28 grader varm

Vad vill jag bli när jag blir stor? Gud, jag får den frågan hela tiden man jag tror ärligt talat att jag aldrig kan svara på den frågan. Sov lite bättre inatt, så hoppas på det samma denna natt. Drack lite rödvin till middagen så jag hoppas att jag ska sova snart!
.
Miss u guys all so much!
.
Vad ska du bli när du blir stor?
.
Imorgon kväll ska jag gå till ett kaffe här borta och skriva ner alla mina nyheter! Vill bli done med det! Kanske lite matte också.. Ååå, ja just det.. Måste rita nya kartor igen! BLÄÄ! Spring break, vad är det?
.
Well, imorgon blir det 28 grader varmt. ÄNTLIGEN! Hoppas jag kan åka ner till havet en stund! För övrigt så hade vi 26 idag så YESSS!
.
Puss o kram

Nu du, nu så...

Nu har det slagit till lilla mig också.. Jag visste det! Bajs! Jag har blivit sjuk... Tror helt klart att det har att göra med min sömn brist. Jag har slutat att sova nu de senaste veckorna, blir helt galen av detta. Och nu är jag sjuk pricken över i:et. Detta som skulle bli ett sådant skönt lov. Well...
.
Idag så paddle boardade jag med Ethan runt Balboa Island! Och hur gick det då med febern, jaa jag tror att jag har haft feber idag. Jag kan inte säga så mycket mer men stackars Ethan, jag var ändå snabbare än honom. Han ville bara kolla på djur och jag träna. haha. Sen drog jag hem, duschade, slängde i mig mat för att dra till kiropraktorn. Och ja.. Min övre rygg är helt stel. Han röntgade min rygg så vi kunde se vad som var felet. Och eftersom min rygg inte alls såg bra ut så skulle han kolla upp min försäkring för att se om den gäller. (har ju haft sådan tur med det tidigare)
.
Fick också en massage efter men jag kände mig inte alls bra så det var så där.. Efter drog jag till Mother´s Market för att köpa något som kan hjälpa mig att sova. Köpte några droppar som man tar på tungan och sen fick jag en dricka jag ska dricka så vi får se om det hjälper.
.
Nu ska jag fixa lite innan jag ska sova! Försöka iaf!
.
Puss o kram

Grattis grattis!

Vilken helg jag har haft.. Har haft jättekul, men väldigt upptagen! Och jag som bara skulle ligga i sängen och ta det lugnt. Men nej nej..
.
Fredag kväll jobbade jag ju så kom hem vid 12. Men efter det kunde jag inte sova av någon anledning. Fast någon timme måste jag ha fått in iaf, vaknade av väckarklockan 7:15. Då var det dags att ta på sig sin yoga outfit och åka iväg för att köra lite bikram <3 LÖÖV IT! Sen hem duscha och köra ner till Ocean Side för att träffa Michelle.
.
Michelle och jag drog ner till San Diego för att shoppa lite och vi hann bara med en affär innan bränslet slut. Så vi åt och drog hem. Fast en del fynd gjorde jag iaf, Michelles hjälp! På super-billiga och dålig kvalité affären Forever21. Sen chillade vi hemma och Michelle innan jag gjorde mig ordning för att dra till ett födelsedags party.
.
En tjej i min klass fyllde år och hon bjöd mig:) Blev jätteglad och kunde inte säga nej. Och det var jätte trevligt, spelade bearpong! Haha, och jag måste då säga det att jag är ganska grym! Haha, de undrade varför jag var så bra och jag sa " Im good at PE" (Physical Education, typ idrott) Alla började skratta som bara den. haha.. Med andra ord en riktigt trevlig kväll, träffade en massa sköna typer.
.
Innan jag åkte hem idag (sov där) så gjorde hennes föräldrar supergod frukost! Så eftersom jag var mätte och belåten när jag kom hem så drog jag till gymmet! Det är så himla kul att gå dit nu när tränarna börjar att prata med mig och beundra min träning! haha.
.
Sen, äntligen, fick jag lägga mig på soffan och bara titta på tv! Så himla skönt.. Bara inte göra någon ting! Tittade på Sex in the city 1 & 2. Himla bra filmer måste jag säga! Skrattade som bara den i 2:an..
.
Idag, så fyller min älskade stora syster Sofia år! Grattis Grattis! Och inte nog med det! Min kära brors flickvänn Annelies födelsedag med! Grattis Grattis till er båda!
.
Puss o kram

trött eller?

Fösta fredagen på lovet och här sitter jag och jobbar:) haha, fast det gör då mig inget. Jag får ju lite extra pengar i kassan vilket man inte kan säga nej till! Fast nackdelen är ju den att jag är så fruktansvärt trött. Jag vill bara sova just nu.. Och trött blir jag när jag tänker på att jag måste ställa klockan imorgon bitti, bikram yoga!
.
Idag sprang jag 50 min och det kändes bra, helt galet. Jag har tagit det lite lugnt nu i tre dagar och jag verkar hålla. Så igång med träningen igen. Ska bara införskaffa mig ett par T-shirts så att jag har något att träna i. Kan ju vara bra.
.
Nää, gud så jag jäspar. Kanske ska ta en liten nap nu kanske.. Joo, glömde ju berätta för er att jag sitter barnvakt åt Ella  och Tessa :) De är så gulliga. När jag kom så hämtade eller kortet på mig och dem och så sa hon så här " Stora syster (pekade på mig) mellan syster (Ella själv) och lilla syster (tessa) för alltid"
vi gick ner och käkade pasta på en pizzeria när nere. Jättegott. proppmätt.
.
Puss o kram

Sjukt...

Märkte precis att bilden på klockan som jag tog från google, har samma datum och nästan samma tid som mig! LÄSKIGT! Klockan jag har på armen är 09:55! CRAZY! Eller? Och dagens datum 23 Mars! Vad betyder detta..
.

Den blev min nu!

Äntligen är denna klocka min! Har velat ha den nu i ett år typ och idag skrev jag historia, DEN BLEV MIN NU! Den rosted-gold Michael Kors klockan. Super snygg. Jag är jätteglad :) haha... Tycker att jag kan vara värd det nu när skolan går så bra... Och det är bara att fortsätta i den riktningen.
.
Imorgon ska jag göra den el samtal, träna på eftermiddagen, plugga och ta det lugnt. För som sagt känner mig så där.. Men idag nu på eftermiddagen har jag känt mig någorlunda. Har typ gått och tänkt på hur bra jag var igår :) haha...
.
Just det! jag brukar i vanligtvis gå i skolan på Onsdag kvällar men idag var denna inställd. Så himla skönt, orkade verkligen inte alls med skolan. (Det kunde man sett på min klädsel också. men men) Och när jag kommer till klassrummet så sitter det en lapp "class dismissed" Det var precis vad jag behövde.. SKÖNT. Nu är det bara imorgon kvar sen har jag lov till den 4 April!
.
Så vad gjorde jag när jag inte hade klass? Pluggade? Tränade? Nej, jag hyrde en film och låg i sängen och slöade, det var det jag gjorde! Japp, för det var jag värd! (gud va töntigt det lät)
.
Nu ska jag borsta tänderna och börja renskriva ett skolarbete!
.
Puss o kram

...here I come...

Idag var det första gången jag fått högst betyg i en klass (förutom ESL)... Jag hade nämligen högst betyg på geografi provet vi gjorde för två veckor sedan. Haha: ) Läraren hade satt på ett litet klister-märke på mitt prov :) haha, kändes som högstadiet igen... Eller? Om man får säga det själv så är jag väldigt stolt över mig själv. Gud, tyckte verkligen inte att Engelska var kul förut. Men nu så...
.
.
Idag har jag varit trött må ni tro och kroppen, tyvärr, börjar att svika. Knacka knacka på trä! Så imorgon blir det att knarka vitlök och dricka litervis med Ingefära Tea! Det ska nog göra susen på lilla mig. Så imorgon tar jag sovmorgon mitt gått folk. Till klockan halv 8 närmare bestämt!
.
Hade drama idag och det gick jättebra, alla var röda och jag fick till och med några att börja gråta... Jag brukar vanligt vis förknippas med den där "kul" typen men alla tycker absolut att jag ska satsa på drama med... Haha.. Andra Malin Åkerman here I come!
.
Ska sova nu för jag behöver det!
Puss

Men jag bloggade iaf...

Matte, klockan är snart 11 och här sitter jag och räknar matte. Eller tekniskt taget så skriver jag blogg och ska strax ta tag i matten. Haha.. Fast är inte så motiverad när jag vet att klockan ringer 5 imorgon bitti! Måste ju till gymmet. Oj just de.. Nu kom jag på vad jag måste träna på.. Min gerejs till draman! HJÄLP! Men matten då? Får göra matte imorgon kväll helt enkelt.... Bajs också! Men men..
.
Fick till baka min writing vi gjorde i klass, A.. Himla skönt.. Får se vad jag fick på provet jag gjorde idag då... Hoppas att det gick bra.. Men man vet ju aldrig...
.
Nää måste träna lite nu..Men jag bloggade iaf.
.
Puss O kram

Malibu green

målde nyss naglarna, har varit lite halv depp idag så slog till med en glad färg. Malibu green hette den.
.
.
Idag så har det varit storm här, det blåser så där så att det tjuter ute. Lite mysigt är det då allt måste jag med ge. Speciellt när man pluggar för då behöver man inte få dåligt samvete för att man sitter inne när solen skiner som bara den ute. Fast och andra sidan har jag inte mått så bra idag. Har varit super trött, så efter kyrkan idag fick jag lov att lägga mig ner och sova i 2 timmar.
.
Försökte att skypa med alla där hemma när de hade middag hemma hos Fredrik (min bror) och Annelie. Ni förstår min syster Stina har kommit hem nu, från Thailand. Känns jätteskönt att fått hem henne med det gör också att jag längtar hem som bara den. Det är ju meningen att jag ska göra en massa skoj med henne. Ist sitter jag här alldeles själv och pluggar. Just nu försöker jag memorera en grej till draman men av någon anledning så vill den inte fastna. Hmm, har ju en dag till på mig så vi får hoppas att den fastnar.
.
Gick även på Bikram Yoga idag, så himla skönt. Det går så bra för mig nu så det är kul..
.
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag får SPRING BREAK! yeeeesss!
.
PUSS O KRAM

3 timmar då...

Fick iaf ihop 3 timmar idag med träning. Känns riktigt bra... Hoppas att allt håller i sig. Jag är en riktig biff nu, nu skulle ni se mina överarmar. (Kanske skulle ta en bild så att ni kan dregla lite haha) Imorgon så kommer Stina hem till Sverige efter att ha varit utomlands i.. Jaa sen nov? eller okt? Jaa du tiden går så snabbt hinner inte med.
.
Imorgon så ska jag klippa håret. Och jag är jättesugen på korthår men jag vill ha det långt under sommaren. Så skönt att få upp allt på huvudet när man solar och badar. Men till hösten så! Och sen vill jag ha brunt hår. Fast det kommer nog aldrig att ske. Måste ju hålla kvar mina Svenska drag så länge jag kan. Min dialekt är väl det första som håller på att försvinna. HAHA.. Pratar en himla blandning av allt.
.
Imorgon kväll så ska kanske jag ut på middag med Bozena. Trevligt trevligt! Prata mysa och ha det trevligt. Så måste springa på morgon annars hinner jag inte med allt jag vill göra imorgon. Bland annat plugga! Prov på måndag. Gud, hade man inte en regel i Sverige som sa att man inte fick ha prov på en Måndag eller har jag fel?
.
Iaf, cant wait to come home to SWEDEN!
.
Puss o kram

Turistig...

Happy St.Peters day! Gud, Linda kan du tänka dig att det var ett år sedan? Inte jag... Det var ett helt år sedan vi var ute på den Irländska baren vid Fashion Island. Jag kan inte fatta!
.
Men vist ska det bli skönt med helg, gud har sett fram emot denna helg jätte-mycket av någon anledning. (HAHA, jag tittar på Jurassic Park 3. Tror att jag aldrig sett någon av dessa filmer) Idag gick jag till gymmet och svettades en hel del. En grabb frågade mig varför jag gjorde en viss övning och han provade och det gick så där för honom. Han måste träna upp sin bål. Så det blev så att jag stod och pratade med honom om bra övningar och vad han skulle göra för att förbättra sin bål. Haha!
.
Ska faktiskt sova snart, ska upp med tuppen och träna imorgon.. LÖÖV IT!
.
Joo just det tog lite bilder idag när jag var på skolan. Haha de är jättekassa men men.
.
.
.
.
Haha, men jag ville inte se så "Turistig" ut.. Haha, ska nog göra ett nytt försök..
.
Puss o kram

Well....

Skoja inte att det ska bli skönt med helg. Jag behöver inte plugga så mycket i helgen så jag ska försöka ta det lungt. Fast det blir nog en hel del plugg ändå.
.
Idag så har jag inte tränat, skönt! Behövde sova lite. Ska strax sova men jag kan inte riktigt slappna av när barnen ligger uppe och sover. Jim och Anna är Broadway show, så jag jobbar fast det är ganska chill, tittar på The Hills :)
.
Gick ju också till skolan idag, hade prov. Eller skrivning kallas det kanske, skrev om midsommar-afton. Läraren tyckte att det såg bra så det håller vi på. Haha, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Ska klippa mig på lördag, skönt. Kort kanske? Tycker att jag får vuxenstatus då. alla här borta tycker att jag ser ut att vara 14 år så.. Fast jag vill ha långt hår nu i sommar. Men jag ska nog klippa upp det lite.
.
Well, ska nog försöka att sova lite här på soffan kanske.
.
God natt!
Puss o kram

Lite Bikram yoga då...

Äntligen idag så fick mina muskler känna på något som de verkligen saknat, Bikram. Glömde nästan bort hur det skulle kännas men jag har ju varit så upptagen nu när skolan börjat. Det vet ju ni? Haha.. California´s sämsta bloggare. Men man kan ju inte vara bäst på allt.
.
Idag och jag också puggat en del. Kan ju behövas ibland och det samma blir i morgon. Ska gå upp tidigt så att jag hinner med allt jag ska göra. Ska bland anat på lunch med Bozena ( polska kompis), ska möta henne vid South coast plaza. Stort shopping centrum!
.
Hmm, något annat som händer då. Nää, skulle ha kört triathlon imorgon i malibu men eftersom jag ej har en våtdräkt så blev det inget. Hade ingen lust att simma 1000 m i havet utan en så det får bli någon annan gång. Kanske i April.
.
Puss

Två väldigt fina tjejer...

"Du kan vara min stora syster va?" "Ja, självklart!" "För alltid?" "För alltid, jag lovar"...
Har fått så många fina ord av tjejerna idag, de är då för gulliga. Ibland är det nästan som att man skulle börja gråta. Men jag, Ella och Tessa har iaf haft en bra kväll. Vi åkte ner till Ginas pizza och käkade och på vägen hem gick vi förbli Rite Aid och köpte glass. Självklart ska det vara fest när Malin kommer på besök : )
.
Haha, när vi kom hem visade det sig att vi var ute låsta. Hmm, okej... Det var ju verkligen bra.. Hur skulle vi nu göra. Men då kom ju jag på den smarta iden att vi kunde skicka in Tessa genom hund-dörren! HAHA. Det gick jätte bra och då kunde hon låsa upp dörren från insidan. Kalas! Fler tokiga minnen till listan. Det gillar vi.
.
Och idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Trodde att jag skulle hinna med att springa idag men det gick som det gick. Så får helt enkelt ta det imorgon och det behövs då för nu när jag käkat pizza vet jag inte vart jag ska ta vägen. Känner mig stor som ett hus.
.
Helgen till ära då, GEOGRAFI! Toppar listan tätt framför träning. Jag har ett stort prov nästa vecka som jag är lite orolig för men min kära stora syster sa åt mig att det där kan jag ju redan, det gjorde du ju i högstadiet. Så nu känns allt lite lättare men jag är ändå orolig. För en del på provet är uppsats skrivning och det är jag orolig för. Men vi får se hur det går!
.
Nu sa jag fortsätta med att plugga. Jag skriver faktiskt två uppsatser nu, en om less developed och more developed countries. För vi kommer antigen få det ena eller det andra på provet så jag förbereder mig lite. Bra va? Haha
.
.
.
Visst har de blivit stora? Tror att de växer 3 cm mellan de gånger jag är här. Galet snabbt iaf! CRAZZY!
.
.
.
Tog med mig Maja på en liten promenad, stora tjejen här också va?
.
Nu till pluggande t
Puss o kram

Tjatigt eller?

Jag bara tjatar om skolan hela tiden, gud så tråkig jag är men det är ju det jag sysslar med ju. Vad annars ska jag skriva om då lixom...
Well, idag efter skolan så drog jag till gymmet i en timme. Kändes bra att köra ett hårt pass nu efter 3 dagars fis-träning. Imorgon är det Fredag och det innebär löpintervaller! Imorgon är bara 10 gånger 200 meter. Så det är skönt. Kanske kör till med lite trapp-löpning också när jag ändå håller på. För resten av dagen består av jobb, först Maja och Kajsa och sedan Ella och Tessa:) Kul att få träffa fröknarna Andersson igen! Ska ta med kameran så får ni se hur mycket de växt..CRAZY!
.
Nu måste jag ta tag i mina läxor. Läsa lite om Kina, måste följa Kina i 30 dagar och skriva lite om vad som händer. Just nu är det en massa om deras utvecklings plan som ska ske under de kommande 5 åren. Haha, idag när jag läste tidningen stod det om Charlotte Kalla. Hon hade tydligen vunnit NM eller var det VM nyss! Nää, gud jag skulle ju plugga.
.
Hej så länge.
(Gud, tror att detta är typ 2 dagen i rad eller nått)
Puss o kram

Prov prov prov....

De får nog aldrig nog! Prov hela tiden! Minst två i veckan, men jag antar att det ska väl ge resultat eller nått. Hade nyss läsförståelse och om jag får säga det själv så tror jag att jag kan ha fått alla rätt. Om inte alla så iaf 9 av 10. Helt okej, ett A iaf!
.
Haha, ni vet de gula clownskorna jag köpte. De var med i en tidning idag och det stod "Must have".. Tydligen väldigt poppis. Och jag köpte ju mina för ett grymt pris! Yay!
.
Imorgon ska Kajsa klippa sig för första gången. Spännande, hon har ju så lockigt hår så vi får se hur det går! Kommer nog att få se en hel del tårar imorgon.
.
Ska göra lite läxor nu innan sängen. Lite matte va!
.
Börjar det att bli vår där hemma?
Puss o kram
BTW Honeydew har de SKÖNASTE underkläderna och snyggaste! Jag gillar dem skarpt!

25 % avklarade

Kan ni tänka er, nu har det redan gått 25 % av denna semester i skolan. Konstigt! Gud, tiden går så snabbt och tänk vad mycket man ska hinna med på resterande 75 %. Oj oj! Stress stress! Matte provet som jag gjorde förra veckan, det som jag trodde skulle gå skit. Gick ganska bra, fick A. Så det var skönt, men nu idag har jag också skaffat mig extra hjälp med en otroligt roliga grammatiken. Fick även tillbaka ett prov vi gjorde i Geografin, alla rätt! Yay!
.
Men som sagt nu i två dagar har jag inte tränat, har lixom inte känt mig helt 100 men imorgon så blir det löpning för hela slanten. Skönt, känner mig så lat när jag inte tränar.
.
Igår åkte också Annas pappa och flickvän, snyft snyft! De var allt bra trevliga och de lämnade då helt klart ett tomrum efter sig.
.
Är det redan onsdag imorgon? Hjälp.. Tiden bara rinner iväg. Måste ta tag i lite läxor nu innan jag drar iväg till skolan igen för lite drama : )
.
Puss o kram

RSS 2.0