Bilder från Beachen.

.
Ella kollar om vågorna duger till att surfa på. Hon ska ju bli den mäst coolaste flickan som surfar, det ni!
.
.
.
.
Kolla denna skarmprick, vill man inte bara håll i henne och pussa på henne? Haha, hon ser så rolig ut också närstan som Roj och Råger har en mack ihop.
.
.
Tessa var så modig som vågade ha den där Asiatiska Skalbaggen på sig. Trodde aldrig att hon skulle våga och det roligaste är att hon ser ju så glad ut.
.
.
Viktigt med Solskyddsfaktor!
.
.
Vi har så KUUUUUUUL!
.
.
Kajsa och Ella ter en glass pause
.
.
Maja håller på att få tänder och att bita lite på Ellas tår gjorde finemang.
.
.
Denna bild får avsluta! Så himla vacker kväll det var då... OCh nu är Linda på Hawaii! Avis!

"slutade i värsta katastrofen...." 30/8

Varför ska det jämt vara jag som har problem med allt, varför kan aldrig något gå som jag vill?!! Detta suger stenhårt! Denna dag som skulle bli så kul och allt men som nu verkar sluta i värsta katastrofen. Som sagt, idag åkte jag till skolan tidigt eftersom jag skulle ha simning. Så när jag kommer dit så säger de att denna klass endast är för vattenpoololaget. Okej??!! Varför i hela friden kunde jag då registerar mig till den?!! Så jag pratar med honom och när han hör att jag har simerfarenheter och så så erbjuder han mig en plats i skollaget.. Okej? Coolt, men det går inte tyvärr för de tränar tis och torsdagar och då kan jag inte för då har jag Ella och Tessa hela dagarna. Så detta var ju jäkligt surt måste jag säga. Men men.. Okej, så vid detta laget har mina 12 units gått ner från 12 till 10 och jag måste ha 12.
.
Senare på dagen så hade jag en ESL klass (om man har engelska som andraspråk kallas dessa klasser för ESL) i Engelska där man tränar på att prata och uttrycka sig typ. Men denna klass var på tok för lätt för mig och läraren sa det också. Hon sa att jag lätt skulle vara i en helt annan klass så hon ska förhoppningsvis hjälpa mig på onsdag att fixa en mer passande Engelska! Men som sagt jag spar min plats i hennes Engelska så länge för annars är jag ytterligare 3 units kort dvs att jag bara har 7 units (units är ett slags poängsystem).
.
Haha, joo sen händer det en lustig sak... Kommer ni ihåg att jag berättade för er om en Kille som jobbade på Abercrombie? Han krockade jag med idag. haha... Asså, inte med bilen fast det skulle lika gärna kunnat varit det parkeringen var helt galen idag asså.. HJÄLP! Så detta måste väl ha varit dagens höjdpunkt iaf.
.
Och nu på kvällen var det meningen att jag skulle ha haft matte men av någon konstig anledning så fick jag inte vara med i den och läraren visste inte riktigt heller. Så jahaa, då har jag alltså bara 7 units. HJÄLP! Okej, sen mötte jag iaf en kille som sa åt mig att gå till hans kontor på onsdag och fixa detta om det nu går. För alla anra klasser är stängda typ om du inte tar en klass där du lär dig att byta blöjor! Nää gud denna dag asså, jag packar och kommer hem ist.
.
Puss o kram

Nervos...

Imorgon sa borjar jag skolan. Galet eller vad sager ni? Oc klockan rinner ivag, maste sova sa att jag ar pigg oc kry. Forsta att gora imorgon blir simmning... Och jag hann tyvarr inte kopa en ny mossa idag. Attans men alla block och grejjer har jag skaffat idag.

Och inte heller hann jag med att tvatta bilen sa alla kommer tro att jag ar en lortgris. Naa, inte mar jag sa bra heller.. Hostar och har mig. Blaa! 

God natt, Puss 

"Detta måste vara Taco Bell..." 28/8

Nu är jag stolt ägare av två par byxor. Jag och Linda drog idag till South Coast Plaza för att köpa lite kläder til mig eller iaf försöka och det gick ju ganska bra. Som sagt fick med mig två par byxor, en skjorta ett linne och en kofta. Jättefint alltihopa. Kanske lägger upp en bild om det funkar, vet ej vad som är felet.
.
Just nu sitter jag och väntar på att M och C ska komma hem, de är nämligen ute och roar sig lite. Kul kul, jag och Linda kikade nyss på en film som C rekomenderade... Kom ej ihåg vad den hette nu? (Haha, jag slog av filmen för 20 minuter sedan och orkar inte trycka ur dvd och kolla vad den hette) Men iaf, jag kunde inte riktigt koncentrera mig för huvudskådespelaren i filmen liknade en kille som jag träffade förut, ett riktigt Juice Paket, eller vad säger du Linda :) haha, nog om detta.
.
Haha, i fredags så var Ella, Tessa och jag uppe i parken och när vi kommer upp dit så ligger det en Happy meal box på en bänk och Ella går fram till den och börjar att studera den. Kom ihåg att lägga till att varenda unge vet vad Mc donalds är.. iaf vad jag todde. Men då säger Ella;
- Detta måste vara Taco Bell...

Helt bestämt bara, jag ler och säger inte så mycket utan håller bara med. haha... Hon har aldrig ätit på Mc donalds och hon vet inte ens vad det är för något och jag hoppas verkligen att hon aldrig får reda på det innan det blir förbjudet av lag. Liet önsketänkade iaf.
.
Idag skulle jag också ha köpt en extern hårddisk till min dator men killen i butiken tycket att jag skulle lämna in datorn så att de fick kika på den. Men allt verkar vara så komplicerat. Skulle jag göra det så blir det ju 70 dollar för det och då säger vi att de måste laga den och det kanske går på 200 dollar och sen eftersom jag vill lägga in windows 7 så lägger vi till ytterligare 220 dollar joo och sen då.. Vill ju spara allabilder och så... Ja då plusar vi på ytterligare 130 dollar!!! Och ja just ja + tax! Inget här borta har ju taxen (skatt/moms) inräknat så när man kommer till kassan blir man lite överraskad.
.
Puss o kram
.
Haha, lyckades ladda upp en bild.. Tametusan! Kommer fler imorgon.

kletaade in oss i solskyddsfaktor...26/8

Har ni nån gång tänkt på något som ni verkligen verkligen önskade aldrig hänt? Varför gör man dessa saker som man verkligen ångrar? Det måste ju vara så att man tänkte på det innan att kanske detta är dumt eller inte? Detta lät invecklat men jag bara undrar varför detta är så normalt fast på samma gång väldigt onormalt. Försöker jag låta poetisk? Nej, men det bara snurrar runt i mitt huvud just nu. Nu när jag sitter här med kvälls-te, fortfrande lte sand mellan tårna... Men vad gör ni när ni tänker detta? Jag gör något som är väldigt dumt! Jag ÄTER! Fattar inte asså... Hur mycket kan man äta egentligen. Jag måste nog börja ta kort på allt, precis allt jag äter och lägga upp här för då kan ja ju inte äta vad som hellst eller hur?
.
.
Nu får det vara slutsnurrat med detta trams för vad har lilla jag (växer på bredden men det är väl en annan femma?) gjort idag. Idag packade jag med badgrejjor och packade in oss i bilen, Ella, Tessa och jag och så drog vi ner till beachhuset där Linda och c.o höll till. Så himla mysigt där nere och imorgon åker de hem. Hoppas att jag får möjligheten att åka ner dit någon annan gång i framtiden. De hoppas vi på.
.
Väl där nere kletade vi in oss i solskyddsfaktor och parkerade på stranden i en solstol. Och gud så härligt det var/är just nu. 33 grader klarblå himel och bara underbart fast dock är det lite kallt i vattnet. Men det gjorde inte mig och Lidna något när vi drog på oss våtdräckter och tog med oss ner en var sinn bodyboard ( nästan som en liten surfbräda som man ligger på ist) i vattnet för att leka lite. Men det varade inte länge för vågorna där ute var så läskiga och de gick åt alla håll så vi simmade in igen. Plus att ni jämt skrämmer upp varandra.
.
Jag och flickorna stannade även på middag på kvällen och denna kväll var så himla fin. Kan ni förstå vilket jäkla paradis detta är.. Ni måste se det för att förstå asså.
.
Imorgon är det fredag vilket innebär att jag har sovmorgon men om jag orkar bara om jag orkar så ska jag upp och träna. Annars ska jag sova tills jag vaknar! Fast jag måste nästan ut och cykla lite, ska ju snart byta cykel så måste ju trampa på lite på min gammla goa!. Nu lite bilder innan jag ska krypa ner i sängen för att vara men barn i värmen hela dan är inte det lättaste! Kanske 250 situps också. haha.
.
Nu har jag snart provat i 40 minuter att ladda upp en rackarns bildjävel.. Men det funkar ju inte.. Som sagt tror att min dator håller på att dö. Bäver!
.
Puss o kram

"Vem vet jag kanske sjunker..." 24/8

Förlåt mig, asså hur många gånger ska jag behäöva förlåta mig för att jag inte bloggar :) haha.. Ni är allt bra tappra läsare som orkar stå ut med mig. Men det är faktikst inte så lätt, har ju lixom skaffat mig en vardag och så och denna helg och vecka har jag haft mycket att stå i så fick helt enkelt lägga bloggen åt sidan men nu så nu ska ni allt få er ett litet inlägg. För det är ju tyvärr så att jag måste sova! Kunde inte sova igår, det var ju fullmåne... Tss! Eller va det inte det kanske? Jag kunde iaf inte sova av någon anledning! haha..
.
Mycket att stå i som sagt! Börjar förövrigt skolan på måndag! Excited... Måste skaffa mig en simmössa.. Kan ju inte komma där med en som det står swe på.. Vem vet jag kanske sjunker! haha...
.
Igår så tog jag med min ner till ett beach hus som Lindas familj hyrt. Jättefint läge asså, precis på stranden! Kan ni fatta vilket chill dom kommer att ha där asså. Men bigg corona är inte så tokigt heller! Haha, men vi hade jäytetrevlogt där ute. Vi lekte och bardade, tyvärr kunde vi inte bada i havet för att det var så mycket vågor. Men de hade en liten barmpool på stranden som flickorna kunde bada i. Fast jag provade vågorna lite iaf, Jim och Anna som är Lindas värdföräldrar tog mig ut så att jag kunde prova på lite bodysurfing och jag säger då det.. Vilken kraft det var i vågorna!
.
.
God natt!
Puss o kram

NY CYKEL!!!

Herregud, min granne ni vet Ed? Aaa, jag vet att det var länge sedan jag nämde honom men han har legat lite lågt:) haha.. Men idag så sa han att han hade en cykelram till mig.. Okej? Lixom!! Men när jag såg den så blev jag superglad för uder all Avia reklam som en jättekänd konstnär har lackat finns det en Orbea Diva! Det ni! Så han ska sätta på min växlar och sen ska han fixa ett par schysta hjul! :) Är man inte så där lagom glad..
.
Nu snart bär det av mot Hollywood för ett party som vi har blivit bjudna till. Det sa bli kul får väl se hur det går, idag är det min tur att ha lite kul.
.
Annars idag då, ja du flickorna hade nog unt i magen tror ja så har inte så mycket att säga!
.
Men jag ska få en ny cykel typ. Kul va :) haha
.
Puss o kram

Glubbarna...

Haha, joo idag kom det en kille som hjälper någon om man har ohyra. Och tyvärr är det så att vi fått besvär av en liten mus så han kom dit och satte ut några kladdiga typ mattor som mössen tydligen ska fastna på. Och när man tar bort dessa fäller var det viktigt att ta på sig vantar. Detta hörde Ella så idag innan jag skulle gå så frågar Ella mig;
.
- Var är glubbarna?
.
Haha, då menade hon vantar.. haha, så söt... Lite svengelska fick hon till där.

Million dollar books...19/8

Kom nyss tillbaka från College där jag var och köpte böcker! Och hujeda mig, för det första ser de jättetråkiga ut och för det andra så kostade de en del! Men det ska nog bli bra... Måste verkligen lägga fokus till 110 procent nu när jag börjar plugga! Snacka om vad mycket Engelska jag kommer att lära mig :) glad! Men som sagt nu kommer mina studier och flickorna komma i första hand! De är bra att det börjat att leka med sig själva för då kan jag plugga när de leker. Två flugor i en smäll! Nu måste jag bara skaffa en simmössa sen är jag good to go!
.
.
Förövrigt så älskar jag detta väder vi har just nu! 28 grader varje dag! 26 på kvällen, det gillas. Och det bästa av allt är att det kommer att vara så här ni fram till october november då ni kanske har snö :) haha.
.
Idag så blev det parkhäng fram till lunch och sen så gjorde Ella och jag hennes så kallade "läxa" då vi tränar att skriva små bokstäver. Det tar ju sin lilla tid så vi är fortfarande på abc men det tar sig nog snart! Sen läser vi och hon lär sig ett nytt ord varje dag att skriva och läsa. Bra va? Sen övar vi lite på klockan men att förklara vad en halvtimme är går ju så där! Haha, men hon är duktig som kämpar på!
.
Imorgon ska jag ha 4 små tjejer. Eller 3 till en början med sen så blir det 4 efter halv 3! Det behöver jag med tanke på alla böcker jag köpt och min parkeringsböter. Suck! Kommer aldrig få den där väskan jag vill ha eller klockan! Tusan!
.
Nää, nu är jag jättehungrig. ska in och kika om det finns någon mat. Grannen brevid grillar och det luktar så fruktansvärt gott!
.
Puss o kram

Dagens tabbe, asså...18/8

Haha, glömde ju berätta för er vilket pucko jag var i måndags! Herregud! Har varit på date med en kille nu 2 gånger och i helgen så hörde han inte av sig så jag blev ju lite putt. Men sen i måndags så skrev han ett sms och då blev jag ju så glad och lyriskt så jag skriver till Linda; Vet du, Matt skrev till mig!!:) Äntligen :) haha.. Gud va glad ja är!
Men sen gör jag det felet man verkligen inte får göra! Jag skickar det till honom, asså till Matt! PINSAMT! Haha, inte för att han förstod något men han förstod nog att det stod något om honom eftersom det stod Matt i det. Så jäkla dum ja är då!! Tusan! Så vi får väl se om han hör av sig igen.
.
Idag då, är så grymt irriterad på mig själv. Glömde att flytta på bilen imorse till anra sidan gatan (vi har en gatsopare som kommer mån och ons så man måste flytta bilen) och precis när jag komme ut och ska flytta på den så sitter det en lappjävel på rutan. 49 dollar bara så där! Gud tycker att jag bara har en massa otur nu, vad är felet lixom. Men men och andra sidan så ska väl nån gång vara den första! Fast i fortsättningen ska jag KOMMA IHÅG ATT FLYTTA BILEN!
.
Nu ska jag sova! Och hoppas på att morgon dagen blir bättre!
.
Puss o kram

Härliga dagar...17/8

Ni ska bara veta hur kul det är att hela goa familjen Andersson är hemma! Känns jättebra att vara inne med rutiner igen. Och vi har ju så kul nu dessa dagar och tjejorna är extremt söta mot mig; "Malin, vet du en sak? Jag har saknat dig!" "Malin, jag gillar dig!" Så sånna söta saker har de öst mig med dessa två underbara dagar.
.
Haha, idag när Ella åt sin äggsmörgås som jag gjordt till dem säger hon; "Den här mackan luktar som min slida!" HAHAHA! Vad fick hon det ifrån, herrugud! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
.
Jo, får ju inte glömma att berätta om partyt i Beverly Hills. Det var verkligen jättekul, vi delade bord med killen som bjöd oss på VIP avdelningen så klart! Där de bjöd på gratis dricka men jag fick nöjja mig med tranbärsdricka med lite lime i. Haha, men det gör mig inget för jag kan ha så kul iallafall. (Bordet som vi satt vid, hade tydligen Twighligt stjärnorna suttit vid kvällen innen, coolt va?) haha... Joo, och där träffade vi olika kändisar. Har ju sånt dåligt minne asså. Men men, vi hade kul och SNYGGINGAR fanns det ju så att det räckte och blev över men under kvällen hade jag också ett stort problem! Det var en kille med asful frilla som flörtade och försökte verkligen prata med mig hela tiden men jag brydde mig inte. Typ, han såg ju ut som en toaborste. haha.. Och det jobbigaste var ju att han och hans polare hade bordet brevid oss. Lixom vem var han?
.
Sen skickar killen som bjöd oss ett sms där det stod; LMFAO is here!!??!! Eeee, okej...?? Vem är han lixom... Jag hade verkligen ingen aning. Trodde att han som skrev sms:et hade skrivit något fel. Men jag struntade i det och fortsatte och dansade tills vi kom hem vid 5 och sov.
.
Sen på morgonen sökte jag på google efter LMFAO på internett och då visade det sig att han är en "jävlakändis"...
.
.
Så det var honom som ville få till det med mig, men man kan ju lixom inte sjunka hur lågt som hellst och pengar är ju faktiskt inte allt:) haha. (Denna låt går på radion HELATIDEN HÄR!)
.
Sen på Söndagen så åt jag frukost med familjen på Zinc och vi delade historier med varandra! Så himla kul att se dem. Sen fick jag två påsar med godis (som för övrigt är slut nu, haha) Hatar att det finns så där varje dag så har verkligen pressat i mig nu i 3 dar :) haha.. Nu när jag försöker komma i from.
.
Joo, just de i söndags så Cyklade jag en sväng, va jättekul men det var så fruktansvärt mycket trafik! Ska antingen cykla eller sringa imorgon bitti, kanske båda två? Får se hur jag känner mig imorgon när jag vaknar, har ju fått värsta hostan på nätterna. Inte så kul! Men men.. Jag tror nog att det lutar åt cyklen! Får se vilken som vinner imorgon helt enkelt!
.
.
.
.
Fin fina söta bilder, gud den när Ella var en bäbis! Hur sjukt söt får man vara egenltligen?
.
God Natt,
Puss o kram

Världens finaste...

Imorgon får jag också träffa väldensfinsate flickor! De kommer hem igen! Yeeaah! Har saknat dem så!
.
.

Beverly Hills fest! Det ni! 14/8

Hallå, gamla och nya läsare :)
.
Som sagt ska förska punkta upp allt som hänt mig under de senaste veckorna, de veckor jag skulle vara ledig och bara chilla blev ju inte riktigt så. Har jobbat och haft så mycket för mig. Ska alldelses strax iväg på fest i Beverly Hills, röda mattan fest men mycket folk, kändisar och drinkar och självklart är vi på GÄSTLISTAN! Haha, inte för min del då.. Ska ju köra hem, men jag kan ju ha kul ändå. Festen äger rum på Bar210 Hilton. Ska tydligen vara mycket kändisar där, så om jag skulle dyka upp på skvaller tidningarna där hemma för att fått ihop det med någon Twighlight stjärna, bli inte förvånade! haha.
.
Annars då, har ju varit på min första riktiga date.. Spännade, han heter Matt och är en riktig gullig kille. Skulle ha träffat han i torsdags men det blev inget för han hade för mycket jobb att göra klart till Fredagen. Men han sa ju att vi skulle ses snart så vem vet. Har ju skaffat mig lite söta date kläder nu :) Haha. Vi åt på en Mexicansk resturant för lite tacos osv. och hon som serverade oss frågade om detta var vår första date och Matt sa då stolt ja och sa att vi träffades i Vegas :) haha, att träffas i Vegas är lite komiskt menmen..
.
Hann ju också med en sväng upp till Huntington förra helgen på US Open i Surfing. Skapligt mycket folk, kul.. Många snyggingar i surfshorts som man inte kunde hålla munen stängda för :) haha. Tyvärr var vi inte där så läng för vi hittade aldrig någon parkeering men sen så kom ju jaa på att Linda och de har en handikapp parkerings grejj i handskfacket och då hittade vi ju parkering direkt och det bästa av allt var att det blev gratis:) haha, men sen när vi brättade för Anna ( Lindas värdmamma) om den handikapp grejjen så ville hon kika på den och det var väl tur de, för den hade nämligen gått ut för 2 år sedan..OPS!! Om vi hade blivit tagna hade vi fått böta 3500 dollar.. Så den ska vi då inte använda igen. haha.
.
.
.
.
Dop, lilla Maja döpte sig Söndagen den 8/8 som jag och Linda hjälpte till med för att vi fick låna bilen upp till Vegas. Dopet var jättemysigt, hemma på deras gård och präsen kom hem till dem, vädret var jättefint och prinsses tårta :) mums! Det var väl söndagen de, hann springa en timme innan också. Har faktiskt kommit igång med det, springer nellan 12 - 13 km på en timme! De är väl inte för dåligt??!! Eller? Ska börja med intervaller i September för jag ska nog köra en triathlon i Oktober :) kul va! Och detta är verklighet inget trams!
.
.
Ny kamera också, min vart ju tagen i Vegas.. Buuuhuu!! Men den var ju faktiskt på väg att dö där ett tag så det var väl lika bra.. Men det trökigaste är ju att bilderna från stora poolpartyt i Vegas försvann :( Men detta är ju också en anledning till att jag måste åka dit igen snart ! :) haha Men detta är iaf en svart Canon, gillar den massor redan. Bilderna blir superbra! Ska nog allt ta några i kväll allt i dimman!
.
.
Annars då, har jobbat som en galing åt en familj som min familj känner. Och när jag menar jobbat som en galning så menar jag det! De är helt galna, vet ej om jag vill jobba för dem igen! Blev så trötta på dem en kväll när jag verkligen hade bråttom och han ville att jag skulle gå och hämta mat åt dem! Och eftersom jag är väldenssnällaste tjej så kunde jag inte säga nej men på vägen hem med påsen så "råkade" jag slå påsen med maten i mot några träd. haha.. Folk trodde att jag var dum i huvudet men jag var så jäkla trött på dem asså! Han som senare skulle äta undrade ju varför det såg ut som det gjorde i påsen. Men jag bara skakade på hundet och rycket på axlarna och sa hejdå!
.
Idag då, idag så har vi paddelboardat äntligen! Det var jättekul och jobbigt men vi måste öva på tekniken.. Fast det läst bästa med det var att se alla snygga killar i bara överkroppar på deras fina båtar. (Serriöst, det är typ bara snyggingar här, haha) Nää, måste göra min Beverly hills snygg nu!
.
.
.
Hoppas detta duger tills imorgon! För jag ska cykla imorgon!
.
Puss o kram
Ett helt år i detta underbara California!

Kackelacka...10/8

Jaa, då så..
.
Som sagt Ceasar´s palace var sjukt stor! Och som du sa Malle, mycket känner man igen från filmen hangover! haha, kul. Där gick vi iaf till klubben Pure som tydligen skulle vara så bra fast inte vet ja om det var så bra. Bara mexare typ och plus att det var söndag. Men vi ska väl inte klaga för personalen som jobbade inne på Pure bjöd upp mig och Linda till VIP området för fri drinkar, det ni! Helt galet, vad var det som gjorde att vi var så speciella : ) haha VI VAR JU SVENSKAR! HAHA. Så där uppe dansade vi och hade utsikt över hela dansgolvet, det ni! Nu önksade ni att ni hängde mer med mig och Linda va, tss!
.
.
Bästa bilden från Pure :) haha, lyckat!
.
Men vi tröttnade ganska snabbt på detta stället, folk ville verkligen inte att vi skulle gå men vi sket i det och drog :) Helt rätt stil. Klockan var då 12 på natten och vi var helt slutkörda och innan vi drog hem tänkte vi att vi skulle gå och kika på fontänen som ofta är mer i filmer från Lad Vegas. Den ligger vid Bellagio också ett hotell i Las vegas. Och på väg dit stöter vi på en kackelacka och en rappare. haha. Kackelackan var superäcklig medans rapparen var lite såläskig. haha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ja, som sagt kuljul.. När vi stor där vid fontänen så började det aldrig att "spruta" haha, så jag och Linda frågar en kille som står där och kikar på vattnet. haha.. "when is the bigg show" han skrattade då och sa att det slutar efter 12 på natten. Okej, där hade vi stått i en hel timme och frysit helt i onödan. Och bokstavligt talat springer jag fram till en taxi i ett rödlyse och hoppar in "hard rock".
.
Väl inne på Hard rock tänkte vi att vi skulle träffa de rika killarna.. Så när vi kommer till nattklubben var det världens kö så jag tar linda med mig i mina flippflopp (vi gick upp och bör skor, haha) och går förbi hela kö och tjejerna bara stirrar! Sen till vakten säger jag att jag ska till Ken :) Han säger självklart och släpper förbi oss. KALAS! Men där inne var det inte heller så kul så då gick vi hem och åt chips innan vi somnade som två bäbisar.
.
.
Inne på Hard rock!
.
Sen måndag morgon vaknade jag så klart tidigt hlav 8 för att vara exakt.. Är jag den enda i hela världen som inte kan sova så där på morgonen. Aja, in i duschen och göra sig i ordning för nu ville jag bra HEM! 2 nätter är helt perfekt man orkar verkligen inge mer! Inte jag och speciellt inte med denna värme som det var där, lixom 45 grader. Puhh! Så vi tog med oss upp lite frukost till rummet åt och sedan stack vi!
.
Haha, 4 timmar hem.. Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt.. men det var tack vara min 3:dje chipspåse under helgen och när linda säger detta efter att jag råkade fisa :) haha.
.
- Känner du Malin? Gud va de lukatar pot.. Känner du inte??!!!.
Jag asgarvar.. Kan verkligen inte sluta..
- Men Malin känner du verkligen inte.. Lukta! Det lukar ju massor!
Jag skrattar ännumer och försöker verkligen köra samtidigt. haha.
- Men malin berätta varför du skrattar så? Är det bara jag som känner det?!
Och tillslut får jag fram;
- DET VAR JAG SOM FES! HAHAH.
Då mådde Linda mindre bra, där hade hon suttit och sniffat min fis :) haha.
.
De va iaf kul... Haha! Och nu har jag äntligen betättar färdigt om Vegas. Check! Nu här näst ska jag berätta om min första date här och om US OPEN i Surfing + min nya kamera!
.
Nää, nu ska jag vika färdigt tvätten sen åka och jobba! Sen ikväll blir det bio med en kompis!
Puss o kram

Nu så nu blir det grand finale...9/8

Förlåt så himla mcyket men min dator tog ett break på typ 4 dar. Jättekonstigt, det enda den gjorde var att blixtra till och tuta. Har bild bevis, om inte annat en film. Trök så nu ligger man lite efter med bloggandet med det ska vi nog fixa till nu. Och jag tänker göra det lite snyggt, börjar där jag slutade helt enkelt, vegas...
.
Reminder:
Sen Söndag morgon gick jag upp klockan 6, vaknade helt klarvaken och där ligge Linda i sängen brevid mig och snarkar. Vad gjorde hon där! När kom hon hem!!??! Ingen som vet ingen som vet...haha.. Jag hoppade in i duschen och sprang ner till receptionen skapligt irriterad nu jävlar....
.
Skapligt irriterad var bara förnamnet, herregud. För det första hade vi fått en säng i första rummet och sedan byter vi till ett med två men hallå??!! Vi var placerade i helt fel rum!!??! Hotellet var uppdelat i 3 olika prisklasser, kan man säga och vi bokade det som var medium. haha. Och vi fick det "billigare" (även om billigar är fel ord) men iaf, så jag gick fram till en tjej som jobbade i hotelreceptionen och berättade läget men då sa hon skpydigt: Canyou prove it? Hallå! Alltså stod inte det heller på min beställning, vilket rum jag skulle ha??! Okej! Så jag frågar då om hon möjligtvis har en skrivare som jag kan då låna! Men nej då.. Så jag fick leta runt hela hotellet för att hitta en skrivare och tillslut hittar jag ju en :) haha.. Så tillbaka med pappert, slänger farm det och säger "Here you go (bitch)".
.
Då blev det helt andra tonlägen och gud va snäll man skulle bli då då. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt och skämdes (det kunde då hon allt göra). Så jag frågade genast, vad för jag för komprimiss nu då? Jag borde lixom inte i rätt rum + att bemötandet från din sida inte var särskilt bemötade eller förstående. Vad ska du nu göra åt saken? Kan jag få prata med din chef? Chefen gick inte alls att prata med men vi fick iaf gratis vristband till Rehab, som är det stora poolpartyt vid deras poolområde. Detta vristband hade kostat oss annars 60 dollar styck och plus att vi fick checka ut 2 timmar tidigare (dessa två timmar var värda 200 dollar)... Försökte fixa en extra natt men det gick absolut inte. (men jag ska skriva ett brev, kommer till det senare).
.
Kom upp till rummet, gör i ordning mig och väcker Linda för att göra oss i ordning för REHAB!!! Yeaaah!
.
Så när vi väl kommer till ingången till Rehab och ska hämta våra vristband så säger de att vi har problem med vårt kreditkort så jaha.. Ut ur kön och snacka med den där "roliga" tjejen som säger att de behöver 100 dollar från mig! Okej, för det första varför? Men det sa hon inte, och baken var stängd och jaha vad gör vi nu. Så Linda och jag fick ta bilen tillbanken igen och säta in mer pengar så att vi kunde åka tillbaka till receptionen och kolla så att allt funkar, gå upp med väskan till rummet, stå i kö för vristbanden och sen äntligen gå in på REHAB. Bara en massa krångel helatin.
.
En suck av lättnad, äntlige inne och så.. Och då blev humöret på topp för där gick det runt fulla och glada människor som typ kunde döda för att köpa drinkar till oss:) haha så det ska vara! Fast innan vi tackade ja till något beställde vi lunch! Aldrig bra att börja på tommage. Eller vad säger ni? Så vi besälde in tortillachips och guacamole + sala..Mums! Sen var det bara tuta och köra. Detta innebar, VIP områden, dans, sim tur med kameran,  moonwalk, inspelning av tvserie som vi är med i :) haha, drinkar, tappade bort kameran, mer drinkar, inbjudningar till fester, massa kramar, ännumer dans, solsting, folk, Solskyddsfaktor.... Kan hålla på hur länge som hellst. Och som ni kanske läste så tappade jag bort min kamera, men är man slarvig så är man. Det mest sura är att jag knappt har några bilder från denna dag. Bara de Linda tog!
.
.
.

.

.

.

.

.

.

.
Som ni ser på bilderna var det helt galet och mitt i alltihopa så var vi tvugna att byta rum, dvs klockan 3! Vilket var lite segt. Men vad gör man inte. Så upp, hämta våra saker, ner till receptionen, konka på alla sakerna runt hela hotellet upp i hissen till 17 våningen och in med våra saker. Mycket finar rum + pool utsikt. Det var jättefint. 6 kuddar var hade i vi i våra sängar och de var så mjuka och fluffiga att man sjönk ner typ en halv-meter i madrassen. Mysigt!
.
Mysigt!
.
Sen ner till Poolen igen, yeah!
.
Men där orkade vi inte vara länge, för sen gick vi hem och vilade en stund och gjorde iordning oss för ännu en galen vegas kväll och denna kväll var det min tur var det tänkt men det var bara snack! haha. Och denna kväll hade vi bestämt oss för att dra till Ceasrs Palace. Där ligger nattklubben Pure, som tydligen ska vara väldigt kändistätt. (inte för att vi såg någon men men)! Fast innan vi drog slog vi till med helgens "riktiga" måltid (man glömmer lixom av att äta) och det blev en pizza på hotellet, mums!
.
.
Haha, den bjuder ja på :) haha (inne på ceasars palace)
.
Lite shopping kunde man också göra där inne.. Skapligt stort hotell.
.
.
.
Provade att spela lite.. ENDAST FÖR TVÅ DOLLAR UDNER HELA HELGEN! Vi hann lixom inte äns med detta, detta gjorde vi endast för bloggen! haha.. Nää gud måste sova nu.. Ska ju upp och träna imorgon. Men det bästa av allt är att jag finns på skype. Börjar inte jobba förrens 10..
.
Fortsättning följer!
.
Puss

Äntligen...

Detta är första gången jag får igång datorn sen torsdagen. Den har varit hel mysko. Jag lova! Har ett videoklipp ni ska få se sen..
Men nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, börjar snart jobba.. Usch, detta blir en jobbig vecka.. Vill ha tillbaka Ella och Tessa nu!
.
Puss o kram

Hallå malin va gör du ? vi vill ju ha blogginlägg från dig!

Lillasyster rapporterar att
malin har fått lite strul med tekninken så det är därför det inte har kommit något nytt inlägg på ett tag.Hennes dator har stejkat för tillfället och vi hoppas att det löser sig snart.
Hon har det iallafall jättebra, hon hade varit på någon surftävling där det tydligen fanns snygga killar?
Och idag  skulle hon på dop så hon skulle iväg och köpa en fin doppresent.
Hoppas att det duger så länge!

Kram


Träning ger färdighet, men när? 5/8

Blir tvärr inget blogg inlägg pga för dåligt med kommentarer. Det verkar som att det inte är kul att jag skriver om mitt LAS VEGAS RÖJ! Aja, nu ska jag sova orkar inte med detta! Sprang idag! Försökte fixa nytt körkort men det gick inte eftersom jag håller på att byta visum! Jäkla nötter asså, och detta kan ta upp till 6 månader att fixa. BAJS!
.
.
.
.
Puss o kram

Video blogg...

.
Hahaha

Del två; LAS VEGAS! 4/8

.
SKÅL, NU KÖR VI FORTSÄTTNINGEN! SKÅÅÅÅÅLL!
.
På lördags kvällen när vi kliver ur hissen på 16 våningen så möter en butler oss och frågar vart vi ska och vi säger då; Kent (eftersom killen som hyrt sviten hette så). Självklart säger butlern och visar oss vägen.
.
Och jag säger då det, föst tänkte vi... Jäklar vilken svit asså, amazig! Yacuzi på ballkongen och stora tv:sar överallt. Jag och linda kollade läget och vart vi än gick stötte vi på olika saker som gjorde oss att tveka på detta stället. Som sagt, festen hade sitt lilla speciella tema och inte vilket tema som hellst utan "vuxentema" haha. Men sen när man tagit ett glas med champagne och fler människor kommit så vart det ganska kul att leka lite med alla grejjer som låg här och var. haha..
.
.
Human girdcage :) haha...
.

.
Jesus på korset, haha... Linda vart bra sugen på att hänga där uppe... haha
.
Som sagt fetsten var galen.. Men det var så himla kul på samma gång...
.
.
Linda och jag + festfixarna :) Klart man ställde upp på ett Fotto.
.

.
Linda, provar megastoraduschen med typ 50 olika uttag. haha.
.
Kvällen fortsätte, mer champagne, dans, roliga människor och skratt... På väg in i dimman!
.
.
.
.
.
.
Puta med läpparna Malin! Okej!??!
.

.
Linda utforskar några leksaker : ) haha..
.
Finns lixom inte så mycket att betätta om förfesten förutom att den var helt galen. Folk gick runt och piskade varandra med piskor och lekte rövare.. Som sagt en riktig vuxenfest där du måste vara minst 21 år :) haha. När ve sedan festat klart där uppe så gick vi ner till nattklubben som fanns på Hard Rock. Och eftersom vi gick med kenta och c.o så bara gick vi förbi kön som var superlång och blev behandlade som stjärnor. Väl där inne blev vi visade till VIP området där det väntade mer champagne och andra vätskor, haha... KINGAR ÄR VA VI ÄR!
.
.
.
.
Vår servitris, skapliga tuttar hon också.... Sen vart det lite dans och sen gick jag hem också sov, klockan var då 1 ungefär men man orkar inte så mcyket längre i den värmen som var och plus att vi gick upp klockan 6 för att köra hela vägen till VEGAS.
.
.
Sen Söndag morgon gick jag upp klockan 6, vaknade helt klarvaken och där ligge Linda i sängen brevid mig och snarkar. Vad gjorde hon där! När kom hon hem!!??! Ingen som vet ingen som vet...haha.. Jag hoppade in i duschen och sprang ner till receptionen skapligt irriterad nu jävlar....
.
Fortsättning följer... ;) haha..
.
Puss o kram

Finner inga ord...3/8

Las Vegas, las vegas, las vegas... Galet, galnare och mest galet men de gillar vi. Som sagt detta inlägg kommer att bli väldigt jobbigt för mig att skriva eftersom jag verkligen är helt slut. Som sagt allt festande i Las Vegas tog på sina krafter kan man lugnt säga. Så idag skulle jag verkligen behöva ligga i sängen och sova men nej då.. Upp klockan 7:30 och köra hem Linda. Fast det var ju ganska bra för då fick jag ju frukost. Skulle ha handlat igår men då när jag kom till kassan så fanns det inga pengar på kortet och det berodde på att sushi stället i Laguna hade dragit 2 gånger och Hard rock hade tagit ytterligare 200 dollar av mig. Som sagt svårt att förklara men vi hade faktiskt en hel del problem under denna helg också. Men det kommer jag nog till ska ni se!
.
Klockan 8 bar vi iväg på lördag morgon (klockan ringde 6, men det dyker ju alltid upp något så vi kom iväg till 8 iaf) mot det omtalade Vegas. Föresten var det någon som missade att jag skulle dit? haha, skämt åt sidan. Att köpa dit tar 4 timmar undefär, beroende på trafik osv. Men för oss flöt det på ganska bra hela vägen... Och ni ska bara veta hur träkig vägen är dit. Det är bara att köra rakt fram hela tiden. Trökigt!
.
Ser det inte riktigt kul ut?
.
Inne i Vegas letade vi reda på en bank för att lösa in mina checkar (lönen) som jag valde att ta i sedlar ist för att sätta in dem på mitt kort. Verkligen dumt gjort, kommer till detta senare.
.
.
Sen letade vi på vårt hotell och då pirrade det till i magen. Gud så fränt, vi var verkligen i Vegas. Så vi parkerar och packar ur vår mega packning och checkar in. Men då behövde de en säkerhetsavgift på 200 dollar (det får man tillbaka sen) men de tog inte Cash så jaa in med allt i bilen och sedan iväg till banken igen. happ, det sög ju inte lite.. Förtsa frustations momentet! Men vi fixade till det ganska snabbt och kunde checka in men då när vi väl kommer till vårt rum så hade vi bara en säng! Frustations moment 2! Så ner med alla packning och fixa till detta och tillslut vart det väl rätt.
.
.
Vi tycket då att vårt rum var jättefint (dock visste inte vi att vi var på helt fel sälle, kommer till det sen). Hoppar i bikinin och drar ner till POOOOOLEN! Och Waaao! Gud så mycket snygga, colla, roliga, underbara, snälla, gulliga, bruna, opererade, stora, små männiksor det fanns där. Jag och Linda tittade på varandra och bra sa; Detta är helt jävla underbart... Lets go girl!"
.
.
Party, party, party and part part part party!
.
Där nere vid poolen träffade vi några rikingar, (inget att hänga i granen men de var då kul att hänga med) som fixade så att vi fick vristband till VIP områderna vid poolen. Härligt, grabbarna som vi hängde med hade egen cabana (heter dte så) med bartender och fria drinkar.. Fast jag tog ju mitt ansvar i den 45 gradiga värmen och drack vatten i mellan åt. Linda där emot, Oj oj oj oj oj! Haha!
.
.
.
.
Haha, så underbara bilder, skulle kunna lägga upp massor....
.
.
Sen efter allt dans, bad, lek och tokigheter tog jag med mig upp min fyllekaja Linda till vårt rum, stoppade om henne och sen så gick jag ner en liten stund till för att ha lite kul. Och där nere träffade jag ett jäng med glada Norrmän.. haha.. Som jag umgicks med.. Och sen precis innan jag skulle gå så träffade jag en kille från Huntington som var jättetrevlig. Kanske en date:) vem vet. Iaf, vi böt nummer och så får vi väl se vad som händer. Jag och killar asså. haha
.
När jag väl kom upp från poolen och skulle komma in på mitt rum hade jag ingen nyckel. BJAS! Och Linda låg och sov väldigt djupt om man kan säga så.. men tillslut så öppnade hon dörren och jag kunde duscha medans Linda sov vidare en liten stund till. Sen när jag var klar och pimp för kvällen så körde jag in Lidna i badkaret och tvättade henne, fixade hennes hår och klädde på sig. Sminket fick hon då göra själv. haha.. Och tillslut piggnade hon till så då bar vi av till en förfest hos derika killarna som hade en topp svit. Glidigt!.
.
.
.
Som sagt festen hade ett speciellt tema.. fortsättnig följer... Missa inte det.  :) haha
.
Puss o kram

Ett litet smakprov...2/8

Tyvärr så är jag helt död, denna helg tog alla mina krafter så nu ska jag strax parkera i sängen och så ska jag ligga där tills jag vaknar och då mina kära vänner, då blir det blogg! Fast först skype. Men som ni kanske kan se på bilden så hade vi en helt CRAZZY WEEKEND!
.
.
Bartenden som fanns i sviten på högsta våningen! Som sagt helt galen kväll.
.
What happens in Vegas stays in vegas!
.
Men ni ska då allt få er en smarriga läsning!
.
Puss o kram

AWESOME!!

NI SKA BARA VETA HUR KUL VI HAR!!
.
Vi hann bara vara i poolen i 5 minuter sa kom killarna fram och kopte drinkar :) traningen har assa gett resultat. Tyvarr sa kan jag inte lagga in nagra bilder for vi har inte internett. jaa jag vet vi skulle ju ha det men vi har blivit lurade. Vi betalade for paradise tower men fick casino. och dar ingar inte internett sa vi ska fixa det idag. har skrivit ut min bestallning idag. Jag ar  sa arg for igar nar vi var pa en topp svit sa betattade en kille for oss att vi bodde pa fel stalle. JAG AR RIKTIGT ARG ASSA! VARFOR FAR MAN INTE DET MAN BETALAR FOR!!?? Guess thats vegas....
.
Igar sa dansade vi i poolen hela dan i varmen. vill ni veta hur varmt det ar har??? Ni vet nar man bakar kladdkaka?? Och man ska oppna ugnen for att ta ut den. ni vet forsta duschen av varme som moter ditt ansikte?? Sa varmt ar det. helt galet. Men vi har jattekul. Vi behover inte betala for nagot, eller joo denna dator nere vid Business center och mitt kaffe fran starbucks.
.
Ville bara att ni skulle veta att jag har jattekul. Nu vet jag vad jag ska forsoka gora ofta, VEGAS! Dock inte for ofta. Nu ska jag upp och ata yoghurt och flingor. Jag har inte atit flingor sen jag kom till USA!
.
puss o kram saknar hela min underbara SLAKT!

RSS 2.0