg!
.
Men vi hörs då! Och imorgon är det bara en vecka kvar tills min Stora syster Sofia kommer. Med sig har hon förstås Neil och Nelson :) Ska bli så himla kul att träffa dem, och det passar perfekt nu n'r jag verkligen behöver de.
.
Nää, ska nog faktist sova, ta en värktablett och lite salva. Så får vi höras imorgon!
.
Puss o kram

Cykeltur

Imorgon ska jag ut och cykla med min granne (hon bor ihop med ED). Får se hur det går, hon brukar cykla ganska mycket så vi får se om jag hänger på men Melissa sa att hon var feg så det ska nog gå bra :) Tänkte att vi tar en rutt på 2 timmar. Sen ska jag också köra ett till träningspass på yoga studion.
.
Och förövrigt då, väldigt upptagen och har mycket att stå i helatiden. Kan bli lite stressigt men jag gillar att ha struktur som jag nu eller snart hoppas att få. Måste bara saffa mig en hålslagare tilla alla dessa papper!
.
Flickorna mår bara bra, vi var hem till Anna (Lidnas host mamma) och bakade chokladbollar och badade lite. De blev bra musiga, kan ja lova.
.
Vad händer mer imorgon då? Joo, jag ska jobba en stund sen vet jag inte. Plugga troligtvis. Kom faktiskt nyss hem från skolan. Hade historia, så där lagom kul och efter skolan plockade jag upp Melissa på flygplatsen. Hon kom hem från en jobb resa.
.
Som sagt återkommer med hur det går med cykletruen joo och appropå det.. Min "nya" cykel ska nog vara klar till slutet av nästa vecka:) Kulkul! Och i helgen ska jag simma..
.
Puss Puss

Det ska bli ordning på mig också...

Nån gång!
.
Har verkligen inte haft tid till något känns det som. Allt bara sket sig hoppas jag kan vara tillbaka, back on track nästa vecka. Tidigt börjar man skolan så man hinner ju itne träna innan eller ju om man går upp 5 men det ska jag väl inte behöva göra. Inte i detta läget iaf. men på torsdag morgon hoppas jag att kunna få mig en liten cykeltur. Cyklade 2 timmar i Söndags med Ethan. En tevlig kille, simmade med honom förut men det gick ju så där. Ska se om han blivit något bättre nu på senare dar. Vi ska nämligen simma på onsdag som jag kom på nu. Kom ju på att jag är dubbelbokad då, sushi med Bozena eller simning? Jaa svårt val. Måste ju försöka köra någon sorts träning.
.
Nu vet ja varför jag också aldrig blir av med dessa 5 extrakilonen jag går och bär på som jag verkligen inte vill ha kvar! Lindas mamma sa nämligen att maten som vi idag äter har så dåligt med fibrer och näringsämnen så man måste äta kosttillskott varje dag. Det spelar ingen roll hur nyttig maten är och hur mycket du tränar men för att gå ner de extra kilona måste du äta fibrer, mineraler, örter och vitaminer.
.
Nää, häpp om man kanske skulle ta och vika tvätten och sova är verkligen helt slut på alla möjliga sätt. Och just ja måste läsa lite historia först.. Aja, är man student så är man.
.
Visst gör det ont när knoppar brister? För mig gör det förfärligt ont...
.
Puss o kram
Ps, nu har jag fått tillbaka min kamera som jag lånade ut till Lidas föräldrar. Så kanske blir lite mer bilder igen.

Ät inte bananer...

Ät inte bananer! Eller gör de du om du vill men jag har helt, nästan slutat med dem. Och anledning till det är för att de innehåller så mycket socker (plus att de är feta, men det bryr jag mig inte om) och vet ni vad som älskar socker? Joo, bakterier! Och om du då håller på att bli sjuk eller har en bakterieinfektion så ska du verkligen inte äta bananer för då tar det längre tid att bli frisk! Men om... Det finns faktiskt ett om.. Skulle vara jättesugen på en banan ät gärna lite nötter till eller mosa den med lite kakao och kokos så blir det genast mycket bättre för magen. Eller en halva efter maten som en liten efterrätt. Gott! Men försök att inte äta bananer på fastande mage innan du ska äta mat för det saborterar matsmälltningen! Detta gäller väl all frukt men en banan förbränns på 45 minuer jämfört med 30!
.
Nu ska jag go bananas i sängen! haha:)
.

Täppt i näsan? Tryck upp vitlök...

Dålig uppdatering frpnn min sida men jag pluggar och jobbar nu. Och pluggandet tar mycket tid, måste kolla upp så himla många nya ord. Kan ju snart lexikonet utantill. Så att läsa en svår text om stenåldern tar ju sin lilla tid så det är det jag kommer att fortsätta med idag. Hela dan i stortsätt. Kul va? När alla är lediga och har kul sitter jag här på min säng och läser. Men jag ska inte klaga för jag vet verkligen att det behövs.
.
När jag var på campus (skolan) så satte sig två killar vid mig och jag berättade detta för Ella och hon sa då;
- Men va bra.. Då får du se till att prata med några andra killar nästa vecka då..
- Ska göra mitt bästa!
- Du borde ha någon cool tröjja på dig.. Typ med skelett och så!
.
Kanske ska göra det? Eller? Hon kanske ska öppna sin egna date firma när hon blir stor.. Får ju västa tipsen av henne hela tiden.
.
Och Tessa då, hon ska bli Alvin och gänget när hon blir stor. Det ni? Jag ska nog fråga henne om 15 år och se om hon skulle vilja vara en ekorre.. haha.
.
.
Täppt i näsan?
.
Som överskriften låter är detta ett väldigt hett tips från min sida som jag också har provat två gånger..(känner att jag måste göra det igen).. Serriöst det funkar och har man väldigt mycket snor i huvudet kan det bli som (har väl inte så mcyket annat, haha.) så blir man nästan lite yr efteråt. Hjärnan får lixom en liten shock av allt syre :) haha.. Nää, men känner du att näsan bara rinner eller att du är helt täppt kör då upp två hela vitlöksklyftor i näsan, alltså en i vadera näsborre. Du måste skala dem men var försiktig så att den inte börjar att vattna sig för mycket när du skalar den. Kan svida mycket men om du är väldigt nästäppt som jag gör löksaften bara susen. Sätter bra fart på bihålorna! PS. SKÄR INTE AV ÄNDARNA. Men om du känner att det inte händer något så ta nageln och tryck några hål på vitlöksklyftan som sitter inne i näsan!
.


Efter några minuter kommer du känna att det börjar att rinna en massor, nästan så att vitlöksklyftorna åker ut, men stoppa bara upp dom igen. Och sen kommer du att börja nysa som bara den. Du nyser ut mängder med snor. Klyftorna flyger all värdens väg men håll MYCKET papper nära och nys ut allt i servetten. Sen torkar du bara av klyftorna och sätter tillbaka dem och kör igen (nysa) tills du känner dig nöjd och inga mer nysar kommer. PS, kom ihåg att nys nys nys.. Stoppa dem inte! Och om du kan så får du andras genom näsan för då får du lättare upp ångorna för löken.
.
Sen när ni är klara släng då vitlöksklyftorna, gör inte tzatziki av dem :) haha och vips du kan andas genom näsan! Det funkar för mig så varför skulle det inte funka för dig? Fick detta underbara tipset av Lindas mamma Lillan. Hon är grym på det mästa ska jag säga er hon har fått mig att sluta äta bananer, iaf när jag är hungrig, berättar mer imorgon.
.

.
.
Ha så kul med vitlöken, haha..
Puss o kram

Mys te 31/8

Jaa, vad ska man berätta idag då. Ja kanske inte så mycket. Är bara allmänt stressad över skolan och med detta har också någon jäkla förkylning kommit, hatar detta! Hoppas det inte varar länge asså.
.
Nu på kvällen har jag faktiskt sett till så att Lindas föräldrar kommit till rätta. De har nämligen kommit hit på semester och Linda + familjen Jeffers beffiner sig ju på Hawaii så man ställer väl upp. Har berättat lite vad de kan syssla med imorgon så vi får väl se hur de hade det imorgon kväll då jag ska ut och äta med dem. Lindas mamma ville ha sushi så det kör vi på!
.
Imorgon är det dags för skola igen! Och då ska jag också gå till kontoret och lägga ram några väl valda ord. För så här får det inte gå till asså. Det är ju knappast mitt fel... Bäver också.
.
Ska bara dricka upp mitt te och sedan sova för huvudvärken vill jag inte ha längre. Har haft den verkligen hela dan, blir lätt så när man är stressad över något. Och imorgon ska jag ut och röra på fläsket! Det ni!
.
.
Joo just de.. Glömde ju berätta för er att jag såg en "kändis" när Linda och jag var och shoppade i helgen! Maria Montazami.. Det var inet illa pinkat.. Filmteam och döttrar var med! Och pappa nej jag pratade inte med henne och sa att det var synd att jag inte kunde komma på hennes fest:)
.
God natt,
Puss o kram

RSS 2.0