Morsdag...30/5


Idag som sagt var det den Svenska morsdag, så imorse dvs vid 7 tiden så gick jag, min syster Sofia och lilla Nelson ut och plockade liljekonvaljer. Gud så dessa luktar gott, de står här brevid mig och doftar sommar. För här i Sverige är det sommar nu dock lite otur med vädret men det hör väl till den Svenska sommarn tyvärr. Och till mamma kom hem gjorde vi en mysig frukost med scones, ägg och te. Mums!



Min söta lilla systerson, Nelson.

Sen så hände det inte så mycket jag och pappa gick upp på vinden för att leta reda på en gåvagn åt Nelson men tyvärr hittade vi inte den. Kanske dyker upp i veckan då jag ska försöka att röjja lite.

Idag har lillasyster tagit ut mig på en timme med löpning och lite rörlighet. Och Gud va kul det var fast jag höll på att dö.. Haha, nää då inte riktigt så, lite mer puls än stina hade jag allt men jag har ju lite mer packning. höhö, men det kändes bra. Imorgon ska jag ge mig ut igen i den vackra miljön, häggen blommar och luktar så gott.  Sa jag det igår? Att man blir hemmablind. Det är faktiskt riktig fint här upper. Igår så träffade jag min kusin Adam. och det var superkul. Han var jätteglad att se mig, han kom inrusandes i hallen och gav mig en basekram! Mysigt...

Igår fick jag även njuta av en kebbab pizza, mycket smaskit dock var den inte från mitt favvo ställe här i lilla säter. När pizzan var slukad så förljde jag med min bror, Annelie och Adam ut till skogen där Farmor och Farfar hade sin husbil. De har varit där under helgen och fiskat, mysigt! Och det var så kul att se farmor och farfar igen :) De gillar vi dock blev det bara en snabbis men det hinns med mer. Hann ju med att se vad farfar pysslat med i vinter. Han håller nämligen på att renovera sin husbil. 

Vilken dag då, börjar att bli riktigt trött nu. Gick upp vid 6 tiden så jaa börjar att bli några timmar nu för min del. Och i Californien så är det morgon nu. 

Träffade mina kusiner idag också, trevigt trevlig. Hela syskon skarn.

Nää jag bara babblar... Linda har för övrigt ätit grillat nu 2 dar i rad och jag säger då det.. MUMS! Joo just de hann ju med en fika hos mormor och morfar nu på kvällen. Vi fikade på morfars nya altan... Ååå, gud va rörig jag är har ju badat i poolen också de var nostalgi de. :)





Stina och jag i plurret...

Puss o kram


Home sweet home...29/5

Nu har jag äntligen kommit hem, helt galet vilken resa jag varit med om. Haha, flög från OC på torsdagmorgon viadre till Mineapolise och där behövde jag vänta 4 timmar. Då innan jag pratat med en gubbe tyckte jag att detta var superlänge och tänkte hur ska jag orka med detta men men... Sen så frågade gubben som jag satt och pratade med hur länge jag behövde vänta i Amsterdam men då sa ju jag att jag bara har 12 minuter. Han tyckte att det var en konstig biljett så han bad om att få titta på min biljett och så började han att skratta;

- 12 Timmar....
- Va???!! Skojjar du med mig.. Du menar 12 minuter!
- Nää, det står pm här.

Så kollade jag på biljetten och jaa då ville jag sjukna genom golvet. Herregud, skulle jag alltså behöva vänta 12 timmar. Gud, vad bokade jag för biljett igentligen... Men som sagt ville man ha något under 1300 dollar så var man ju tvyungen. Den där jäkla vulkanen förstörde allt. Dumma den, men nu är jag iaf hemma.

Idag så kom en underbar sötsak eller jag menar 3 och väckte mig, Stina, Sofia och Nelson. Lilla Nelson var är så söt. Så jag har väl typ inte kunnat släppa honom ur synhåll idag. Har varit ute och gått med honom så att Sofia skulle få sova lite. Hon går ju lixom upp halv 6 nu varje morgon eftersom det är så ljust. ( Har tyvärr ingen bra rullgardin) i mitt gammla rum.

Själv fick man sova på min gammla säng som jag har haft sen jag gick i lågstadiet typ. haha.

Idag har jag också varit hem till Mormor och morffar och ätit lunch. Jättegott, det är verkligen en sådan skillnad från USA. Allt känns så nyttigt spelar ingen roll vad man äter. Allt smakar nyttigar. Jättegott verkligen! Men vädert då, jaa... Regn så klart! Fast jag ska väl inte dar hela dan över en kamm. Har faktist sett solen lite idag.

Nää, nu ska jag lägga mig på kökssoffan och läsa lite.

Puss o kram


Hejdå...26/5

Jaa, imorgon går planet hemmåt. Detta ska bli riktigt kul även om jag fällde en och en annan tår när jag sa hejdå till mina bästa vänner, Ella och Tessa : ) Och just nu brevid mig sitter Linda och såsar, hur ska hon klara sig här helt själv utan mig, min lilla guldfisk. Men ja kommer att sakna henne med... Hennes värdföräldrar skulle se till så att hon inte skaffade några andra kompisar haha, skämt åt sidan.
.
Nää jag är riktigt trött nu så jag måste sova. Städat packat och tvättat.. Jag är så jäkla duktig, men Tack också till Linda.
.
Joo, idag har vi också gått och tittat på en gata längre bort där de har en jättestor sköldpadda som traskar runt i deras trädgård och mumsar gräs. haha. sjukt att man kan ha en sådan till husdjur. Tyvärr hade jag inte med mig kameran men det får bli en annan vecka när jag kommer tillbaka. Hepp, pratar i sömnen gör jag också... haha. i natt så satte jag mig upp i sängen och sa;
.
Tessa nej, Tessa kom hit, Tessa inte nu! haha.. :) Linda blev helt shockad... Men som tur va kom ja på mig sjävl så jag ska oj och la mig ner. haha
.
Detta var allt. Puss ses snart;)
.
Kommer snart tillbaka Linda, kommer allt sakna dig ditt lilla ego. haha

Yoga Poesi...25/5

haha idag på yogan hade vi vår första läxa. haha, läxa och yoga går verkligen det ihop? Joo då lite faktiskt. Läxan var den att man skulle skriva 3 rader om yoga typ. Mitt resultat blev följande;
.
In yoga im free,
much like a burd mid-flight
brings peace like the breeze.

Vad tycker ni? Är jag inte ett litet poesi monster? haha..
.
Nää, detta kan tyvärr inte bli så långt. Har rätt mycket att stå i och denna dag som redan varit lång har inte slutat än...Men allt har funkat bra idag som vanligt : )
.
Namaste, en hälsningsfras i yogan...
.
God natt :) puss o kram och nyp i stjärten...

The end...24/5

Idag så har jag och flickorna varit på ett födelsedagskalas för en av tjejerna i Ellas klass. Och som vanligt med partyn så är de väldigt pimp. Som idag åkte vi till ett ställe där de hade stora hinderbanor gjorde i hoppborgsmaterial och en superstor rutschkana i samma material. Jättekul hade vi :) Sen efter att vi lekt en stund fick de pizza och tårta.
.
.
Lekte Lekar gjodes det också...
.
Annars idag då, hände inte så mycket... Flickorna ville leka själva, fick inte vara med så ja jag har väl inte gjort så mycket. Varit lite nervös, ledsen och trött. Haha, typ som vanligt. Men men.. och sen har jag också lagat lite grekisk mat, mycket gott och som vanligt äter jag ju alltid för mcyket... haha. Detta är verkligen en ful vana jag måste sluta med. Finns inget positivt med det!
.
Idag eller just nu tittar jag också på det absoult sista Lost avsnittet i serie 6, snyft snyft. Detta är extremt dålit, detta är helt klart alla kategorier den bästa serien ever! Helt sinnes! Har skrattat, gråtit och nu är det slut. Suck! Men det bästa av allt är ju att man kan ju se det igen ':) haha
.
Nää, och snart bär ju jag va hemmåt. Ojoj, nervös! Men jag .sak fixa lite nu innan jag ska sova för imrgon ska jag upp och röra på mig! Blir en lång dag imorgon.
.
.
Tessa vill följa med mig hem :) haha, vet inte om mamma Melissa och pappa Cristian skulle blir så glada om jag tog med denna sötsak... Haha

God natt,
Puss o kram

Polisen igen...23/5

Gud va jag hunnit med saker i helgen känns riktigt bra och snart är det ju dags för hemresan. Kul kul! Blev extra sugen när jag fick prata med min kära bror idag. Honom har jag inte pratat med på länge!
.
.
.

Igår så var jag och Linda till lite outlets och shoppade en massa saker. Hittade en hel del fynd faktiskt fast ingen till mig själv :( Buuhu! Men men kul att göra andra glada.
Efter att vi spenderat ca 5 timmar begav vi oss hem och köpte lite kina mat. Inte för att vi var sugna på det men frukost bara funkar inte!
.
.
Sen hem till mig och grejjade lite, vi kunde inte alls komma överrens om vad vi skulle göra. Vi ville sova, se på film, gå till Landmark åka ner till Peninsula (beachen)... Och inget av det gjorde vi... Vi drog ist till Laguna och när vi kom dit så stod jag och skulle svänga vänster och upptäker att någon bländar mig i backspegeln och tänker vilken jävla idiot. Men sen när den "bilen" slog på sina syrener så fattade jag att det inte var någon idiot. Det var nämligen jag som var idioten. Försökte svänga vänster där man inte fick så polisen som var bakom mig åkte upp jämsides och sa; " You cant turn left there!" Jag säger då; "I didn´t see the sign" "I know you didn´t see it so i am not going to give you a ticket. Have a good night" Phuuu!
.
.
Snacka om nervös jag blev där igen och Lidna med. Trodde serriöst att jag gjort något riktigt dumt men som tur var var han ju snäll. Skönt. Men om vi blev lite smårädd, jag menar Amerikanske Poliser är inte att leka med. De är lite läskiga faktiskt... Så check, andra gången jag blivit stoppad av Polisen.
Men men sådat händer väl antar jag :) haha...
.
Idag har jag och Linda grejjat lite, grejjat lite för mycket så att jag lyckats att städa bort ett av mina nya örhängen som var jättefina. Lite ledesen i ögat blev jag allt men förhoppningsvis så kommer det väl fram igen. Och efter att jag börjat att packa så åkte vi till fashion Island och kollade lite och där ser Linda en kille med en tight typ träningströjja och byxor som skärde in i rumpan. Och iaf hon tror att hon också känner ingen hur en triathlet ser ut :) haha..
.
Hon säger då, jätteserriöst;
.
- Kolla en simmare
- Nee
- En cyklare då?
- Nää.....han är bög!
.
Haha, kanske ni inte tycke va kul men jag och linda fick oss ett gott skratt. haha
.
Och efter Fashion Island så åkte vi hem till mig och gjorde pannkakor som blev jättemumisga och då klämmer Linda ut sig " Jag älskar grädde, ska vi tävla om vem som kan dricka ett glas grädde fortast?"  " Nää, men nästa gång vi går ut ska jag säga detta i baren och ge dig; one glas of creem with no ice, please!" Haha!
.
.
Nu på kvällen har jag suttit barnvakt åt flickorna. Vi lekte kontor, pappas kontor för att vara exakt. Jag fick vara JB och Tessa Rick en annan snubbe och Ella hon var bossen Lydia. Och pappa Cristian han var sjuk : ) Vi satt och ritade i målaböckerna och Ella gick runt och kollade oss. Hon sa faktiskt " Hörredu, JB sköter du ditt jobb rätt? Du vet annars måste jag sparka dig" Haha, söt tjej :)
.
Fredagen då, joo jag och Linda gick ju ut och åt tillsammans. När vi sedan kom till resturangen/bar så hittade vi inte dörren in. haha... För vi har bara sett det från vägen och då har vi bara sett framsidan och där är det som en utbyggnad av glas. Så vi gick dit och eftersom det inte fanns något dörrhandtag så gick jag fram och tillbaka mot dörren. Trodde lixom att det var som på ica, men inget hände eller joo en alla som satt i utbygnaden började att skratta. Haha, vi var som två apor på ett zoo. haha.. Lite pinsamt men det bjuder vi på.
.
Där åt vi En jättegod kycklingsallad och till det en svalkande öl. Haha, gud va töntigt det lät. Men men, stället där vi åt är kända för att de gör sin egen öl så vi var ju bara tvungna att smaka. Och nästan det bästa av allt var nog att medans jag väntade på middagen kunde jag kika på Tour the Californie som de hade på storbildstv :) Kul att få se lite cykel.
.
.
Efter maten gick vi till Sharkis och roade oss lite och där kom även en jättesöt kille fram till mig och började prata. Haha, jag hade tidigare under kvällen fått lite ögonkontakt med honom och jag sa ju naturligtvis det till Linda men hon trodde inte på mig. :) Och rätt som det var så kom han fram och började prata. :) En riktigt trevlig prick... Och vem vet kanske träffar man honom igen ute i mörkert ; )
.
Sen gick vi över till vårt gemensamma favoritställe och där träffade vi kompisar och jag hann väl inte med att säga mer än hej förrens jag sa hejdå. Jag var så trötter så jag tog mig en Taxi hem och la mig hemma hos Linda medans hon stannade kvar med kompisarna. Haha, sen halv 8 på morgonen kommer Linda inklampandes och säger "Godmorgon" :) haha.. Jaså var ju min första tanke men efterfest är ju inget Linda säger nej till.. haha.. Jag låg iaf och sov halv 1, skönt.
.
Nää detta börjar bli för långt nu! Måste sova!
.
Puss o kram

Bada bada bada...21/5

Som sagt, skönt med sovmorgon. Sov nästan 12 timmar så känner mig rätt utvilad. Iaf när jag vaknade, haha...
.
Idag var jag ju till doktorn, blää. Måste äta medecinen i en månad till. Det var ju lite trök men det ska väl tydligen bli bra då. Sen efter nästa månad så ska vi göra laser för att ta bort alla ärr. Tänkte lägga upp en bild
idag på hur det såg ut i början och jämfört med idag men jag vågar inte. Kanske efter sista månaden. Fick även en lite påse med lite smått och gått.. En solskyddsfaktor för ansiktet, en foundation och ett läppbalsam för attt hon tyckte att jag såg så ledsen ut när jag fick reda på att vi skulle köra det en månad till. Sen sa hon att det blir bra för dig att komma hem och hälsa på! : ) Hon är så snäll så.
.
Efter doktorn så började jag att jobba och där mötte mig två dyngsura flickor som lekte med en vattenslang. Och gissa om de sprutade på mig!?? Joo du, hade jag varit på bättre humör så hade det varit jättekul men det var jag inte så då tog vi fram deras lilla blåa pool ist. Och gud så kul de fick, de kan leka med vatten i timmar om de så vill.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tänk vad kul man kan ha med en liten liten pool. Och detta gör vi på grannarnas gård eftersom vi inte har något gräs eller plats :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräch! Ska ut och äta midda med Linda. Vi ska prova på ett ny resturang som vi aldrig varit på!
.
God natt.
Puss o Kram

You went all crazy today...20/5

Nu är det bara en vecka kvar tills jag kommer hem! Kul va? Jag tycker iaf att det ska bli riktigt kul, speciellt att träffa min syster-son. Har inte träffat honom sen han kom till Jorden! Kul kul!
.
Ni vet inte hur mycket jag längtat till Torsdag kväll denna vecka sen jag fick reda på att jag skulle få sovmorgon imorgon! HUR MYCKET SOM HELLST! Har varit helt sjukt trött denna vecka, vet inte vad det är för fel men sjukt jobbigt har det då varit.. Andra nannys i parken har trott att jag varit sjuk eftersom det inte var någon acton i mig. Jag brukar ju jämt leka jaga, bygga sjutioelva sandslott och putta på gungor....Nää denna vecka har jag bara suttit på sidan. Men jag tycker inte att det gör något direkt, detta är första veckan jag faktigt känner mig omänskligt trött! Så har fått lite goda råd också, att ta det lite lugnare! Haha, får se hur det går...
.
Idag så provade Tessa på baseball, haha... Hon var som vanligt superduktig... Hon är 3 år och kan redan göra nästan alla sporter... Måste bara lära hon att simma, får helt enkelt hänga mer hos Linda eftersom de har pool. Men det är ju inte så lätt när man inte har bil. Men när vi har bil så då ska vi dra dit och öva! Skulle ju underlätta om de hade pool själva men man kan ju inte ha allt ; ) Eller hur? Även om man skulle!
.
.
Det ser ut som att hon ska slå bollen år andra hållet men det gör hon inte. Hon bara missade eller provsvingade en gång innan hon faktiskt gjorde en homerun! Det ni! Visst är hon söt i sin "lilla" hjälm. Såg jättegulligt ut när hon sprang runt planen i den...
.
Sen idag fick familjen också besök från Tennessee, de körde hit ca 2000 miles. Ganska långt, de kunde ha flygit men de är så fruktansvärt flygrädda. Så pappa att köra hit vore kanske något? haha :) Om det gick dvs och för dem tog det 2, 5 dygn. Gud så trökigt att sitta och åka bil så långt fast och andra sidan skulle jag nog tycka att det var kul. För då får man ju se en del. Men att sträckköra sissodär 12 timmar. Njaa!!
.
.
Som sagt imorgon är det sovmorgon och det ska bli så skönt! Och ska även till doktorn och se vad hon säger. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hon säger att vi kan ta det som är kvar av acnen med laser. Så håll tummarna!
.
Idag på vollybollen fick jag nästan min tränare att kissa på sig! haha. Tog i allt jag hade och var supernära på att träffa en kille mellan benen! haha. Den tog på låret, haha.. Gud om jag hade träffat mitt i prick hade han nog svimmat. Haha, och jag skrattade så att jag höll på att dö! Alla bara "Det ska då alltid vara du som är så sär superksön" haha.. Tur att de tycket "om" mig :) Och detta var ju min sista lektion, trök! Så jag sa till min tränare innan jag gick hem " Detta var en kul kalas, hade jag vetat att man skulle ha så här kul skulle jag ha tagit med syrgas" haha.. Då säger hon; " You went all crazy today like always. haha... We´re going to miss you and it was really fun to get to know you"... Fina ord om värmde gott, typ sm vanligt då klassens clown! Kändes bra att lämna klassen med ett leende på läpparna.
.
God natt. Puss

Alltig har en baksida, nästan iaf...18/5

Ja, har lite blogg torka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Så jag tänkte att jag förklarar för er hur dreas baksidor ser ut. Iaf, de som bor här där jag bor. Det finns väl de med riktiga baksidor med pool och grejjer. Men när man vill bo centralt så blir det så här.
.
.
.
.
Fint va? Sopor och bilar. Thats it!
.
Annars då, jo idag gjorde jag spenatstuvning till Lunch och flickora gillade det. Iaf vad de sa men man vet ju aldrig. Nä, nu är snart klockan 8 Svensktid, då ska jag rinag Sverige! Gud trött jag är. Men va skönt det ska bli med sovmorgon på fredag :) De gillar vi!
.
Pusspuss

Trötter...

Nu blir det inge mer, skandal va trött jag. Och ni då som inte kommenterar något. Usch, nää ska dra täcket över huvudet!
Puss Puss

skräckfilm...16/5

Joo, nu ska jag berätta om min skräck upplevelse jag var med om igår. Jag tyckte att det var superläskigt eftersom jag själv inte är det ett stort fään av skräckrullar. Men iaf, jag jobbade åt advokaten, vet inte varför jag kallar dem så men skulle jag skriva namn hela tiden så skulle ni blanda ihop allt. Till historian måste jag också lägga till att de är Asiater.
.
Iaf, när båda barnen gått och lagt sig satte jag mig i soffan och där blev jag jättebekväm och råkade somna. Men sen så vaknade jag av att den älsta tjejen på 3'.dje våningen (jag satt på bottenvåningen) skrek rakt ut. Jag undrade ju förståss vad som hände men jag trodde att hon drömde något läskigt eftersom hon läst en bokj om något blodit krig, så jag bryddde mig inte om att gå upp och kolla (måste erkänna att jag blev för rädd att gå upp) Men då helt plötsligt så börjar hon att gråta i stället. Okej, tänkte jag då... Men sen efter 5 minuter så  hörde jag jättetunga trappsteg i trappan, dunk dunk dunk. Hjälp! Då började pälsen att stå!
.
Så jag tog mig själv i nackskinnet och gick upp för de mörka trapporna och möter den älsta dottern som står och vinglar i mörkret med allt sitt hår i ansiktet och ruskar i en grind. (säkerhetsgrind så att inte minsta dottern ska ramla i trapporna) Och jag visste inte om hon sov så jag sa till henne att kom här så går vi upp och leker lite. Så hon vände om och gick upp igen. Men gud va läskigt det varl, jag visste inte vad hon höll på med och det enda jag kunde tänka på var filmen the ring!
.
.
Ni kanske tycker att jag är en chiken men då får ni väl göra det!
.
Annars i helgen då, jag har shoppat lite och umgåts med Linda. Och som vanligt efter en helg är jag helt slut. Allt kommer lixom i obalans.
.
Haha, joo i fredags så gav jag Ella och Tessa sex stycken kex var som ett litet mellanmål och då säger Ella; "Jag gillar å ha sex!" Och innan jag hinner att säga något så säger Tessa; "Jag å" haha... Gud så kul jag fick haha.. Men de fattade inte riktigt vad som var felet men kul var det! haha...
.
Sen har jag också dagensfråga!
Vad är snicksnack?
.
Den som gissar rätt får en sådan när jag kommer hem, haha :)
.
Nu blir det sängen för imorgon blir det löpning och yoga! Och ni anar inte vilken träningsvärk jag har haft under helgen. Körde ett styrkepass med en mamma från yogastudion, helt galet var det. Har knappt kunnat gått. Tänkte ha på mig klackskor när vi skulle date men det fick bli sandaler:) haha.. Nä som sagt ska bädda sängen med mina rena lakan som fortfarande ligger i tumlaren.
.
.
Linda och jag Lite små nervösa, men kvällen blev lyckad. God mat och trevligt sällskap!
.
Its never too late! Jag ska visa er alla en vacker dag att jag också kan!
.
Puss o kram

jag lever....

Jag mår bara bra, har haft en superskön natt med mycket sömn så jag känner mig pigg idag. Men dock hinner jag inte blogga så mycket just nu. För måste göra lite grejjer innan jag börjar jobba lite klockan 4. Joo, just de igår jobbade jag åt advokaten och då hände det något jätteläskigt. Jag höll på att skita på mig, det kändes lite som att jag var med i en skräckfilm. Berättar mer!
.
Puss puss

Har tyvärr ingen dataladdare...13/5

Den ligger hemma oss Linda och skräpar. Att jag kunde glömma den så där imorse, dumma mig. Så just nu sitter jag här med ganska lite batteri så detta får bli ganska snabbt. Och just nu har jag så mycket som pågår i mitt huvud så jag har lixom ingen aning om vad jag ska skriva här. Mitt "lilla" projekt har tagit över helt, kan knappt sova och är helspänd. Får se hur allt går, imorgon blir det att ringa lite olika folk. haha.. Nyfiken? Det kan du allt vara!
.
Idag på eftermiddagen så tog jag med mig flickorna hem till Linda och c.o för att bada lite. Detta var jätteskönt men jag vart då helt slut, det varma vattnet och två barn som hoppade som två grodor. Så två timmar var mer än nog.
.
Sprang idag på morgonen också, kul kul. Känns bra att det släpper lite, på´t imorgon igen. Och därefter ringa New york. höhö...
.
Nää, måste fixa lite andra grejjer nu också innan mitt batteri försvinner helt och hållet.
.
.
Puss o kram

fisk i pappas pungkula...11/5

Sitter och laddar inför skolan nu, idag igen! Höhö. Gårdagens vollyboll var jätteseg och nu vet jag att också denna yoga lektion är seg. Ingen acton alls! Jag gillar fart och fläkt... Men nu är det faktiskt bara 3 veckor kvar till sommarlov här:) Och det innebär att min yoga och vollyboll tar slut! Lite små trist det där med vollybollen men får helt enkelt investera en boll och köra nere på Beachen...
.
Idag har det bara gått bra, blåste fruktansvärt kallt men i de lägen där de var vindstilla var det som vanligt underbart.
.
Idag hade vi 3 tjejer ett intressant samtalsämne, nämligen en fisk i pappas pungkula. haha.. Vet inte hur Tessa kom på det. Vi satt nämligen och pekade på olika längde för Tjejorna har fått en stor världskarta som vi kikat på en hel del idag. Och mitt i Brazilen säger Tessa; Jag har varit en fisk i pappas pungkula! Haha. Och då "råkade" jag säga att tänk var duktig hon var som vann över alla andra. Detta fattade de inte riktigt så ja ni kan ju bara räkna ut vad vi pratade om. haha...
.
Igår försökte jag också förklara för dem varför det är natt i sverige när vi har dag, Detta var dock lite svårare att ta in men det ska vi nöta på så att de lär sig.
.
Har jag något mer kul at berätta då? Man hinner lixom inte med så mycket annat i veckorna... Jo, jag sprang idag vet ni! Det gick jättebra, ska upp imorgon igen och köra. Imorgon är det också audition för nästa säsong av Orange county Houswifes här i corna del mar mellan 3 och 4... Haha..
.
.
.
.
Puss & Kram

Jag vill å ha ett äpple...10/5

Hallå Sverige! Whats up? 

Jag mår väl bara bra, lite sleten är man väl allt. Och det blev ju inte bättre med en superseg vollyboll lektion! Ville sjunka ner genom marken! Så nu sitter jag här och ska i vilken sekund krypa ner i sängen. Ska bli så himla skönt asså och imorgon knyter jag på mig skona igen för nya tag, 06:30 ringer klockan så jag finns på skype imorgon!
.
Jag älskar verkligen det jag gör här men kan verkligen inte sluta att räkna ner tills jag åker hem :) haha. 17 dagar kvar bara. Inte klokt va tiden går snabbt! 
.
Stina, va tyckte du om klänningen? Nää vi syns på skype, detta håller inte öhonen går i kors!
.
Haha, idag sa Ella; "Jag vill å ha ett äpple? snälla!" Vem har hon fått Å:et ifrån tro... haha...


Bike ride to Huntington Beach...9/5

Vilken fullspeckad dag jag hade igår mo ni tro. Hann ju inte med att blogga ju men det tar vi ju nu ist.
.
.
.
.
Härligt va?
.
Lördag morgon vaknade jag och Linda lite småslitna efter gårdagen men en härlig frukost på Zinc gjorde att dagen började kalas. Och eftersom det var en kalasdag och vi bara ville njuta till 100 så bestämde vi oss för att ta en cykletur längs beachen till Huntington Beach. Så vi packade in min cykel i bilen, kletade på solskyddsfaktor och packade cykelkorgarna fulla med det mesta och sen var vi redo att dra. Och om vi drog, killarna på skatebords och allt annat skönt folk bara skrek till oss; "Hey, slow down girls" Haha.
.
.
.
.
.
.
Svettiga och dana kom vi iaf fram och drog en sväng på main st och göttade oss. Först in en sväng på Amerikan apparel, för lite shopping. Köpte en transparant svart skjorta till syster Stina och 3 supersköna toppar, blev helt förälskade i dem. Såg nämligen en tjej på yoga studion som hade en sådan topp så jag var ju bara tvungen att fråga vart den kom ifrån. Asså, den var inte så speciell men skön och jag kunde inte bestämma mig för om jag ville ha L/M eller XS/S i den vita så köpte en av varje :) haha.
.
.
.
.
.
Att cykla va underbart, blir nästa helg igenl om vädret är bra!
.
Efter shoppingen så blev det lite vätskepaus på Sharkis och lite mat i den härliga värmen som solen bjöd på. Sen så hann vi tyvärr inte med så mycket mer för då var det dags att rulla hemåt efttersom lilla jag skulle börja jobba klockan 6 för en annan familj (Har jobbat för dem förut, samma familj som det var tänkt att jag skulle ta hand om i 2 veckor men som inte blev av).
.
Och när jag hade jobbat färdigt så skyndade jag mig hem och gjorde i ordning mig för en kväll nere i Newport beach. Och snabb var jag hann duscha, raka benen ALLT på 40 min, det ni! Sen bar det av neråt med min favvo LINDA! Kvällen var jättetrevlig och hem delade vi en taxi med ett par vänner som bor nära oss, mycket smart.
Haha, joo när vi gick till Sharkis här i Newport så mötte vi två killar som sa "im rich and you are beautiful. Whats the difference?" haha, det var lite kul så den ska jag och Linda börja med.. haha
.
Idag då, segis ja var idag! Linda tar kol på mig, hennes tempo! :) haha. Men jag gillar hon ändå! Joo just det idag är det också mors dag här i Amerika. Konstigt att de är på olika dagar, för när är det morsdag i Sverige? :) På eftermiddagen så åkte jag och Linda till Fashion Island för att kolla lite på studentklännigar till Stina. Hittade en jättesöt och den var den enda jag hittade! Stina skickar bilder till dig!
.
.
.
Nää, nu ska jag sova är så TRÖTTER! Haha, tittade på wipeout idag också haha.. Gud så kul vi hade Linda och jag. Linda känner faktiskt han som kom 3:a, coolt va?
.
Puss Puss

Härligt när det bränner på benen...7/5

GUUD VILKEN HÄRLIG DAG, BARA ÄLSAR DETTA!
.
Idag var vi varit ute hela dagen i det underbara vädret och bara mysit hela tiden. Vi börjae med en snabbit i parken innan musikklassen och efter det mötte vi upp Melissa för Lunch och vi tänkte då att vi skullle ta ett nytt ställe ist för Zinc som vi i vanliga fall tar. Så vi gick in på ett annat ställe och vi gick väl lika snabbt ut och tittade på varandra; "Lets go to Zinc" haha. Där vet man ju lixom vad man får. Jag är förtillfället helt besatt av deras burgare. haha. Supergod, en vegitarisk "biff" med avokado och grejjer men det bästa av allt är att den ärnyttig <3
.
På eftermiddagen blev det storytime på bibloteket och parken där efter. Så idag har man nog fått lite färg på armar och ben. Inte så mycket i ansiktet eftersom där sitter det spf 55: ) Vill ju inte se ut som ett russin när jag blir äldre, vistas ju lixom i solen varje dag. Måste ta hand om sig, det du Linda! Så för mig är det 15 på kroppern och 55 i ansiktet!
.
Idag ringde jag också skolan och kollade lite och skulle boka ett möte men det funkar ju inte riktigt eftersom jag jobbar så det ska bli en telefonkonferans på Onsdag, spännande! Men innan det måste jag faxa lite grejjer. Blir ni inte nyfikna på vad det är för ett "litet" projekt jag har på g. haha.. Säger inget förrens allt är klart!
.
Ikväll blir det häng med Linda, som vanligt, men först middag med familjen. Tror vi ska åka till fiskstället ( världensgodaste fisktacos) men det visar sig. :) Hungrig börjar jag iaf bli.
.
Imrogon så ska jag och Linda cykla in till Huntigton beach på beach walken som går hela vägen upp dit. Det blir mysigt i solen. Och när vi ändå är där så passar vi på att gå in på vårt älskade american apparel, Stina vilken storlek ville du ha på skjortan?
.
Nää, ska byta till långbyxor och diska lite!
.

.
Gud va jag ska kramas mer er alla!
Puss

Kokoset i nöten...6/5

Haha, idag var jag kokoset i nöten på vollybollen. Jag var övertrött, hungrig och lite smått irriterad eftersom jag suttit och väntat i bilen eftersom de jag skulle träffa inför mitt lilla projekt inte var där. Så ja, alla som skrattade när jag skrattade, skrattade inte med mig utan åt mig. Men det bjuder jag på  : ) haha...
.
.
Kajas (tjejen som Linda tar hand om) Ella och Tessa.
.
Annars idag då, Tessa spelade basket idag fö rförsta gången. Haha, det gick så där. Hon satte iaf bollen två gången i korgen. Men ni skulle ha sett en annan kille där, han var helt sjuk. Han dribblade som bara den och träffade korgen hela tiden. Haha, kunde inte sluta titta på honom och han var väl ca 2,5 år. Typ som mig och blogga ;) haha
.
.
Karusell ^^,
.
.
< ;div>På eftermiddagen idag så har flickorna och jag hängt i parken. Jätteskönt väder var det och det gillar vi eftersom man vill ju inte vara helt svensson-blek när man kommer hem :)
.
.
.
Igår kväll så åkte jag och Linda och käkade Sushi, mums. Så himla mumsigt. Och på vägen hem svängde vi för bli Landmark, en krog här i Corona del mar för att lyssna på en trubadur och det var sanslöst bra. Han spelade nästan alla min favoritlåtar på samma kväll. Dock missade han en med Paolo Nutini så jag skrev ett mail till honom och sa att han nu har en vecka på sig att förbereda sig. Han är tydligen där varje onsdag.
.
Även igår hade jag och flickora en massa kul, vi började förmiddagen med Balboa island där vi tog färjan över till funzone (spelgrejjer, karuseller osv) där de fick åka en karusell. Vilket de tyckte va superkul, haha. Lunch på Zinc och sen hem till Linda för att bada lite i deras Jacuzzi. Himla skönt och mysigt. Ella ville aldrig gå upp hon  satt verkligen där tills jag fick dra upp henne. haha :)
.
.
Så fina ihop. Ella trodde att man kunde se utan pengar dock hade hon ett litet problem; att nå!
.
Natti Natti,
Puss

Funkade inte...4/5

Lök jäveln som jag hade brevid sängen igår var en ideé jag fick av någon text som min storasyster skickade till mg. Det var tydligen så att om man hade en infektion/bakterier sak samma så skulle man skära av en ända på en lök och sätta den på en gaffel och placera löken i en burk och placera burken brevid sängen. För då skulle tydligen löken dra till sig alla bakterier och den gula löken skulle vara svart när man vaknade. Så jag tänkte ju så att det kan man väl prova, en lök är ju inte så värst dyr. Men det funkade inte, dock kan det har berott på att jag redan ätit penecilin i penicillin i 6 dagar. Så vi får väl se om jag provar det igen dock nackdelen med detta är att du och hela ditt rum luktar lök.  Ella sa idag när hon gick in på mitt rum " Ååå, fy vad det lukat äckligt här!" haha.
.
.
.
.
.
.
.
.
Idag har solen bjudit på en till strålade dag, tom kvällen var ljummen. Skönt! Hoppas det blir så här hela veckan! Och idag hörde jag också att det typ snöat i Göteborg eller något sådant? Har ni i asså fått ny snö hemma?
.
Dagens nyhet då, JAG KOMMER HEM TYP OM 3 VECKOR. Det ska bli kuligt! Nu ska jag fortsätta med mitt lilla projelktarbete fortfarande hemligt :)
.
.
Fina bilder på tjejorna va? Ni kan inte gissa vilken färg Tessa gillar va?
.
Pusspuss, ps vill ni läsa mer om löken så skriv eran mail så kan jag skicka en hel del information! haha

Snoret bra rinner...3/4

Sitter hemma hos Linda och språkar lite. Måste hem snart och lite medecin. Annars idag så har det varit jättefint, härligt. Har haft shorts på mig hela dan typ... :) Nää, usch ni är dåliga på att kommentera, var det ingen som tyckte att det jag gjorde i helgen var fränt?
.
Inatt ska jag också sätta en lökjävel brevid sängen för att se om jag får något svar!
.
.
God Natt, PUSSPUSS

Gunshow...2/4

Linda och jag med ett drrrrrrr... Typ asså man kunde skjuta flea skott i sekunden.
(Haha, ser ni.. jag ser gravid ut)

Vilken helg, helflum... Började med en sallad nere på Penvinsela, Newport beach i fredags med Linda. Där vi bestämde oss för att dra till Ridgecrest på BBQ party på Lördagen till några snälla vänner. Mycket trevligt!
.
I fredags så jobbade jag och jag mådde så där hela dagen. Var superseg och orkade typ inte med något. Huvudet värkte och snoret rann. Men det fick gå som det gick, sakta men säkert. Och lite senare på eftermiddagen så kom Linda och livade upp stämningen med lite kanelbullar. Om inte annat så blev flickorna helt extas när Linda kom. Inte bara jag som blir de ;) haha.. Så när Linda var där bestämde vi oss för att gå ut och äta med ett par kompisar och ha lite trevligt.
.
Efter dagen så stack jag in till mig duschade och gjorde iordning mig och drog till Linda. Och där fick jag reda på att de vi skulle äta med ställde in det så vi gick ut själva. Och rockafonade som vanligt. haha..
.
På lördagen så vaknade vi och grejjade lite sen åkta jag hem till mig (har bott hemma hos Linda i helgen) och duschade och hämtade lite mer kläder eftersom vi skulle åka till öknen, Ridgecrest på BBQ. Så när jag kom hem till Linda så packade vi in oss i bilen och drog. En 3 timmars bilfärd hade vi framför oss som vi trodde skulle bli mindre kul men gud så kul vi hade. haha. Och miljöbytet var helt fantastiskt, alla berg och dalar. Blev helt extas så kameran gick som bara den.
.
.
.
Raka vägar? Detta känner man igen från många filmer.
.
När vi sen kom dit så stod det 3 killar och lagade mat för fulla muggar. Så jag och Linda kunde sätta oss och relaxa och bara småprata med kockarna. Trevligt trevligt. Och maten var supergod, riktigt bra jobbat för att vara killar. Inget illa menat men vi blev impade när de stod där och gjorde biffarna från scratch.
.
När vi sedan var mätta och belåtna packade vi in oss i bilen och körde ca 10 minuter ut i öknen för att prova på att skjuta lite med vapen. Herregud jag vet hur det låter men asså detta är AMERIKA! Tänk på det! Iaf, helt galet som sagt.. Men jag ska inte sitta här och säga att jag var en tuffing för när de lastade in alla dessa vapen i bilen så var jag ganska skeptisk kan jag lova. Detta är ju lixom inte normalt för en Svensk! Speciellt inte för någon som bara hållt en vattenpistol. haha.
.
.
Haha, ser ni händerna på hjärtat och en mer shockad Malin som skriker Aaaa, shit asså!
.
Upp med grejjerna, ladda & skjut.. Vilken kraft det var asså man var spänna sig som bara den för att inte få axeln ur led. Och va högt de lät, tacka vet jag hörselkåpor. Fast efter att jag provat två olika vapen fick det vara nog för min del, höll ju nästan på att börja lipa. Haha, men nu har man ju provat på detta, Amerikans kultur. Men nu skulle ha sett Linda asså värsta James Bond. haha..
.
.
Andra skottet, ser jag inte cool ut? Haha stel som en pinne.
.
När sen mörkret hindarde oss åkta vi tillbaka till hustet och festade. En av grabbarna visade oss en massa trix med kort. Typ trolleri. Jag vart helt förvånad hur duktig han var. Försökte förstå hur han gjorde det man NEJ TO COMLPICATED FOR ME. Festandet fortsatte ända in på småtimmarna tills vi alla var så trötta att vi knappt kunde hålla ögonen öppna. Haha. Natti natti. haha
.
Idag så när vi vaknade drog vi hemåt nästan direkt, först stannade vi och tankade och inne på macken så stod det den mest äckliga tjejen jag sett i Ameika. Serriöst hon hade SKEGG! Äckligt! Då tittade Linda och jag på varandra och sa "Herregud vad är det här för håla, mitt i öknen lixom."
.
Puss O Kram

RSS 2.0