Träningsvärk...30/3

Känns att jag tränat igår och jag älskart. Träningsvärk är grejjer de.. Känns bra fast är mycket trött. Och ska verkligen lyssna på min kropp och ta det lugnt denna gång. Så imorgon blir det 15 minuters löpning och yoga. Kulkul. Får se hur ryggen klarar det.

Idag gick annars allt jättebra. har städat min lägenhet och gud va frächt det blev, behövdes kan ja lova. Tyvärr har jag varit väldigt trött idag så tänker satsa på en tidig kväll idag och med detta inget längre inlägg. Sorry.
Och på fredag ska vi måla ägg :) Kul kul! Ska försöka tänka ut något riktigt kul att göra.

Nää, ska borta mina tänder nu och sedan sova. För imorgon är det onsdag :) Pusspuss


Back on track... Almost. 29/3

Gud va skönt, idag har jag sprungit i 15 minuter och kört yoga sculpt i en timme. Hur gick det då? Löpninen då, jadu.. Ni vet ju hur en elefant ser ut va? Typ jag kände mig så klumpig och orkade nätt och jämt 15 minuter. Tänkte faktiskt avbryta efter 10, hetl skult var jag iaf. Och ryggen var helt fuckad efter men nu efter yogan så känns det lite bättre. Men jaa, det känns inge kul asså. Så ska prova simma imorgon kväll också, undra om jag drunknar. haha.

Men yogan där emot, det gick jättebra. Tog med Linda på det också. Haha, jag har ju tagit dit 3 nybörjare, Jannina, Stina (syster) och nu Linda. Linda var faktiskt jätteduktig och Jill tyckte att det gick kalas för mig. Hon kunde inte förstå att jag varit sjuk i 3 månader typ. Men så är det, tiden går ju snabbt. Så på Onsdag kör vi igen, kul. Och imorgon bitti så ska jag ev ut och gå en sund, har ont i ryggen. Aja, vad är en bal på slottet.

Och nu är faktiskt kanske datumen bestämda när jag ska åka hem till Sverige på besök, 30 Maj - 14 Juni. Får veta det till helgen och då kanska jag bokar en lite resa. Kul va? Längtar faktiskt massor till de! Ska få träffa alla igen och kläma lite på min syster-son. Kul kul!



Vitare tänder? Kanske lite va...

Annars idag då, idag har en målare varit och målat flickornas rum vitt. Det var gult men det blev jättebra med vitt asså. Deras lilla rum blev genast mycket större. Så Tessa och jag hade en liten nap inne i mitt rum idag och det var behövligt, eftersom jag inte kunde sova i natt. Och Tessa var väl för gullig idag, direkt när jag slutat och gått iväg till mitt rum så kommer Tessa springandes och vill vara med mig. Sötkorven. Men sen när hon blir tvungen att gå så skriker hon coh ropar; "MALIN MALIN"... Gumman då, vi ses ju imorgon försökte jag förklara.

Haha,, jaa just de idag när vi åt frukost på Zinc så säger Ella;
"Mamma, jag vill ha en ny nanny"
"Va säger du?" (Melissa)
"Ja, jag vill ha en ny.. Så kan vi köra hem Malin till hennes hus i Sverige"
"Nej du, de kommer inte på frågan. Jag vill ha henne kvar!"
"Ååå" (Ella blir jättesur)

Så säger Melissa till mig att Ella kommer att ha ändrat sig inom 2 timmar. Och så sant så, när jag frågade henne om hon kunde köra mig till Flygplatsen för att jag packat färdigt sa hon; NEJ! Tur, va lite nervös där ett tag!

Nu väntar jag på att tvättmaskien ska bli färdig och sen ska jag kika på andra avenyn.. Haha, japp jag tittar på det. Men det är lite mysigt och se hur Sverige ser ut tycker jag. (Dock är det ju i GBG som det filmas, men ändå)

Puss puss

Bilder från helgen...

Bilder och bilder men men något iaf. Puss puss

Nya snygga skor...28/3

Solbrun, glad och trevligt sällskap gjorde också denna helg, som många andra helgeer, till en mycket bra helg. Hur är det med er då?

Som sagt Lördagen spenderades på beachen med Linda som var smockad med folk. Och det var ju självklart solen gav oss 30 grader. Underbart! Så vi låg där, spanade in killar och snackade skit. Sen var det också meningen att Ethan (triathleten) och hans kompis skulle komma ner och spela vollyboll med oss men vi blev för hungriga och hann åka innan de kom till stranden. 

Så vi tog lilla mustangen och åkte till Island och käkade hamburgare, mums! De fick vi unnan oss tyckte vi. Och när det var gjort drog vi till South Cost plaza och shoppade. Jag behöver byta ut mina gammal linnen som är helt gula under armarna. Varför blir det så egentligen? Frätande svett??!! Men hittade jag några linnen då? Nej, naturligtvis inte.. Hittar aldrig det jag behöver eller jo jag behövde nya klackskor eftersom mina andra har gått sönder (bokstavligttalat). Hittade ett par aprikosfärgade högklackade supersköna, tor de eller inte. Men så var det iaf. 






Och på H&M så hittade jag ett par leggins med skindetaljer på som jag köpte, lite så där småcoolt. Och riktigt snyggt med en längre tunika och klackar, de ni! Linda köpte ett par lika dana. Kul med budget saker! På sephora köpte jag två läppglans. Nästan två likadana men det går nog åt  ; ) haha. Och där inne sminkade de också mig eller hon försökte göra en sotad blick men jag blev inte alls nöjd. Tvättade bort det direkt när jag kom hem och satte på nytt. Och det blev bättre tyckte jag. Och sen var vi klara för KVÄLLE woohoo. :) Som tog plats nere vid Newport pier. There is were the action is! 
 
Och där nere hade vi jättetrevligt, dansade och parade med en massa mäniskor. Kul kul! När kvällen var slut åkte vi hem till Linda och sov. Fast först fick jag Lindas specialmacka med allting på. Det är supergod. Älskar den!

Idag har det inte hänt så mycket, vi åkte till IKEA och käkade köttbullar. Gott! Sen var det ju också meningen att jag skulle köpa nya påslakan och lakan eftersom jag tvättade mina med en kajalpenna men jag glömde plåmboken hemma!! Hur dum får man vara igentligen! Men som tur var hade Linda med sig sin så vi kunde få i oss lite köttbullar.

Och nu sitter vi här och ska ta oss en natt macka... Åå, just de bootcamp imorgon.. Kul! Fast jag ska ta det LUGNT! Puss

VILL LÄGGA UPP MER BILDER MEN MIN DATOR HAR FÅTT FNATT, LADDAR MAN UPP MER ÄN TVÅ BILDER SÅ HÄNGER SIG ALLT. MÅSTE FIXA DETTA!


Time to hit the beach bitch! 27/3

Nu ska jag ta med mig Linda till Newport beach och steka som bara den (har invisterat solskydd 30 nu). Det ska ju bli en superdag, klarblåhimel och 30 grader.. De gillar vi!
Och idag är det ju min Älskade Storasysters födelsedag, GRATTIS GRATTIS.. Dock hörde jag att lilla Nelson var sjuk så de fick åka till sjukhuset. Hoppas hon har haft en kalasdag ändå, du fyller ju 30.. Gud va tiden går snabbt.
Puss

Ruttna ägg...26/3

Bokstavligt talat asså, jag har undrat hela veckan vad det är som luktar ruttna ägg i min lägenhet. Jag har tagit ut sopor varje dag, plockat ihop, tvättat, vädrat och sprayat med sånt där luktspray och ändå försvann inte den rackarns ägglukten. Tills igår då haha, jag kom ju på att det kanske var mina ägg som jag målade förra helgen. De låg fortfarande i en påse och den var bara lite öppen och äggen var inte torra när jag la i dem där så jaa de hade börjat ruttnat. Usch, kan ni tänka er hur det luktade? Hjälp asså, så nu behöver jag inte dö av gasförgiftning. Trodde det ett tag asså.

Igår hände det ingen speciellt, det var några tv gubbar här och fixade. För Melissa och Cristian har köpt en ny tv och bildkavlitén på den ni.. Det är sinnes. Tar nog ett litet tag att get just to it.

Igår kväll var det torsdag och det innebär fulltös i hela orange county. Tycker att det är jättekonstig att deras torsdag är som Sveriges Lördagar. Så man kan ju inte bara sitta hemma en torsdagkväll, de funkar inte så här. Så jag och Linda åkte ner till Newport pier och kollade läget och där var det livat. Vi träffade två tjejer som var jättetrevliga som vi hängde med hela kvällen. Och det lustiga var att en kille kom fram till oss och sa "hej, jag är från sverige vet ni vart det är kul att gå?" Fast han sa det på engelska och när jag svarde honom på Svenska haha ni skulle ha sett hans min.

Idag började jag dagen vid 1, vilket var jätteskönt för då kunde jag ta mig en reäl sovmorgon. SKÖNT! Och sen jobbade jag till 11 ungefär. För M&C var ute och roade sig. Känner att jag verkligen gick in för att berätta om min dag.

Imorgon är det beachen som gäller, det ska du bli upp emot 30 grader. Skönt! Och efter beachen så blir det shopping sen blir det väl en kul kväll ingen. :) De är så de ska vara. Joo just de ska knyta på mig mina löparskor och dra en runda för att se hur det känns. Kan inte hålla mig längre dock blir det ingen lång sådan, 15 minuter får räcka. Ska verkligen börja jättelung och fint så att det inte blir några mer sjukdommar. Hoppas bara att allt mitt skit är borta nu!

Linda och de två tjejorna och deras kompisar.. Kul hade vi..

Puss


För söta...25/3

Rackarns vad söta min farmor och farfar var, 4 kommentarer : ) Tack de gillar vi... Så nu är det bara resterande kvar då att kommentera.
Glömde att svara på vilken som är min favoritmaträtt igår och ja jag tycker att det är en jättesvår fråga eftersom jag äter det mesta. Husmanskost gillar ja massor och nu medans jag beffiner mig i USA är kebab-pizza något jag saknar massor. Haha, det blir det första att komma ner i min mage när jag kommer hem och hälsar på i sommar. Men måste jag säga något så pasta med kyckling. Det finns en sås som heter uncelbens eller nått, vet ej hur det stavas. Men det är en liten grön burk men örtsmak och vitlök, att hälla över den över färdigstekt kyckling och äta med pasta... Mums!

Fransk manikyr...24/3

Imorgon är det alltså våffeldagen, vad gör jag här??!! :) haha, skämt åsido. Ät så mycket våfflor du kan och om du får plats - ät en med hallonsylt och grädde och tänk på mig för det är mitt favorit "pålägg". Hade faktiskt kunna göra vad som hellst för att åka hem en sväng nu. Fick en sådan hemlängtan igår kväll när Lara berätatde för mig att hennes föräldrar kommer i helgen. Ja vill också! Vill träffa hela min familj. Även fast jag verkligen har superkul och älskar att vara med Linda så gör det så fruktansvärt ont i mig ibland. Aja, glöm dina beskymmer imorgon kommer nya!

Kom faktiskt nyss hem från träffen med Amerikanarna som var verkligen jättetrevlig. Vi möttes på Balboa men det mesta där var stängt så vi drog till Huntington Beach (Beachen next to Newport beach) och bowlade. Och bowling är ju alltid kul, jag började ju snyggt (som alltid med en strike) sen så går det alltid utför. Vilket trök! Men hade trevligt! Och avslutningsvis tog vi en yoghurt. Inte för att jag var sugen eller så men det är ju socialt. Älskar att jag inte varit sötsugen på 2 hela dagar, är inte detta super bra!

Idag på dagen så har jag ju lekt med mina flickor och under Tessas nap passade jag på att prata med mamma på skype en snabbis. Och sedan fixade jag och Ella naglara, vi lekte nagelsalong. Och jag köpte för länge sedan ett Fransk manikyr set som jag inte provat än så det gjorde vi idag. Både Ella och jag går runt med vita tippar, jättesnygga är vi.

Ganska bra gjort va eller?

Åter till min tandblekning, jag gjorde inte den hos någon tandläkare, hemma-fix. Dock är jag inte så nöjd över resultatet, trodde att det skulle bli vitare. Men dock säger det på paketet att om man vill få dem ännu vitare så ska man göra om blekningen om en vecka. Men jag tvekar för mitt tandkött värker massor kan knappt borsta tänderna. Och som jag sa tidigare, när jag är klar med mitt Ansiktsprojekt som snart är klart, då, då ska jag gå till tandläkaren och fixa till ett riktigt Hollywood smile. :) De ni! (Glömde ju fråga Linda vad hon tyckte, om de blivt vitare)

Så en bild på mina tänder just nu hur resultatet blir nog inte av. Vill ju inte själv tro att de ser vita ut medans ni kanske tycker att de ser gul/bruna ut. Nej tack!



Så här såg tandblekningen ut, iaf boxen som allt låg i. Fast jag gillar inte den för jag har så ont i tandköttet.

God natt på er alla. Puss


Blekt tänderna...23/3

Har blekt tänderna idag, detta tog 2 timmar och jag gjorde det hemma. Hoppas det blev bra, svårt att avgöra det själv. Så Linda får göra det imorgon. Fast blev de inge vitare tänker jag gå till tandläkaren och grejja det. Dock efter att jag är klar med mitt ansiktsprojekt.
Annars idag har allt gått bra, flickorna var så söta så. De gillar vi!
Joo, idag ringde också en dam från Boston och frågade mig om min LCC och hur hon inte hjälpte mig med skolan. Och jag fick då till svar att de inte behöver veta med än vad olika skolor heter. Ingen basic information alltså. Jag tycker att detta är väldigt sjukt. De borde ju veta något tycker man. Och hon gav mig ju inte några bra allternativ heller. Nää, trodde att man skulle kunna fråga sin LCC om det mesta men nej då. Jag är iaf grymt irriterad på detta.
Och det sjuka är att hon rinder nu, slutet av mars när jag började berätta för culturale care hur det låg till i Januari. Snacka om mycket kafferaster. Hur ska jag då komma ihåg allt som hände och vad exakt jag och min lcc pratade om i januari. Jag blir bara så trött.
Nu ska jag bädda ner mig, satsar på en tidig kväll.
Puss

Bajsåldern? 22/3

Sinnes vad klockan går, hade tänkt att jag skulle lägga mig i tid idag. Och hur blev det med de då.. Joo nu är klockan lite mer över halv tio. Och klockan hinner garanterat bli 11 innan jag slår av datorn. Tycker faktiskt att klockan går för fort efter klockan 6, man hinner inte göra något. Eller jag hann att tvätta mina lakan för andra gången idag. Sinnes, av någon konstig anlednign så fick jag med en avbruten Kajal när jag skulle tvätta dem. Så när jag skulle ta ut mina lakan ur torktumlaren så var de helt svartfläckiga. NEJ!!!!! Så in igen i tvättmaskinen och HJÄLP ni skulle ha sett hur den såg ut. Helt svart kladdig, så då var det bara att städa den också.

Och även fast jag tvättat det nu två gånger så är det fortfarande fläckar på det. Måste nog åka till IKEA och köpa ett nytt bäddsett. Kan ju inte lämnda detta till någon.


Vet inte om man ser så bra. Men midre kul var det då.

Idag under dagen så har allt gått jättebra eller så där. Tessa slog mig med en tågbana-bit i huvudet för att jag skulle vakna. Vi lekte doktor och jag låtsades att sova. Och ni anar inte hur ont det gjorde. Tessa, skrattar i vanliga fall när någon gör illa sig men nu såg hon att jag verkligen hade ont. Veka och trötta jag började till och med gråta :) haha. För en tre åring som varit dum, haha... Jag klarar inte så mycket.

Sen undrar jag, i vilken ålder börjar man att bli intresserad av bajs? :) Ella idag;

"Malin, jag är bajsnödig"
"Okej, gå du. Ropa när du är klar"
5 minuter senare
"MALIN!! Kom och kolla, jag har bajsat ut världens största bajskorv"
"Oj" haha.

Och idag hade vi gröna ärtor till Lunch (i grönsaksväg, de fick ju inte bara ärtor) och detta är när hon redan sitter på toan vid nästa bajstillfälle;

"Malin, det kommer ut grönaärtor från mig, Kolla!"
"Ja, det kan lätt bli så när man äter ärtor och majs"
"Jaha, och jag lovar jag tänker inte äta upp dem"
"Ååå, tack Ella"

Förlåt om ni är känsliga men Ella var så fascinerad idag. Bild kommer längre ner. HAHA... NOT! Skoja med er bara, för ni tror väl inte att jag är så sjuk : )

Haha, och idag på eftermiddagen så ringde den där killen som också var Triathlet till mig och frågade om jag ville hitta på något. haha.. Så på Onsdag kväll ska jag och Linda träffa honom och hans kompisar. Vi skulle typ spela massa spel-maskiner-grejs-i-mojs.. Jag vet dock att det är väldigt typist Amerikanst att göra det bland ungdommarna, så det ska bli kul. Äntligen lite Amerikanska vänner.

Sen om världens bästa Linda hit med Blåbärspaj (jaa, jag vet jag klagar på mig själv osv. Men jag är så svag för blåbärspaj. Ströget i Motala har en himelsk blåbärspaj.. Mums!) och hon är då för rolig. Vi skulle åka och köpa mjölk till mig innan hon själv åkta hem. Så när vi kommer ut till gatan;

"Linda, vart har du din bil?"
"VA?! Är det jag som kör?"

Haha, hon fattade inget.. Det var så kul. Tänkte lägga ut en bild på pajen men den såg ut som något helt annat när den låg på min tallrik.

Imorgon börjar jag inte förrens 8:30 då jag brukar börja vid 8:15, så skype imorgon? Kom ihåg att tidsskillnaden endast är 8 timmar nu tills då ni ställer om klockan. Och jag loggar in vid halv 8, så halv 4 för er?

Puss


Having a good time...21/3

Kunde tyvärr inte uppdatera om gårdagen för er pga strömavbrott hela dan. Två balonger fastnade på en elledning och "PANG".. Det lär tydligen som en bomb, jag hörde dock inte det.

Blockpartyt? Va, va det ett blockparty här.. Missade jag något? Haha, nää du det så kallade blockpartyt som skulle bli en sådan hit var inte alls så bra. När jag kom dit så var ostrona slut och inget band heller för någon i bandet hade dragit sig ur. Så jag var endast där i 5 min sen så gick jag hem till Melissa och hjälpte henne med middagen. Hon lagade en massa mat och som vanligt jättegott. Mums! Det blev potatismos, oxfilé, krabba, räkor och sallad... Ni kan inte förstå hur god denna middag var och en familj som bor längre upp på gatan kom ner och hade middage med oss. Trevligt. Och till efterrätt, choklad-dippade jordgubbar.. Glömde säga att allt vi åt var grillat, om ni inte förstod det.

Jag var ju också till stranden igår, ni anar inte hur skönt det var. Man nästan bränner fötterna när man går i sanden. UNDERBART! Och jag läste Sweet little lies av Lauren Conrad har inte riktigt kommit in i den så bra än men den är bra än så länge. Det som hon skriver om är så verkligt. typ, om det går att säga så.. haha.. Joo och när jag låg där på stranden så blev jag väldigt bekväm av mig och glömde helt av att smörja in mig igen. (jag smörjer mig alltid innan jag går till stranden, sen vanligtvis en gång i timmen) Så aj, min mage och mina fötter bränner lite.  Jag hade bara spf 15 också men idag har jag fixat en 30... Fit for fight igen! Men annars så blev jag brun. Har fått en massa färg på en vecka bra! De gillar vi.

Sen på lördagskvällen åkte Linda och jag till Newport pier och gick på krogen.. Tog oss en var sin öl och hade det trevligt. Och det roligaste med hela kvällen var att jag kände igen en kille. haha. Han jobbar i parken på typ en sån där skola som man kan gå till efter skolan. Vad kallas det nu igen?!! Iaf, så vi började prata lite och han är också triathlet så check en till träningskompis. Han simmar gratis på Newport higschool så om jag gick ihop med honom får jag också simma gratis. Men de jag vill komma till men allt detta är att jag börjar känna igen människor. Det tycker jag är jättekul.

Och idag var jag på Anders födelsedagskals och umgicks lite. Sen åkte jag hem till Linda och duschade, för hemma hos mig fanns det ju varken el eller varmvatten. Och varmvatten vill man ju gärna ha när man duschar. eller hur? :) Så jag klampar in i deras hus och säger att jag lånar duschen. Kan ni tänka er, haha.. De bara "ja gör så du. Snällt, sen fick jag också vara med på deras påskmiddag de hade med några släktingar. Vi målade ägg och hade det mysigt. Och till efterrätt fick vi blåbärspaj, mums..

Annars idag har det inte hänt så mycket, har städat mitt rum och tvättat bilden. De hade en jättecool biltvätt här, du lämnar bilden med bilnyckel i, någon tar den och kör på den på ett typ löpband som går jättesakta framåt, Sen brevid bilden går det killar och tvättar bilen för hand. Sen torkas den också för hand och när bilen är färdigtvättade putsar de på bilen och städar alla runtor och damsuger och tar bort allt gammalt skräp. As bra! Och allt detta skedde medans jag satt i solen och göttade mig.







Fina ägg va? : ) "Min första påsk i USA", lite fiffigt av mig. Sen frsökte jag skriva alla ställen i CA som är typ stora (De städer man förknippar med CA) Nu ska jag sova och det ska bli så skönt! Puss


Blockparty...

Nu får vi se vad detta blir då.. spännande. Ni får väl veta senare :)
Puss

Time to hit the beach...20/3

Hörs senare.. Puss


Fredagsmys...19/3

Nu är det fredagkväll och jag har redan panik inför söndagen. Ska det vara så? Nää, jag är så trött så det blir jobbigt. Nää, hoppas på en god natt med sömn idag och imorgn beachen <3 och sedan block-party. Grannarna som bor ovanför mig har ordnat ett blcokparty för hela gatan. Band ska spela, det ska grillas, ätas ostron (vet ej om jag gillar det men det låter bra) vin, öl. ALLT! Hoppas det kommer några i min ålder, dvs under 30 iaf. Så det ska bli kul, hoppas vi på iaf. Sen ÖNSKAR jag att solen imorgon gör mig lite brun. Har fått en massa färg på armarna och nacken, haha.. Men magen och de översta låren är "bleka".

Idag började jag dagen ed flickorna eller rättare sagt hela familjen på Zinc.. Christian var nämligen sjuk idag, har smittat honom.. Inte så populärt.. förlåt! Sen så tog det ett tag innan de tinade, Ella och Tessa. Och medans Tessa sov så lekte jag och Ella i grannarnas vattenspridare :) haha, jättekul var det och blöta blev vi. Jag hann torka i solen men Ella böt vi kläder på...

Vid 6 tiden så körde jag Melissa till Ellas pojkvänn Wills mamma. För de skulle eller Melissa fattade fel, hon trodde att bara mammorna skulle ha middag. Men när hon sedan kommer dit uppklädd osv. Så är Will´s hela familj där.. PINSAMT :D haha, så jag och flickorna kom dit, jag hann inte äns byta kläder.. (Samma som jag lekte i vattenspridaren med) Så jag kände mig jättefräch.  :)
 
Nu ska jag titta på Lost och äta popcorn, lite Fredagsmys för mig själv. Kanske festar till det med ett glas med oboy. :)



Solen bli supermysig imorgon, snälla.

Puss


Fick jobba...

Hon skrev ett mail vid 8:20 och frågade om jag kunde komma till 8:40. Lite kort tid i förväg men jag hade ju min lilla aning att jag skulle jobba så det bvar lugnt. Och det var bara i 2 timmar så de var skönt. Nu ska jag också strax börja jobba med favoriterna, får se hur det går idag. Mamma är ju hemma så de vill ju att hon ska göra allt. Tycker då att jag känns meningslös. Men jag skulle också vilja ha min mamma om jag fick välja : )
Och stina jag blev ledsen på dig nu...

Oklart...19/3

Har ingte en belkande aning om jag ska sitta barnvakt åt Anders idag 8:40. Och det är inte så lätt att få tag på honoms mamma, hon har ingen mobil. Är inte det konstigt? Men det suraste av allt är att jag går upp klockan 7 fast jag kanske kjan sova till 12. Vilket jag också behöver... Så just nu sitter jag och väntar på ett mail. Ska jag eller inte, det är frågan.
Puss

Dear John look a like...18/3

Tydligen var det okej att sitta vid datorn när polarna är med? Eller fattade jag er fel? :D haha.. Idag är jag iaf själv inte för att det på något sätt är positivt, gillar Lindas sällskap men nu kan jag istället försöka att koncentrera mig på detta.

Idag var det fotboll för Tessa och vi har nog samma problem, haha.. Vi båda är nog lite förtjusta i hennes tränade Zack. Och jag lovar Tessa har funnit sin första kärlek, dock måste jag ju göra henne besviken... Han hade ring på fingret. Attans! Haha, och varför är då jag lite förtjust? Joo, han är så sjukt lik killen i Dear John (har den filmen kommit till Sverige än?) och han är ju bara för... ja, hur ska jag beskriva honom.. En riktig pudding! Stackars Tessa hon kan inte riktigt fokusera när han är med. Den gången han hade punktering på sin bil och inte kunde komma så spelade hon som värsta Zlatan. :) Joo, en sak till då, även fast han inte ser henne borta i parken ( parken ligger bervid fotbollsplanen) så står hon och vinkar.

     

Tessa in acton, sen idag var det ju också superfint väder så Tessa fick ha på sig sin lilla fina sol hatt men det var omöjligt att få en bild. Sen har ju hon också musik-klass efter Fotbollen och i slutet på den "kommer" Elmo. (Den röda figuren på bilden) Han är super populär här, är det samma hemma i Sverige?

Efter alla klasser så gick vi och hämtade Ella, upp för berget, men idag vid den tiden hade det börjat att blås ganaska mycket så det var skönt. Ella gick hem, som vanligt! Fast idag önskade hon att jag hade en bil. Och när vi kommer hem så är handyman inne i deras rum och fixar. Ni förstår de ska måla om och renovera flickornas rum. Så han var där och tog ner lite grejjer drog om ström osv. Och att titta på honom var väl det enda flickorna ville göra resterade tid på denna dag. Typ riktiga byggarebob i deras rum, waoow.

På kvälle så åkte jag till skolan, skulle inte vara med på lektionen men det kändes ändå bara att kunna prata med henne plus att jag fick närvaro. Och det behöver jag! Hon förstod mig och jag fick åka eller stanna, så jag åkte till Linda. Iaf, där var också Tiffany ( En tjej som jag värmer upp med osv) hon tyckte väl att det var på tiden att jag blev frisk, hon sa "Du har ju varit sjuk sen första gången jag såg dig". Så pass. haha. Bra att jag fått hjälp nu då.

Linda och jag åkte till south coast plaza och kikade, hon ville in på Abercrombi & Fitch och köpa myskläder. Jag vill också ha de! Men jag hittade iaf ett par shorts, marinblå som blir fint att ha nu när solen börjar skina så varmt och skönt. Hittade även ett par andra men de tyckte inte Linda alls var fina så jag fick inte köpe dem. :( kanske till helegn ? :) haha.. Då är det linnen som står högst upp på inköpslistan. En sak till då, han som jobbade idag och hjälpte mig idag på Abercrombi var en sötnos. : )



Shortsen.

Nää, nu ska jag sova. Försökte lägga upp fler bilder, men det funkade inte datorn har hängt sig 3 gånger för mig så detta får duga. Puss

 


Saint patricks day... 17/3

Idag firar man den så kallade saint patrciks day, "den irländska nationaldagen" här i USA. Jag vet inte så mycket mer om den och ska inte försöka leka proffs.

Dagen har idag gått bra. Och jag leker med Linda (hon ska sova här) just nu men nu ska vi sova och det är gansak oartigt att sitta här då. Eller vad tycker ni? Är det taskigt att sitta vid datorn när polarna är med?


Puss

Z-package... 16/3

Attnas vilken härlig dag vi hade idag, 27 grader. Inte helt fel om jag får säga det själv och benen börjar redan att få färg, löööv it! Fast och andra sidan så var det en SVETTIG promenad upp för "berget" när vi hämtade upp Ella. I helgen skulle det ligga runt 24 så då är beachen paxad! Har verkligen längat efter lite färg på min vinterbleka kropp!

Annars idag då, joo har nu (ÄNTLIGEN) varit till doktorn och han tyckte väl att jag var dum som inte varit där tidigare. Har tydligen lungeninflamation.. Kan man ha det så här länge var då min fråga?! Utan feber? Eller jag har säkert haft feber till och från, har nämligen ingen temp. Så han gav mig något som tydligen ska vara något bland de starkaste och bästa i penicilin-väg, så kallat Z-package. Min granne äter också det nu men hon fick prova en massa andra sorter innan men lilla jag fick det direkt! Så förhoppningsvis ska jag känna mig som en ny människa om 10 dagar.. Dosen är i 5 dagar men jag skulle inte anstränga mig något på 10 dar.




Han lovade att min trötthet skulle försvinna, min huvudvärk och AlllT, tydligen. Men vad vet jag väntar fortfarande på mitt Herbalife. Han gav mig även hostmedecin som jag ska ta en gång varje dag. Så nu får vi vänta och se. Har även fått konstiga exem på underarmarna som han kikade på, lite salva sen skulle de också vara borta. Vilken doktor va? Ganska självsäker men det kändes bra:)

Har även varit på collage och haft yoga och det gick bra, berättade för läraren att jag fått antibiotika och skulle försöka ta det lite lugnt. Då svarade hon, du är så bra ändå och detta är för lätt för dig så ta det lugnt du. Jag vet vad du går för. Haha, kul att höra.

Och nu sitter jag här med nytvättat hår (eko shampoo) och lukatr mums! :D haha.. Ska ta mig en kopp med te och en banan sen ska jag sova. Har så ont i huvudet!



Hjärtat mitt...Som är för söt för att titta på.

Puss


Första middagen utomhus...15/3

Kanske berättat det förut att det är ganska kallt på kvällarna ca 12 grader bara så vi har inte kunnat suttit ute och ätit, men idag. Idag var det så där ljummet som en sen sommarkväll hemma i Sverige, jätteskönt. Grillad lax och oxfilé med sallad + flippflopps (som alltid) De är sommar de! Och idag under dagen hade vi 25 grader. Man kan inte annat än älska detta.

I did´t... 15/3

Jaa, nu har jag Calirofnia driver license. Gött, fast måste köra också. Då kanske ni tänker; "Men då kan du ju  inte ha körkort?" Jo, för i detta land funkar det så att man får sitt Temporary körkort när man klara det skriftliga provet. Väldigt knasigt eftersom man kanske kör som en kratta. Så imoogn ska jag boka körtestet som pågår max i 20 min. Haha, sånn himla skillnad mot Sverige och mitt CA körkort kostade bara 31 dolloar = 217 kr, heölt galet billigt!

Själva Testet då; Jag hade tid vid 10 men jag var inte där förrens 10:10 eftersom det var omöjligt att hitta en parkering men till slut så. Iaf, och jag är då glad att jag bokade tid! Ni skulle ha sett kön asså, HJÄLP! Kön var lika lång som min gata i Säter, kampvägen <3. Och för er som inte fattar, väldigt lång med andra ord. In på DMW (CA vägverket) och där inne var det också smockat som i en sadinburk och naturligtvis var jag den enda blonda där inne så vart jag än kollade så var det någon som kollade på mig och undrade om jag kommit fel. (Ni förstår, DMW kontoret ligger i Costa mesa och där är det mest mexare som hänger = mexare lika med lite mörkare) Fick iaf en kö-lapp och satte mig och väntade i 1 timme och 30 min.. Sinnes! Men tillslut så fick jag komma fram till en disk och prata med en kille sen fick jag ett papper och anvisningar att gå till en tant som hade hand om fottograferingen. Tog min bild och fingeravtryck och sen var det bara att köra, själva testet!

Testet innehöll 36 frågor och man fick missa 6, jag fnissade lite i början när jag såg hur testet såg ut men sen tog jag mig samman och skrev det första på 10 min. Dock var jag lite osäker på några frågor (ord som jag inte var helt säker på) så jag fick tvärr 8 fel. Aj aj, men då ringade han in de rättasvaren och gav mig ett nytt test på en gång; Good luck! Och det gick mycket bätter, haha. Fick bara 4 fel denna gång... Så fick jag mitt lilla papper och sen kunde jag åka! Konstigt system och helt sinnes men men!





Sen när jag kom hem så gick jag ner till Zinc för där var Melissa och flickorna. Och sen hände det inte så mycket, vi alla 4 gick till yoghurtstället (jag tog ingen yoghurt, satt och tuggade på ett plomon ist, bra va?) Sen gick vi och hämtade Melissas bil. Den hade varit på service. Och sedan var dagen slut, jaa just de innan vi hämtade bilden så gick vi in på en söt affär som jag böev het kär i, dock kostade det mesta jag ville ha över 200 dollar och det är ju inte särskilt rimligt!

Har för tillfället jätteont i magen, lite så där kramp. Och håller på att fisa sönde sängen :) haha.. Vet inte varför jag berättade dettaa men men. Imorgon ska jag till Doktorn för han hade ingen tid idag!

Puss

hur länge ska jag vara så här? 14/3

TRÖTT, sinnes asså. Störst zombin i Orange County, jag lovar! Jag är iaf helt slut, helt död. Har jobbat hela helgen, ska ju inte klaga (extra pengar) men det får sina slutföljder. (säger man så) Iaf, så nu sitter jag äntligen här och ska så fort när detta är klart sova. Gud va jag ska sova!

Började med Äggröra till frukost idag. (var det söndag morgon som ni också började med det? mamma och sofia) Ganska komiskt.. Iaf, sen så pratade jag med Matilda och min bror som jag typ inte pratat med på evigheter. Så det var kul. Sen var det typ slut på friden, iväg till Anders och gno. Fast det är ingen större last för han är så gullig så. Han leker för sig själv och så men eftersom han börjar att känna mig så har han börjat att blir lite så där små jäklig. Haha, man märker det så tydligt. Sen tog jag med honom på Au pair möte med min LCC, han somnade i bilden och jag fick inte in hans vagn i bilen så jag fick bära honom runt hela spectrum (shoppihgcentrum). Liten känns det i axlarna men det ska väl inte vara något. Och medans jag var där så passade jag på att äntligen köpa nagellack, O.P.I. Ett svart och ett rött, perfa!



Det röda nagellacket ser rosa ut men de är de inte!

Och nu sitter jag här, har faktiskt inte gjort så mycket idag. Va och hämtade min medecin så blev 300 dollar fattigare igen. Suck! Men ska man vara fin får ekonomin lida fin. haha. Nää gudars.. Joo, Sofia du frågade om hon lockade det igår (ffrisören asså) JAPP, de gjorde hon.. Det var jättefint men jag låg ju och segade i Lindas soffa igår så när jag kom hem var de inte så fina längre. Efterbilden var inte så bra, men de ordnar vi en annan dag. Kanske imorogn för då ska jag skriva upp körkortsteorin! Äntligen! Då lär man ju se bra ut för man tar ju kort till själva körkortet. Hoppas på en bra hår dag imorgon.

Joo, just de imorgons så ska jag även till doktorn och där hoppas vi på all in. Att jag får piller och pullver så att jag blir frisk som en nötkärna! Nää, nu ska jag tvätta fejjan och sen hänga min tvätt... sen ni, då ni, BLIR DET SÄNGEN!

Puss


Till min bror...

försöker locka hit dig... Blir du inte sugen??



 


För och efter...

Tyvärr har jag inte stylat mitt hår men men.. Det är iaf mer liv i det:)

Bara fönat håret men tar jag fram platttången så blir det nog bra :)

PUSS


Tror att mina ögon snart... 13/3

fastnar i kors. Helt sinnes vad trött jag är, fick inte så mycket sömn igår natt. Ni vet att efter att jag skrivit färdigt mitt blogginlägg igår så kommer båda tjejorna in till mig. Jaha, då va de kört, för jag har verkligen jättesvårt att sova men dessa fina flickor i sängen. För det första tror jag att jag ska putta ut dem ur sängen och för det andra så kan jag mosa dem. (inte realistiskt kansk men) sen så får man en och annan snuting av flygade armar. haha. Så jag kan inte sova så värst bra. Och upp med typpen kvart i 7! KAtsCHING! Aja, det gör inget men just nu håller jag på att dö plua att vi ställer fram klockorna en timme igen. Så nu är klockan är väl 12:15 kan man säga. Så det är verkligen dags för sängen.

Och idag hade jag ju 3 barn hela dagen så det känns om imorgon så ska jag vara barnvakt åt Anders igen. Blir nog några fler timmar än vanligt för hanns mamma har avslutning men sin skola. Och innan jobbet så ska jag till fashion island och kika. Kul kul!

Orkar inte mer nu! Har klippt mig nu och det känns så himla skönt. Det är nog nästan en av 5 skönaste känslor, vilka 5 är dina? Ja, iaf.. Tänkte ge er en före och efter bid idag men jag gör nog det imorgon när jag vaknat och snyggat till håret. För efter frisören så åkte jag hem till Linda och typ halvdog, käkade lite kinamat och göttade oss (som vanligt) och när man ligger och såsar i en soffa så blir frisyren inte så vacker. Så mina lockar jag fick av min frisör är inte så värst fina längre. Ser ur som en muffins men jag ska fixa det imorgon. Och därifrån kom jag inte tomhänt, en påse med lite smått och gott. Kul kul, så nu ser jag fram emot att få fixa håret och att klippa mig på tony&guy igen.



  

Sa jag att mitt paket prån Lidna var juicy trosor? Aja, nu vet ni iaf... Och min frisyr då, jag är nöjd för allt var så himla mycket bättre än mitt hår förra hår.

Nää måste sova! Puss


GOD MORGON 13/3

GOD MORGON FRÅN OSS I CALIFORNIEN! Nu ska vi baka scones, mums!
PUSS

Kniv i ryggen (typ) 12/3

Idag när jag var hos doktorn fick jag reda på att jag ev måste äta min medecin i 8 månader, fattar ni? Då har jag ätit hälften nu! Sinnes, jaja de är väl bara att göra de, ska man vara fin får man lida pin. Men jag vill ju också kunna shoppa och grejja. Suck! Men men.. Annars så var testresultaten som de senaste gångerna, kolesterolet var fortfarade lite högt, det var bra men om det kunde minska lite till så vore det bättre. Järnet fortfarade dåligt så nu idag på kvällen har jag beställt Herbalife ist, mkt bättre!

Har varit barnvakt åt Anders på förmiddagen och på eftermiddagen tjejorna. Jobbar faktiskt fortfarade med tjejorna fast de sover och jag är på väg att lägga mig. Linda har varit här och pratat lite med mig, kul och hon åkte nyss. Men innan jag sover så måste jag göra detta, även om det idag blir lite slarvigt.

Flickorna var jättegulliga, jag lagade biffar med lök till dem och mitt i stekningen så säger Tessa; Malin, det luktar pankakor.
VA??!! Tänkte jag men okej kanske de. haha, men det roliga var för när linda kommer in genom dörren så är det de samma hon säger; Mmm, de luktar pankakor här!

Och nu är klockan ganska mycket och jag måste försöka sova nu, för jobbar fram till 5 imorgon så måste vara fit for fight. Längtar tills imrogon då mitt slitna hår åker av.

Förlåt för att jag är så dålig med bilder! Ska bli bättre och just de fick ett paket av Linda, Jucie trosor 3 pack! Kul, gullit. Det var en födelsedags present. Då blev jag glad.

Puss


Åå, va dålig jag är...

Kom nyss hem från vollybollen och jag säger då det. Jag tyckte att jag var ganska bra i Motala på skolgymnastiken men detta asså shit. Idag blev vi indelade i lag och det gick bajs. PINSAMT DÅLIGT! Vill nästan inte gå dit igen. Ge mig lite självförtroende! Får väl ta och köpa mig en boll, men det är svårrt att köra det själv!

Nu är iaf klipptid bokad, lördag halv 6 :) YES!

God natt. Puss

Sliten...11/3

Nu är jag fruktanvärt trött på min hosta och att snyta sig var 15 minut. Vill bli frisk så att jag kan börja träna och känna mig bättre. Nää gör min frisk nu! Jag tror att jag vet varför jag är sjuk hela tiden, näringsbrist. Tror att jag inte får i mig all näring jag behöver. Äter jätteknäppt här, det saknar jag med Sveige. Riktigt smör, mellanmjölk (MILKOS) och gräddigasåser. Mums! Så jag funderar på att beställa lite herbalife så att jag kan få i mig allt jag behöver. Vore inte det en bra idee? För då får man ju i sig allt man behöver. Jag äter ju också en multivitamin men jag tror att det inte är så bra. Den är väl oäkta som det mästa här.

Iaf, snorig och dan ska jag strax iväg till skolan. Vollyboll, var ju inte där förra veckan så måste dit idag, timmarna är dyrbara så jag måste ta vara på dem. Undra vad vi ska träna på idag då?!! Ingen aning. Måste åka lite tidigare till vollybollen så att jag kan boka klipptid på ett ställe på fashion Island, orkar inte vänta mer nu! Det slitna måste av nu!

Igår när Linda var här gjorde vi inköpslistor, saker som vi måste ha! Haha, och ni kan ju bara tänka er hur lång den blev. Oj då. Men det är ju faktiskt inte så konstigt. Jag har faktiskt inte köpt så mycket under tiden jag varit här. Kan ni fatta jag har varit här i 7,5 månader. Sinnes, jag vet!

Flickorna idag var toppen, gud. Tack, snälla... Hoppas det dröjjer en bra stund innan jag får uppleva en sådan måndag som jag hade denna veckan. Imorgon får vi se lite hur jag jobbar med flickora, det märks men ska iaf innan 1 ha hand om Anders och sedan vid halv 3 ska jag till doktorn och då får vi se hur mina värden ser ut! Måste även tigga till mig lite solskyddsfaktor och ansiktsvatten + mask!

Nää måste dra och boka en klippistidis. Ha det så bra! Hoppas jag överlever vollybollen, vem vet hon kanske skickar hem mig! Puss

trött...10/3

Ni glömde att läsa min blogg igår va? Nere på 2 kommentarer igen. Suck! Finns väl inget jag kan göra då. Idag iaf hade jag en jättebra dag idag. Flickorna var jättebra och gulliga idag. Fick pussar  av Ella för omväxlingsskull, söt hon var. Och Tessa som vanligt supergullig.

Haha, idag när pappa C kom hem så är det första Tessa säger: "Pappa, jag vill lyssna på Michael Jackson, black and White...NUNUNU! Hennes idol, de är så söta och när pappa skäller på lilla killen i vidon (black and white) så håller Tessa för öronen. Haha..

Nää nu ska jag umgås med Linda. Hon kom hit till mig med blåbärspaj, mums!

God natt, puss!

 

 


Tisdag 9/3

11 timmars sömn inatt gjorde att jag kände mig någorlunda pigg imorse. Fast det varade inte så länge, för att vara exakt till storytime började. Då sitter man på en stol och damen i bibloteket läser böcker hög, man får bara en sådan lust att lägga sig på golvet och stänga ögonen och sova. Så efter en storytime är jag helt färdig, tur att det bara är 2 ggr i veckan.

Inatt förresten så var det storm här, jag vaknade flera gånger av soptunnor som bankade in i olika saker utanför mig. Sjukt irriterande. Och den när man ser på film och det är typ snöstorm och man kan höra en visslade ljud. Vet ni vad jag menar? Det är blandannat med i Emil i lönneberga, då Alfred är sjuk och de måste ta honom till läkaren trots snöstormen ute. Så med andra ord blåste det på ganska bra inatt och detta har även fortsätt under dagen fast inte riktigt lika hårda vindar.

Annars har väl dagen varit bra, så himla mycket bättre än igår. Men tyvärr fick jag se lite ut av gårdagens Ella idag också, fast bara lite. Skönt, så förhoppningsvis blir allt som vanligt imorgon. Kom även nyss hem från yogan och denna gången utan att fisa någon i ansiktet. Skönt! :) haha. Fick mycket beröm idag faktiskt, det behövde jag. Dock hade jag lite svårt med andningen, ni vet har lixom stopp i näsan va. Fortfarande inte frisk, men yogan i skolan är verkligen slow. Man går igenom allt noga och exakt. Så ingen större ansträngning på kroppen.

Nu blir det lite yoghurt sen sängen och förhoppningsvis skype imorgon, någon?

Puss

Nöjda nu? 8/3

Gud, orkar jag verkligen med detta? Suck! Jobbigt att komma in i det nu när jag inte skrivit på några dar. Idag fyllde iaf min pappa 50 år, siddu.. Men det är ju ingen fara med det, man börjar ju räkna vid 40 så tekniskt sätt är han bara 10. GRATTIS!

Linda sov här inatt och detta innebär för oss båda inte mycket sömn, vi bara pratar och pratar hela tiden om allt, känns så himla bra. Gillar den tösen! Iaf, samtalsämnet först och främst var min viktuppgång, den taskiga Mexaren som gav min den hemska sanningen. Att jag har gått upp sen jag kom hit och det kan man väl nästan räkna med när man kommer till landet där de sockrar colan efter att de köpt den. haha. Sanslöst men så är de! Inte för min del då. Tror att det sitter mycket i huvudet på mig också eftersom jag inte kunnat tränat "normalt" sen början av Decemer för att jag varit sjuk till och från hela tiden. Sjukt jobbigt och inte gick jag till någon doktor idag heller. Tänkte vänta någon dag till, har ju bara onti hallsen idag. Fan asså, jag tog ju bort dessa mandlar för att jag inte skulle ha det. Vilket slöseri med tid och energi asså! Nää, frisk sen nya tag!

 
Dessa bilder är från förra veckan. INTE idag. Lilla Anders är med på dessa.

Idag då, gud hade min värsta måndag på länge och att jag hade tre barn gjorde inte saken lättare. Allting var jättebra tills vi kom utanför dörren och Ella började gnälla; "Jag vill cykla!" Men eftersom jag bara har två armar och två ögon så tyckte jag att det skulle bli för mycket för lilla mig. Och det var ju inte poppulärt för efter varje tionde meter så satte hon sig ner på gatan och tjurade. Sen när vi änrligen kommer till parken så är det bra en liten stund, alla tre drar i mig och bara gnäller. Tänkte där ett tag att jag glömt kolla almenackan idag, tänkte om det kanske var den internationella gnälldagen. Missade jag det?

Efter parken så skulle vi gå till ballet och jag kunde redan där i parken räkna ut hur det skulle gå men eftersom jag bestämt med Anders mamma att hon skulle hämta honom där så gick vi dit, EN LÅNG BIT. För det första så ville inte någon hålla varandras händer när vi skulle korsa en stor väg. (första frustrationen) Sen så håller Ella i någon svart larv som typ sugit sig fast i hennes hand som hon inte får bort. Och jag gillar verkligen inte sniglar, larver eller spindla. (frustation 2) Anders vägrar släppa en lång pinne när vi ska korsa en annan väg. (frustation 3) Sen när vi äntligen ska gå över vägen så flyger en hink ut ur vår vagn, mitt i vägen. VAD SKA MAN GÖRA DÅ? jag kan ju inte släppa dem och springa tillbaka. Så måste släpa med mig alla 3 ungarna i ena handen och vagnen i den andra (typ som en kärra förresten) gå baklängens, de snubblar och gråter.. Får äntligen tag i hinken, den gubber som visar grönt när man får gå visade vid detta laget rött. FÖR RÖTT. Och jag pinsamt vinkar till alla bilförare tills vi äntligen kommer över. (frustation 3)

När vi sendan går förbi leksaksaffären och vi inte har tid att gå in så lägger sig all ner bokstavligttalat ner på trotoaren och skriker/gråter. (frustation 4) Då sa jag till tanterna som gick för bi "Vill ni ha dem?" haha, asså fatta mig inte fel, skulle aldrig ge bort dem förstår ni väl men det är tydligen en grejj man kör med här. Har hört andra som säger så. Sen när de äntligen är på fötterna börjhar de springa, nej stopp skriker jag efter dem och sen tvärnitar en bil. Jag säger då det! De sprang inte ut i gatan men vad ska man tro som bilförare om 3 ungar kommer i fullfrat. Det var sjukt pinsamt! Så efter det hade jag ett serriöst snack, försöte iaf. (frustation 5)
Behöver inte tjata mer, det höll på så här hela dan verkligen och jag som inte mår bara och är supertrött (Jobbade ju faktiskt hela helgen). tycket att  det var en "lite" jobbigare måndag.

Någon som hade velat byat dag? Så idag ville jag verkligen bara hoppa på ett direkt flyg hem!

Gud va jag tjatar, och ni missade verkligen inget förra veckan. Vi gjorde en fruktsallad, lekte massor, va sjuk osv. Har också letat efter Jucie dress men den jag vill ha nu finns inte i min storlek. Var först inne på en blå men när jag såg den mörkgrå så ville jag ha den ist. Sen finns det också en gul, lite coolt men då blir jag verkligen en kyckling. Rosa då, det är ju också rätt tufft men lite för tufft för mig.

   
Fräna värktabletter va?

Har ju köpt två nya böcker nu också, You can heal your life av Louise L. Hay. Jättebra verkligen, allting i boken är så himla sant. Sen så får man en massa övningar man ska göra för att må bättre. Det är som ens hjärna, hur den tänker, fast nedskrivet. Får ni chansen så läs den. Sen köpte jag också Sweet little lies av Lauren Condard (hon i the hills) För hennes bok ska tydligen vara jättebra. Alla pratar om den här! Sen är det ju lite kul för hon bor i grannkommunen. haha. Får se hur den är!

 
Köttfärssågsen ser ut som någon spya men den var mumsig kan jag lova. Hon hade typ i allt man kan i den! Vinet är bara för lite vuxenstatus, smakade skit men det får man väl kanske förvänta sig när det kostade 21 kr. Blää! Så det fick bli Lindas mirakel te.

Annars har jag hängt med Lidna, hon lagade körtfärssåg till mig och ingefära te, superbara när man är förkyld. Man river färskingefära kokar den med vatten, silar vattnet och sedan dricker man det. Kan vara lite starkt i början men det är vara bra. Sen kan man återanvända samma ingefärra 3 till 5 gånger. Lite lördagsmys! 

Något jag glömt.. hmm. nää asså detta för verkligen vara slutet! Eller joo Linnea undrade hur många kommentarer jag förväntade mig... Tycker att det är jättekul med kommentarer för då vet jag att ni är engagerade och vill veta hur jag har det här. Och läsare har jag då massor så fler kommentarer vore ju inte vara så svårt. Det gör mig bara så glad, som tex när man får ett vykort!

 

Nattfikan vi hade natten till idag. Lite allt möjligt och eftersom barnyoghurt är godast så köpte vi någon som var från 6 mån och uppåt. Vi gick runt på Albertson tills de stängde 23:00.

Puss


Bättring?? 7/3

Nu gör vi en deal här va, jag ska bättra mig med bloggandet men detta betyder då också att ni måste bli bättre på att kommentera. Men då kanske ni tänker; men va tusan ska jag skriva?? Skriv bara något; hej, här är allt bra, väder, nyheter i sverige osv. Det är inte svårt jag blir bara glad för minsta lilla och ju fler jag får gör mig mer sugen på att skriva hela tiden. Men nu har jag verkligen haft en så där vecka.. Längtat hem, vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Vad jag vill jobba med osv. Det är bara så svårt just nu... Har iaf köpt en bok nu som jag verkligen tycker ni ska läsa.. Kommer mer imorgon. Men ni har inte glömt vår deal va? Blir ni bättre så blir jag automatiskt superbra.. Okej??

Nu ska jag och linda köpa popcorn 22:30. Puss

sjuk...6/3

fortfarande sjuk..supertråkigt.. ge mig kommentarer, så kanske jag ska börja blogg serriöst igen.

Puss

Tråkig? 5/3

Tråkiga inlägg på den senaste tiden?

Jag är sjuk och detta är väldigt jobbit när man vill göra saker.


ingen rubrik...4/3

Sjuk igen, om det ska vara så här klarar jag detta inte längre. Plus att en sa till mig idag att jag gått upp så mkt i vikt. Nää skjut mig!


Fruktansvärt dåligt...3/3

av er när det gäller att kommentera. Känns som man skriver allt i onödan.

Jag mår så där, super trött så ska sova. Allt gick bra idag.

God natt.

ps, detta är en layout på kommande inlägg!!

Skapligt fis-samt... 2/3

Tror att Tisdagar är den nya "måndagen" om ni förstår vad jag menar. Kan verkligen inte beskriva hur trött jag var idag. Plus att jag har sådan tandvärk,ojoj.. Det är mina visdomständer på vänstersida nere som värker något sånt fruktansvärt. Tur att det finns painkiller och hoppas verkligen att det går över.

Annars idag så har allt gott bra, blev väldrigt glad i parken idag på eftermiddagen då två mammor stod och pratade med varandra och sedan pekade de på mig. Så jag frågade varför de pekade på mig och sa mitt namn (jag känner eller jag vet dessa mammor sen tidigare) men iaf då sa de att jag är en av de bättre nannyn i området. Då blev jag glad när andra märker vilket jobb och energi jag verkligen lägger ner på mina tjejor. Kul!

Och idag efter jobbet hade jag även skolan, yoga stod på schemat. Åkte dit allt var som vanligt och rätt som det var i en yoga pose så pruttar jag rätt ut på tjejen bakom mig.. Gud jag ville bara sjunka genom marken. haha. Kan tänka mig att jag blev röd i ansiktet som en tomat (men det såg nog ingen eftersom det är mörkt)... Och det jag får ur nmig efter var "Oj då" haha. Gud, nästa vecka ska jag ställa mig så långt ifrån hon som jag fes rakt i ansiktet. haha... :)

Nu ska jag sova för imorgon är det ju boot camp och på kvällen ska jag springa med Linda och kanske ta med henne på sushi. Får se.

Puss


En bra måndag trots omständigheterna...1/3

Fattar ni att jag nu varit här i 7 månader, sinnes va? Det känns som 3 tycker ja. Kul att det går fort. Mindre än hälften kvar, om det nu blir så. Men vem vet. 
 
Idag vaknade jag och fick serriöst nästan bända upp ögonen. Hur mycket jag än försökte så ville de inte öppna sig. Det kändes som att de fortfarnade var stängda efter Boot campen. Fruktansvärt segis idag men trots min seghet så gick dagen som en dans på rosor. Och det var inte vilken dans som hellst, hade nämligen hand om 3 stycken barn idag. Det var en Svenskmamma som hade problem med sin nanny. Hon mådde inge bra så hon undrarde om jag kunde hjälpa henne under två veckor. 15 timmar i veckan. Och det skulle ju gå bra eftersom jag är i stort behov av alla pengarna jag kan få.

Han hette iaf Anders på 3 år, jättegullig verkligen. Supersnäll unge. Och det bästa av allt var ju att Ella och Tessa gillade han supermycket. De hade så mycket kul idag. Hade honom bara 2 timmar idag men på Onsdag 4. Kul för tjejorna.

Sen på eftermiddagen idag så gick vi till parken och lekte och gud va kallt det var. Brr. De lekte med sina nya spadar som de fick idag. Kul, de hade bara hinkar och inga spadar och så kan de ju inte va :) haha, och efter parken besöket gick vi till Albertson och köpte lite grejjer som Melissa glömde att handla.

Det var väl typ allt som hände idag, men helgen då, framförallt San Diego. Hur det blev. Jaa du, jag var verkligen jätteglad att jag fick ner Linda dit dess värre så vart det väl een flopp. Gud, hade inge kul alls, det känndes som att jag inte kände igen dem där nere. Plus att jag och Johan typ hade serriöst snack. Ni vet jag har inte intresset kvar. Och det är jättetråkigt för han är verkligen världens snällaste men så här är det med mig. Jag kan inte hantera killar, nej jag behöver en fru. Förlåt för att jag gjort er alla där nere besvikna med detta inlägg MEN jag trodde att vi alla tjejer skulle ha superkul ihop men ist så drog ni direkt hem.  Jag blev ledsen då, för jag hade verkligen längtat efter en kul natt med Lara. 

Och gänget där nere skulle ju åka till LA dagen efter så det var bara att gå upp och köra vid 9:30. Och det var helt lugnt kan jag lova för efter att de andar åkte hem utan mig och Linda så blev jag inte alls dans eller party sugen. Men jag och Linda ska ge det en chans till och då ska vi till down town.

Haha, när vi kör där på väg hem så blir vi ju ashungriga. Ingen frukost! Och vi var supersugna på Islands burgare. mums, det är nog min favorit resturang för tillfället. Så vi hittade ett på vägen men det var inte öppet, bajs. Det ´öppnade klockan 11 och vi var där vid 10 så då bestämde vi oss för att hålla oss till vi kom hem till vårt KÄRA NEWPORT<3 och som gräddet på moset så ville vi ha cupcakes innan jag började jobba men kön till Sprinkels var superlång så vi sket i det. Fast det var ju bra. :) Sen innan jag började jobab så hann vi kika på alla videoklipp jag filmat under helegn och gud. Lidna och jag kissade nästan på oss när vi kikade på dem. Gud så kul vi hade på fredagen.

Här är mian byxor jag köpte,



Och nej Stina jag har inte köpt någon jucie Dress än har haft så mycket att göra men kanske idag efter maten beror på hur trött jag är. Hörre ni släng in en kommentar.

Puss

Man mår som man förtjänar...28/2

Måste börja med att säga grattis till Canada, de har gjort de igen. Galet va bra jobbat. Men det hade varit kul om USA vann. För vi ville ha revansch, det var ju Canada mot Usa 2002. (Tänk nu inte; shit va hon kan. jag bara försöker få er att tro att jag är grym.) haha, ingen aning varför jag skrev det där?!! Men iaf...

Och som överskriften låter så jaa, jag är så extremt trött. Inte många timmar med sömn inte. Och så blev väl inte allt som man tänkt sig heller. Men hade iaf den grymmaste kvällen ever i fredags.. Härligt. Så om ni förstår så är jag sjukt trött och behöver sova nu. Ska upp och träna imorgon, får se hur det går. Ska ta det extremt lugnt så att jag får hålla mig frisk.

Så jag återbetättar lite mer imorgon. Trökig jag är jag vet men så är det ibland..



Haha, ser ni hur mina armmuskler börjar försvinna och tas över av mat! Och vart tog den vältränade magen vägen?? Och de slappa låren då. herrgud.

God natt. Puss

RSS 2.0