June-glume...29/6

Har idag varit i skolan igen hos en studievägledare och det visar sig att det ska bli Engelska 11 timmar, matte typ 8 timmar och sen simning. Kul, hoppas på det.. Men vi får se hur allt går, kanske kommer hem ist.
.
Premiär IMORGON!! YEEEAAAH...
.
Idag har det inte hänt så mycket mer utan att jag är helt trötter. Tog flickorna till parken och de fick leka med deras kompisar och idag lika så igår så har vädret varit extremt trökit. Och det finns väl en anleding till det också, jag vet dock inte så mycket om det men denna månad kallas june-glume då det är jättemålnigt på förmiddagarna. Nästan lote kallt men senare fram på eftermiddagen (om man har ) så klanar det till sig och blir varmt och skönt. Serriöst, det var nog varit så ända sedan jag kom tillbaka hit.
.
.
Nya byxdressen, lite så där småsöt.
.
Tror att det ska ha något med havet att göra.. Målnen ligger extra lågt och det duggar men åker man innåt i landet så blir det genast varmare. Men hoppas på bättre tider nu när vi snart går in i Juli.. Sinnes! Så imorgon vill jag beställa varmt väder och sol så att vi kan gå till beachen.
.
Vad ska ni göra med eran dag då?
.
Måste bara säga att mitt samtal med CSN gjorde mig lite klokare men jag är fortfarande klyven!
.
Puss o Kram
.
Vad ska jag göra!!???!!!



Det är mycket just nu, nästan lite för mycket...28/6

Har så mycket att göra så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blir bara ding... Oroar mig för nästa vecka så... Hemskt.. Nää, blir bara mer och mer knäpp av detta. Vad har jag egentligen gett mig in på? Allt med denna skola tar nog snart kål på mig. Vill inte mer! Kan inte bara jag lägga ner detta...
.
Usch, måste sova nu... Ska ringa CSN imorgon klockan halv 6 lär jag gå upp eftersom de bestämt sig för att stänga tidigare.. Blää för dem men men.. Vi hörs då!
.
Detta var ju jättekul för er att läsa. Ni fattar nog precis vad jag snackar om...
.
Puss

När man snackar om trollen...27/6

Trött eller vad? Men det var ju ingen nyhet... Hoppas det blir bättre nu när jag imorgon påbörjar min sista vecka med medecin. Lycklig!
.
.
Helgen då, flög förbi, som vanligt eller vad tycker ni? För övrigt, hade ni en trevlig midsommar? Mycket regn eller sol? Sill och nubbe! Jag och Linda åt sushi och hade det gått... Midsommar hela helgen med andra ord. Idag var vi faktiskt bjudna till ett Hawaii partyh är i Corna del mar till en bar där alla snobbiga corona del mar folk hänger. Men vi var inte så sugna på det så vi drog och köpte lite saker på Trader Jose så att Linda kunde göra smarrig köttfärssås till mig. De ni! Som vi åt samtidigt som vi kikade på Svenska Hollywood fruar! Och jag säger då det, vilket jäkla skitprogram : ) haha
.
.
.
På lördagen så åkte vi, kan ju lika gärna säga så eftersom det jämt är Linda och jag... Iaf vi åkte till South Coast Plaza för att shoppa lite. Behövder åka till Sephora och köpa lite grejjer, sen köpte jag även ett par vita shorts som är jättemysiga. Priset var bäst 50 % och det kapet gjordes på Abercrombie & Fitch, har ett par likadana fast marinblå. Tänkte att vitt är ju fint nu när jag har så bruna och fina ben :) haha.. Och med mig hem fick jag också en blå byxdress från Zara och ett par coola skor från H&M.
.
.
.
Till Ikea hann vi också, haha, Linda hade på sig sina nya Convers och det var så roligt haha.. Hon fick så ont i fötterna efter ett tag och tillslut så vart jag så trött på min sengångare till vänn så jag sa "Sätt dig här på vagnen så kör jag dig". Där köpte jag en Orchide som jag satte i baksätet och spännde fast med säkerhetsbältet, Lidna hon fick roligt.
.
.
Sen på lördagkvällen hade vi lite chill, åkte in till Laguna och käkade Sushi.. Jättegott! Kan äta mängder med det mums... Där inne hann vi också med lite häng i baren, bartenden var inte att leka med haha.. Nää, nu ska jag göra en kvällsmacka, hämta tvätten i torktumlaren och sen borsta mina tänder. Ska bli så skönt att sova.
.
Joo, just det imorgon ska jag till skolan och prata med en om mitt visum. Hoppas det går bra, får se... Sen har vi också en underbar vecka att se fram emot..
.
Nu är det nya tider, det kan ni ge er på!
.
Haha, joo just de.. Igår skickade jag ett sms till en killkompis från College och idag när vi kör till Trader Jose så sa jag till Linda "Konstigt att han inte svarar, han är ju så gullig ju" Linda säger då "Joo, jag vet men men" fortsättning följer...
Sen inne på Trader Jose kom jag på att jag såg en kille där i måndags som var så gullig. Han gick runt och läste kokbok och såg så söt ut. Så jag berättde för henne om honom´sen var det väl inte så mycket om det. Vi åkte hem och när vi då sitter i bilen får jag sms från Tyler (college killen) Jippie! De va kul.. Men vet ni mer då? När vi sedan kommer in i Corona del mar så sitter killen med kokboken på ett café med sin kompis. Galet va? När man snackar om trollen.
Puss o kram

Gla midsommar...25/6

.
Glad midsommar på er alla, hoppas ni fick en trevlig dag med blommor i ert nytvättade hår. Hoppas att vi inte gick alltför långt in i dimman.
.
Idag så har jag varit fruktansvärt trött, helt galet. Men sova får jag göra sen för min midsommar afton har precis börjat :) haha.. Pigg som en mört! Linda kommer snart hit och ska Leka med mig, vi ska sedan plocka 7 blommor fast här finns det ingen äng så vi får väl gå gatan upp och ner och plocka vad som finns i rabatterna, haha.. Skämt o sidan.
.
Idag var jag också till doktorn, det gick bra. Ska inte äta min medecin mer :) Yeeeesss!! Så snart börjar vi närma oss en före och efterbild. :) Gud törs jag verkligen lägga ut en sådan bild??!! Men iaf, vi ska köra laser på mig i November så det är ju ett tag till men det känns bra. Cristan skämtade med mig idag och sa att jag var ett hopplöst fall när det gällde att få min hy bättre. Haha, nej dask dask på honom. Jag blir ju skitsnygg nu ju. haha.
.
Joo, sen mormor... Jag ska verkligen inte på honoms avslutningsfest, tycker inte heller att han ser så trevlig ut:) haha.. Om ni fattar vad jag menar..
.
Nää, här kan jag inte sitta och sova.. Måste ut och dansa bland alla stänger.
Glad midsommar!
Puss & Kram

Har ju fårr rull på´t...24/6

Redan Torsdag kväll för mig, kan inte förstå denna vecka bara blåste förbi och det är nog tack vare helgen och allt kul som jag och Linda jämt har. Så nu sitter jag här och skriver än en gång, tyvärr funkade det varken för mig eller Linda att uppdatera bloggen igår. Tyvärr! Vet ej vad det var för fel men men.. Ni vet ju att jag är lite lösaktig när det gäller bloggadet. Men får man ingen respons så...
.
.
Älskar denna bild så Tessa.. Hon ser då för rolig ut.
.
Iaf, igår hade jag fyra smår goa ungar att ta hand om. Haha, då kan man säga att man har händerna fulla. Men det gick så bra så, tacka vet jag alla extra pengar. Det gillar vi! De ringde idag också och frågade om jag ville sitta barnvakt men jag sa nej eftersom jag hade en hel del papper att fylla i till skolan... Men nu är de gjorda så det känns bra så imorgon ska jag ringa och boka ett möte. Hihi, det går bra nu...
.
Haha, sen har också en Mexikans Nanny i parken bjudit mig till hennes sons typ studentfest. Herregud, jag visste inte äns att hon hade en son lixom? Hur galet är inte det? Fick ett kort på honom och hans telefonnummer.. Hon är jättetrevlig och så men jag vill verkligen inte gå. Hon tror att det är någon sorts blind date, men jag är inte så positiv till det.
.
Appropå det så har två stycken Braziljanare börjat att förfälja mig och Linda.. Den ena gillar vi väl kanske lite eftersom han ahr eget flygplan och har bra kontakter..Men asså shit, vilka lirare.. Funderar också på om jag ska ta mig ner till min favvo bar idag och ta mig en midsommar drink eftersom jag jobbar imorgon kväll. Kom även nyss hem från Fashion Island, so i went little crazy at Lululemon :) Älskar den affären <3
.
.
Inbjudningskortet till sonen...
.


God natt, Puss

Den ultimata LA turen...

Nu så äntligen får jag sitta och knappa på min dator i lugn och ro. Hoppas verkligen att datorn inte hänger sig för då blir jag mycket ledsen och frustrerad. Det ni! Kom faktiskt precis hem från en annan familj som jag satt barnvakt åt i 2,5 h nu på kvällen. Det gick jätttebra, förutom att jag var lite för trött. Har lixom haft så myckte på gång, ska väl försöka att återberätta så gått det går...
.
Helgen som var, var helt galet kul. Älskade att Linda och jag gjorde något annat för en gång skull, lixom en liten ny start för vårt förhållande ;) haha..
.
Lördagen till ära tillägnade vi våra små tjocka kroppar på beachen (alla är ju typ vandrade skelett här) i Dana Point som ligger ca 20 minuter från mig. Och varför vi just valde den platsen var för att vi skulle ha LCC möte med vår nya LCC. Vår förra LCC gjorde inte ett piss och denna då, hon är crazy. Nästan lite för bra lixom, hon skickar minst 10 mail i veckan.. Men men hon gillar det ju så...
.
.
Efter mötet slängde Linda och jag i några mer mynt till parkeringen och gick ner till stranden för att sola. Det var så himla skönt, säkert mer än 30 grader och plus att det var surftävling, mums.. Men eftersom vi ville bada utan att få en bord i huvudet så vart vi hänvisade till en annan bit av stranden. Buu huu! Så vi parkerade åt en hamburgare och hoppade i plurret. Detta var jätteskönt, lite kyligt i början men det är bra skönt efter ett tag. Dock var det lite för höga vågor för min smak så. Och innan vi åkte hem så stannade vi vid cykleaffären och köpte en pump och lite små saker. Joo just de sen köpte jag också en tjocktröjja och ett linne på surfcity.
.

.
.
Söndag, älskade Söndag... Då tog jag mig i kragen och drog in Linda i bilen för en turist tur upp till LA eftersom hon inte varit där än!!! Det är galet eftersom hon nu varit här i 6 månader, så nu var det dags! Äntligen!
Tidigt ringde klockan och när min primadonna till vänn var klar så stack vi mot LA.
.
.
.
Första stoppet var så klart Hollywood skylten och eftersom jag vet vägen ända upp så fick vi en del bra bilder. Kul kul spec för Linda. Sen rullade vi ner för kullarna och körde vidare till Sunset Blv även kallad Walk of fame. Turister i all ära men när vi parkerar lite snyggt (fickparkering, så jäka bra vart den)innan vi kliver ur bilen så ser vi en massa turister som vanligt som går runt med videokameror och filmar allt typ.. Haha, sen när vi kliver ur bilen med våra stora brillor och allmänt frächa så kommer en Kines farm och börjar filma oss, lixom går efter i typ 10 meter. Haha, gud jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Försökte splea lite cool men det var svårt när det ryckte i mungiporna. Haha, hallå lixom vem trodde hon att vi var egentligen?
.
.
Aja, vi struntar i Kinesen lite så där halv springades och börjar kika på alla dessa stjärnor. Linda hade kameran i högsta hugg..  Där fick man även chansen att posera med en bil som är med i King kong. När vi sedan var nöjda med det drog vi vidare till Robertsons blv som tydligen ska vara väldigt kändistät. Där hade vi bestämt oss för att käka på the Ivy, lite dyrare men det är det värt ibland. Där ska också väldigt många kändisar hålla till men vi såg då inga. Tror att det kan ha berott på att det var farsdag i Amerika så att de var säkert hemma och firade sina pappor :) haha...
.
.
Vi hann också med lite shopping på vårt ÄLSKADE KITSON, älskar verkligen den affären och när man går in där önskade man att man hade lite mer pengar. Så himla mysig affär. Där köpte jag faktiskt ett par glasögon jag alltid velat haft, Ray ban. Detta var faktiskt lite utan ett kap, ni förstår det var det sista paret så jag sa till kasörskan att jag vet inte om jag vill ha dessa som alla kladdat på. Men sen slog det mig så då sa jag lite stöddigt; " Ge mig 15 % rabatt så köper jag dem" Och voila! " Off course"... Det kändes bra! Hon trodde säkert också att jag var en kändis ;) lol!
.
Sen gick vi och åt och eftersom det var ett finare ställe var ju en maträtt ca 8 rader lång så jag och Lidna beställde bara in något. Jag kollade under fisk och pekade på något och jag hade ganska tur för jag fick fisk med vitvin och kapris med ångkokt spenat. Så skulle väl jag kanske ha skrivit det, lite simpelt. Och Linda då, haha.. Hon kollar under sallad och pekar på något, haha vet ni var hon får in!! En bläckfisksallad! haha.. Jag höll på att dö hon med i början men den var tydligen knaperstekt så det "smakade" som bacon. haha, snacka om att jag fick kul
.
.
Mätta och belåtna körde vi vidare mot Melrose Ave för att kika, också väldigt kändis tätt men vi stannade inte. Körde ist till Rodeo dr, välkänd gata i Beverly hills. Men där var det något jippo om nya sportbilar med sjukt mycket folk så vi stannade aldrig till där utan drog till Santa Monica.
.
Gud detta inlägg drar i väg asså...
.
Där parkerde vi och gick till piren och på väg ut dit frågade en kille oss om vi skulle på koncerten som tydligen höll till nere på standen. Men vi sa ju nej eftersom vi inget visste och då gav han oss en biljett och sa här. Jahapp, så vi gick väl ner dit och där var det livat. Jättekul så vi stannade kvar där ett tag och rockade innan vi drog till Venice Beach. ¨
.
.
Och jag säger då det Venice Beach, haha.. Det är helt galet där borta. De mest är höga och i varannat "butik" så fanns det en marijuna Doktor så betalde man 200 dollar så fick man sitt lilla paket om man säger så.. Haha, jag vet detta land är ju helt galet.. Ni måste nästan åka dit för att fatta vad det är för något, det är också som en helt nu värd.. Nästan lite som Las Vegas!
.
.
Sen så drog vi hemmåt och sov för denna dag var verkligen lång och så mycket kul, galet. Och jag känner nu att klockan börjar rinna iväg och jag behöver verkligen sova. Men först lite bilder.
.
Fanns det ett pris som hette längsta blogginlägg i Blogg-galan skulle ja lätt vinna eller?
Puss

Im in LA trick...20/6

GUD, JAG HAR SÅ MYCKET KUL ATT BERÄTTA!
.
Jag och Linda har haft så mycket kul i helgen, vi har GJORT SAKER. Fattar ni! Jag har haft den bästa helgen ever! Löövv it!! Och eftersom jag varit så upptagen och farit hit och dit, varit på konsert så orkar jag inte med att blogga idag. Och imorgon ska jag på BBQ så vi får se hur allt blir med bloggadet. Har tagit Linda på världens bästa LA tour! We hade so much fun! Kan inte vänta med att berätta allt. Kan väl avsluta med att jag fick världens och då menar jag världens skrattanfall nu innan jag skulle sova. Och ni som känner mig kan ju bara gissa hur det slutade! haha..
.
Nää, får blir imorgon! Förlåt om jag gjorde er allt för exalterade, jag hade iaf superkul! En ny start för mig och Linda.
.
.
PUSSAR O KRAMAR

Grillad lax i värmen, kan det bli bättre...18/6

Denna dag som började så mulen slutade i strålade sol, ge gillar vi!
.
Idag så har vi faktiskt nästan varit ute hela dagen, jätteskönt tycker jag och framför allt tjejerna som aldrig vill gå hem :)
.
Finns ju inte så mcyket att berätta, sov ju i min säng igen och det kändes ju så där. Kunde lixom aldrig somna, låg och tänkte hela tiden så saker och ting. Men i natt ska det väl allt gå att sova, hoppas vi på.
.
Imorgon ska jag på möte med min nya LCC i Dana point, härligt härligt. Picknink på stranden och efteråt ska Linda och jag stanna kvar coh sola.. Ligger ju som sagt lite efter. haha.. Och dagen till ära ska vi avsluta med sushi i Laguna. mums!
.
Joo just de och eftersom vi är i Laguna ska jag till cykelaffären och köpa mig en pump så att jag kan börja cykal!
.
En sak till då, känner mig mycket bättre nu. Kan prata nästan normalt och kan andas genom näsan kul va?
.
Nää ska och äta nu, grillad lax...Mums!
.
Puss Puss
(gud vilket fnuttigt inlägg, haha)

Andra jordbävningen...17/6

Vilken dag, härlig och underbar... Dock glömde jag smörja in mig med solskyddsfaktor så när jag tar av mig mitt linne ser det ut som att jag fortfarande har det på. Haha. Men men, är huvudet dumt får korppen lida.
.
Idag på förmiddagen så lekte Ella och Tessa i sin lilla pool i säkert 2 timmar och jag bara satt där. Önskade jag kunde vara med och leka i poolen eftersom det var så varm och skönt men det hade väl inte sett så bra ut. Så jag fick nöja mig med att titta på.
.
.
Joo, just det. Glömde att berätta för er att jag var med om en till jordbävning i Måndags kväll. (Det märks att man är tillbaka till Californinen, haha) Låg i Lindas säng och pratade med henne då sängen började att skaka och där efter hörde vi dörrarna skallra. Det är lite coolt att vara med om det men i själva centrum där jordbävningen startar skulle jag eller hoppas jag att aldrig befinner mig någongång. Den var faktiskt 5,6 på ritcherskalan!
'.
Jag har också jobbat kväll idag efter som Melissa och Cristian skulle gå ut och kika på basket. Lakers mot hmm måste kolla upp det, joo Boston. De hade spelat 6 matcher och idag var det den avgörande, den 7 matchen. Och självklart vann Lakers. :)
.
Ikväll ska jag sova i mitt rum igen, i min säng... Kommer nog kännas lite konstigt men det blir nog bra. Det var faktiskt lite mysigt att sova i tjejornas rum. De tyckte iaf att det var super coolt, som också har blivit Ellas nya favorit ord. Allt är coolt!
.
.
God natt! Puss

Tok mycket...16/6

Hur mycket snor kan man verkligen få plats med i huvudet? Även fast det rinner ur deceliter snor, ursäkta språket men men.. Så känns mitt huvud jättetjockt. Jättejobbigt, vill bli frisk nu! Har inte tid att vara sjuk nå mer är ju jämt sjuk! Men slut tjatat!
.

Nu har jag iaf kommit tillbaka, nästan iaf, i runtiner med flickorna och allt. Det känns bra. Har saknat att leka med dem och höra på deras roliga konversationer och funderingar. Måste skaffa ett litet block och en penna som jag kan bära runt på så att jag kommer ihåg allt kul de säger.. Elller varför inte en Ipone;) haha
Idag så har det varit jättefint väder, lika så igår nää va dillar jag om... Hela veckan har legat runt 26 grader. Jätteskönt... Måste ju blir lite brun eftersom alla där hemma klagade på mig " Gud va blev du är för att bo i Californien" haha, men har man 58 i fejan så har man.
.
.
.
Idag har det varit park-häng hela dagen, det var länge sen. Det var kul, skönt att vara ute när solen skiner. Lunchen hade vi på Zinc, gött. Det var också ett tag sedan men eftersom jag inte är så kry så har jag ingen aptit. Så det blev lite sallad och det var väl kanske lika bra, har ju lite att jobba på om man säger så.
.
Medans Tessa sov middag ritade Ella och jag ränsade tjejornas typ pysselhylla. Fick en hel säck men skräp. Sen så ringde Linda och frågade om vi ville mötas i vår park för att leka lite med Kajsa. Och självklart ville vi det! Där träffade jag även min triathlet kompis så vi bestämde att när jag blir frisk ska vi ut och cykla ihop. Han ska visa mig runt. Så i helgen ska jag invistera en cykelpump och extraslang + multiverktyg oj just ja däckavtagare.
.
Nää, trött är nog bara för ordet och förkylningen gör det ju inte bättre. Måste börja ta mer bilder, imorgon hoppas vi på. Det är jobbigt att släpa med sig sakerna nu när flickorna cyklar eller går. För om någon åker vagn så är det så simpelt att bara lägga det i vagnen. Kanke en axelväska skulle vara något i helgen också? En som det får plats block, kamera och plåster!
.
Nu ska jag lägga en harpan innan jag ska lägga mig, väntar på att Cristian ska få flickorna att sova eftersom jag sover i deras överslaf en natt till. Deras farmor bor ju fortfarande i mitt rum och Linda är ju inte hemma så det känns konstigt att vara hemma hos henne när hon inte är där. Jag skulle ju säkert få det men det känns bättre att vara här : )
.
.
.
.
Stina och jag förra sommaren<3
.
Puss o kram

Back on track eller så är man inte det...PpPpPPPpppp 14/6

Nu är jag tillbaka i Californien, OC och det känns väl bra förutom att jag är duner förkyld, har ingen röst kvar så får se när jag kan skypa igen. Men jag säger då det, gud va kul det var att träffa familjen Andersson igen. Ella kom springades sa Malin och kramade om mig. Jag sa till henne att va stor du har blivit, då säger hon; "Jag är 4 och ett halvt år nu!" haha. Och i dörren mötte Cristian och Tessa mig som också fick en svettig kram. Och Melissa tyckte att jag var borta aldeles för länge :) haha, det var jättekul att se dem igen. Fick även träffa Cristans mamma som har varit här nu när jag varit i Sverige. Hon åker på Onsdag. Iaf, min resa då.
-
Klockan kvart i 2 söndag natt ringde min klocka och då var det bara att gå upp tvätta ansiktet och åka. Packade i det sista, lite matsäck och kaffe. Sen säga hejdå till mamma och pappa, känns inge bra att säga hejdå så jag föredrar ses snart! Iaf, och attt säga hejdå till nära och kära känns ju så där. Men då ska man ist tänka på allt roligt vi gjort.
-
Sen bar det av mot Arlanda, jag körde och min syster Stina satt brevid och halv sov eller det var tänkt att hon skulle sova för att hon skulle köra vidare från Arlanda till Motala. Men hon och jag satt mest och pratade. :) Kul, fast att inse att det bara var 3 timmar kvar med denna älskade syster var mider kul. Men hon få väl komma och hälsa på. Vi parkerde och gick in för att checka in mina väskor och vet ni vad, jag slapp betala för min cykel. Haha, yes 200 euro rikare, det kändes bra. När allt var klart så satte vi oss (Stina och jag) för att käka en smörgås och prata en liten stund. Men sen var hon tvungen att åka för att parkeringsbiljetten inte skulle bli så dyr för att vara parkerad på Arlanda kostar ju en del. Så puss och kramar till syster och sen åkte hon. Men vi ses ju snart, eller hur?
-
På planet mellan Arlanda och Amsterdam satt jag brevid en gubbe som var jättflygrädd, svettet sprutade på honom och han satt och skakade samtidigt som han satt och mumlade några böner för sig själv hela resan. Jag försökte ha lite pepptalk med honom men han kunde ju inte så bra Engelska så det var väl nästan lite lönlöst. Det enda jag var irriterad över var att vi satt längst bak på planet i 90 graders vinkel... Då sitter man som man sitter. Men flyget gick ju snabbt, upp och sen ner.
.
I Amsterdam hade jag 5 timmar att förbruka, vilket gick snabbt om man jämför med de 12 timmar jag hade på vägen till Sverige. Jag shoppade lite, köpte faktiskt en parfym.. kommer inte ihåg märket men den kallades dimond eller nått. Såg också ut som en diamant typ. Aja, sen gick jag och strosade lite till och gick förbi en burik med solglasögon och där stannade jag en sväng och provade ett par Prada som satt som ett smäck. Men jag har ju redan ett par nu som får duga ett tag till. Sen vart jag hungrig och köpte mig två cheesburgare på Mc donalds som jag vräkte i mig och sen sov jag en stund. Benen och  rumpan på bänken men hunuvet på resväskan, det ni!
.
Flyget mellan Amsterdam och Minneapolis gick snabbt, det var 9 timmar men det kändes kanske som 6. Tiden barar gick och gick när man kikar på film. Man får sin egna lilla skärm att titta på och kan välja precis vilken film man vill så jag kikade på Hangover, mycket kul film, Valentines day, som var så där. Skulle jag hyra den själv så skulle jag bli besiveken. Och sen såga jag Leap year, haha, jättesöt film tyvärr hann jag inte se de sista 5 minuterna för då landade vi. Och sen blev det stessigt, vi var på marken 1 h och 30 minuter innan mitt sista plan skulle gå och när jag äntligen kom in på flygplasten så har de superhårda passkontroller så när jag kom fram i kön var det ca 45 minuter kvar.
.
Gubben som jag fick i min lucka till passkontrollen var ett riktigt miffo, nää, men han kunde ju inget. Mitt visum går ut ju om 3 månader men jag ska ändra det nu när jag är tillbaka. Men han vart jätte orollig och av tvungen att kalla på någon annan snubbe som inte heller viste om jag kunde gör så, så han fick kalla på ytterligare en gubbe och han sa att jag hade helt rätt, att jag kunde ändra min status och plus att jar var ärlig om allt, vilket var ett plus. Sen ville han släppa mig men då frågar den första gubben hur jag egentligen mår. Jag är illröd i ögonen, de varar plus att jag svettas som en idiot av allt stress är blek och kan knappt prata. Så då måste han kalla på en kvinna som kommer och frågar en massa frågor. Först ville de inte att jag skulle flyga vidare i mitt tillstånd men de lät mig tillslut gå eller rättaresagt springa.
.
Och på detta ställe skulle man ta sina väskor och checka in dem igen och det var bara 30 minuter kvar till mitt sista plan skulle gå. Lämnade av mina väskor gick genom säkerhetskontrollen och sprang och sprang.. Sen kommer jag fram till disken och frågar efter mitt boardingcard och så säger damen i disken att mitt plan är försenat. Japp, kul.. Allt stress i onördan.´Men tillslut kom vi iväg och där hade jag världens bästa sitt plats, bakom första klass så hade massor med utrymme till mina ben. Jätteskönt.
.
När jag väl landar så kom inte mina väskor och det kunde jag väl nästan räkna ut när jag kom så sent med mitt baggage till återinchekningen. Men what ever? Sen skulle jag försöka hitta Linda mitt i alltihopa men det gick ju inte utan telefon så jag tog en taxi hem till mig och hälsade på familjen och ringde Linda så att hon fick hämta mig hemma hos Anderssons ist.
.
Nu har jag svit hela natten och klänner mig någorlunda pigg men jag har ingen röst, variga ögon och hör kanppt i öroen. Men förutom det så känns det okej, skönt att jag kan ta det lugnt idag och bara vila. Hoppas mitt baggage har kommit nu. Nää ska vila en stund nu.
.
Puss och kram

Det här är inte ett långt inlägg, och så är det de....ppppPPPPppppPPP 9/6

Dåligt av mig att inte blogga på ett tag men jag har så fullt upp det är så mycket man ska hinna med. Och plus att nu har jag blivit sjuk IGEN! Suck, så jag äter penicilin igen. Det känns skit, jämt jag eller hur? Tycker inte ni att det börjar bli lite tjatigt med alla sukommar. Det tycker då jag, vill bli av med detta nu så att jag kan börja köra triathlon igen:) Det ni! Har fått vädens sug nu när jag kom hem. Ringde nyss flygbolaget och fixade med cykeln och jag kanske kan få extrapris dvs slipper betala 3 gånger eftersom jag ska flyga långt. Och detta får jag reda på när jag ringer på fredag. Dock hörde jag inte om hon sa Z eller C på engelska. :) haha.. men det visar sig väl, asså mitt bokningsnummer.






Nu har också de få dagarna i Motala tagit slut, sitter nu i köket hemma i lilla Säter Dalarna och väntar på att min syster och mamma ska komma hem. De ska göra våfflor till mig. Iaf, dagarna i Motala var grymma måste jag säga. Saknar de´n staden så mycket, ni förstår den har betytt väldigt mycket för mig så det var blandade kännslor i mitt lilla huvud när jag var där. Fick träffa Micke Thoren, tränare på triathlongymnasiet, som även han bidragit väldigt mycket till den jag faktiskt är idag. Så det var kul, sen alla mina vänner! Jaa, en del glider man ju tyvärr ifrån och andra kändes det som man träffade igår, trots att det nästan gått ett år. Jag säger då det. Men nackdelen var att jag lev sjuk på Söndag kväll, jätteknasigt. Cyklade tidigare på dan men Matilda i 3 timmar och det gick jättebra, blev ju lite trött men det hör väl till ;) haha.







Nää, nu är det bara 5 dagar kvar till Söndag då jag åker hem. 06:20 går flyget. Tycker att det känns jättelustigt, tiden går så snabbt. Eller hur?? Hinner inte ens med och tänka men det är väl lika bra för då skulle lipsillen som jag är gråta floder. haha.. Nu ska jag faktiskt umgås med min familj och bli frisk för på fredag är det student igen. Kusin vitamin tar studenten. kul kul! Hon ska in i dimman då! :) hahh







Just de, Stinas student var ju i Fredags gud va kul. Kom verkligen ihåg hur det var för mig förra året, haha.. Gud va kul vi hade. Helt sanslöst. In i dimman och där var vi ett tag... Smörgåstårta hemma hos Micke (tränaren) i solen sen hem till stora tjocka släcken, typ. Den är faktist inte så stor, men för lilla Nelson var det jobbigt med alla nya intryck så jag tror nästan att han kunde ha fått sovit en nap varannan timme där ett tag.

Joo just de när Sofia, mamma och stina var och handlande så var gammelmormor och mina kusier barnvakt åt lilla Nelson men han ville inte sova. Så när jag kom hem så provade vi att ge honom lite mat men han var inte allt hungrig så då tog jag en resväska, la i lite filtar och mjuka saker så att han skulle ligga bra. Sen åkte jag med den fram och tillbaka överglovet och det dröjjde inte länge förrens han sov som en stock :) haha fiffigt va!


Can´t wait...2/5

Håret blev bra, tror jag :)

Idag har jag och c.o varit hem till moster och fikat. Gött! Fika är så himla Svenskt :) Linda du har nog rätt, jag blir nog en liten tjockis nu när jag är hemma. haha.. Iaf där var också Marie (mina kusiners faster) och hennes son Jonathan.. Så söt var han  : ) Och inte ville han dela med sig av vår kusin Linda, haha. Han kunde inte riktigt förstå att hon också var min kusin. haha. Så när jag kramade henne fick jag en blick som kunde ha dödat.. :) haha.. Söt kille! Alla har växt så mcket nu när jag varit borta.

Oj vet ni vad jag och min kära storasyster har gjort idag? Vi har städat en, EN vind som var full med massa gammalt skit.... En del saker var väl okej men asså shit varöfr spar man kläder men hål i? Jag sa att vi skulle starta ett eget företag. Det skulle nog vara uppskattat, kunderna sätter sig skönt med en kopp kaffe och bara tittar på. De kan väl få säga till om något.

Haha, joo uppe på vinden hittade jag två prillans nya kartor över Sverige och Dalarnas län. Pappa vart helt extas, "Två, kartor på en vecka. Rema rama julafton." haha, fast den första fick han av stystembolaget eftersom de bygger om så den är inte i sånt bra skick å nu hade han tur. Ni fårstår min pappa tar det han får och om han inte får det så tjatar han det till sig. En riktigt skrotnisse!

Och imorgn ska jag till Motala, gud det ska bli så kul. Har verkligen saknat den staden. Träffa alla kompisar igen och bara vara. Kul, sen är det ju också studenten. Syster yster tar ju studenten vet ni! Spännande... Fast mest kul för då är hela tjocka släckten samlad...

Nää nu ska jag nog duscha, Pusspuss


Till frisören...1/5

Nu sitter Moster och mormor vid köksbordet medans Nelson sover. Idag är vi moster och mormor på heltid för lilla Nelsons mamma har åkt till Sundsvall. Hon skulle dit på något jobb, se till så att sina ansällda sköter sina jobb. Annars får se smisk :) haha

Idag vid 10 tiden ska jag till frisören Cissi på Anneli salongen, känns bra men att jag färgrgade slingor igår känns mindre bra. Får se om hon skäller på mig! Haha, den färgen jag brukar köra med fanns inte så jag tog någon annan färg och jag är riktigt besviken tycker att det blev guldbrunt ist för blondt. Suck! Men det kanske hon kan fixa ;) haha..

Igår var vi till Kupolen en sväng och det var ju en miss, fanns ju inget där att köpa. Men det kanske var bra eller? Men jag tror nog att det beror på att vi hade cheesbolls till lunch. haha.. Vi var ju lixom inte hungriga så ja varför inte lite snack. haha... Men det gjorde oss då helt förstörda så mamma, sofia och Ulrika (min moster) orkade inte att gå på Sex in the city 2.

Igår låg vi också vid poolen och stekte lite efter att Sofia och jag städat mammas och pappas bil. Det var skönt, sen sprang jag igår också och har verkligen fått världensstörsta blåsa på foten. Aj aj. Nää, ska spela lite yatzy nu innan Nelson vaknar och det är dags att åha till frisören.

Puss


RSS 2.0