penicillin kur nr 2...28/4

Som sagt idag var jag till dr. lo och fick en ny penicillin kul. Ny och ny men jag var ju hos honom för en och halv månad sen så han tyckte v'l att det var lite knas att jag var där så snart. Men då förklarade jag ju för honom att jag har den jävla oturen att bli sjjuk jämt. ALLDTID!
.
Och sen vägde jag mig där också.. Är det inte så att muskler väger mer än fett? Haha, knappast att jag fått mer muskler sen jag kom hit. Nää nu är det hårdkörning på G!
.
Nu ska jag sova. Hoppas på att få skypa med någon imorgon eller har ni kanske avinstallerat ert skype? Man jag ju undra.
Joo, just de... Medecinen kostade 70 dollar. suck! Känns som att jag bara köper en massa medecin för mina pengar. BLÄÄ för det! Ge mig några peppade ord!
Puss

Suck, kan inte annat göra....27/4

Imorgon ska jag till doktorn, IGEN! Har fått så ont i hallsen igen. Ska det vara så här? Asså, jag vet inte var jag ska ta vägen snart. Det har verkligen varit så här hela mitt långa liv ju. Håller ni inte med mig? Jag är iaf fruktansvärt irriterad på detta. Om det är någon forskade som behöver mig till något experiment så är jag ert första val!
.
Idag så har det varit jättekallt, har frysit hela dan. Joo just de idag har jag också varit lite duktig, har gått ca 2,5 timmar idag. Bra va? Gick Ella upp till skolan och sedan gick jag och Tessa och letade efter en ny park men vi kunde inte hitta någon och då var det bara att gå ner för långa backen igen. Och när man har kul går ju klockan snabbt så vi hann ju knappt vända innan vi skulle gå upp igen... Haha, fick småjogga upp för backen. Men de var faktiskt lite kul att göra det för då känner sig de där housewivesna så lata när de kommer och brummar förbi i sina miljö förstörande bilar. Gör som jag knut på dig skona och gå! (Fast eftersom jag inte kännt mig så pigg idag önskade jag också att jag hade en stor svart Cadillac)
.
Nää om jag skulle ta lite piller och lägga mig kanske.
Puss

Walmart...25/4

Idag var jag för första gången för mig på walmart, haha. Typ som Ullared, superstort och hade allt. Men jag är faktiskt inte så förtjust i det när det är stort och dant.
.
Nu på kvällen så har jag suttit barnvakt och så...Gick bra men Tessa blev så ledsen så ledsen när mamma sin åkte. Men då sa jag till henne att hon kunde få titta på Michael Jackson så blev hon glad. Haha, sen badade vi och då fick flickorna tvål i stjärten och det sved så dant må ni tro. Vi provade med allt, men sen så var det väl någorlunda bra så då kunde de sova.
.
Nää nu är Linda här så nu ska jag vara social med henne, Puss puss.

Lots of laughing...

Dagens höjdpunkt, Svenska Hollywood fruar, helt klar. Haha.. Gud detta var det första programmet jag såg och gud så kul jag hade. Kommer somna med ett leende på mina läppar ikväll.  : ) Haha...
.
Har du också sett det? Vad tycker du?

Segast i Californien, helt klart! 24/5

Idag har jag verkligen inte gjort något annat än att köpt en present till Tessa. Det blev ett cookie Monster, sandleksaker och en tandborste. Även tandborsten hade ett cookimonster på sig.
.
När jag inte var ute och fixade det så låg jag i sängen och LATADE MIG HELA DAN! Tittade lite på Lost och en film Spread med Asthon Kutcher. Den  filmen sög verkligen supermycket, har ni sett den? Om inte gör er inte det besväret... Den handlade om att han kommer till storstaden LA för att bli en star (som alla andra) men det går inte riktigt så bra för honom. Han går runt utan jobb, bostad och bil och istället sysselsätter han sig med att träffa olika rika kvinnor/tjejer som köper saker till honom. Och helt plötsligt blir han förälskade i en av hans typ 100 stycken men då när han ska fri så jaa då är ju naturligtvis hon redan gift.
.
Jag tyckte iaf att den var jättedålig... Nu Innan jag ska sova så ska jag kolla lite mer på CSN om jag ev ska plugga här. Vet inte riktigt, för att få studievisum måste man vara hemma i 3 månader och det kan jag ju inte... Så jag ska kolla lite till på det innan jag helt lägger det åt sidan
.
Fundera också på att gå på John Mayer i Augusti då han kommer till Irvine. Ligger jättenära och jag älskar verkligen hans musik... So why not lixom.. Dock tror jag att jag får gå själv, vet ej om Linda är så mycket för hans musik :) haha. Men det visar sig väl.
.
.
.
.
Man tröttnar aldrig på denna omgivning...
.
Puss

Vilken stjärna...23/4

Haha, igår så kunde ni höra "låten" som förföljer mig. Haha, det var ju fel låt jag la upp.. : D haha Cristian sa det till mig idag efter att han läst mig blogg. Håller också på att bli utbildad "hur man lyssnar på musik" eller rättare sagt vad man ska lyssna på. haha. Cristan skickade till mig en lista på de 10 bästa låtarna just nu. Så man har ju en hel del att gå igenom och lära.
.
.
.
.
Här har ni då den riktiga låten... vilken stjärna jag är.
.
Annars idag så har det gått bra, flickorna lekte för sig själva idag i lite mer än 1 timme i sitt rum. Så jag var ju lite ensam där ett tag :) Men då låg jag i soffan och jäste. De får man ibland.
.
Ikväll händer det inte så mycket tror jag. Ska nog titta på en film och mysa lite för mig själv. Ska också försöka att tänka lite serriöst på saker och ting. Det ni! Vad gjorde ni av eran Fredag kväll då? Joo just de Linda är ju inte hemma om jag inte redan sa det så det är väl därför det inte händer så mycket. Hon livar lixom upp stämningen.
.
Imorgon blir det en efterlängtad sovmorgon! Ska inte gå in med inställningen att jag kommer sova länge för då vet jag hur det brukar sluta... Hoppas att prata med någon på Skype iaf. Puss Puss
.
Joo just de rättning av vädert, det har legat runt 13 denna vecka föutom idag då. Och det är kallt, jag lovar!

När elektroniken sviker...22/4

Förlåt förlåt så mycket men jaa, våra puckon till data/tv folk är korkade. VERKLIGEN! Räcker det att säga att de blivit stämda av någon annan familj?? Jaa, iaf.. De var iaf här i Tisdags och skulle fixa datorn till tv-skärmen men de hade inte med sig några grejjer så då passade de ist på att dra ut några kablar! WHAT! Nötter asså, iaf det gjorde då att min dator inte funkade och nu har även tv:n börjat att krånglat. Suck, jämt krångel.. Jag säger då det. Men idag tittade Cristan vid modemet eller nått och hittade kablarna som var utdragna! Tur de, så nu funkar min dator igen :)


Idag kom Melissa hem, hon var varit i North Carolina på jobb i 5 dar. Så det var kul att se henne igen. Speciellt för flickorna, gud.. Hon fick inte en enda lugnt stund nu sen hon kom hem vid 12. Och innan det tog jag med flickorna till doktorn för Tessas 3 års check! Allt såg bra ut, fick hon att kissa i en kopp. Ganska bra gjort! Berättar jämt att jag måste göra det hos min doktor så därför ville hon prova. Sen berättade jag också för doktorn att hon har ont i magen ofta så nu ska vi börja föra dagbok vad det är hon äter och när hon får ont i magen. Så nu ska man komma ihåg det också men det blir väl inga problem för en supernanny som mig :) haha..  (Självsäker? haha)


Veckan som gått då, nja.. Inte mycket har hänt... Har jobbat och hängt med Linda dock har jag inte tränat så värst mycket för min halls känns svullen. Peppar peppar ta i trä! Vilket känns väldigt surt, varför är det jämt jag som blir träffad. Dock hade ju Linda hallsfluss en träffade ju inte henne förrens hon ätit sin penicillin i några dagar. Men man vet ju aldrig... Åter igen peppar peppar ta i trä!


Haha, vet ni mer då... Varenda gång jag slagit på bilen i nu nästan två veckor så spelar radion "Heartbreaker med G-DRAGON" vad vill de med det egentligen?? Menar de att jag är en heartbreaker eller att jag aldrig kommer att hitta den rätta.. Vilken jag än träffar så kommer jag att bli hjärtekrossad. haha.. Inte vet jag konstigt är det iaf.. Tex i Måndags så när vi (cristian jag och tjejorna) åkte och käkade så var det den låten på och jag bara "herregud" och sedan förklarade jag att denna förföljer mig. De trodde väl inte riktigt på det men sen när vi åker hem från resturangen ca 40 inuter senare.. Vad spelar på radion då? Joo, HEARTBREAKER".. Sinnes.




Här kan ni höra vad det är jag utsätts för VARJE DAG!
Ikväll ska jag gå ut med Linda en sväng, eftersom hon dissar mig i helgen. ÅÅ, just de ska kanske på en date med Ethan, triathlon killen men gud jag vill verkligen inte! Han är går i kyrkan 3 gånger i veckan och är inte alls min typ.. Han är ju kul och så.. Någon att träna men men asså thats it!





Ge mig värme och sommar nu, denna vecka har varit jättekall, brr.. "host" 18 grader "host"


Nu ska jag strax in till Familjen och äta lite sallad, laxsallad för att vara exakt! Gott!

Puss puss, saknar er alla. Saknar ni mig?

Det kostar att ligga på topp...19/4

Sicken trött jänta jag har varit idag må ni tro men som man säger "Det kostar att ligga på topp". Haha, och det stämmer ju eller?
.
Annars idag har det ju inte hänt så mycket, Tessa fyllde år så vi har firat henne lite. Och jag då har inte hittat en present än. Jag vet det är sanslöst dåligt av mig. Men jag ska fixa det i veckan, det gör väl inget om den kommer lite sent eller? Jag vet det är dåligt av mig men men.
.
Och idag har vi varit riktiga luftsugare, haha... Vi har varit ute sammanlagt 6 timmar idag. Jättekul för dem och framför allt bra. Så ja vi har haft en bra dag ihop, igen :) haha.
.
.
Självklar blev det cupcakes när manfyller år...
.
Imorgon blir det väl något liknade, Ella ska till skolan så jag och Tessa får lite ensamtid:) Sen på kvällen har jag skola och jaa just de på torsdag så ska jag sitta barnvakt åt Lara (grannen) det blir kul för då kan vi spela wii. :)
Nu blir det en kopp med tee och sen sängen, gött.
.
Puss Puss

Överkörd av en traktor...18/4



Haha, vilken helg asså. haha. Vilket liv vi lever linda och jag. Gårdagen i Hollywood var amazing, hade så himla kul. Dansade som tokar och gjorde oss kända. :)  Men jag säger då det, har nog aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv. Jag höll på att dö, att sitta i en limo som inte åker så fort och vara akut-pissnödig funkade inte. Ett tag där kunde jag inte ens prata för att jag var tvungen att fokusera på att inte kissa på mig. Så känslan när jag väl fick kissa var helt fantastisk. haha. Joo, just de Linda var så kissnödig så hon var på väg att pissa på golvet inne på toan för att jag tog för lång tid på mig. haha.. Men som tur var hann jag hindra henne. haha..







I limon var det skumpa och en äcklig drink. Ni förstår att Asiatena i detta land kan verkligen inte blanda, typ renat med lite karamellfärg. Sjukläckligt men snacka om att man blev rund under fötterna. Så en drink och ett glas skumpa räkte långt. haha. :)





När vi kom fram åkte vi till en club, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men det var nått nytt ställe tydligen. Där inne blev det först ett toabesök (ganska traditionellt för tjejer va?) och sen var det all in. Vi dansade och vi dansade och serriöst tror att jag var den enda blondinen där inne. haha... Sen när vi kände oss nöjda med det så gick vi till clubben på andra sidan gatan, en gay club... Superkul var det där inne dock lite för mycket killar, haha. Där stod det killar i små kalsinar och dansade och så klart tog vi parkett framför en kille med bra moves. :) Åå, gud asså. Vi bara stod där och dansade och hade kul och mitt i alltihop kommer någon kille fram till mig som ber mig sätta lite pengar i kalsongkanten på dansaren och självklart ställer man väl upp.. haha.. Oj oj sjukt kul hade vi där inne.

Sen i limon hem så fortsatte kalaset, fast jag var inne på refrängen långt innan alla andra var så trött och mådde så dåligt. Blev så åksjuk och mådde verkligen skit så jag fick spy lite i en påse. Det gjorde det ju lite bättre men magen min var så tom på mat så usch va hungrig jag blev. Iaf sen när vi kommer hem så kör limon oss hem till Linda en puckot själv glömde ju nyckeln så vi kom inte in men som tur var så kunde vi sova hemma hos Otto. Så linda och jag delade på en tvåsitts, det ni!! Mysigt men en aning trångt.




Idag så har vi inte gjort så mycket, mest glidit runt i Lindas nanny bil, en mercedes. Känns det som. Fast joo idag hade vi ju aupair möte som vi åkte på och dét var nog dagenshöjdpunkt. Vi gick på helkroppsmassage, hur skönt som hellst och superbilligt. 25 dollar, fattar ni det är inget alls för en hel timme med massage. De till och med masserade hårbotten. Underbart var det och efter det drog vi till fashion Island för att hitta ett paket till Tessa, hon fyller 3 år imorgon :) Men jag kunde inte hitta något. Får se om jag hinner med att köpa något imorgon. På fashion Island unnade vi oss en god glass innan vi åkta och åt hamburgare.





Sen på kvällen så åkte vi ut till stranden och kollade på vågorna och gud vilka vågor det blir där, helt sjukt. Skulle aldrig vilja bada där dessa vågor var. Dit tog vi också kameran och fjantade oss. Men ni ska veta vilka hus det finns här och bilar då. Jag ser minst 10 stycken bilar som kostar lätt över 1 200 000 miljoner svenska kronor. När vissa kör förbi en så vibrerar hela magen.





Aa, just de idag fick jag också reda på att jag inte så ha 4 barn denna vecka. Deras nanny kan ju inte flyga till Polen så hon blir kvar och det innebär ju att de inte behöver mig. Och detta var ju inte lite surt för mig för jag hade verkligen behövt pengaran asså. Får se nu hur det blir med hemresan nu då! Men det odnar väl sig alltid eller?


Vågorna ser inte så stora ut på denna bild men de var de kan ja lova...

Nu ska jag strax sova men först ska jag göra en ekonomisk plan för mig! Puss&kram

Redo...

Nu är naglarna målade, håret fixat och sminket på. musiken pumpar och det är Strax dags att dra iväg till förfesten där limon ska hämta upp oss, haha...Gud va kul vi ska ha. Massor med skumpa och glamour.
.
Idag som sgat hann jag med en löprunda och en massa annat slapp.. När jag sen var klar med allt drog jag hem till Linda där vi chillade och tittade på TV och snackade om massa tokigheter vi gjort ihop. Och detta får oss att skratta som bara den. Vi har så himla kul ihop, linda och jag.
.
Tillmiddag blev det panera, typ ett sopp och salladsställe. Jättegott, fick bli en grekisk med kyckling. mums! Nää, klockan börjar att ticka iväg asså. Måste förbi någon butik och köpa något till födelsedags barnet också innan. Happ, ha det så kul ni med.
.
Hörs imorgon.
Puss o kram

YES....17/4

.
Jaaa, höften gjorde inte ont idag så jag kunde springa en timme. Nu känns allt lite bättre, kul kul.. Nu är det bara att ladda om för en simtur.
.
Puss

Limosin till Hollywood...16/4

Imorgon bär det av till Hollywood, limosin och champagne det är grejjer de. Ser fram emot det så mycket eftersom jag idag typ äter ihjäl mig på goldfishs (typ mini salta kex formade till fiskar med ost smak) här framför datorn. Inte bra men det är gött ibland. Har även försökt att kikat på flygbiljetter men det gick inte så bra. Så Sofia hjälp mig igen! Är verkligen inge bra på det.
.
.
Vi ska rockafona i Hollywood imorgon, min plutt & jag...
.
Doktorn idag gick jättebra, proverna såg galanta ut. Kul kul, men nu denna månad ska jag äta dubbeldos med medecin så det var mindre kul för plomboken. 459 dollar kostade det, chaatching! Så jaa pengarana går åt som smör i solsken denna helg. Flygbiljett och medecin.
.
Idag har Tessa också övat en massor på sin cykel, hon är faktiskt riktigt bra nu. Dock har hon lite svårt att starta men håller jag lite i henne så går det som en dans. Men mitt i all glädje för att tessa kunde cykla fick jag ju inte glömma av att berömma Ella för hur duktig hon var. Rättvist!
.
.
Hummer limo? Ingen aning men kul ska vi ha...
.
Annars idag har de inte hänt så mycket, gick med familjen till Pizzerian och åt lite pizza. Gött men man känner sig ju lite uppsvullen, proppmätt. Haha, mitt gammla vanliga jag. Asså förlåt för allt mitt tjat om hur jag känner mig i min kropp och så vidare men när man befinner sig i en låtsasvärd så blir det lätt så att man själv dras in i det. Fast bara lite.
.
Tessa sa idag:
"Malin, jag tycker inte om när nannys, mammor eller pappor gråter. Då blir jag också ledsen"
.
Puss o kram

Körkort...16/4

Kan ni fatta att halva april redan gått? Inte jag. Sjukt!
.
Igår glömde jag ju att berätta för er att jag fick mitt Californien körkort. haha, jag ser ut som en fet padda men som tur är så ser ni inte det. Haha, fan va cool jag är då!
.
.
Time for work. Puss

Ont i magen, inge roligt...15/4

Hallå där, allt bra? Kan ju tro att ni dött ibland med tanke på era kommentarer asså. Haha, men de gör väl inget, va trökiga!
.

Idag hade jag som sagt sovmorgon och det var jätteskönt, det var så himla gött att sova tills man vaknade dvs klockan 9. Haha. Då knöt jag på mig skorna för att jag skulle ut och springa och röra på fläsket men ja jag hann ju inte så långt. I första nedförsbacken så smällde det typ till i min högra höft så jaa, jag fick då avbryta så min runda som skulle blir så bra i detta kanonvädret slutade redan efter 15 minuter. Antagligen så simmade jag väl för snabbt, körde en massa 25 max med vädnining. Så jag var väl kanske bara lite trött, blir nog säkert bättre imorgon. Hoppas vi på iaf.
.
Så när jag kom hem skypade jag lite med storasyster och Nelson, alltid lika trevligt. Och sen så åkte jag hem till Linda med en tidning och lite yoghurt för att hon skulle må lite bättre. Ni förstår hon har fått hallsfluss och har feber och det är ju aldrig kul så lite uppmuntring skadar ju inte. Dels behövde jag också hämta min försäkrning eftersom jag råkade glömma den där förut. Haha, råkade tappa den i Lindas tvätthög så jaa hon tvättade mitt försäkringskort. haha, det höll. Får se om de påpekar något imorgon då jag ska till doktorn och kolla läget. Får se nu om hon tycker att jag ska äta medecinen i 8 månader eller om det räcker efter 6 och vi kör med laser ist. Får se! Spännande! Även testresultaten får jag då.
.
Idag på eftermiddagen fick Tessa sin nya cykel som Melissa beställde igår. Haha, jättesöt. Passar Tessa så himla bra. Rosa, lila och tjejig med prinsessor på. Och naturligtvis när hon såg kartongen så ville hon cykla, PÅ EN GÅNG! Haha, så jag fick börja att skruva och grejja dirket med den och däcken var ju tomma så iväg till macken och pumpa. Sen så kunde hon cykla. Hon är ju lite osäker, litar inte riktigt på sig själv eller mig så hon vågar inte cykla så långt. Men det kommer att gå bättre och bättre för varje dag. Ni skulle ha sett hur glad hon vart när hon kunde cykla. Och när hon lägger till sitt bästa smile då blir jag också glad.
.
.
Känns lite lustigt att sitta inne i deras kök och skriva blogg idag, tycker att det känns som fredag idag. Hmm, galet. Det är nog för att M&C i vanliga fall brukar gå ut på fredagar och jag har skolan... Men men.. Kul med helg då, om Linda blir bättre så blir det limo in till Hollywood och festa och sedan tillbaka i limo. En av Lindas kompisar fyller 30 så han bjöd med oss två. Kul kul!
.
.
.
Nää, jag ska avsluta detta,
Puss & Kram

För seg för ett inlägg...14/4

Trött är jag så detta blir inte mycket. Kom fakstiskt nyss hem från grannen som jag satt barnvakt åt och hon är verkligen jättego. Vi spelade wii och år yoghurt och pratade en massa tjejsnack! Jag hade verkligen jättekul med henne och jag tror att hon hade det samma. Hon är ju 10 år och när äldre tjejer kommer så blir de ju lite extas. Och medans hon sov så tittade jag på the notbook, så himla mysig film.
.
Idag har jag varit lite små seg, för det första så tog jag mig själv en sovmorgon. Jaa, jag vet det får vara slut på sånna dumheter. Men för att jag inte skulle må allt för dåligt så gick jag på yogan och simmade en halvtimme men Etan som också är triathlet. Haha, tro de eller ej men jag simmade snabbare än honom. De trodde jag verkligen inte att jag skulle göra. Gäller bara att man måste hålla i det.
.
Lite ont i ryggen har jag också haft idag, hoppas det känns bättre imorgon. Vi får se. Ja om man skulle ta och sova, har sovmorgon imorgon. Gött, dock jobbar jag ju kväll men det har jag inget emot. Gillar ju mina flickor. Nää som sagt, SOVA.. Me n först lite facebook.
.
Puss

Hambögar-bröd...13/4

Fick nyss ett litet panikanfall, todde att jag tappat bort nycklarna till lägenhet asså. Ni anar inte vilken puls jag fick. Iaf jag åkte till min yoga lektion på skolan och allt var som vanligt, nästan lite bättre för radion spelade bara bra musik hela tiden. Gillart! Sen hade jag ju yogan och det var segt, man går lixom igenom allt så noga det är ju bra men det gör att allt tar så lång tid. Gillar när det är lite tempo i det.

Sen när jag kommer hem hittar jag inte min nyckel som jag alltid lägger mellan sätena i bilen. Vad var den? Hade den åkt ut fickan på college på yogan eller vad tusan kan den vara. Och ingen mobil hade jag heller, lämnade den hemma på laddning. Pucko! Så efter att jag letat igenom hela bilen så gick försäkerhetsskull dit jag hade parkerat bilen innan jag åkte och där DÄR låg nyckel mitt på gatan! Vem som hellst hade ju kunnat knycka den! Jag känner iaf mig mycket lättnad nu när jag hittat det!
.
Idag då, joo vet ni Tessa ville så gärna prova Ellas cykel idag men jag var lite tveksam till det men okej då, lets go! Och tametusan så cyklade hon. Haha, så gullig var hon. Och reaktionen jag fick av henne när hon cyklade var "gud va läskigt" Hon började gråta typ så fort jag släppte cykeln. haha, men hon kommer att cykla galant snart.
Annars så hände det inte så mcyket, Linda sov här för att vi skulle upp och träna ihop. Lite löpning och några vändor i trapporna vid big corona (beachen här i corona del mar). Sen avslutningsvis, frukost på Zinc. Gött. Och löpningen gick bra så imorgon blir det en runda för min del (ipoden sitter på laddning) Bara tuta och köra.
.
Happ, om man skulle ta och sova lite kanske. Joo, skulle ju ha simmat imorgon men Ethan men det blir inte av, ska sitta barnvakt åt en granne här i några timmar. Tråkigt att inte få simma men kul att tjärna extra pengar!
God natt Californien och God morgon Europa.
.
Haha, Ella kommenterade idag varför jag åt en hamburgarebiff som var kvar fårn igår (melissa gjorde egna) uatn hamburgebröd.
.
"Malin, varför äter du den där utan ett sånt där hambögar-bröd"
Haha, tyckte att det var lite gulligt när hon sa det så ville dela med mig. haha. Natti, Puss o kram

När favoriterna går sönder... 13/4


Som sagt nya brillor är ett måste snart asså, men det är inte helt enkelt när favoriterna går sönder. Har nu haft dessa goingar i nästan 4 år och nu jaa nu är det slutet för dem. Ska slänga dem men det är svårt. Har letat och letat efter mina nästa men det verkar inte finns några som passar. haha, är det bara jag som känner så här? Det är ju samma sak när ens favorit byxor går sönder.
Iaf köpte dessa på wedins, är i behov av dett par lika dana! Håll utkik!
Pussokram

Kort och konsivt...12/4

Måndag, ja och helgen har ju satt sina spår, va lite halv seg fram till lunch men sen så piggnade jag till. Och idag har det regnat, iaf på förmiddagen, så idag har vi varit hemma mest hela dagen. Det kan vara skönt det också ibland men för att vi inte skulle vara allt för lata så tog vi oss en liten promenad i solskenet. SKÖNT!

Sen på kvällen så gick jag på yoga som var jätteskönt. Det är så himla gött asså, ni borde prova. Som sgat det har ju inte hänt så mycket så finns inte så mycket att skriva. Dåligt med kommentarer på sistonde. Hoppas ni har det bra, finns på skype imorgn bitti så att ni vet.
Pussokram

Seg söndag...11/4

Söndag är väl alltid lika kul eller? Nää, jag gillar inte dem iaf. Dessa dagar har man ångest över allt som man skulle ha gjort under helgen som inte blev av. Ångest söndag eller va säger ni!

Igår kväll träffade vi ju gänget och det var trevligt. Vi dansade och tjoade (stavas det så) och kvällen gick som bara den och det var dags att köra hemåt och sova. Och sova gjorde vi som två bäbisar tills 7 på morgonen eller nått, då vaknade jag att jag var superhungrig så jag väkte Linda och sa "Nu, asså nu drar vi till Zinc och äter frukost!". Och tro det eller ej men japp vi satt nere på zinc halv 8 en söndag morgon.

När vi var mätta coh belåtna så gick vi hem och då fick jag städmani, började att trvätta allt och inget. In i tvättmaskinen bara! Sen ringde jag och försökte få tag på biljetter till den där yogaworkshoppen jag skulle på men biljetterna hade tydligen varit slutsålt i en vecka så jaha jag kunde inte gå. Vart så desperat och allt så jag ringde tillochmed killen som skulle ha hand om detta men han svarade inte. Detta sög dock lite men jag får förklara för min lärare på tisdag.

Efter det så hände det inte så myckte, satt och tittade på Linda (facebooknörden) när hon satt vid datorn och nördade i 3 timmar. Ja, jag fördrev tiden med att sopa mitt golv i mellanåt städa mitt badrum... och grejja. Efter Lunch så körde jag hem Linda till sig för då skulle hon börja jobba. Så medans hon jobbade åkte jag hem och tog mig en nap. SKÖNT! Innan jag åkte tillbaka till Linda vid 6 tiden då hon slutade att jobba för att chilla ihop lite.
Joo, innan jag åkte hem till Linda så åkte jag förbi fashion Island och köpte ett nytt doftljus. Luktade asgott!
Glömde att sushin var jättegod igår, vi fick någon sorts gratissallad och en jättesöt apelsin-nalle. Haha, sushi kingarana var riktigt trevliga igår asså.







Nää nu ska jag lägga mig och sova, ska ju upp och springa imorgon bitti. Ps, om jag orkar. haha :)
Puss puss

Dåligt, ja vet men men...10/4

Förlåt för min dåliga uppdatering på sistone men jag har varit upptagen. Ni förstår, Linda har ju kommit hem från Palmspring och det är Torsdag och sedan helg. Och alla dessa måsten man har hela tiden, jag vet att blogg borde vara ett måste men det tar sådan tid och tiden går ju så snabbt. Man hinner inte med allt så är det bara. MEN NU NI, nu ska jag iaf skriva lite.

Idag har jag och Linda varit extremt sega asså, inte gjort ett piss verkligen. Joo, glömde halvtimmen av magövningar haha vet ni vad vi gjorde. Vi sökte på massa klipp på youtube med instruktörer som visade olika övningar och räknade högt i takt och sedan gjorde vi lika dant. Lite smånördigt men det gick bra, kommer nog kännas lite i magen och rumpan. För japp rumpan har vi också tagit tag i, BORT MED CELLULITERNA! Så när vi tänker på att "Ja, vi måste träna rumpan" Så spänner vi den allt vad vi kan i minst 10 minuter och sendan slå massor på den. Som en boxningssäck. Haha, men vad gör man inte för att bikinin ska sitta som ett smäck.
Tillkvällen blir det sushi för Lindas och min del, ev ska vi möta upp ett gäng med killar fårn San clemente som vi träffade för 2 veckor sedan. Och en av anledningara för att vi vill träffa dem är för att en av deras yngrebröder känner Ryan Sheckler, haha. Ganska fränt va? Tänk om vi får chansen att träffa honom nu, kommer ni inte ihåg förut att jag berättade för er om honom när jag sist var nere i San clemente. Men som sagt vi får se om de andra kommer...
Igår så jobbade jag hela dagen, gick bra men jag var så fruktansvärt trött asså. Och flickorna mådde inte alls bra, ont i magen så vi fick inte så mycket gjort mer än att gå till deras matlagningskurs och till banken. Tessa gick och la sig (för sin nap) innan lunchen och sedan så sov hon i 3 timmar. Faktiskt så mådde hon bättre efter så då gick vi ut en stund. Och som vanligt så stack jag hem till Linda efter jobbet.
Linda och jag drog till Fashion Island och skulle kolla på lite smink men det vi ville ha fanns inte, attans. Slut på lagret. Men men, jag köpte iaf en ny ögonskugga.. Lite blågrå från MAC, inte så mycket mig men det är faktiskt fint, framhäver mina blåa ögon. Haha. Sprang även in en snabbis på Forever 21 och köpte ett linne. Billigt, de gillar vi! Och därefter så bestämde vi oss för att gå ut, så vi åkte hem och fixade oss. Sen PANG var vi klara för en kul kväll igen. Jag körde så för min del eller ja vi båda tog det lungt och dansade lite.
Imorgon ska jag iväg på en yoga föreläsning för att få till lite extra timmar eftersom jag behöver ett antal timmar för att kunna förlänga mitt år här i det undebara landet, Californien! Ska tydligen vara en massa gammla yoga-pros där och snacka. Hoppas att det blir intressant. Sen på kvällen blir det barbeque men familjen och en annan svensk/finsk - amerikansk familj, trevligt. Detta är lite för att jag ska få träffa deras nya nanny fast det ska Linda också ev för hon blev också bjuden.
Haha, jag älskar detta liv jag lever nu! Låt mig få göra det... Ps, ska börja med bikram yoga om en vecka.. LÄNGTAR! Då kör man yoga i ett rum som är 40 grader... Hihi, jag vill göra detta nununununununununun!
Puss Puss

Så himla KUL...8/4

Simmade igår och det vara helt fantastiskt, tiden bara flög iväg. Ska lägga till en sak här, jag simmade inte i havet utan i Corona del mar Higschools pool. Så dit ska jag igen på fredag och simma igen. Det var så kul. Och det bästa av allt så fick man långa dolme, platta och paddlar. Så det var skönt och mysigt att simma här i solnedgången.
Igår sprang jag också i 35 minuter och körde yoga i 1 timme så idag är jag lite sleten i både rygg och ben men det känns så skönt att vara på G igen. Ikväll blir det vollyboll och sedan der till favoritbaren och hänga med ett par polare. Kul.
Träffade Linda igår också, det var kul har jag inte gjort på länge så de var kul.
Nää om man skulle ta och ta på sig kläder kanske:) haha. Hejsvej,

Ärthjärna...6/3

Jag skulle ju upp idag och ta blodprova men ärthjärnan jag hade glömt min väska inne hos familjen så jag kunde ju inte åka dit. För i väskan ligger min försäkring och den behöver man. Sen så ville jag inte väcka dem 6 på morgonen. Så då blev jag surig och la mig och sov 2 timmar ist. Blää för det, men jag ska prova imorgon igen så får vi väl se, har iaf väskan nu.

Idag hade vi en helt galet fin dag, klarblåhimel, 23 grader i luften och lite bris. Härligt, men imorgon får det nog bli shortsen på. För då ska det blir 27 grader, de gillar vi!

Flickorna var bra idag, lite sega båda två. Tror att de inte mår riktigt bra bla så klagar de om sina magar. Hmm, inte så bra. Svårt att veta hur pass ont de har när de är så där små.
Ella hade ingen skola idag heller (påsklov) så vi får en kul vecka ihop! Med massa activiteter gjorda, bla imorgon så ska vi leka med Ellas pojkvänn + syster i parken. Det har hon längtat efter SÅÅÅ mycket.

Idag hade jag även yoga på skolan och det gick väl bra, inga konstigheter. Kom någon minut sen men det funkade bra. Och eftersom jag behöver lie extra timmar så ska jag på någon slags yoga föreläsning på söndag och sedan skriva om det. Blir intressant, kommer dit en massa yoga pro dit. Låter jag inte som ett freak? Haha.
 
Haha, idag sa Tessa; "Malin, visst är det konstigt att Michael Jackson fortfarande kan sjunga fast han är död?" Haha, hur gullig är man inte då, jag bara log och sa att man spelade in honom på cds. :) haha "Jaha" Fick jag till svar.

Nej om jag ska ta och sova lite, ska ju upp och ta blodprov! Ska hänga på låset så att jag slipper vänta länge. Tar nog tillbaka det där med att hänga på låstet, men jag ska iaf vara där i tid.

 

Idag provade vi även på grannarnas bubbel-masik som var kanon! Det gillade vi!

Pussokram


Mår så illa...5/4

Kom nyss hem från lite barnvaktspassning med de barnen jag satt barnvakt åt i lördags. Så nu blev jag 54 dollar rikare. Katsching! Kul kul, men denna barnpassning hade också sina nackdelar. Ojoj, mår jättedåligt.. Om detta blir eran frukostläsning så hoppa över nästa stycke.

Iaf, efter middagen så gick den minsta tjejen, Mira, iväg och bajsade i ett hörn. Hon hade diper on men hon vill gärna vara ifred och att gå på toa med mig, funkar inte! Men jag märkte ju att hon bajsade så jag tog ju henne till badrummet och skulle byta på henne men av någon konstig anledning tar jag av henne blöjan då hon fortfarande står upp och lägger blöjan på golvet medans jag fixar vid skötbordet. Och då, då hör jag att någon smaskar och lever livet nedanför mig. Usch så äckligt. Där står deras hund med huvudet i hennes blöja och smaskar i sig. Asså jag höll på att dö och sen var jag ju tyungen att städa hunden också och fyy han stank ju rema rama reningsverklet. Usch, mår så illa och åter igen förlåt mig för att jag berättar sånna snuskigheter här på bloggen men det var så hemskt.

Höll ju på att glömma, hade ju min uppkörning idag. haha. Det gick galant, körde i max 10 min, DET NI! haha, och totalkostnaden för mitt körkort vad 31 dollar vilket är 217 dollar. Sinnes! Han pratade lite ville att jag skulle backa längsmed en trotoar och sedan köra lite sen var jag klar. Haha. Simpet men japp nu är det gjort, SKÖNT! Jag var lite nervög innan för det spöregnade när man satt i bilkön för att vännta på sin uppkörning. Japp, man står i kö och sedan kommer en och sätter sig i din bil och sedan så kör man. Men åter till varför jag var nervös under spöregnet, joo mina vindrutetorkare är inte de bästa så man får inte bort vattnet och att köra med en massa vatten på vindrutan är nog inte så poppulärt.

Men annars har väl allt gått bra, hade ju fyra flickor i någon timme och så för att se om de funkade bra ihop. (Vilket de också gjorde) Så det känns bra, ska ju ha dessa fyra ihop i 2 veckor ev i slutet av april.

Och nu ska jag sova faktiskt, kunde inte sova så bra inatt. Kanske 3 timmar kanske. Så jag behöver det. Ska upp och ta blodprov och träna sen på kvällen har jag skola.

Puss


Min första jordbävning...4/3

Ja, som överskriften låter så har jag, idag varit med om min första jordbävning här i Californien. Ganska Coolt men läskigt på samma gång.

Idag var det som sagt påsk vilket innebär att påskharen kommer och lämnar en massa "gifts" till barnen och fröknarna Andersson fick rullskridskor och solglasögon blandannat. Haha, men det Tessa var gladast över var sina nya solglasögon. :)

Hon kom springandes till min dörr och knackar på klockan 08:15 och när yrvakna jag tittar ut så står Tessa där; "Malin, Malin kolla mina nya glasögon! Snygga va?" Så gulligt av henne, när en liten söt tjej kommer och väcker en så där spelar det ingen roll om klockan är 6 på morgonen. Och ja när jag väl var uppe så gick vi alla till Zinc för en tidig frukost så att flickorna kunde få äta sitt godis.

Senare på eftermiddagen vid 1 så hade vi ett påskkalas här hemma, hela goa släkten kom och åt middag. Och eftersom hela familjen var sammlad så passade vi på att fira Tessas födelsedag eftersom hon fyller 3. Och ni skulle ha sett hennes tårta asså, måste fixa en bild på den imorgon. Det var som en barbie med en gigantisk kjol och själva kjolen var tårtan, jättesött. Ni får se, får försöka fixa något nu i veckan. Hade inte kameran på mig idag allts.

Påskkalaset var jättemysigt och allt, till och med deras "första" Au pair kom hit och friade det med oss. Jättekul för familjen att se henne igen och så men jag kände mig lite som den där nya flickvännen. Ni vet om man är ihop med någon och man firar någon högtid med deras familj och så bjuder de in ex-flickvännen. Fattar ni vad jag menar? Inget illa menat men jag tror nog att hon hade kännt det samma om hon var i min sist. Asså fatta mig inte fel för hon var verkligen supersöt och cool tjej men jag kände mig lite åtsidosatt men åter igen det var nästan tre år sedan de träffades.

Iaf , när vi alla sitter ner och äter och dricker litre vin så säger jag på skojj till en av gästerna att varför inte ta en öl någon annan stans efter? Och i andra sekunden känns det som jag sitter på en båt där det stormar och genast då vill jag ta tillbaka det jag sa om ölen. Tänkte att det fick vara bra med ett glas vin eftersom du känne så här. Aja, tänkte väl jag men då, då tittade jag på kökslamporna och kunde se att de började att svajja mer och mer så jag typ skriker ut "Heeey!!" Jättehög och då ser jag att vinet i glaset vågar och känner att huset skakar. Jag får faktiskt lite av en panik och tänker att huset ska rasa. Men de andra bara, det är lungt bara en jordbävning!

Bara och bara, senare när vi tittade på ritchersklan så var det 7,2 vid centrum av jordbävningen som startade i Mexico. Och då förstod de alla att det var ju faktiskt ett ganske stort skalv. Asså, jag kan bara föreställa hur det skakar om man befinner sig vid centrum, herregud asså. Gud, inte för att det är en häftig sak men fränt att ha upplevt det. Eller? Haha, det kändes faktiskt ett bra tag efter som att man fortfarande åkte siljansfärga.

Happ, och ikväll så hade jag min förta margaritasoch en Cosmopolitan, kännd från sex in the city. Och vet ni, där jag fick min margarita så hade de äggvita i drinken!! Va?? Vi frågade och japp det stämde. Det var för att de skulle se snyggare ut. Nu måste jag sova faktiskt, har uppkörning imorgon! Viktigt!

Puss o kram, trökigt utan bilder men jag fick ju inte en enda kommenat för förra inlägget. Är ni insnöade eller?

Klagomål! 3/3

Haha, idag har min älskade vänn Linnea varit ärlig. Den första faktiskt! Hon berättade för mig att jag inte kan skriva Svenska längre. Haha, ibland är det så illa att hon inte fattar vad det står trots att hon läst en mening 3 gånger. Jag lixom kan inte rå för det, det bara kommer direkt ut från min hjärna till ord.. Måste försöka hitta en plats där jag om placerar dem och kanske rent ut av byter ut vissa ord. Men egentligen vad gör det, jag är ju ingen nobelpristagare utan BLOGGARE. Haha, gud va töntigt det lät! Så min uppmaning till mig är att om det finns en mening som ni inte fattar så kompiera den och skicka den som en kommentar så ska jag försöka att förklara.
Ska faktikt erkänna att när jag själv läser mina blogginlägg så asgarvar jag för att det ser ut som att en 5 åring skrivit detta. haha.

Idag så åkte hela "familjen" till en park där en massa Svenskar höll till och hade en liten picknick. De har en så kallad Svenskskola här i OC och genom den så gör man en massa activiteter vid Svenska högtider. (Shitt kom på att jag glömde att köpa sill på IKEA, BAJS) Och denna helg är det ju påsk så vi hoppade säck och sprang med ett ägg på en sked eller rättare sagt barnen gjorde det. Och efter alla lekar var det dags för fika, SEMLA! Mums, jag tryckte i mig en även fast jag mådde superdåligt. Sprang nämligen i 25 min precis innan och det fick mig att må så illa. Det var ju gott och så men jag har mått illa hela dan typ. Och så naturligtvis, vad är en Påsk utan ett påskägg? Inget eller? Iaf, om man hade förbeställt ägg så fick man leta efter ägg i parken, supermysigt för barnen. Sen så hände det inte så mcyket mer, jag och Melissa åkte till matbutiken och handlade inför påskfesten som ska hållas här imorgon.

Lite egentid fick jag också idag, hann med en sväng till Fashion Island och Ikea. Inte mcyket till shopping men hittade iaf en liten söt kjol (Forever21) som blir superfin nu när det börjar bli varmt. Tänkte att den skulle sticka fram under någon fin topp med ett par snygga skor. Det blir väl bra? Sen eftersom jag börjat tränat och är så oerhört trött på att hålla i min Ipod så köpte jag ett sådant armband man har runtarmen ist. Mycket bättre! Blir bara mer och mer pepp på att springa.






Kom ni ihåg att jag tvättade och torktumlade mina lakan med en kajalpenna? Lakanen blev iaf helt förstörda så idag fick jag köpa nya. Dock råkade jag köpa ett för stort underlakan men det blir nog bra ändå ska ni se. Madrassen är ju rätt tjock.

Så när jag kom hem var det inte mycket tid kvar tills jag skulle börja jobba på ett till extra knäck jag har nu. Jag sitter nu barnvakt åt ett par vänner till familjen. Jättekul för mig att träna på engelskan lite på så sätt, haha. Men innan jag stack så hann jag titta på när familjen Andersson målade ägg. Mysigt tyckte jag, ville också ha varit med men pengar är ju också kul.

Denna familj då, det är två döttrar på 6 och 2 som är jättesöta, precis som alla barn. Tufft att de gav mig ett kvällspass det första de gör när de inte känner mig. Haha, en tuffutmaning för mig men det gick bra. Vi lekte doktor, spelade spel och läste böcker. Och att läsa böckerna tyckte jag var roligast för Kaia, den älsta, sa till mig när jag uttalade vissa ord fel. Haha, jättebra för min del. Så jag ska läsa två böcker för henne varje gång så ska nog min Amerikanska dialekt bli bra. haha. 

Jag sa till henne att "Hey, you can be my teatcher?" Hon säger då; "I would love to!" Söt tjej!

Och nu ska jag sova faktiskt är trött trots att jag sov 12 timmar i natt. Puss


GLAD PÅSK... 3/4

Nu ska jag snart på påsk-picknick!
Puss o kram

Tråkmåsar...2/3

Var det ingen som gick på mitt aprilskämt? Det där med Twiligt stjärnan? Usch, va kass jag är! Aja, försökte ju iaf.. Dock kommer detta väldigt för sent men ändå; "April, April jag kan lura dig vart jag vill".. Haha.. Matilda då, jag trodde iaf att du skulle kommentera. Happ!

Aja, hur mår jag då? För det första är jag trött.. Men det blir nog bättre om en vecka. Ni förstår jag har ju börjat tränat lixom. Ska skaffa gymkort ju nästa vecka, gött. Och tiden bara flyter iväg, kan ni förstå. Inte jag! Dessa dagar som varit nu har varit fine.. Lite kyliga men annars så har de varit bra. Flickorna har varit så söta så och tessa har varit extra malin-kär denna vecka. Hon gråter när jag ska gå. Haha, jaa eller typ. Vissa dar.

Idag tog jag ner tjejorna till stranden så att de fick prova sina nya drakar. Ni vet sånna man håller i ett snöre och så flyger något uppe i lufte? Aa, sånna provade vi och det var superkul. Även jag tyckte det, jag själv sprang ju runt fär med deras prinsesdrakar och hade  superkul medans de grävde i sanden. haha.

Och på kvällen så åkte hela familjen och åt och jag var inte ens hungrig men åt ändå och det skulle jag ju inte ha gjort. gud, jag blev nästan sjösjuk av all mat så direkt när jag kom hem så gick jag ut och powerwalkade, men sen när jag kom hem.. gud vilken krampimagen jag fick, det gjorde superont där ett tag men nu känns det då bättre. Skönt! Ingen kul känsla.Men är huvudet dumt får kroppen lida.

Joo, appropå lida. Ni vet ju att vi har två hundar i vår familj, om inte nu vet ni . Iaf, igår då kom det en granne förbi och skulle lämna en ballong till flickrona och hon hade hennes hund med sig så våra hundar springer fram som spjut och börjar att skälla och i andra sekunden så bråkar de. Ganska reält och sen var det kört. Den vita hunden gråter och skriker så att nästan jag börjar att gråta. Hon (vpr vita hund) kunde inte sätta ner tassen och hennes benet var i en konstig vinkel. Så vår granne (inte samma som ballongen) tog Isa (hunden) till doktorn och det visade sig att det inte var något man kunde göra åt. Gud, tycker så synd om den hunden inet bara för benen utan hennes hjärta är ju också jättedåligt. Stackars hund! Det känns faktiskt lite jobbit när man börjar känna dem. Aja, thats life!

Imorgon ska jag ha en lugn dag för mig själv, skönt. Om nu inte Ethan ville hitta på något. Men jag bara inte orkar med honom just nu. Har ni aldrig varit med om det, att man verkligen måste ha energi för att klara av en dag med en viss person. Jag känner iaf så med Ethan. Haha, han frågade mig igår om jag ville förlja med till hans kyrka. Amerikanare asså.

Gud, asså jag håller verkligen på att somna nu. Matkoma tio över sex.

Har också fått ett litet sår på fingret som gör jätteont, kan inte ens skriva sms med den tummen. Jättejobbigt är de! Har säkert missar en massor men det får duga. Måste sova!

Puss o kram

Robert pattinson...

NI KAN INTE FATTA ASSÅ, IDAG NÄR JAG GÅR FÖRBI ZINC SÅ SITTER.. JA NI KAN INTE FATTA INTE JAG HELLER.. ROBERT PATTINSON (EDWARS I TWILIGHT) OCH KÄKAR!!! PÅ SAMMA STÄLLE SOM JAG BRUKAR ÄTA PÅ! HELT SINNES, JAG SJÄLVKLART HADE JAG INTE KAMERAN MED MIG. MEN JAG HAR AUTOGRAFEN PÅ EN SERVETT. FIXAR BILD IMORGON PÅ SERVETTEN! HELT SINNES.. HAHA OCH NI SKULLE HA SETT FLICKORNA. DE FATTADE INTE VAD JAG HÅLLER PÅ MED. J

Jag kommer inte kunna sova inatt, är inte det all flickors dröm, att träffa honom. Kudne ju inte hålla mig så direkt när jag sutat åker jag hem till Linda och käkar raggmunk och berättar allt. Hon fattade inget, lika klok som jag. Och raggmunken var verkligen supergod, något som jag verkligen inte ätit på länge. Och pga va att det var så gott kunde jag aldrig sluta att äta. Nää, svenskhusmanskost forever <3

Idag har allt gått bra, det skulle regna men det gjorde det aldrig. Ska tydligen göra det imorgon så vi får se, hoppas inte. Men om det gör det så är det de sista regnet vi får tills November. Gött!

Körde yoga idag igen och jag var den enda i klassen som fick lite väl valda ord haha. (skryt på hög nivå) Gillar yoga, närta veckan ska jag och Linda prova på yoga vorks och skaffa membership på ett gym här borta. Det blir billigare för mig att göra det än bootcampen. Lite tråkigt är det att inte göra bootcampen men nannyjobbet drar ju inte in allt för mycket pengar.

Apropå pengar, så har jag ev kommit på ett sätt för mig att kunna betala min flygbiljett hem :) haha. Gött som tusan, inte helt säkert ännu men vi håller tummarna!

Nu ska jag drömma(försöka) sött. hihi om Robert.

Puss


RSS 2.0