Dunder förkyld...

Rudolf med röda mulen hette en helt vanlig tjej... Hatar att vara sjuk..Ligger i soffan och kollar på The Blind side, har du sett den? Om inte gör det.. Grymt bra! Och next to me sitter ett paket med näsdukar.
Cyklade i helgen, ca en timme för jag kunde då känna att det var något som inte stämde, pulsen var hög och det gick jättesegt.
.
Som sagt nästa Jul ska jag fira hemma helt klart. Har haft lite hemlängtan nu under julen men det blir väl bättre.
.
Hur är det med er där hemma då? Ni är aldrig inne på skype... Eller det är väl inte jag heller menmen..
.
Puss o kram

Go Hjul!

God Jul på er alla! Hoppas ni haft en jättebra jul. Min har varit jättebra, trotts omständigheterna. Fick ni några julklappar då? Jag fick faktiskt några, fick två jackor, en från lululemon jacka och en annan lite tjockare. Perfekt! Blev jätteglad, sen på morgonen när jag vaknade för att koka tomtegröt, såg jag en strumpa med mitt namn på fullproppad med saker. Min första riktiga strumpa! : ) De va kul, men det som var i den var ju så där.. En massa godis. haha, gott men jag som inte behöver godis. Jag behöver grönsaker för när man äter dåligt så mår man så illa när man kör bikram yoga. Om ni vill känna på känslan, Proppa i er en pizza och sen kör lite yoga i bastun så får ni känslan.
.
För övrigt bikram är helt galet bra, gud.. Om ni får chansen så borde ni prova. Det finns ingen åldersgräns så go for it! Imorgon så ska jag skaffa mig min egna lilla julklapp, ett halvår med bikram :) Yeaah!
.
Annars då, har jullov.... Vilket är välidigt skönt men nu vet jag istället inte vad jag ska göra. Ingen ordning alls, måste ta tag drastiska åtgärder! Har börjat läsa en bok men den är så där så jag ska försöka att hitta något bättre. Kanske Lauren Conrads bok om style, för det behöver jag:) haha.
.
Är hyfsat nöjd med betygen, min första semester så får ta det med en nypa salt. Men jag ser fram emot nästa semester. För nu vet jag lixom vad det är och hur jag ska plugga.
.
Nyår då? Ja du det finns inget trökigare än att fira nyår här i USA. Eller hur Stina? Men jag blev bjuden till en husfest så vi får väl se hur det går. Hoppas det blir kul men det tror jag allt att det blir. Med trevligt sällskap så går allt.
.
Apropå fest, jag var ju på en julfest förra helgen med Annika, jätte-trevlig fest. Den höll till nere på en privat ö, som kallas Linda Island. Himla fint, ni skulle ha sett husen. Och huset som vi var i låg precis vid vattnet. Och självklart när man bor vid vattnet så har man en jättestor båt. Haha, och på den båten så var en av den två barerna på festen. Även på festen så hade de Pink´s hot dogs väldigt känt. Det är lixom ett måste när man åker till upp till LA och Hollywood. Dock har jag aldrig ätit det eftersom kön är jämt superlång. Men nu så :) haha..
.
På festen hade de en tomte och två dvärjar som var utklädda till tomtens hjälpare som man fick ta kort med. haha..
.
.
Sen lite senare på kvällen så kom ett Svenskt lucia tåg och sjöng. Det var superfint, alla stod på bryggan och kikade. Familjen är inte Svensk men de gillar de Svenska traditionerna.
.
.
Ska ta en liten nap nu, är lite sömnig gick upp tidigt för att koka gröt.
.
Puss o kram

Hjärn-opetration...

Idag fick jag tillbaka min dator, och det är som en helt ny dator nu. Den fick sig en ny hjärna, det var iaf så de beskrev det på Appel store. Så hoppas nu att den kommer att funka riktigt bra. Men det hoppas vi på. En ny hjärna är väl inte så dåligt. (De bytte typ allt inne i datorn) haha.. Jag fattar inte alls datatermer och tänker nog inte ens försöka.
.
Just nu sitter jag nere på ett cafe och pluggar men jag ska strax bege mig hemåt för de har en som sjunger här idag. De är jättebra men att försöka koncentrera sig är inte det lättaste så jag tror att jag gör det hemma ist. Hann iaf skirva om alla min anteckningar från den senaste lektionen.
.
Igår köpte jag en ny outfit till ett party jag ska på nästa helg. De som har partyt bor på en privat ö här nere i Newport Beach. Det ska bli riktigt kul, måste bara skaffa ett par snygga skor. Men det kan väl inte vara så svårt.
.
Spelade Tennis idag med Kevin och vi kände oss extremt dåliga idag. För på planen brevid oss hade vi 4 stycken 15 åringar med deras privat tränare. De var riktigt grymma! Så vi spelade bara i 1 timme. Haha, tennis är faktiskt inte så lätt som man tror.
.
Imorgon är det lucia? Kan ni förstå, bara 11 dagar kvar till Jul! Saknar julen hemma i Sverige. Tror att jag ska försöka komma hem till nästa jul!
.
Nää måste åka hem och plugga!
.
Puss

Min Mac ar sjuk...

Phuuu! Vilket plugg jag har just nu! Sista veckorna ar inte allt for kul men pluggandet med gubben igar var riktigt nyttigt for mig. Nu forsoker jag bara skriva om hans notes och det ar inte det lattaste. Han skriver med den slarvigaste skrivstilen superlitet + att det ar pa engelska. Sa det tar sin lilla tid. 
.
Idag sa akte min inte ans 3 manader MacBook in pa lagning. Den ville inte funka mer:( De kunde inte fixa det pa butiken sa jag far bli utan den nu i 5 - 10 dar. Lite sa dar bra tjaming mitt i alla slutprov...NOT! Hoppas att jag fixar det anda. Imorgon ar det matteprov och far se om det gar battre an forra gangen... 99/100... Kanske kan ja fa till 100 denna gang. Kacka i tra!
.
Som sagt jag ska aterga till att plugga!
.
Puss o kram


Palm Desert...

Japp, ar har igen. Va har forra veckan ocksa under Thanks giving. Anna och Jim behovde lite extra hjalp i helgen och vad gor man inte : ) Sitter har och myser framfor elden. Har nyss lagat kottfarssas till Kajsa och hon at da som bara den : )
.
Idag tankte jag att jag skulle forsoka shoppa lite vettiga klader men jag ittade da inget. Ska fraga min nya Tyska kompis om hjalp. Ni forstar han kan namlgen sadant.
.
Plugget da, ar pluggat idag och gar. har prov om tva veckor. Gud assa da galler det! Ska plugga med ett geni fran mn klass pa madag.. Cant wait! Han ar i sina 60 och ar jattetrevlig. Sa vi ska traffas pa skolan och ga igenom allt.
.
Nu ska jag borsta tanderna pa Kajsa tosen.
.
Puss o kram

Generöst!

Haha, är detta ett skämt eller?
.
Idag så hade jag Engelska prov i skolan och det gick bra. Oroar mig inte alls för den klassen så det känns skönt. Har nyss gjort färdigt två kapitel med matte och ska strax dra iväg till gymmet. Har inget annat att göra och jag vill inte gå och lägga mig än eller? Borde verkligen åka och röra på fläsket eller vad säger ni!
.
Jo, just de köpte en ny resväska idag. På Ross, halva priset. Den hade kostat 120 dollar men nu bara 60. Så jag tyckte allt att det var ett bra kap.
.
Imorgon blir det en lång löp runda och lite chill. Hur är det med er där hemma? Hör inget längre från er, jag jag vet att jag är lika dålig men ändå.
.
.
Haha, detta var uppställt i djurparken i Palm Desert. Haha.
.
Time to hit the gym!
Puss o kram

Den är inte död, det är jag...

Jag har verkligen inte slutat bloggat, bara tagit ett LITET uppehåll mellan flytt, skola och allt. Jag önskade att alla dygn var 36 timmar långa och nätterna typ 8 timmar, fatta vad bra det skulle vara. Vad är det som har hänt då under den senaste månaden under min pause? För er som kanske inte vet så har jag flyttat från underbara Corona del mar och mina flickor Ella och Tessa. Ja, jag vet varför? Men jag är faktiskt här nu för att fokusera på skolan och att jobba fulltime och gå i skolan samtidigt som också innebar nästan ingen fritid eller träning blev bara för mycket för mig. Allt jag gör vill jag gör helhjärtat, det vet ni kanske också? Om ni känner mig dvs.
.
Livet är som en bok, man slutar aldrig förvånas och det är bara du som kan skriva boken. Det är du som avgör hur din bok skrivs. Vill du att boken bara ska ha ett kapitel så ja visst, upp till dig. Men jag däremot vill ha många roliga och minnesvärda minnen att ta med mig genom livet. Så genom att flytta och klara min helt själv i stora USA är början på ett nytt kapitel, nu vet man ju inte alls hur allt kan gå men det visar sig. Historier kan sluta hur som helst ibland. Men jag ser det bara som en utmaning.
.
Här sitter jag och babblar, har Engelska prov i morgon men jag känner bara för att skriva lite.
.
Men som sagt förra veckan var det Thank´s Giving som innebar kalkon, potatismos, stuffing, sötpotatis, creamcorn, pumpa-paj  med mera. Och för att jag inte skulle fira den själv bjöd familjen Jeffers med mig till Palm Desert. Jätte-trevligt, vi gick på hike i bergen, zoo och åt middag. haha, ganska själv klart under thanks giving. Och jag gick även på bio.
.
.
.
Bilder från Hiken. Jättefint, vi åkte upp på ett berg och där var det bara 45 f. Kanske 8 grader..
.
Nu blir det plugg! Puss

RSS 2.0