Awesome...30/11

Idag fyller Marlene år, hela 20... och de fick man inte vara med och fira, lite trök. Men de tar vi igen sen...

Och detta är ju fruktansvärt dåligt av mig, har inte uppdaterat på länge nu. Så jag har en hel del att skriva nu fast jag är sååå trött, men detta var väl inget nytt så Malin kom med något nytt! Och det ska jag, thanksgiving middag, gud va man åt asså och gott var det. Helt sinnes men en del saker var lie för söta för min smak, mer som dessert aktigt. Det vi åt var majs, potatismos, tranbärssås, sallad, typ någon rosa sörja som smakade som mimosasallad, stuffing - det var en röra av lite allt möjligt och va var det mer då? Jo,det fannas massor men vi får ju inte glömma kalkonen.

Under middagen hade jag jättetrevligt, träffade alla släktingar till Melissa. Och hennes bror var ju där och han är ju för rolig ibland... Efter att alla trykt i sig mängder va mat chillade vi lite och tog de lungt och vid detta laget ville jag bara lägga mig ner och ta en nap. Blev så sömning efter all mat. Sen så dukades efterrätten fram och då fanns det 3 olika pajer att välja mellan så det blev ju gansak myckert paj i slutändan på min tallrik. Äppel, Banan och puma, och de var helt fantastiska.. Smaken på pumikngpajen var god men konsistensen var lite läskig. Och banan-pajen då, awesome.. Den var som gjord för mig! Melissa kallar ju mig för bananaholic...

Sen så spelade vi alla sällskapsspel, ett charad spel och det är ju alltid kul. Och efter det så hände det inte så mycket mer än att jag åkte hem och sov.

På Fredagen så passade jag tjejorna en liten stund och vi hade en jättebra dag tillsammans. Hoppas vi får en grym dag imorgon med. Vi gick ner till stranden för att mata fåglarna och då kom det också fiskmåsar, american size och ni som känner mig vet ju hur mycket jag hatar måsar. Så jag slängde brödet och började springa men de jäkla fågelmåsarna ville ju inte ha brödet nej utan de flög efter mig och ville döda mig. Usch de var läskigt... och sen klätrade vi lite på ett par klippor som tjejorna inte alls ville gå ifrån.

När jag slutade vid lunch drog vi alla och åt innan jag drog ner till San Diego där jag har spenderat helgen min. När jag kom dit så åkte jag hem till Lara och språkade lite (pratade för er som inte förstår) och det är alltid lika trevligt sen så drog jag hem till min Pilot-vän. Vi åkte till en shopping mall för att kika lite innan vi körde hans polare in till downtown. Och där tog väl fredagen slut.

Lördag morse så regnade det och det var superkallt kändes precis som hemma i Sverige. Och regnet höll i sig hela dagen. Men här uppe i corona del mar hade det tydligen inte regat : D haha... Fast jag tyckte att det var ganska skönt med lite regn fast gud va hala vägarna blir. Det var faktiskt en trafikolycka med 6 bilar inblandade. Fatta 6 bilar helt kvaddade, då är det halt.

Men något som var så sjukt galet var att när jag kom hem till Lara och sitter i köket så kommer en tjej in som gått på samma gymnasium som mig, Platen <3 gaaa.. Hon hade tydligen gått i samma klass som Hannah panna johansson ett tag. Så hon visste vem jag var! Världen är ju inte så stor trots allt.. Men jag träffade inte bara henne utan två anra tjejer som vi alla drog till en shoppingamall en liten stund innan jag åkte tillbaka till min vänn där vi kikade på en film. Vädret var ju så passande!

På kvällen så vart det vin och middag hemma hos Lara, vi var faktiskt en hel del där så det var trevligt. Som avslutades med ett dopp i en varm yakutsi utomhus.. Himla gött, hårt liv man lever. Idag då, snacka om seg dag.. har inte orkat göra något.. Åt, drack kaffe men Lara sen så hann jag inte så mcyket mer i San Diego.. Ville åka hem medans det var ljust ute och för att jag skulle träffa Sofia... Men hon var inte så kul idag, men det var för att hon inte mådde nå bra och var trött. Och sånna dagar har man ju ibland, jag kände mig också jätteseg. Jag blev ju ybertrött när jag körde hem från San Diego så för att hålla mig vaken tog jag en penna som jag börjde att trumma mot ratten!

Thats all for to night, eller just de.. Första advent idag, det börjar dra ihop sig!

Natti, Puss

Thanksgiving... 25/11

Imorgon är det dags för att uppleva lite Amerikansk kultur....thanksgiving och detta ser jag fram emot. Människorna här i omrädet har förklarat för mig att det är ungefär som julafton fast utan julklappar, tydligen samma mat. Fast man äter sjukt mycket denna speciella dag för att fira hur Indianerna hjälpte Pilgrimerna, typ. Jag är inte så insatt fast kanske borde jag vara det? Om inte annat får jag nog lära mig en hel del imorgon... Det kallas även för tacksägelsefest till guds ära, alltså väldigt religös högtid. Högtid, heter det så?
Det jag mäst ser fram emot är att få smaka på en äkta pumkinpaj, har hört olika åsikter om den så det ska bli spännande.

Annars idag så har det varit en bra dag, flickorna har varit gulliga hela dagen... De har varit jätteduktiga med det magiska ordet... Vet ni vad jag menar? Please/snäll... Så de fick de mycket cred för. Sen var det ju onsdag och det innebar playdate med Sofia och c.o. så denna dag gick rellativt snabbt.

Imorgon blir det träning sen jobb 2 timmar sen kalas typ... och på fredag har jag planerat att dra ner till San Diego... Saknar ju folket där nere! Och stanna där hela helgen...

Och nu på kvällen har jag kikat på en massa collage kurser som jag ev ska ta men jag behöver lite råd, så Sofia... Tror du att du kan vara inne på skype imorgn vid 16:00 sv tid? Fundera på att läsa bussnies eller economics... men det kanske blir för mycket? Hmm, faktiskt ingen anning men det känns som att jag vill välja något jag kan ha nytta för när jag ska tillbaka till Sverige och plugga... Usch, jag vet inte vad jag vill jobba med när jag blir STOR, svårt beslut det där. Tänk så väljer man något att plugga och sen när kursen är slut så kom man på att nej gud detta var helt fel för mig! Vad gör man då? Läser fyra nya år eller?

Hoppas ni har det bra! Joo och en sak till de har en dag är i costa messa (nu på söndag) för alla svenskar som bor här (för det finns en del) de går luciatåg och äter semlor och ja du läste rätt SEMLOR.. Så här års! Borde det inte vara lussekatter?

Natti, P


Blogg torka...

Känns som att jag bara skriver om samma saker...Men jag mår bara bra, mycket trött... SKA SOVA!

Natti! Puss


Trevlig kväll med Jannina...24/11

På söndag då är det första advent, sinnes. Kom bara på det nu när jag pratade med Lara. Som man säger tiden går snabbt och nu ska det börjas stressa inför den stora dagen, Julafton.

Idag då, måndag, fungerade som alla andra måndagar 06:00 på Newport beach för träning. Sen jobb med flickorna 08:30 och 05:30 slut. Men nu på kvällen så träffade jag Jannina, finska tjejen. Hon följde med mig till en yoga klass (Som jag inte gått till på superlänge, hade faktiskt glömt av hur jobbigt det var). Och shitt pommes va jobbigt det var, svetten bara rann de andra där måste ju undrat va jag höll på med. Men kul var det då så de passen ska jag börja gå på igen. Jannina tyckte det också var superbra träning och kul.

Efter yogan så drog vi till albertsson och köpte pasta och tomatsås som lite senare blev vår middag och en väldigt god sådan. Och medans vi åt så kikade vi på the ugly truth och den var riktigt bra, en typisk Amerikansk romantisk komedi. Katherine Heigl, känd som Issie Stevens i Grays Anathomy, spelade den kvinliga huvudrollen och eftersom jag gillar henne kunde jag ju inte annat än gilla filmen.

Nej, klockan rinner iväg.... Måste sova!

Puss


The hangover... 22/11

Idag vart det en till slapp dag, fast denna dag delade jag med Sofia. Mötte upp henne på yoghurtland idag vid halv 12 för lunch, en väldigt Amerikans sådan. När Sofia äntligen ätit upp sin sissodär 15 minuter efter mig så drog vi hem till mig och kikade på The Hangover, grymt kul. Älskar Kinesen i den, haha... alla hans klockrena kommentarer till allt. Den handlar iaf om en kille som ska gifta sig och ska därför åka på svensexa till Vegas och där händer det ju en hel del... Som man säger "Thats what happens in Vegas stays in Vegas..."  Grabben som ska gifta sig försvinner och polarna gör allt för att hitta honom...

Efter den filmen så gjorde vi ett försök att försöka titta på en annan film.. hmm va hette den? Gud, jag tappade det bara... Ja, iaf vi fick det inte att funka så då tog vi oss en powernap... Så när jag vakande igen gjorde jag iordning lite te så att vi skulle bli pigga... Sofia var ju helt död idag, hon hade tydligen inte sovit på två dyng och det ger ju sina resultat. Och efter det så tog vi oss en promenad för att njuta av det vackra söndagsvädert innan jag skulle till och börja jobba. För jag jobbad nämligen en stund idag på kvällen och det gick bara bra, Ella frågade mig idag då hon skulle till och sova vad jag gjorde när det stormade ute i skogen när jag var liten?! Hon är så nyfiken, gulligt men en del saker undrar man ju var de får det ifrån.



   





Nu kom ja på vad filmen hette "the ugly truth", har ni sett den? Sen så fixade jag lite bilder idag, från min gata straden...God natt! Puss

Julyra på Fashion Island... 21/11

Idag har jag varit så OTROLIGT lat, har inte gjort något spec bara latat mig. Det är ju så himla skönt för stunden men nu, snacka om ångest. Kunde ju gjort en massa saker idag men det är ju bara frågan vad. Men jag tog mig i kragen vid 3 tiden, gick och åt och sedan så drog jag vidare till fashion island för att fördriva tiden. Jag köpte mig en kaffe på starbucks och gick runt och kikade på allt folk och alla dessa snygga saker de finns asså. Det som dock kändes så otroligt konstigt var att de spelade julmusik, hade julgranar och pynt överallt och en tomte som gick runt. Är inte detta lite väl tidigt? Hur är det hemma? Susar det "We wish you a merry christmas, we wish..." ur högtalarna på H&M... Ingen snö, soligtväder och flippflopp och jul på samma gång. Detta ska iaf bli spännande!

När jag kom hem så kom jag hem utan en keps, för det var lite därför jag åkte dit. Men jag var inte så engagerad så jag hittade ingen. Plus att man ser allmänt  konstig ut i dem. Så jag får helt enkelt leta vidare, jag ska ju ev på marknad med Sofia imorgon (söndag) och där kanske man kan hitta någon. Och då ska vi också till det berömda yoghurtland, mums! Detta är nästan veckans höjdpungt, nonfat yoghurt som är som glass, rellativt nyttitg och supergott, det ni!

Igår så jobbade jag ju, inget ovanligt... Dock var det fredag så vi fetsade till vår eftermiddag med en var sin dounat. Det var uppskattat tills Ella började leka med sin och visade sin "tuggade" dounat då fick hon inget mer. Och ja jag vet att jag var elak men att visa sin tuggade mat är inte bra behavior och ska dessa sluta måste man vara bestämd. Så på den reaktionen jag fick av Ella kommer hon inte göra detta igen och jag glömde säga en sak att jag vanade henne 3 gånger innan jag tog den! Men annars var fredagen en great dag med mina flickebarn.

På kvällen så åkte jag till Spektrum med Sofias kompisa för att möta upp Sofia där vi käkade och hade det allmänt trevligt. Fast trevligast hade vi nog på slutet då vi avslutade med en cheescake, detta var för att tjejorna åker tillbaka till Sverige imorgon. Jag och Sofia provade en ny bit men den var inte så där supergod så den blir blacklisted!

Hepp, hoppas ni har en bra dag!

Puss


ingen aptit...19/11

Har ingen aptit längre vilket gör mig supertrött så ska direkt i sängen nu innan det är dags för träning. Annars har dagen varit bara, imorgon är det ju fredag. Händer det något spec då? Nja, planerna för helgen är inte riktigt spikade. Sofias Svenska kompisar ska ev komma imorgon, får väl se om de dyker upp.

En sak till då, fattar ni att det är bara 10 dagar kvar till 1 December.

Natti! Puss


Det kunde ju ha varit sämre... 18/11 kl 21:20

Idag var ju en snubbe här och skulle laga min "värme" och han fick det och funka efter 1 h men sedan när han skulle visa mig hur jag skulle göra för att sätta på den så funkade den inte längre. (Och vid detta läge hade vi redan skrivit en check och gett honom.) Så han fortsatte i 1,5 h med att försöka få det att funka, men nej då så han gav upp. Han sa stt han skulle fixa det nästa vecka och rev sönder checken. Han var lite underlig, så jag tror att jag kommer att få ett dun täcke ist eller en golvfläkt:) Frys lost som man är!

Annars idag då, Sofia kom hit med c.o och det var trevligt som vanligt. Barnen lekte och var så snälla, men jag måste ju bara till lägga att Ella har varit KANON idag. Hon var verkligen en stor tjej idag, ingen gnäll lyssnade, gjorde som jag sa och hon blev inte trött i bernen när vi var ute och gick! Haha, detta är något som mina älskade flickor måste jobba med, att använda sina ben mer. De kan gå 20 meter och vara trötta i benen, men Malin som är en "dum" nanny ibland tar ju bara singelvagnen så ena får gå eller turas om, haha. Och när de får gå lite tycker de ja är dum... 

Vi tog även en massa bilder idag, så det ska bli lite bilder idag... Kul va Stini-lee. Var på yoga idag också och det var bara instruktören och jag så jag frågade vad de andra var och hon sa att det berodde på att det är så kallt. "Host" 15 grader 8 på kvällen är väl inte så farligt? Eller det kommer ju från rätt, men ändå... Amerikanarna åker ju bil överrallt så de går ju bara en lilla biten mellan bilen och "gymet", hinner de verkligen frysa ihjäl?
Men imorse var det verkligen kallat på bootcampen... 8 GRADER! Så då frös man! 

Joo en sak till, idag när vi gjorde bench step ups (imorse) så såg vi en kille som gick rakt emot våra saker så vi blev lite fundersamma och verkligen tittade in honom. Och när han nästan var där så satte han sig på en soptunna och vilade lite så vi blev lite så där "men gud vem är han, sätter sig på soptunnan". Vi trodde ju så klart att det var en hemlös som letade efter mat men sedan så visade det sig att  han tog upp en bibel ur fickan och började läsa. Och då kände sig två tjejer som gör BC sig jättedumma (de är religösa, super religösa) och sa att det verkligen inte var något fel på honom han skulle ju bara läsa bibeln. Men hallå? Enligt mig, hur ofta går man runt med en bilbel i fickan... då är man väl inte normal eller är det något jag missat?

   
De två Webcam bilderna är SÅ HEMSKA men de får mig att skratta så... Och till höger mina ögonstenar.





God natt Malin och god morgon... vem är du?
Puss


Min nanny fixad...17/11 kl 21:15

Som överskriften låter så har jag hittat min nanny som jag ska ha till mina barn, Ella. Hon sa det till mig idag att hon ville vara nanny åt mina barn. Gulligt om inte nått. Och det sjuka är ju att det kan ju hända, det skulle ju kunna bli så. Då kan hon komma och prata engelska med mina barn i Sverige så att de lär sig det med. Fiffigt va ? haha

Idag hade jag en bra dag, fast jag själv har inte mått så bra. Har kännt mig illamående och allmänt hängig. Hoppas det är överimorgon bitti för då är det träning.

Vad händer där hemma då? Mycket snö eller? Idag hade vi 25 grader, supergött va de. Blev faktiskt lite svettig om fötterna idag när jag hade mina ugs på mig, haha. Men vad gör man inte de är så himla sköna. Jo, imorgon kommer en kille och ska fixa värme på mitt rum. Eftersom jag är så fryssen när jag ska till och sova.

Nu ska jag kila ut till torktumlaren och hämta mina handdukar, men vi hörs imorgon! Och Stina jag vill gära inte skriva sms. Du vet det kostar ju sin lilla slant. Men imorgon vid 17:00 sv tid så är jag inne, bee there!

Natti CA och god morgon andra sidan atlanten :)
Puss

Måndag...16/11 kl 21:55

Denna dag gick också vidare men träning imorse, och den var inte helt lätt idag. Flickorna var så söta och goa idag eller iaf mot mig för på dansskolan var de inte alls sugna på. De gjorde lite som de själva ville och tillslut såg jag att läraren blev lite smått irriterad så jag gick hem med flickorna.

Idag åt jag hur god mat som hellst, världens bästa host Mam rostade en hel kalkon och till det fick vi potatismos och tranbärssås, mums! Jag blev så mätt så mätt så jag trodde att jag skulle spricka och det nästan bästa med allt är att jag ska äta kalkonsmörgos till frukost. Pratar inte jag jämt om mat? Det känns då det..

Och idag fick man ju nästan hjärtatck också, Melissa ringer mig och säger att ett plan störtat i havet utanför vår beach. Där blev man ju lite så där små skraj men efter en stund så ringer hon och säger att det var ett sådant plan som kan åka på vattnet och att det bara sett ut som att det störtade. Så fel det kan bli!

Stina, jag behöver prata med dig! Du får se till att vara inne på skype!



Haha, snacka om detaljerad bild.. Nu vet ni exakt vad jag har på mig!  Ska försöka sova en sväng... God natt!

Puss

Knotts berry farm... 15/11 kl 21:00

Har ni haft en bra helg? Det hade jag... Fick besök från San Diego så vi åkte till en nöjespark Knotts Betty Farm, där de också gör sylt. Hörs ju på namnet. Iaf det var riktigt skoj, riktigt mycket folk så till första Åkattraktionen sotod vi i kö i cirka 1,15 min. Helt insane, men kul var det iaf de 50 sekunderna som man ungefär åkte. Den vi åkte hette Ghost ride och var i samma stuk som balder på Lisseberg. Den var den läskigaste jag åkte denna dag, usch.. Den började med ett dropp på 108 foot, som var skapligt brant snarare sagt läskigt brant.

Efter det så strosade vi runt och lugnade magen lite, man var ju lite så där skakis. Är jag en vekling? Nja, men den var i trä så det knakade och hade sig hela tiden. Sen fortsatte vi till nästa åktur, detta var en så kallad Riptide, där allting snurrade... Magen blev ju sådär efter denna med lite skais var man.. Jag är ingen chiken de vanar för sina "rides". De är dynanmic and thrilling, parken är typ känd för det. Och vi åkte bara de som hade skala 5 Aggressive Thrill Attrection, men det är ju så det ska va.

Sista åkturen och tredje, ja man hann inte med mer på 5 timmar pga de L Å N G A köerna, blev iaf Silver Bullet. Då hänger fötterna fria och man åker som i en skruv. Ångrar att jag inte köpte vidioklippet på mig och Johan när vi åkte den. Måste ha sett kul ut, haha... Men jag lägger upp ett annat klipp iaf, säg till om det pirrar lite i din mage när du ser det? Denna tyckte iaf jag att var den roligaste. Men som sagt det fanns en hel del galna åkturer, lägger upp lite bilder.



När vi kände oss färdiga åkte vi hemmåt och åt på Cheescake factory eftersom min vänn inte hade varit där förut. Och det var lyckat och när vi satt där kom vi ju på att vi hade namnsdag samtidigt.. Fränt! Sen såg vi Änglar och Demoner, jag tyckte den faktiskt var riktigt bra. Den tycker jag att ni ska se om ni får chansen, ett tips.

Idag så har jag typ inte gjort så mycket, legat i sängen och degat men sånna dagar får man också ha iblad. Och ni kan ju inte gissa vad jag fördrevtiden med? : ) Haha, jag behöver inte säga det... Nu på kvällen hade jag en trevlig middag med familjen, barnen hade lite myror i rumpan men det hör väl till när man är barn. Fast leka med maten ska man inte göra! Aja baja! Hepp, imorgon blir det boot camp... Skönt att röra på sig.

     

Så där lite bilder, är du nöjd nu Stina? : )

Joo, och bild på mina solbrillor kommer senare.

Puss


Nu vet ja...

Nu vet jag varför jag hade en bad day igår... Det var ju fredag den 13! Där ser man kom ju på det idag när Linnea skrev det i ett mail. Och denna dag känns redan mycket bättre gött, nehepp Off and go.. Tja..

Vad ska jag säga idag då? 13/11

Hmm, idag har det varit en så där dag. Ingen lyssnade på mig och dagen var alldeles för lång. En dålig dag med andra ord. Så det finns inte så mycket att berätta om dagen förutom att Sofia + barn kom hit och lekte med oss, och det var så himla kul att träffa henne så vi bestämde träff på Spectrum. Vi shoppade lite och åt Panda express and thats it! 

Imorgon (idag 14/11 host har jag namnsdag) Emil och Emilia är det, så det "firade" jag med att köpa ett par glasögon. Men måste lixom jämt ha en anledning till saker och ting. Gud asså mina ögon går kors och tvärrs måste sova en sväng nu om jag ska orka gå på nöjespark imorgon :)

Om jag vill byta detta till snö? Skulle inte tro det va!

God natt Malin Emilia och God morgon kära släkt och vänner

Puss


Torsdag och jag mår toppen... 12/11 kl 21:40

Idag var det en bra dag, dagen gick snabbt + att jag fick Finks choklad av Jannina. Hon kom nämligen till parken idag med hennes "unge" så hon kunde leka ihop med Ellla-Bella medans Tessa var i preperschool med mamma. Men idag har det varit ruggit och kallat, en så där 17 grader. Eller det är var temperaturen var för 2 timmar sedan. Så idag när vi åkte och åt på ett Koreanskt ställe så tog de ner alla runtor och takluckan så att jag skulle känna mig som hemma. Då sa jag eftersom jag frös "Ååå, detta är ju precis som att åka skoter"  Jaa, ni behöver inte säga något jag har blivit bortskämd. Saknar sommaren då det var närmare 40 varje dag, då kunde man sola och bada.

Inatt ska det tydligen komma regn också hoppas bara att det slutar tills imorogn då bootcampen startar. Hoppas även att jag hinner med ett träningspass på kvällen men det får vi se. Borde ut och göra något skojj men jag vill ju gärna inte gå ut själv eller det kanske är enda sättet? Nää, nu ska jag in på skype och ragga Amerikanska tjej kompisar.

Joo just de... Nu har jag startat den berömda 6 månaders kuren... Det ska tydligen bli värre i början men efter 2 månader så ska man se resultat. Den som lever får se och ska man vara fin får man lida pin. ( Det ska jag nog kanske skriva på papperet, vad tycker du Sofia? ) De på apoteket blev iaf lika glada som mig när jag fick medicinen, för nu slipper de mitt sprngande där fram och tillbaka.

Natti, P


Pumkingbred... 11/11 kl 22:20

Denna dag gick snabbt supersnabbt, även utan playdate. Idag var det en sorts ledigdag (vad knas det lät) så alla var lediga från skolan och alla bibliotek, bakner mm var stängda. Kom ej ihåg vad den hette, men man flaggade iaf så mycket vet jag.

Idag så var vi i parken hela förmiddagen och lekte eller tjejerna lekte med en annan tjej som var 8 år och supertrevlig. Först när jag såg henne trodde jag att hon var typ 14 år och var en ovanligt lång tonåring. Men ack så fel jag hade, hon var bara 8 år skulle fylla 9 i Januari och var lika lång som mig och hade storlek 40 på sina skor. Hon var verkligen jättesöt men hon gillade inte att vara längre än de som gick i högstadiet, när hon själv gick i 3:an. Hon frågade även mig om jag var deras (Ella och Tessas) mamma, men hon fick som alla andra ett "nej jag är deras NANNY..."

Idag var det ju onsdag så det bettyde yogalates nu på kvällen och det gick jättebra, ska faktiskt gå på morgonpasset imorgon bitti också. Himla kul det där fast man ser lite rolig ut. Eller jag ska väl vara ärlig jag råkade ramla omkull idag fattar inte men kunde bara inte hålla ballansen så jag föll. Alla fick sig ett gott skratt och jag en liten smäll.

Jo, just de jag och Ella bakade pumkingbred idag, typ som sockerkaka men pumpasmak. Den blev faktiskt god fast det var shake and bake...Smakade precis som mjukpepparkaka fast lite saftigare.. Gödis var de! Imorgon så stratar jag inte förrens vid 12 tiden så hinner troligtvis med en del skypande innan. Och sen då den där jäköla medecinen då!! Sjukt jobbig asså, fattar inte ett piss men imorgon skulle de på doctors offic fixa det. Och Soifa jag har inte gjort en skylt än! Gör en imorgon när Ella vill pyssla lite.

God natt CA godmorogn SV och LUX. Puss Malin


Oj oj stackars Amerikanare... 11/11

Tog som sgat med mig godis idag till boot campen och det var väl ingen hit direkt. För när de stoppade  in lakrisen i munnen kom den lika snabbt ut. Det var det hemskaste de ätit sa de ( inte för att jag tror de)... Så mycket uppskattade de godiset eller ja de gillade det andra som inte var lakrits.
Idag kommer Sofia, playdate you know. Det ska bli kul vi har ju jämt så mycket att prata om. Hoppas ni haft en bra dag idag. Det ska då jag ha!

PUSS


En kväll i Laguna... 10/11 kl 21.30

Nyss hemkommen från Laguna där jag träffade en jättetrevlig finsk tjej som heter Jannina. Hon är aupair hos Frida, kommer ni ihåg henne, hennes gammla familj. Men detta är faktiskt andra gången hon är här hos dem.
Hon ska stanna här i 3 månader så vi får passa på att hinna med en massa kul.

Annars idag då, har haft huvudvärk konstant. Knas, fast just nu är det ganska bra vilket är otroligt skönt. Försökte också hämta min medecin idag men det funkade inte denna gång heller. Varför ska det vara så komlicerat, jag har ju svarat på alla frågor på internett och gjort allt man ska men ändå funkar det inte. Melissa får hjälpa mig imorgon, kanske ringa doktorn och fråga vad som är knas.

Imorgon ska jag ta med mig lite gott och blandat till Boot campen eftersom de så gärna ville smaka på vad vi Sevrige har att erbjuda. Och Svensk lakris är ju inte helt fel... Undra vad de tycker om det? Ska bli intressant att höra...

Puss

Bilder...





Två bilder från helgen...

Puss, strax dags att börja jobba.

Om jag såg ut som en tvåbarns mamma innan vad ser jag inte ut som nu då... 9/11 kl 21:45

Usch, vad dålig jag varit på att uppdatera under helgen men jag har haft så fullt upp, har jobbat och varit i LA och Hollywood...Twice faktiskt! Just nu sitter jag i soffan inne hos M och C i väntan på att de ska komma hem från Hawaii. Flickorna sover äntligen efter sina om och men, Ella har ju sin tendens att börja fråga en så där 100 frågor som hon bara måste ha svar på. Hon är verkligen nyfiken i att lära sig nu saker vilket är bra för hennes lärande. 

Ska försöka att återberätta hur min helg varit.... och joo jag glömde ju att säga för i fredags när Ella och jag gick hem från parken och stod och väntade på att få gå över gatan så kom det en cyklist. Och det var inte vilken cyklist som hellst... Det var Lance Armstrong, jag tappade nästan hakan... Kul kul, och snabbt cyklade han kan ja lova. Så nu har jag en till kändis att lägga till på listan. 

På natten till lördag fick jag besök av Sofia och hennes två kompisar Mia och Malin (de hade med sig gott och blandat till mig, lööv it). De dök upp vid 3 tiden på natten så vi sa inte så mycket utan gick direkt och la oss och jag hann ju inte mer än att blunda så ringde klockan. Eftersom M och C skulle ta det tidiga flyget till Hawaii så var jag tvungen att börja vid sex tiden på morgonen. Så när de åkt så la jag mig på soffan för att "vila" lite och rätt som det var stod Ella där och skrattade. Hon tyckte att det var kul att se mig ligga och sova på soffan. 
Denna morgon gjorde jag även en brak frukost, det blev våfflor, ägg, frukt mm... Inte för att flickorna äter så mycket men jag till frukost... jag kan ju nästan äta en hel ko. 

Vid 12 tiden på lördagen kom flickornas mormor och tog hand om flickorna. Hon hade flickorna ett helt dygn faktiskt så jag kunde då följa med Örebro-tjejorna till LA och Hollywood. Vi tog en tripp upp till Hollywood sign, det var lite kul för nu har jag sett den på nära håll också. (Bilder kommer imorgon) Sedan drog vi downtown och kikade från bilen på walk of fame... Vi hade ingen lust och ork att gå ut och traska eftersom det var en lång dag för de igår. Så vi beslöt oss för att dra till Rodeo Dr i Beverly hills eftersom det är något man också ska se när man är i LA, kändis spaning. Där parkerade vi faktiskt Sofias lilla fina subaru mellan två flotta bilar och gick in på starbucks och köpte kaffe to go och tog en walk. 

Gudars vad jag babblar på...

När vi kom hem så tog jag och Sofia, Mia och Malin till det berömda Cheescake factory och de verkligen älskade det stället. Som många andra! Sen hände det inte så mycket mer denna dag faktiskt. 

På söndagden var det tänkt att vi skulle åka på någon rolig loppmarknad i LA men vi hittade aldrig stället trots att vi hade Sofias fin fina GPS. Vi ändrade planerna och åkte till fashion district och det känndes som om vi hade kommit till Thailand, det var stond och folk överallt som ropade. Och vi trodde verkligen att vi skulle bli skjutna av en kvinan där för hon försökte sälja en paljettkläning till oss för 30 dollar så vi sa 15 till henne och då blev hon helt galen och typ skrek i hela sin butik och levde rövare. Vi stack fortare än kivickt därifårn asgarvades! Haha... 

Vid 3 tiden så började jag jobba igen med mina favorit tjejer... Vi gick till parken och skojjade som vanligt innan vi gjorde kväller och gick hem för att laga mat, spagetti och köttfärssås fick det bli. Sen efter middagen så hände det inte så mycket mer, de badade och sen så sov de. Så då gick också jag och la mig, men jag kunde inte sova för på golvet brevid sängen så låg hundarna och snarkade. Och de lyssnade ju inte så himla bra på mig när jag sa åt de att vara tysta så jag bärde ut deras kuddar i hallen så att jag inte hörde de något mer. Och efter det kunde jag sova : ) En stund för sedan kom Tessa in till mig och ville sova med mig... Sedan dröjde det faktiskt inte en lång stund innan Ella också låg där med oss. Alla tre flickorna i en säng, mysigt var det men jag hade lite svårare att sova då. Jag var ju livrädd att jag skulle rulla på de och ligga på de så att de skulle bli platta och få ont. 

Idag har det annars varit en helt vanlig måndag, ballet och lek. Fast jag fick faktikt en pause idag när M kusin kom och hade flickorna en stund. Då kunde jag vila en stund och kika lite på Lost.. Joo och apropå det så fick jag faktiskt ett sms av Christian som satt på någon resturang/bar och hade det trevligt. Då han märkte att deras bordsgrannar bervid dem var två skådespelar i Lost, Richard som spelas av Nestor Carboll och Desmond Hume som spelas av Henry Ian Cusick. Kanske inte säger er så mycket men Desmond var ju killen som de hittade när de fick upp hatchen, lite långhårig? Aja, jag tycker iaf att detta är supercoot och Melissa tog en bild med de så det kommer också upp här. De var tydligen där för de håller på med inspelning av mer avsnitt. Och Christan sa att deras Nanny älskade Lost. Haha.

God natt Californien och godmorgon Europa!

Puss

Svensktgodis på väg... 6/11 kl 22:15

Oj oj, klockan ringde alldeles för snabbt i morse, ville inte alls gå upp och träna. Men det var bara att ta sig själv i nacken och göra det och tur var väl det att jag åkte och träna. För imorse var det ett gäng med delfiner som lekte intill stranden och rätt som det var flög två små små delfinbäbisar upp som skjutna ur en kanon. De lekte med varandra och hade himla skoj i vattnet, iaf vad det såg ut som. Det var lite kul faktiskt!

Efter frukosten drog jag till doktorn och fick äntligen min medecin så nu ska jag strax börja, måste fixa lite saker på internett först. De på sjukhuset hade skrivit att jag var född 79?? Hallå! Vad tänkte de med! Så det blev lite att fixa idag, en massa konstiga samtal att ringa. Så förhoppningsvis kan jag börja på måndag med min 350 dollars medecin :D haha... har man inte medecinförsäkring så har man inte!

När jag var klar och doktron drog jag till starbucks för en kaffe som jag skulle ta med mig hem men den kom inte så långt. Jag spillde ut den på hela mig och min väska, buuhuu! Usch, inte så kul så det var bara att åka hem och städa upp sin röra innan jag började jobba kl 13 idag. Men dagen blev inte så lång. Melissa och Christian åker till Hawaii imorognbitti så jag ska vara barnvakt i helgen. Skulle också vilja åka till hawaii bara så där eller Christan ska dit och jobba. En del har det ju bra! Så jag och tjejerna ska ha så kul i helgen, iaf vad vi hoppas på!

Just nu sitter jag och väntar och väntar, Sofia aupair Sofia, kommer hit vid 3 tiden med sina 2 kompisar från Sverige som ska hit och hällsa på henne. Men det bästa av allt är att jag får lite gott godis från mitt kära hemland. LAKRIS, mm hur gott är inte det? Ska nog blåsa upp den sista madrassen nu och försöka sova lite så tiden går snabbare.

Men vi hörs imorgon då.. Pussen


Torsdag... 5/11 kl 21:00

Jag mår bara bra, orkar inte vara så seriös idag med bloggandet. Jag och Ella åt lunch på Zinc idag, himla mysigt bara hon och jag.
Sen var jag också till postkontoret och efterlyste min systers paket men jag blev ej nå klokare av det. Men på vägen hem så säger en gubbe "blond precis som sin mamma" Haha, jag hade tessa i vagnen bara... Då slängde jag ut "ja jag vet men jag är bara nannyn". Han tappade typ hakan!
Ska väl sova en stund nu innan jag ska upp för träning, can´t wait.

Ha det så bra, puss


"I love to having you here"... 4/11 kl 21:50

Har sittit och nödat 2 episoder av Lost nu efter att jag gjort ett yogalates pass. Och idag va jag gyrm, det känndes hlet galet bra. Hade ballansen och styrkan idag. Kul, instruktören sa då I love to having you here...Då blev man lite glad.

Idag har det också varit en helt galet seg dag, går och rycker i skafferierna hela tiden och har det där ständiga sötsuget hela tiden. Det är nog bara för att jag vet att jag ska få godis från Sverige på natten till lördag. För Sofias kompisar kommer hit och ska bo här hos mig under helgen och de har med sig en liten beställning. Gud så gott det ska bli men just nu mår jag så där, har nyss smällt i mig ett halvt paket russin. Antar att jag var för ivrig med russina... har inte ätit det på ett tag nu.

Hade även en playdate med Sofia och hennes två barn idag. De kom hit och ville leka med oss en stund och då kunde Sofia och jag passa på att skvallra lite till varandra eftersom vi inte setts i helgen.

Idag smakade jag även på min första corndog, det är typ som en hotdog (grillkorv) på en pinne med någon konstig deg runt (tror den var fritterad men jag värmde den abar i micron) Man kan äta den med ketchup eller senap, vilket som. Flickorna fick det till lunch idag så jag passade på att ta mig en smak bit, inte för att det ser gott ut men ändå. Hur var det då? Joo, det var helt okej... Inget jag skulle tänka mig att köpa om jag var hungrig. Men allt handlar om kultur nu för min del, måste testa allt som har med Amerika att göra.

Imorgon startar jag dagen 09:30 så får en skön sovmorgon då, kan behövas ibland. En sak till för idag på boot camepn så var det ljust när vi startade träningen. Det brukar jämt vara mörkt så nu går det mycket lättare att gå upp på morgonen.

Men just nu är jag så trött så ska väl sova lite, medans ni där hemma laddar för skola eller jobb. Ha det så kul!
Natti, Puss


Den värsta spinningen ever...3/11 kl 21:15

Spinningen imorse var så himla kass idag så jag nästan började gråta. Snubben som var instruktören spelade lugn musik typ ballader på lågvolym och gjorde jättekonstiga ljud som han trodde var peppandet, men jag tyckte att det lät som om han höll på att dö. Han hade så lågt att när vi typ trampande fort knapt hörde musiken alls, man bara hörde hur den brevid sig andades. Jag är iaf djupt besviken jag som såg fram emot det så himla mycket. Men jag ska faktiskt ge det en annan chans fast med en annan instruktör och är det lika sorligt då tycker jag bra synd om folket.

Idag så känndes det som måndag fast det var tisdag, jag var så seg och trött så jag visste inte riktigt hur denna dag skulle gå vägen. Flickorna lyssnade superbra och det är så kul för när jag kommer in genom dörren på morgonen blir de så glada av att se mig.

Hann även med att städa min lägenhet idag, diskade och damsög lite. Basic städning med anrda ord sådant som man närstan gör varje dag. Haha... Nu fick ja till det :D Idag lagade jag Grekisk mat till familjen, tyckte faktiskt att jag fick till en ganska bra middag. Glömmer nästan av hur kul det är att laga en riktgt middag när jag väldigt sällan gör det. Lunchen på dagarna räknas inte, det är så simpelt så och går på max 15 min att fixa så.

Imorgon blir det bootcamp igen, körde inget i måndags behövde en sovmorgon. Hörs imorgon!

Natti, Puss


Måndag 2/11 kl 21:15

Måndagen gick som bara den, oj oj... kunde inte tro att det var måndag. Men helgen då, den var bra. Drog ner till San diego vid lunchtiden på lördag morgon till Lara. Min Svenska kompis som stod ut med mig på ambassaden och efter i somras. Himla go tjej det där som verkligen säger vad hon tycker, höhö :D haha.. För när jag visade henne min Indian dräkt som jag skulle ha på mig lite senare på kvällen stampade hon foten i backen. "Kära Malin ska du verkligen ha den där? Eller jag säger så här har du den på dig så kommer du inte med oss!" Hon ställde ett ultimatum där och jag erkänner väl, indianen var väl inte så kul och Halloween är ju tjejernas ursäkt att "host" se lite "host" utmanade ut... Undrar just om det var rätt ord ^^, men men så vi drog till en mall och kirrade en polis dräkt på 10 min och då är jag serriös. Snacka om vi var stressade där, partyt skulle börja vid 5 och vi drog från mallen vid 4, bra jobbat. Så direkt när vi kom hem vart det på med kostymen och snygga till sig och dra.

På vägen till partyt så stannade vi för att köpa middag eftersom att fira halloween (eller likande saker) på fastande mage inte är så himla bra. När vi väl kommer till partyt så gör då jag världens snyggaste entré, jag ska precis till och säga hej till alla när jag snubblar i trappan. Haha, min burito flög, alla dricka, min väska, slasa mm måste ha sett grymt kul ut. Och så här i efterhand så har jag bara ett blått käkben och lite ont i tummen men annars är det bra. Ska lägga till här också att jag var helt spiknykter under fallet!

Sen förkrökade vi lite och hade det trevligt iaf jag hade det super^^, Fick ju träffa alla dessa sköna typer och min vän ; ) Lite senare så bestämmde vi oss för att dra vidare till down town och kika och där var det ju livat kan ja ju lova, himla kul att se. Haha, Lara var ju utklädd till en ängel så hon sprang runt och smiskade alla rumpor vi passerade. Ångrar så sjukt mycket att jag inte tog med mig lameran in till stan. Så har inte några bilder från down town denna gång, lite synd nu när det var halloween och allt.

Men när vi hade stroat runt där ett tag så beslöt vi oss för att åka till en 18 + klubb lite utanför stan men den jäkla nollan till chaffis vi hade hittade ju inte. Han åkte ju bara runt runt kändes det som. Så när vi äntligen var framme vid klubben så mötte vi andra från samma förfest som just kom ut från den klubben och de sa att det sög så då tyckte vi väl att det kanske inte var någon ideé att betala in sig där så vi satte oss och väntade på en Taxi igen och åkte tillbaka till förfesten som nu skulle bli efterfest. Det är ju bara halloween en gång om året!

Dagen efter så blev det frukost/lunch på panda express och av oss 4 som åkte dit var jag den enda som hade matlusten uppe:) haha, de andra var väl inte helt på topp om ja säger så. Jag vaknade faktiskt redan efter typ 2 timmars sömn, då var klockan 7 eller iaf vad jag trodde. För nu har vi ställt om klockan så klockan var ju 6, fattar inte.. jag borde ju kunna sova hela dagen efter ett sådant kalas men nej jag var grymt pigg. Hade jag haft ett par sköna skor hade jag powerwalkat en timme eller så. :) Hurtbulle!

På den berömda söndagen även kallad dagenefterdagenkomochskjutmigjagvillldödagen, haha tog faktiskt min vän med mig down town igen och vissade mig lite saker som man ska se i San diego. Det var blandannat coronado Bridge och Hotel del coronado som tydligen ska vara ett riktigt fint sådant. Inte för att jag kan något men min vän kunde tydligen. Det är faktiskt riktigt fint i San diego, fast OC asså...
Senare på eftermiddagen så begav jag mig hemmåt och hamnade i världens kö asså, jag såg ett långt långt rött pärlarmband framförmig och mötte ett gult. Det gick kanske i 40 km/h i en hel timme och på sina ställen så stod man still. Då ångrade man sig att man inte åkte idag på morgoen men som sagt det är lätt att vara efterklok.

Idag så kände sig Ella lite seg och hängig på förmiddagen så hon åt ingen lunch utan och gick la sig och sommande. Så båda flickorna sov en stund idag och medans de sov kikade jag på lost. Men konstigt nog så gick denna dag ändå snabbt. Nu på källen så stack jag iväg och tränade lite en sväng, sprang lite på löpband och körde överkropp och imorgon ska jag dit för att köra spinning kl 06.00 och det ska bli så ROLIGT!


Coronado Bridge


Jag och Lara "The angel and the naughty cop" (våra artistnamn)



Läckert, ja jag vet : ) haha

Om man skulle ta och ladda inför spinningen imorgon. Puss







Awesome helg...1/11 kl 21:45

Orkar inte dra allt nu så imorgon blir det ett inlägg om helgen.



HAPPY HALLOWEEN!

Natti, Puss




RSS 2.0