skola tomorrow!

Imorgon börjar det igen. Spännande. Hoppas att denna termin går bättre men det tror jag, är riktigt laddad. Lite nervös också. Vilka ska bli ens klass kompisar osv. Hoppas några roliga typer. Har börjat prata med några Svenskar som går på samma college. Gud, nu kom jag på att jag måste skriva ett mail till simtränaren på college. Hoppas hoppas att jag får börja träna med dem. Han sa det i höstast, men vi får se. Skulle vara himla kul.
.
Idag så har jag bara tagit det lugnt. Började dagen (fram till 12) Väldigt nyttigt eller vad man ska kalla det. Körde Anna till flyget klockan 06:30AM och sen hem och leka med Maja som var vaken. Sen gjorde jag lite pannkakor till frukost. Råkade steka dem för länge så de blev lite torra. Men men.. Det var första gången jag gjorde just de pannkakorna så.
.
Sen kom Ethan och vi gick ut och sprang i ca 45 min. Det gick bra, måste bara börja jobba på floset.HAHA. Om jag ska göra en halv mara i Maj. Im rolling! Det var också tänkt att vi skulle paddle borda men det började att regna så vi åt lunch och kikade på Easy A. Himla kul film, har du inte sett den så gör det himla kul. Ethan han var här ganska länge. Han ville aldrig åka:) haha. Men det var trevligt. Han bjöd med mig till ett bröllop den 12 Feb, han behövde en Date så :) Ska blir kul faktiskt.
.
När han åkte parkerade jag på soffan och där är jag fortfarande:) haha. Joo just de var ut med Bozena igår, vi hade middag och drinkar i Laguna Beach, mycket trevligt. Men det bästa av allt var nog att kvällen slutade tidigt. Kom hem vid 11. Älskar detta, man behöver inte vara ute till 3.. Man går ut vid 7 äter och bara chillar. LÖÖÖV IT!
.
Puss o kram

14 timmar....

Denna underbar fredag har jag jobbat snart 14 timmar. Japp 14 timmar, det är lagligt här i detta land men i Sverige blir man väl lite så där lixom vad håller hon på med typ. Men studera och klara sig på egen hand gör det svårt att säga nej till alla jobberbjudanden som kommer. Och jag är ju den typen som inte riktigt vågar säga nej. Men jag ska inte klaga, har fått lekt med både Kajsa, Maja, Ella och Tessa idag. Det ni! Riktigt söta tjejer.
.
Så imorgon efter min cykel runda och löpning ska jag allt cykla ner till stranden och sola lite. Om vädret tillåter det, annars blir det att ta det lugnt. Kanske hinner med lite Bikram Yoga på eftermiddagen också.
.
Nu har också ÄNTLIGEN sex veckor med jullov gått åt. Visst är det sköt med lov men detta var allt lite för långt så jag ser faktiskt fram emot att skolan ska börja igen nu på måndag. Dock är det lite jag måste fixa. Måste köpa nya skol-skor. Funderar på att köpa dessa, Inte alla.. Gud nej, det blir på tok för jättedyrt. haha. Ett par till att böja med. Fast man kan ju inte annat än att älska Tory Burch skor‹3
.
Imorgon ska jag ut och käka middag med en kompis i Laguna Beach, trevligt. En och en annan drink ska vi nog också få ner. Och några fin fina nummer på något gammalt kvitto säger man ju inte nej till. Haha.
.
.
Puss o kram
.

Vårt älskade DWV

Nu har jag äntligen fixat ett nytt Amerikanskt körkort, efter många om och men. Jag hade ju ett sen tidigare men det andra gick ut ur datum. Så nu ska det ta 6 veckor innan jag får mitt nya på posten. DMV här är faktiskt aldrig kul men idag gick det bra. Åkte dit så att jag var där vid 6 7 på morgonen, det öppnar 8. Och det var redan kö, 7 PÅ MORGONEN! Fast och andra sidan hade jag räknat med det så jag tog med mig en filt och en kopp med te.
.
Imorgon så ska jag åka ner till San Diego för att fixa ett nytt pass, mitt har nämligen gått ut och om jag ska hem i sommar så kan det ju vara bra att ha ett som funkar. Eller hur! Så sex på morgonen drar jag ner dit och fixar det, lång dag med andra ord. Och sen på vägen hem ska jag träffa Michele och käka lunch. Det blir mysigt!
.
.
Joo, loppet jag gjorde var helt galet kul. Det varde i 13 min och 45 sek och jag hade hur kul som helst även fast benen värkte som bara den. Det var faktiskt inte så lätt som jag trodde.
.
Det började med att man fick ta på sig en väst som var tung och det kändes som om någon satt på dina axlar. Och med den på fick man krypa i sanden i 30 meter och efter det fick man springa en bit och sen kom nästa moment som var att krypa på ryggen. Eller vad det heter på Svenska. Och det var inte lätt alls, gud kände mig som en säl. Och när man var klar med det så fick man ta av sig västen och springa till nästa grej.
.
Nästa moment var att dra en bår (sånn man ligger på när man blivit skadad) i sanden och det var galet, phuu! I den mjuka sanden. Gud va benen värkte. Och efter det fick man bära dessa gröna boxar (bilden ovan) fulla med sand... TUNGT! Det kändes som att armarna skulle ramla av där ett tag. haha. Efter det så var det sick-sack löpning... Sen skulle man kasta en kula typ skulle föreställa en handgranat i en cirkel längre bort men jag missade och då sa militären "10 push up´s NOW"...
.
.
.
I slutet var det löpning med en sand säck (50 pounds) och avslutningsvis 1/2 mile löpning. Trött var man när man kom i mål men det var så himla kul så man tänkte inte så mycket på det. Haha. Och eftersom jag var snabbast av tjejerna och 16 over all så var jag ganska nöjd. De "huvud" personerna som höll i detta var jätte impade. De kunde inte sluta prata med mig efter!
.
Nästa år ska jag vinna igen!
.
Nu måste jag sova, lång dag imorgon. Ska spela tv spel med Ethan imorgon kväll så.
.
Puss o kram

Vann...

.
.
.
Haha, kan ni tänka er, jag vann.. Helt not in shape! Och jag äter bara sallad! Kul var det kommer mer imorgon.
Puss o kram

Det värsta som finns... och jag fick uppleva det..

Jag tror nog att detta toppar listan av mina "värsta saker som finns" .... Att gå och lägga sig hungrig. Jag kan verkligen inte sova om jag är hungrig. Men när man är på detox så är man, bara att bita ihop.
.
Idag gjorde jag yoga igen, bikram, och idag gick det inte alls lika bra som igår. Men det går väl upp och ner eller?
.
Imorgon ska jag träffa Ella och Tessa :) Ska leka lite med dem och göra pannkakor åt dem. Tror nog att de saknar det. Det ska bli jättekul att träffa dem. Saknar dem...
.
SKYPE DATE IMORGON MIN KÄRA FAMILJ! KLOCKAN 6 SVENSK TID! BEE THERE!
.
Tagen i helgen, Laguna Niguel... Vi hade jättefint väder.
.
.
Lindas rum som jag lånar nu ett litet tag :)
.
.
Här bajsar och kisar jag :) haha
.
Puss o kram

DAY ONE OF DETOX

Nu är snart denna dag över, sex till åter står tills jag är färdig med min Detox. Jag, Anna och Jim startade idag men Jim slutade samma dag. Han trodde att han skulle svimma pga för lite mat. Men jag bara älskar det, fräsch god mat. Japp, ni läste rätt MAT, detta är ingen tattig Detox där man bara dricker typ sirpa med citron och cayenne pepper. Utan denna går ut på att man bara äter raw food (råmat)  i en veckan. Inget får vara lagat över 118 grader. Fast det innebär bara en massa goda grönsaker med nötter. Mums! Och det bästa med allt är att man får efterrätt efter varje middag, haha.
.
Efterrätt eller Efterrätt, typ en bit banan eller bär. haha.
.
Annars idag så följde jag med till Svenska skolan, det var något nytt. Har aldrig varit där förut. Så det var kul, funderar faktiskt på att bli lärare där nästa höst. Tror nog att de behöver lite nytt fräscht kött.
.
Imorgon ska jag simma med Ethan och kanske att jag hinner med ett yoga pass, men jag vill ju inte köra slut mig för mycket för på Lördag ska jag tävla på beachen. Ska utmana militärer i löpning på beachen, krypa, kasta handgranat, vända däck och med mera. Ni får helt enkelt se.
.
Fredrik, skicka bilder på Elis. Och Sofia du med! Dask dask!
.
.
En bild på Down Town LA
Puss o kram

En helt okej söndag...

Spinning 8:30 med Ethan sen hem tvätta och äta lite frukost, omelett med spinnat och goat cheese. Mums! Sen läste jag min otroligt braiga bok, Charlie st. Clouds man kan bara inte sluta läsa. Men efter 20 sidor så tog jag mig en liten power-nap innan Rosanna skulle komma.
.
När Rosanna kom laddade vi paddle boardsen i bilen och åkte ner till Balboa Island. Och påvägen ner så svängde vi förbi ett litet ställe och köpte en varsin underbar macka. Mums!
.
.
Väl där nere njöt vi av solen och tog det lugnt en stund innan vi skulle ta tag i våra muskler och paddla lite. Hur kul som helst! Skulle kunna göra det varje dag. Haha! När jag var mitt ute på vattnet kommer det en stor båt full med massa människor, haha. Jag kunde bara inte låta bli att bjuda lite på mig själv. Spände musklerna och vinkade. haha.. Alla på båten skrattade! haha. De va kul! Ps, kaptenen var allt bra söt!
.
.
Imorgon så blir Bikram Yoga igen, har inte gjort det på ett tag nu. Så det ska bli kul, kul och kul fel ord. Man verkligen plågar sig själv i 1 1/2 timmar i 50 graders värme. Helt galet. Men jag bara ÄLSKAR känslan när man kommer ut ur rummet och kan andas igen!
.
Igår klippte jag håret men det ser typ lika dant ut nu fast i lite bättre form! Mjukare + att det inte är som tvålull när man borstar det efter en  dusch!
.
Nu ska jag kika på Desperate Housewives och sen natti natti.
Puss o kram
.

Borta!!

Sorry, lovade er bilder idag på hur jag bor just nu men jag kan inte hitta min kamera! Tror att jag måste stor-städa mitt rum imorgon.
.
Idag så jobbar jag kväller, Anna och Jim är på 8 rätters middag. Skillat! Skulle jag också vilja gå på. Fast jag har ganska kul med Kajsa och Maja så det gör inget. Och vi hade faktiskt inte en tokig middag heller, ris med pesto kyckling. Mums! Stina jag är helt galen i pesto nu, jag kan äta det med sked.
.
Idag tog jag även tag i alla dessa fotton man har på datorn. Jag har börjat göra fottoböcker. Tror att det kommer att bli riktigt bra när det väl är gjort! Lite kul att pyssla med men det tar också mycket tid.
.
I helgen ska jag träffa en ny Svensk tjej som har kommit hit, ska väl försöka få henne på lite andra tankar.
.
Det var väl det jag gjort idag. haha..
.
Puss

Väldigt tort...

trött, gud ja... efter 4 timmars sömn så är man rätt sliten. Men vad gör man inte, Kevin fyllde ju faktiskt 21. Grattis Grattis!
Så idag så har jag inte varit helt pigg, fick börja med att spy och det har jag inte gjort på länge. HÖHÖ..
.
Nya jag har börjat promenera en timme varje dag, bra va!
.
Snacka om dålig fantasi, men imorgon så tänkte jag lägga upp lite bilder på hur jag bor nu för tiden.
.
Nää, ge mig blogg idéer?
Puss

Biter på naglarna...

Sitter och tittar på Basket mellan USC och UCLA.. Himla spännande! Hejja USC! Än så länge leder de men det ändras ju snabbt. (USC och UCLA är två skolar, båda i LA så det är himla spännande)
.
Idag var det en himla slö söndag. Har inte alls gjort mycket, sov till 10, åt frukost skypade med syster Sofia. Och självklart missade jag syster Stina som vanligt. Suck! Hoppas jag får prata med henne snart. Vill ju veta hur de har det i Australien!
.
Jo sen efter allt skypande så gick jag ut och gick i 1 och en halv timme, det ni! Himla fint väder idag så man måste bara ta sig ut. Och när man går med solen i ansiktet och tittar ut över det blå havet blir jag fundersam, är det här det jag verkligen vill ha? Palmträd och lyx! Hmm, jag vet inte.. men gräset är ju alltid grönare på andra sidan. Jag ska iaf göra klar skolan och sen så får vi se vad jag gör! Ser faktiskt fram emot att börja skolan igen.. Jag vet inte lixom vad jag ska göra med all min fritid. Ska åka och köpa mina böcker imorgon och betala för skolan.. Inte så kul, det är nämligen svin-dyrt!
.
Snart börjar Husfruar också, himla bra kväll. Kajsa gick och la sig utan problem, jag tittar på baket och imorgon är det måndag. Nu har jag bara 3 måndag kvar tills jag börjar skolan, för sen på måndag kvällarna sitter jag i skolan. från halv 6 till 11 på kvällen! Det ni! Amerika!
.
Puss o kram

Bilden

.
Detta är en av bilderna jag tog med Ella och Tessa! Saknar dessa töser så mycket.. Men livet går vidare eller hur?
.
Idag så ska jag inte göra något! Jag ska bara läsa min bok och ligga i sängen. Kanske att jag spelar lite WII, får se.
.
Puss

Hostsirap

Vad händer här då, inte så mycket... Fick inte så många svar på vad jag ska göra med min kompis. Aja, det löser sig väl.
.
Idag så var jag till doktorn eftersom jag hostat så mycket de senaste dagarna, fick lite hostsirap. Det ni! Och om det blir värre har jag ett recept som väntar på penicillin. Kan vara en bakterie grjesimojs i luftstrupen. Som sagt idag postade jultomten en sak :) hoho!
.
Annars då, vad händer i helgen då. Inte så mycket...
Nu blir det hostsirap och sängen.
.
Puss

Varfor ar jag sa elak?

Vad gor man nar ens basta kompis ar kar i en? Sa kar att denna personen fragar dig om och om igen om inte de kan bli ett par... Den ena vill bara vara kompisar och tycker att allt ar jattebra men den andra blir hjartekrossad varje gang de sager hejda och det blir ingen kyss. Varfor ar jag sa elak! En riktig hjarte krossare, vad tanker han pa hur kanner han sig. Jag ar en isbit!
.
Sangen kallar, gick upp alldeles for tidigt i morse (5:20) For att gora yoga och det kanns nu.
.
Puss

Rain rain go away...

Vilket väder vi har här borta just nu. Kallt och en massa regn.. Brr.. Värsta stormen ute. Så det första jag fick göra när jag kom till Fashion Island var att köpa ett paraply på Macys. Fast det kan ju vara bra att ha de få dagar det regnar här i det så kallade soliga California. Börjar dock tveka eftersom vädret är som det är.
.
Låter som en riktig gammal en, pratar bara om vädret. haha.
.
Köpte också 6 par strumpor på Forever 21, vet inte riktigt hur kvalitén är men är man student så är man. Slängde nämligen alla strumpor med stora hål under. Och idag när jag stod där och rensade min strumplåda så kunde jag inte sluta tänka på hur man i hela värden ska få tvätt-marskinen att sluta äta strumpor. För det gör väl alla maskiner i hela världen? Jag kan då inte komma på något...
.
Joo och jag kom även hem med den där super-snygga-sköna tröjan från Freepeople, love it! Och nu gör jag inte så mycket, sitter och väntar på att Desperat Housewives ska börja, spännande! Sen blir det boken och sägen för imorgon blir det gymmet. (Det kommer säkert vara proppat vid 6 på morgonen, alla dessa nyårslöften)
.
Puss

13 TIMMAR, DE NI!

Tur att det bara är nyår en gång per år. haha...  Sov 13 timmar i natt, medvetslös!
.
Idag så ska jag äta lunch med min polska kompis, Bozena. Vi ska träffas vid Fashion Island.. Ska försöka hitta mig ett par boots på rean. Vi får se om jag lyckas. Chansen är ganska liten.
.
Ikväll blir det att spela WII med min tyska kill kompis, Kevin.
.
.
NYÅR med mina ginas.
Puss

Gott nytt år!

Hoppas ni alla hade en trevlig nyårs afton!
.
Min var grym! Hade jättekul nere vid min kompis Michelle, jätte rar tös. Hon bor nere i Ocensid, en timmer south från Newport. Hon bodde precis vid havet så jag vet vad jag ska hänga i sommar :) haha... Om hon inte tar illa upp men vem kan stå emot mig, höhö...
.
Hon jobbar på en surf shop så hon ska shoppa åt mig SUPER BILLIGT! GILLA GILLA! Jag hatar att shoppa åt mig själv, jag är så dålig. Iaf, Michelle ska försöka göra mig till en cool California girl :) haha
.
Kvällen började med Sushi med Michelle and Jessica, supergott. Har inte ätit sushi på jätte länge så det var jätte gott, provade en ny rulle som hette Mango a go go.. Det var mango i den och det var riktigt gott. haha, banan i tacos, mango i sushi.. Alltid lite frukt med!
.
Sen efter det så åkte vi hem till Michelle´s kompis på fest. Mycket nytt folk att träffa må du tro. Det var okej, kul att titta på alla dessa super fulla tjejer som knappt kunde gå. Stackare! Killarna var ju i och för sig också ganska kalas, det var en kille som sa till mig: Om jag vinner över dig i Ping pong, då måste du strippa! Och eftersom jag är en riktig självsäker jäkel tog jag åt mig utmaningen och mitt svar till honom var: Om jag vinner dricker du upp denna flaska med vin, NON STOPP! Okej? haha.... DEAL!
.
Och gissa vem som fick storstryk? Killen må ni tro... haha.. Jag är så himla grym asså! Han blev helt till sig när hon insåg att han just förlorat. haha... Så efter det alla ville spela mot mig och haha OSLAGBAR!
.
Efter ca 2 timmar med sömn åkte vi till ett frukost ställe och käkade lite frulle och efter det tog vi en lång promenad på beachen i solen. Himla trevligt.. Som sagt det var en super trevlig kväll!
.
Nyårs löften då? Inget extra socker för mig! Måste börja jobba för beach 2011. Ska ev åka till Mexico i slutet på Mars. HOPPAS!
.
Joo, just ja ska också gå på bikram yoga minst 3 gånger i veckan och sen blogga nästan varje dag!
.
Puss Puss

RSS 2.0