LAS VEGAS...30/7

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ligger i en skön solstol på Hardrock :) haha.. GÖTT, SÅ SOM VI HAR LÄNGTAT! Och nu ska det äntligen bli av.
.
Brännan sitter där den sitter och väskan är packad och bilen tankad :) Yippie!
.
Nää, eftersom vi har lite att stå i så ska vi lägga fokus på det. Och det bästa med allt är att vi har internett på hotellet så ni kommer att få fin fina bilder från Vegas redan imorgon.
.
Puss o kram

hahah

Något snäppte till i handen som tusan igår kväll så det känns redan bättre. Så jag ska avvakta och se under helgen. Beheöver jag se en doktor nästa vecka så går jag då :) haha..
.
Puss
ps, trökmånsar som inte är inne på skype!

Ortopeden imorgon...29/7

Snyft snyft, imorgon flyger mina flickor Ella och Tessa till Sverige och de blir borta i 2 veckor! Buuhuu! Det ska väl bli skönt med lite semester men jag kommer att sakna dem så. Och ni ska bara veta va de längtat efter att få flyga till sverige. Melissa frågade idag Ella vad var det första hon skulle äta när hon kom till Sverige. Hon svarar då, godis, grillchips... Då frågar Melissa, ska du inte äta något nyttigt? Joo, säger Ella då... POTATIS! Haha, hon är då för go.
.
Så imorgon börjar min dag klockan 8 men att försöka underhålla flickorna så att mor och far deras kan koncentrera sig på packadet. Sen så åker de klockan 12 till flygplatsen. Och innan de åker ska jag försöka att hinna till en ortoped.. Ja suck suck suck.. Har en knöl på handen som gör så ont kan inte bära tunga saker och inatt så var jag vaken mellan 12 och 5 för att det gjorde så ont. Hoppas de hittar nå fel då, för annars blir jag ding. Får se hur det känns imorgon, hoppas att det är helt bra imorgon så att jag kan träna! Men peppar peppar ta i trä så tror ja väl inte de.. Är det någon som vill byta liv med mig? Herregud! JAG FORTSÄTTER ATT FÖRVÅNA...(Tror att jag ska starta en blogg där jag kan skriva om alla fel jag har.. någon som har ett bra förslag på namn? kanske hyprokondrien.blogg.se)
.
Så mitt liv får ju som en dans på rosor eller hur? Det ska då alltid vara nått!
.
Dessa bilder muntar då upp mig lite : )
.
.
.
.
Nu ska jag snart sova, men först skriva lite mail till en kille med gäst lista i handen :)
Puss o kram

Yoga-moster...28/7

Idag då?! Jag sprang en timme i morse, kom ca 11 km.. Tyckte att det gick jättebra, känns skönt att vara igång nu! Och kom nyss tillbaka från Yogan, vara bara tvungen att svänga förbi Albertsson och köpa lite ägg. Frukost är det ju bästa som finns! Eller vad tycker ni?
.
Annars då, var till Ellas skola på playdate med alla hennes nya klasskamrater och hon kände typ alla i hennes klass. Kul! Och hennes lärare var jättemysig! Och imorgon ska vi på en till playdate, då med Tessas klass. Det blir kul men det är klockan 9 så det blir lite stressigt på morgonen men det ska vi nog hinna. Först lite yoga och sen är man på topp.
.
Lagade även idag middag till min kära familj. Det blev Grekist, börjar bli en riktig hajjare på Tatziki. Det ni! Mitt lilla trick är att ha i lite rivet citronskal. Mums! Och det västa med denna dag var att jag typ ätit hela dagen men det har nog att göra med min löpning.
.
Nähä, detta håller ju inte så jag säger väl TJAAAA!
.
.
Börjar jag inte att bli ett litet yoga monster? :) Kan typ stå så här i 1 minut utan att ramla med stängda ögon.
.
Puss o kram

Dans på rosor... NOT! 27/7

Idag hade jag inte en lätt dag, stackars lilla Tessa hade det inte lätt! Vet inte riktigt vad som var felet för verkligen allt jag gjorde eller sa var fel. Skrek och hade sig. Nää så jag är helt slut nu.. Ska bli riktigt skönt att sova nu för imorgon ska jag springa en timme och rensa huvudet lite. Gjorde det nu eller rättare sagt försökte att göra det nu när Linda och jag var ute och gick i en timme. Du går som en jävla älg, asså! Om inte annat så var det skönt, nu är det bara lite styrka kvar sen sängen. GÖTT!
.
Annars idag har det inte hänt så mycket. Fick med mig barnen till parken en liten sväng så det var skönt. Lite frik luft och sen på kvällen så lagade jag köttfärssås till hela familjen. Det blev bra, båda tjejorna åt.
.
Var det något mer då? Stina min älskade syster! Det känns verkligen helt konstigt att inte vara med dig varje dag. Nu när det nästan gått ett år också! Tänker på dig varje dag! Tycker att du ska flytta hit och skaffa dig en eller två rika Amerikanare:) Fast detta tycker nog inte mormor eller farmor :) haha..
.
Puss o kramar i massor eran Malin
.
Ps, och bara för att vi ska till vegas och vara snygga har jag fått världens största horn i pannan! Jag tror ärligt talat att jag kommer bli en enhörning! Det tror Linda med... Inte okej! Så har du något tips hur jag ska få bort den, ska jag ta en såg och såga bort den? Det skulle seriöst funka, men då får jag ju ett fett sår ist. AJA, GOD NATT!

Sim sim...26/7

Som sagt då har hela måndagen gått igen då, sinnes. Fast denna dag var oerhört seg, flickorna var sjuka så vi har varit hemma typ hela dan. Vilket kan väl vara skönt ibland men idag så var det så ingen hitt när de var sjuka. Allt blir ju lixom lite jobbigare och förstorsas typ 10 gånger. Men så är det n'r man är sjuk, tycker ändå de är duktiga som orkar leka och så.. Jag själv skulle väl bara lilla på soffan/sängen och ta igen mig.
.
Så som sagt det finns inte så mycket att säga....Varför går vågen åt fel håll, varför vill den inte vara lite snäll?
.
Just nu ligger jag faktiskt i min säng och vilar innan det strax blir middag, grillade räkor, pilgrimsmuslor och grillad majs med sallad. Mums! Det ska bli gott. Och lite senare ikväll blir det yoga. Ska faktiskt strax lägga mig på golvet och köra lite magövingar... Har ju bara några dagar på mig att trimma inför Vegas.. Appropå det, sprang en timme idag.. Gick jättebra! Det var faktiskt riktigt kul och spec nu när man har en sådan där garmin klocka :) Så imorgon smäller det igen:) haha.
.
Helgen då, fredagskvällen satt jag barnvakt åt 4 tjejor (mina och de två som jag brukar jobba åt) Det var mycket att göra kan jag tala om... De blev helt hyper för att de hade så kul. Men sen att försöka få de alla att sova var ju en annan femma som jag inte kommer att berätta om. Jag överlevde iaf:) haha... Så därför jag inte bloggade fredag kväll.
.
Lördag morgon så skulle vi ha gjort hot yoga men eftersom jag var helt slut så tyckte jag att det fick duga med löpning denna lördag så jag och Linda sprang ca 45 minuter vid 10 tiden ist. Skönt med lite sovmorgon. Sen gjorde vi frulle som bestod av omelett och smoothie + en kopp kaffe. Riktigt gött och sedan la vi oss på solstolarna för att jäsa. Försökte även ta lite hopp-bilder men det är inte det enklaste.
.
.
.
.
På lördagen hade vi även besök av den Svenska Au pair killen. Vi badade och grillade och hade det trevligt. Jag gjorde faktiskt en grymkyckling denna gång och grönsakerna var inte heller så tokiga.
.
.
Ser lite taffligt ut men jag blev supermätt! Jag lovar stina!
.
Älskade Söndag då. Då träffade vi nannyn till de barnen som jag brukar ta hand om ibland. Vi åkte till South coast plaza för att shoppa och jag hittade mitt nästa väskköp.. IN LÖÖÖVE! Iaf, det var riktigt trevligt hon är en riktig solståle.. Hon hade med sin en påse med en massa gammla tidingar till mig som jag kan läsa. Gullit va? Haha, joo jag hade 20% off på Abercrombie & fitch så jag var ju bara tvungen att kika där inne. Och jag har alltid tittat in just den där kille som jobba där inne.. VEKLIGEN JÄTTESÖT (bara namnet på affären säger ju en heö del) Iaf och idag så stod han i kassan så när jag stor där i kön och han såg mig började han jobba snabbt för att han skulle hinna få ta hand om mig om man säger så. Han log så dant och var supertrevlig, som vanligt... Brukar nämligen småprata lite med honom när jag väl är där. Han sa åt mig att kolla efter honom på facebook.. Och då kan ni ju bara tänka er hur nervös jag blev?!!! Så jag glömde att fråga efter hans namn!! ÄRTHJÄRNA! Nästa gång...
.
.
Efter shoppingen så åkte vi till en jättemysig resturang som var helt galet fin. Nannyn som vi umgicks med, hennes pojkvänn jobbar där så vi fick gå före alla anrda när det gällde att hitta bord (super crowed) sen kom alla fram och hälsade på oss så det kändes som att jag och Linda var värsta kändisarna. haha. de kom och pussade oss på våra kinder och bjöd oss på en massa. Jaa, kul hade vi.. Nästan en av de bätte Söndagara här :)
.
Vet du Malin, alla tjejer har killar fast vissa (så tittar Ella på mig) tjejer har ingen kille! haha..
.
Puss o kram

Kommer ihåg...25/7

Har verkligen inte glömt av er, bara inte haft tid. Men jag skriver mer om helgen i kväll, för nu snart börjar jag jobba. Hade iaf en jättetrevlig Söndag :)
.
SNART DAGS FÖR VEGAS!
Puss o kram

Annalisa-fisasoptunna gardin... 22/7

Är det måndag eller fredag? Jaa du inte en aning.. Tiden går ju så fort men vad men ska väl inte klaga. Veckan som varit har varit great dock väldigt trökigt väder. Bara en massa moln fast dock alla dess moln har det legat rutn 20 grader. MEN VAR ÄR SOLEN?! Antar att det är så här att bo nära havet :)
.
Idag så har jag och flickorna varit på hemkunsap för barn på samma studio som jag kör yogan. Gillar verkligen den klassen även fast det blir lite småfajter mellan Ella och Tessa om vilken som ska göra vad. Men det får man ta med en nypa salt. Idag gjorde de faktiskt egen hummus och Pita bröd, mums! Hummusen var jättegod och lika så brödet, färskt och gott. Så det ska vi nog göra igen, tjejerna och jag.
.
Imorse körde jag power flow yoga men Nina, en av mina favvorit instruktörer. Det gick bra men jag råkade ng stretcha min höra höft lite för hårt så tränade bara ett pass idag. Vill ju vara fitt for fight imorgon så det är bensstyrkan som är helt galen asså. Joo, just de.. Imorgon ska jag till skolan och signera ett I-20 papper som har med mitt visum att göra. Vet inte riktigt hur det ska gå till nu för lästa på internett att man måste ge dem 2-3 dagar för att fixa ett sådant papper. Fast och andra sidan har de vetat om detta länge nu så det ska nog inte vara några problem. Så börjar inte jobba förrens jag kommer hem från skolan.
.
Haha, idag lekte också tjejorna party i mitt rum.. De blev så fina! Fick även idag veta att jag gör ett bra jobb :) Det gillar vi!
.
.
Riktigt party snygg eller hur? Ser ni hur hon posar med benen :) söt-nöt.
.
.
En sak till då, kan ni förstå att jag snart varit här i ett år? INTE JAG! Tycker att detta börjar bli lite läskigt nu...
.
Puss, nu ska jag ta en kopp med te:)

I lööööv Ballet... 20/7

Vilken dag, helt köttad i benen asså... Ballet, sen löpnign och sedan en promenix med Linda i raskt men vikter i händerna.. Som jag gjorde lite olika övingar, sprang lite i trapporna och svetten bara sprutade men jag måste då säga att balleten var hårdast idag! Melissa körde också balleten idag med mig och Linda och jag tror nog att hon tyckte att det var jobbigt. haha.. Men det är ju så det ska vara när man tränar!
.
.
Joo, just de.. Idag hade jag och flickorna en playdate med Max och Moa ( ni kanske kommer ihåg de banen som Sofia var nanny åt?) Iaf, det var kul att se dem igen och gud va barn växer snabbt... Och det var även kul att träffa deras nya nanny ( au pair, tycker nanny låter bättre). Han hette Alexander och var från Karlstad. Så det var trevligt, han har dock inte så mycket polare än så jag och Linda måste ta ut honom på lite roliga saker.
.
Annars, joo väderet är så där igen.. Molningt och dant fast det håller sig ändå vid typ 20 grader så att det är ju inte så kallt :) haha.. Vad har ni för väder hemma då?
.
Och jag måste då bara säga att jag verkligen är en bra förebild.. haha.. När vi går till parken så har vi hitta två fruktträd fulla av saftiga, blodröda nektariner som smakar så hilma sött. De är verkligen supergoda och man kan inte gå förbi utan att knycka en var sin. Ella och Tessa verkligen älskar dem.. Så jag och Linda ska också knycka en var sinn idag innan vi går och lägger oss.
.
Yoga, imorgon *2 sen lite löpning kanske.
.
Puss

I know a place were the guys is so much hotter...18/7

Vilken helg, som vanligt... Jag jobbade ikväll så jag orkar inte skriva så mycket idag men jag la upp några bilder iaf från PCH. Lägg märke till alla bilar, bara fina. Väldigt sällan man ser fula bilar i Newport :) haha... Och idag skulle vi ha paddle boardat men det var så trökigt väder idag så vi ska göra det nästa helg ist. Det ska bli kul.
.
.
.
.
.
.
.
Imorgon är det Yoga * 2 och ska även försöka springa en halvtimme men barnen i vagnen, 35 kilo i motstånd, det ni! Nej, nu ska jag sova. Är väldigt trött faktiskt.
Puss o kram
Ps, Gitarr killen hörde av sig igen : ) hihi

Look at that ass...17/7

Har varit hela dagen på Redondo Beach, supermysigt! Dock var det bara mexare, hehe... Har faktiskt nyss kommit hem ska bara slänga i mig min tomatsoppa och sedan duscha och göra iordning sig för vi är nämligen bjudna på pool-party. :) Så slänger in en bild eller två så får jag skriva mer sedan.
.
.
.
.
.
.
.
Detta blir allt för ida, ska hoppa in i duschen nu!
Puss o kram

YEEEEEAAAA!!

NU ÄR DET BOKAT OCH KLART! SÅ JÄKLA GÖTT! VEGAS HERE I COME!

Snobb-posen...16/7

Hiss eller diss? Joo du den där så kallade "rock konserten" var ju inget vidare men vad kan man förvänta sig när det är ett LCC möte??!! Den så kallade konserten var ett jäng med medelåldersgubbar i Americanska skjortor som sjöng lite gammla godinar. Så helt dumt var det inte, hade ju bara hoppats på att det skulle vara några i vår ålder. Haha.
.
Så jag och Linda drog ganska snabbt vidare till CDM (corona del mar) och köpte en kaffe och nu sitter vi och bloggar och snackar... Tror jag gjorde bort mig igår till gitarr killen skrev dryga sms.. Ååå, va dumt! Men men så är det väl... Väntar på att han ska höra av sig nu! Men man vet ju hur rock stjärnor kan vara? :) Eller det är svårt man smälter när man hör honom sjunga.. Ååå arg på mig själv!
.
- Nästa gång vi går ut Linda, tänker jag inte ta med mig min mobil. Skriver upp ditt nummer på armen.
- Jaa, jag med!
- Så får man lånda andras mobiler och ringa varandra..
-  Jaa! Guu va smart.
- Mm eller hur?.............MEN DE GÅR JU INTE! Ingen av oss har ju sin mobil med sig juu! HAHAHAHA
.

.

.

Kajsa och Ella + Linda på ett hörn.
.
Idag var jag och flickorna även på bibloteket för att det var en mimare (ni vet en sådan som är vit i ansiktet och är klädd i vitt/svart. Säger inget utan bara gör rörelser) Han var jättebra, Tessa grät i början eftersom han sa inget men sen när han började prata så tinade hon lite. Han var tydligen jättekänd, kom nyss från inspelningen av transformers 3. Coolt va? Han lärde oss också lite mimik? aja, han lärde oss snobb posen! haha.. Då pekade han näsan i vädert och sa ; Corona del mar! Haha, så himla klockrent för det är verkligen så här.
.
Benträningen gick jättebra idag, jobbig som tusan vet ej hur jag ska kunna gå imorgon då jag och Linda ska köra yoga och åka till Redondo Beach och även Manhattan beach för att kolla lite. Och ifrån Redondo spelas det in en massa från tv serien OC. Så det ska bli kul! Bilder kommer imorgon.
.
Puss o kram
Nu ska vi boka Hard rock inför VEGAS BABY!


Rock and roll baby...16/7

Nu ska jag snart iväg på LCC möte.. Trök men det funkar väl.. Vi ska tydligen på en rock koncert, får se hur det blir. Kanske kul.. Ska iaf bli mysigt att sitta i gräset och mysa lite. Nästan som lite fredagsmys! Gud jag skulle kunna göra vad som hellts för att få en mysfredag med godis, chips och världens bästa syskon! Naaww!
.
Har också fått ögoninflamation, fortsätter att förvåna va? :) haha.. Hade svårt att öppna ögat imorse pga allt var.
.
.
.
Vet inte om ni kan se så bra, men det gör iaf ont och det gör mig att se så där rolig ut.
Puss o kram

Sötnosen har talat...

Igår så säger supercoola och smarta Ella när vi går hem från beachen;
.
Varför är det så många bilar som ska ner till stranden? Vet dom inte att det är kallt i vattnet!
.
Haha, så himla sött... Måste försöka komma ihåg allt de säger men det är inte så lätt. Annars då, joo livet går bra.. Har ju börjat att träna nu, det går faktiskt riktigt bra.. (peppar peppar ta i trä) Ska faktiskt alldeles strax ut och springa! Och sen ska jag till studion och köra ett ben styrke pass. Och joo appropå träning, har nu provat på Ballet och det är serriöst den bästa träning genom alla kattegorier. Helt galet jobbigt, man tränar de muskler man inte trodde fanns så på dessa pass är det jag som är otränad. haha..
.
Och idag då, så himla surt.. Börjar klockan 1 halv 2 så man kunde ju ha sovit en stund men jag vaknar pigg och kry klcokan 7. Tror dock att det har att göra med att jag gått upp klockan 6 hela veckan.
.
Nää nu ska skona på! Puss puss

Vi ökar färgen ytterligare...14/7

Undra hur man kommer att sova idag då? Ryggen har nämligen krympt i storlek nu så det stramar lite där bak (för mycket sol) Fatta mig inte fel men jag anväder faktiskt solkyddsfaktor! Men men, solen är stark nu... Hela 32 grader här vid havet.. Hur är det då typ 30 in i landet?!! Usch, ska inte klaga. Och just nu är det 24 grader ute klockan är 10 på kvällen. ÄNTLIGEN HAR SOMMAREN KOMMIT PÅ RIKTIGT!
.
Idag då, på förmiddagen var det beach-häng med barnen och Lindas familj. Trevligt och varmt... Haha, joo just de innan Linda och C.O kom så stod jag i vattenbrynet med flickorna och plaskade lite då det sprang för bi ett helt stort gäng med livvakter. (Äldre och små barn som bara har livvakts läger typ) Iaf, då är det iaf en söt kille i min ålder som kikar på mig samtidigt som han springer och haha vet ni var han gör då... Springer in i en liten kille! haha.. Snacka om pinsamt! Nää just de inget är pinsamt men för honom kanske!
.
Och nu på kvällen har jag kört yoga.. Det gick bra! Det var samma klass som i måndags. Jätteskönt och nu ska jag sova! Bilder kommer imorgon!
.
Puss o kram

Blodigt värre...13/7

Vilken hemsk natt, har inte sovit mycket...man kan ju undra om det var fulllmåne? Iaf jag vred och vände på mig och det enda jag kunde höra var Linda när hon snarkade och släppte blöta fisar :) haha..  Så imorse när klockan ringde ville jag skjuta mig själv! SERRIÖST ASSÅ! Men eftersom man börjat köra med hårdhandskarna så vart det bara att gå upp, åka till studion och köpa ballet bootcamp. Galet bra träning, kommer ha sådan träningsvärk i rumpan imorgon! Och i slutet så gjode vi typ cykelsitups, fattar ni vad jag menar? I 3 minuter utan att stanna! Tränaren förklarade det som om att det var en sista avslappning. Hell no! Fast det var inte so jobbigt ;) haha
.
Men det absolut bästa av allt var att solen lyste klockan 6 på morgonen och man kunde verkligen kännna värmen. Det var bra härligt! Så redan då visste jag att jag och flickorna skulle få en great dag på beachen.
.
Stranden var jättehärlig, mycket folk och en stekande sol... Dock önskade jag att vattnet var lite varmare för mina vattendjur till barn vill då alldrig gå upp : ) haha och inte kan de simma heller så man måste lixom vara på sin vakt hela tiden. Men det är kul, speciellt att spana in alla snygga liv-vakter:) haha
.
Joo, idag efter lunchen så skulle jag gå och hämta min disk inne hos mig så att jag kunde köra den i diskmaskinen inne hon familjen. (lat ja vet) Men medans jag går där och konkar på min disk snubblar jag och alla tallrikar går sönder och lika så min fot. Fick ett jack i foten som började att blöda som bara den. Dock synd det inte så mycket på korten. (jaa, jag vet jag tog kort men det är något jag ärvt av min pappa. Han tog kort på mig när jag var ca 6 år med västa sprickan i huvudet)... Blev faktiskt väldigt snurrig av allt blod så fick inte i mig någon lunch.. men men..
.
.
.
Puss o Kram

Detta var helt klart dagens höjdpunkt...12/7

Kom nyss hem från Candlelight YogaStudio Seaside. Och som jag alltid brukar säga, det var helt underbart... Vi gick igenom allt jättebra och körde lite massage, avslappning och rullade in våra västa tankar i en matta och kastade iväg den. (Asså, vi bara fick tänka om ni förstår vad jag menar) Jag blev så avslappnad att jag började att skaka och i slutet så fick vi en typ ärtpåse på pannan och ögonen.. Sen duschade hon oss med något.. Aaa, som ni kanske hör så hade jag den bästa timmen på hela dan (Ni vet det är ju måndag) haha..
.
Annars då, dagen började med Zinc men jag hade redan ätit frukost så jag drack två stora muggar med is kaffe ist. Och sen var jag i full gång kan ja lova så vi gick till parken och lekte en bara stund innan vi gick hem för lite lunch som idag blev en sallad med melon i, gött!
.
.
Sen idag på eftermiddagen så var det tänkt att vi skulle ha åkt hem till Lindas familj och badat lite men eftersom flickorna mina vägrade att plocka upp alla leksaker som de dragit ut över hela huset blev det inget bad. De vart ju mindre glada på mig men de tinade ganska snabbt och insåg att de faktiskt behövde städa upp konstigt nog... Men det tog ett tag så jag började leka att de tävlade om vem som kunde bära in mäst saker i deras rum och jag var en typ sportkomentator. haha.. De tyckte att det var jättekul så det lekte vi typ i nästan 2 timmar :) haha. Fiffigt va?
.
.
Nää, nu så ska jag göra några styrkeövningar, bosta tänderna och ställa klockan på 6!
Puss o kram

Nu så....

Nu har Linda äntligen börjat att bädda sängen....

Pinsamt? Nej inget är pinsamt...11/7

Det är okej, jag lovar... Att ni inte läsar mig blogg asså för ni har ju tydligen superfint väder till och med varmare än oss.. Buuhuu! Men vi har ju istället ingen snö här : )
.
Idag då, ja idag var det nästan rema rama motsattsen till igår... Idag parkarade jag i sängen eller rättare sagt inatt och gick inte upp förrens klockan var 2!!! Det ni, så länge har jag nog aldrig sovit men det kan ju ha att göra med att dessa generösa Amerikanare som bjuder på en och en annan drink. Höhö... Skämt åt sidan eller inte!
.
Joo, träffade den söta gitarr killen igen igår. hihi.. De va kul.. Han ska tydligen ha en spelning i veckan som man kanske ska titta på eller? Jaa jaa..
.
Har det hänt något annat då? Jag och Linda gick en liten promenix och köpte en glass. Jaa som sagt denna dag var hetl vädelös från min sida. Håller just nu på att tvättar lite och har jättejobbiga sprickor i mungiporna usch! Ska bli så skönt att sova snart.. Joo just de har misshandlat min vänstra lilltå, den gör JÄTTEONT!
.
Nää har kan ja ju inte sitta och glo.
.
.
"Tog jag med mig två par skor? Det var ju något nytt....partytrick"
.
Nu ska jag börja tjata på Linda att hon ska bädda min säng för det kommer att ta typ henne 30 minuter att ens börja. Vill ju komma i säng! Ska upp och träna!
.
Puss & kram

Sushi galen...10/7

Nyss hem kommen från sushi så jag är supermätt, något nytt? Men vet ni, vågen går åt rätt håll det ni!
Idag så började vi morgonen med yoga 07:00!! En lördagmorgon.. jaa ja vet det är galat... men det var skönt att bli lite flexibel... Sen före lunch åkte vi till Huntigton beach på massage, SUPERSKÖTN OCH SUPERBILLIGT för en hel timme, 25 dollar + tipp! Det ni!
.
I huntington hittade jag även den där koftan jag alltid velat ha.. Men jag köpte den inte : ( ska ju åka till LAS VEGAS den 31 Augusti, det ni! Och vi ska troligtvis på på Hardrock, fancy!
.
Nää, nu ska jag och Linda ut på byn och träffa rika söta Amerikanare som för hoppningsvis kan köpa era flygbiljetter hit i framtiden. Haha : ) För ni vill väll komma hiT? Haha..
.
.
Puss o kram
"Jag är ju så där rolig ni vet?"
.
Vill även lägga till ett stort grattis till Lovisa Hjalmarsson som idag gjorde mig väldigt taggad! Grattis till ditt fina Senior SM guld, är så stolt!

Barnvakt

Har nyss varit barnvakt och är helt seg efter att ha suttit i soffan så ska bums i säng nu. Ska upp på bikram yoga imorgon. Så det kommer ett inlägg imorgon!
.
Puss

BÄSTA LÅTEN EVER!!

...
...
Denna låt asså, om jag hade den i min Ipod skulle jag kunna springa mil efter mil!
Puss o kram

Min tredje jordbävning... 7/7

Vad ska man skriva här då? Svaret då, ingen aning riktigt... Tränade igår och det fick mig idag att känna av en lite klump i hallsen... Peppar peppar ta i trä! Så har nyss varit och shoppart Kiwi, Appelsinjuice, någon antioxidants tee, piller och hallstabletter. Så nu ska det nog gå bra hoppas vi på!
.
Annars idag då, köre ett lätt yoga pass.. Så himla skönt. Har saknar det med och min yoga tränare har saknat mig med. Och just nu sitter jag här med Linda och pratar.. Och med flickorna har allt funkat bra. Kunde iaf gå en sväng till parken vilket var bra för dem som sprang runt men jag frös, fick ta min dunväst idag... Vart har vår sommar tagit vägen montro? Trött blir man iaf.
.
Imorgon så händer det inte så mycket faktiskt.. Ska ut och gå med Linda imorgon bitti hon vill att jag ska få med henne ut och träna.. Fast jag behöver ju också det :) haha.. Sen så vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju torsdag och då har vi inte så mycket att göra.
.
Ååå, vet ni mer då? Den söta musikkillen ringde mig fast jag svarade inte haha... Och inte ringde jag upp heller, för det är JAG som har makten :) Om ni fattar vad jag menar. Nä, gud måste bädda sängen, har tvättat påslakan idag. Usch, det gillar jag inte att göra och spec inte då man vill krypa ner i sängen och inser att lakanet är borta! Eller vad tycker ni?
.
.
.
.
.
Laddade upp lite bilder från djurshowen, så söta.. Tessa ser lite rädd ut :) haha, Jo föresten idag var det också en till jordbävning, så nu har jag varit med om 3 st... OCh denna var 5,9 på ritcherskalan. DET NI!
Nää, som sagt i med nya lakan!
.
Gillar singelivet med Linda :)
Puss puss

Bilder Från 4th July...6/7

Vilket träningspass, herre gud asså. Jag var nyss ute på middag med vår boot camps tränare för att det var hans födelsedag så vi alla tappra (eller jag var det en gång i tiden) träffades för lite mexicansk mat. Och precis innan denna middag gjorde jag ett galet pass.. Asså, fatta mig inte fel men om jag hade varit i form hade det kanske inte varit en sådan bigg deal men nu asså. Jag höll på att spy på sista intervallen! Körde backintervaller med yoga studion. Herregud! Sen till middagen och alla undrade varför jag var så trött och det vet nog vi alla varför :) haha..
.
Idag så jobbade jag bara till klockan 3 eftersom jag skulle till skolan och registrera mig inför några klasser. Det gick bra men nu hoppas vi bara att jag får höjja min engelska klass några steg. Måste gå till en ESL (det kallas så om du har engelskan som ditt andra språk) vägledare som kan avgöra hur duktig på engelska. Så det ska jag ringa om imorgon ska även boka tid för att förnya mitt pass.
.
Annars idag så har vi (flickorna och jag) inte gjort så mycket. Det har typ regnat ute idag hela förmiddagen så vi var inne hela tiden tills vi mötte Melissa nere på Zinc så klart :) haha..
.
" Har jag party runt mina ögon?"
" Öj, av att se alla dessa killar gör att det blir party i mina byxor" haha
.
Som sagt jag och Linda hade förövrigt en fantastisk helg. Nu ska jag lägga in bilder!
.
.
Det ser ut som att jag inte har någon bikini på mig men den är orange så det syns inte på denna bild!
.

.
YEEEHHAA! Happy happy happy 4th of July.
.
.

.
Detta var absoult det viktigaste under kvällen herregud! Annars hade vi inte någon cykel kvar.
.

.
Vänta nu Linda, va sa du...
.

.
MEEEEN! Flytta på dig dååå!
.
.
Vaddå? Va menar du! Dit eller dit? (Miss Amerika och Mr Sverige diskuterar)
.
.
Öj, du tappade din sko!!!???!
.
.
.
Så nu har ni fått lite bilder, host.. Ja jag vet.. de är tagna under två tillfällen. På prien är det jag som har kameran och de andra Lidna. Haha.. Vi hade så kul och fullt upp att vi helt enkelt glömde av att ta kort. Lite trökigt men vi hade så jävla kul!
.
God natt!
PUSS

4th of July, BABY! Så JÄVLA KUL! 5/6

Ni anar inte hur kul vi har haft i helgen. Och vi som trodde att man tog det lugnt dagarna innan men nejdå, fullt ös medvetslös! Haha, så jaa när vi inte har sovit så har vi jaa varit glada och runda under fötterna.. haha. Älsade denna helg och jag önskade att man kunde fira så varje månad. Önskade att denna kvällen aldrig tog slut... Lite så där småledsen ska jag nu försöka att åter betätta min galna Amerikanska HELG.
.
Fredagen till ära var så där halv lugn, som en vanlig fredag lixom. Jobb och chill (iaf till en början) haha.... Efter att jag slutat jobbet i fredags gick jag hem till mig och duschade en snabbis innan jag och Melissa åkte för att hämta upp lite Sushi. Jättegott, har ätigt så nyttigt hela veckan (dock känns det inte längre) och börjat att springa lite nu.. Springer med Ella och Tessa i vagnen.. Det ni! De är faktiskt 35 kilo det.
.
Tidigare under dagen så bakade Ella och Tessa kakor (jag hjälpte ju naturligtvis till) som vi skulle ta med oss till parken. Och innan vi gick till parken så gick vi till Bibloteket och kikade på en djurshow... Har ni sådant på biblan i Säter? haha.. Det tyckte flickorna var jättkul, de fick kika på lite olika djur och lära sig en massor om dem. Djuren som de visade var, en groda som kunde bli lika stor som en basketboll, hjälp va äckligt. Sen visade de också en larv som var lika stor och en gurka, BLÄÄ! Hatar larver... En aligator hade de också med sig som var ca 1 meter lång bara (växer ju med tiden men men) och hon hade även ett mjuktdjur som hade samma sortspäls som en grävling men den var formad som en myrslok och denna åt bara mask och frukt. En papegoja hade de också som kunde ge slängkyssar och så en orm... Just de en stor mega stor skalbagge.. Så det var lite coolt att se dessa djur.
.
På kvällen sen så gick jag och Linda på bio, den nya twiglight Eclips.. ASSS BRA! Kan verkligen inte vänta till nästa film. Så himla bra och hur het var inte eller är inte Jacob i denna film då? Mammmaa asså.. Efter bion lite så där smådrömmandes åkte vi ner till Peninsula för att kolla läget och där var det livat så Linda stannade och tog en öl. Inte jag för jag var så himla trött. Sen när vi åkte hem till mig så kom Linda på att hon sett ett par snygga killar som bodde i ett hus här i CDM så vi åkte förbi deras hus. Men de var inte hemma så vi skrev en lapp och hängde på deras dör.. haha.. Och efter 30 miinuter så ringde dem.. HAHA.. Och jaa prince charming var ju inte så charmig om man säger så. Haha.. Sängen 4 på morgonen upp klockan 9:30.
.
Lördagen åkte jag och Linda till Marshalls för att köpa jeans shorts och ett vitt Linne till morgondagens (söndag).. Allt måste vara perfekt haha. Det skulle ju bli en stor dag.. Sen gjorde vi lite andra ärenden, köpte champagne och shotglas som satt fast som i ett hallsband..(Dock glömde vi dessa i diskstället när vi åkte på söndagen. haha.. Sen hände det inte så mycket den dagen vi hade beslutat att det skulle bli en lugn kväll men 10 minuter över 10 så ringer ett par kompisar från San clemente och frågar om inte vi skulle komma ut. Självklart kunde vi inte säga nej till det men det ångrade vi oss lite sednare då vi såg all kö till alla ställen.
.
Då köpte vi oss några öl och försökte hitta ett husparty men det var så sent så allt låg väl hemma och sov. haha.. Och ett tag där på kvällen så började jag att frysa lite och gissa vad jag gör. haha.. Jag går in på en gård och tar en Amerikansk flagga och virar runt mig i.. haha, gud känner mig jättkorkad men men det är ju 4th of july Baby! :) haha.. Sen iaf så hittade vi en fest och där var det en jättetrevlig/söt kille som tydligen var sångare i ett band som vi pratade med. Han skulle tydligen spela på piren dagen efter så det fick man ju inte glöma.
Denna kväll, sängen halv 7 på morgonen upp 10!
.
.
Söndag morgon, börjar att bli lite sleeten.. Men in i duschen på med kläder och ut till köket där vi åt våfflor och drack champagne. haha, fancy fancy! haha, sen gjorde vi i ordning oss, kamouflerade vi champagenen i starbuckskoppar och cyklade i väg till en surfshopp för där fanns det ett linne jag velat ha länge och jag tyckte att dfet skulle passa så bra denna dag så varför inte.. Men iaf till saken då. Vi kommer dit och medans jag springer in så väntar Linda utanför för detta skulle ju gå så snabbt... Jag sprang in och drog tag i första vita linne gick och betalade och allt var okej tills han sa priset på linnet. 80 DOLLAR!! Aja, champagn i huvudet och allt så jag betalar ju glad, ber de klippa av taggen och kasta kvittot. Går sedan in i ett omklädningrum och byter om och upptäcker att det så kallade linnet jag köpt var ett tält. HHAHAHA! Så jag säger lite blygt att jag råkade köpa fel! haha.. Hittade sedan mitt linne och betalar, detta var 20 dollar så det var ju lite mer i min stil. Glömde ju säga, jag fick lämna tillbaka tältet. haha..
.
Ner till Peninsula och jäklar vad mycket folk asså.. Shitt pommes. miljontals fulla och roliga människor. Hittade ett party frågade om vi fick ställa cyklarna i ders garage och det gick så bra så. In med cyklarna, låste dem och gick upp till deras kök, tog 2 öl i kylen innan vi drog vidare till piren där en söta killen skulle spela. Dock visste jag inte när han skulle spela men vi chansade... Ååå, det är så svårt för er att förstå hur kul det var!
.
Kom ut på piren och ska till och köpa en öl och vem står inte där? :D haha.. Joo den söta killen!!! Haha, han blev så glad när han såg mig så han lyftye upp mig haha och sa till alla kompisar att detta var sweedi :) gulligt.. Sen så gick vi runt till alla dessa olika fester. De hade dansstänger, pooler, öl, röda koppar musik och cocosolja.. Lycklig! Im party like a rockstar!
.
Sen gick tiden så himla snabbt, man hann knappt med allt som hände.. Men på sista festen så vart jag iaf hungrig så jag sprang över till matvarubutiken och köper lite grejjer, kött, potatis, grädde, chips och lite annat smått och gott. haha.. Sen gick jag tillbaka till festen med min påsar och ställde mig där mitt i festen och lagade mat. haha... Alla tyckte att jag var asskön, tog kort osv. och typ 1 timme efter att jag ätit klart så satt vi uppe på ett tak (de hade byggt ett asskönt slapprum där uppe. Grill, bar och soffor) och då dök det upp männsikor som vi inte hade någon aning om vilka de var och fråga efter kocken :) haha.. ryktet sprider sig snabbt du.
.
Festen fortsatte långt in på småtimmarna, jag tappade även bort Linda denna natt. Och när jag försökte förklara vilken gata jag var på så dog hennes mobil och hjälp nu var det så kört att hitta henne. Men då ringer hon efter 1 timme och berättar att hon var hemma redan. Suck, jag som inte ville att kvällen skulle ta slut så efter att sångaren Brandon sjungit en sång om mig åkte jag hem ja med.. Då var klockan halv 4. :) haha.. Gick upp klockan 8.30 för att jag visste inte riktigt vart min cykel var så var tvungen att ta reda på det.. Och tillslut så hittade vi den men när jag sedan skulle hoppa upp och ta tag i garagedörren fick jag värdens hack i mina fingrar och det började att blöda som bara den.. Och inte hade jag ett enda papper heller. Min hand var helt blodig, när ja stod still så vart det droppar på marken.
.
haha, men dagens höjdpunkg var när jag skulle hämta mitt läppsyl i fickan så hittade jag också en hem nyckel! Haha, vems var nu denna? Detta säger ju bara att jäklar vilken fest det var igår och det var så himla kul! Vill göra om det nu nu nu nu ! Fast först vill jag sova lite.. Är så trött. Ska lägga in en bild först för mer orkar jag inte idag. Det får ni imorgon.
.
Puss o kram

Mitt nya extra knäck? 1/7

Kom nyss hem från LAX, LA... Körde nyss pappan till den där familjen som jag brukar sitta barnvakt åt extra dit. Han skulle till Thailand och grejjsa med välgörenhet typ. Vet inte riktig men han jobbar med sådant. Men jag tyckte att det var ett bra extra knäck, 80 dollar :) Yes, behöver verkligen det... Han sa då att jag skulle börja göra detta för att tjärna extra pengar... Kanske tog lite väl mycket men 60 för själva jobbet och tiden och sedan 20 dollar för bensin. Han sa ju okej så.. Och han ville gärna göra det igen.. Får väl börja dela ut lite visitkort här och där.
.
.
Öppnade en avokado igår, ganska klyftigt va?
.
Idag så har jag och flickorna haft playdate på stranden med ett par kompisar. Och det var inget skönt allt, trodde jag skulle frysa ihjäl och det enda jag kunde tänka på var varm choklad och en filt i soffan. Absolut inte sand mellan tårna och kallt vatten på fötterna. Nej usch det var inget kul men för tjejorna var det kul. De badade och lekte rövare. Jag själv badade bara benen och det räckte långt.. Brr.. När ska vi egentligen få sol igen???!! Jäkla June gloume.. (Nu ser ni även på bilderna hur vädret har sett ut de senaste veckorna)
.
.
Malin, Malin, Malin kolla, Så här gör pippi!
.
Annars idag så har vi inte gjort så mycket, jag och Ella tränade på att uttala alfabetet (försöker lära henne att läsa) men min lilla tjej har inte mycket till tålamod inte.. Vi gick igenom Hungrig idag iaf.. Får se om hon kommer ihåg det tills imorgn.. Även små bokstäver har hon svårt med så det lär vi också finslipa på.
.
.
Imrogon är det fredag, denna vecka gick då unnan! Och då ska vi till bibloteket och kika på vilda djur.. Det ni! Har ni sådant på Biblan i Säter? Tror de skulle ha med någon stor orm, fågel och ödla.. Vet inte riktigt men det visar sig ju.
.
.
Nää, jag sak läsa lite nu och sedan försöka sova.. Måste upp och gå imorgon.
.
Puss o kram

Vad händer? 30/6

Har ni glömt av lilla mig på andra sidan jordklotet och min superbraiga blogg.. haha.. Vad hände? Ni försvinner hela tiden ju.. Blir ju ledsen i ögat.
.
Idag så har vi var i parken och lekt med deras kompisar så jag och deras kompis får ju inte så mycket gjort eller rättare sagt en lugn stund :) Men de kan man väl behöva iblad.
.
Nää jag vet inte vad jag ska skriva nu har helt tappat det, kan ni inte säga något ni vill veta? Något ni undrar över?
.
Iaf, på fredag så ska vi pimpa våra cyklar till 4-th july. Då det är nationaldag här, det ska tydligen bli craaaazzzyy! Hoppas att det blir kul, vi ska börja dan hemma hos Linda med champagne frukost, det ni! Sen ska det bli åka av. Så på fredag ska vi åka till target och köpa flaggor och glitter... Pimp my ride!
.
Nää som sagt kom upp med lite förslag, blogg torka!

RSS 2.0