Hade en jätte trevlig Lördag...

Som sagt ÄNTLIGEN är denna vecka slut, denna vecka har ju varit so so.. Som ni kanske har märkt. menmen.. Fick till en ganska bra helg iaf, familjen åkte ner till San Diego på fredagen så jag kunde plugga hela eftermiddagen, nice innan jag drog till the gym!
.
På lördagen kom Michele och Jessica up, två av min fina Amerikanska vänner. Gillar dem skarpt, de är så gulliga så. Iaf, vi gick på en brunch här nere vid vattnet med en flaska champagne. Det var jättemysigt, jag hade min första frukost burito. Det ni! Sen drack vi en kaffe och drog hem och badade jacuzzi. Och innan vi drog till Javiers på middag fixade vi naglaran. Så med andra ord en väldigt skön och mysig dag.
.
På Javiers mötte vi Bozena, min Polska kompis. Vi åt jättegod mat och drack goda drinkar, det var ju trots allt min födelse dag så:)
.
Sen idag så har jag gått till Kyrkan, pluggat massor, åkte med Annas pappa till Marshals(superbillig affär) och där hittade jag ett par söta ballerinas som jag slog till på. Och i en annan affär hittade jag en väska som det stog MALIN på, kanske en födelsedags present kanske. fick ju trots allt 100 dollar i födelsedags present.
.
Hann även med en sväng till gymet, men jag känner mig inte helt 100% för jag har sovit så dåligt i helgen... Fattar inte varför. Så det ska iaf bli riktigt skönt att krypa ner i sängen nu.
.
.
Mina nya clownskor.
.
Puss o kram

triss i böter....

Min födelsedag började SUPERBRA, Anna + hennes pappa och flickvän och lilla Kajsa kom in och sjöng 7 på morgonen för mig. :) Jag blev så glad ska ni veta. Det var verkligen en bra start på dagen och nu kunde jag vara glad hela dagen. På brickan som de satte på min säng var det en kopp kaffe, paket och en semla med ljus i. Precis vad jag behövde. Efter min böter som jag fick tisdagskvällen. Men inte nog med det fick ju en på min självaste födelsedag också.
.
När jag kommer ut från Engelskan, nyss skrivit prov, sätter mig i bilen och ser en liten gul lapp på rutan visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Men iaf jag började att asgarva! Serriöst, vad gör jag för fel! Är det någon dåld kamera här eller?
.
Började läsa på den där lappen och där stod det att mitt parking permit expired. Ja happ, måste man skaffa ett nytt varje termin. Det visste då inte jag.
.
Så idag när jag åkte till skolan så tog jag med mig mina roliga lappar för jag tänkte att jag skulle ta tag i det efter skolan på kontoret. Och där skulle jag också köpa nyss parkeringspass! Så jag parkerade på en parkeringsplast lite längre bort(trodde att jag kunde stå där utan parkeringspass). Så iaf, jag går till kontoret och de säger att jag slipper beta en böter så behöver bara betala en av de två. Yes, tänkte jag skönt. Sen ville jag ju också köpa ett nytt pass men det kunde man bara göra online så jag gick till bilen.... Och vad satt då där på rutan??!!!!?!??!! Joo, en gul lapp j""#""!#"€!....WHAT?? Igen...
.
Åker till kontoret och frågar vad som är felet och de säger då att du kan tyvärr inte parkera där heller utan tillstånd. JAHAPP! Tydligen så ska det finnas en skylt men jag har då inte sett någon.. Och jag frågade min klass kompis om jag kunde stå där och hon sa ja.. Men dask dask på henne. Så nu har jag bötat två! TVÅ FÖR MYCKET! Och har nu köpt ett nytt pass.... Och nu vet jag också vad som gäller i framtiden... Man lär sig ju av detta också!
.
This is real life i guess!
.
Nu blir det lite mer plugg och sen säng för imorgon är det fredag  =löp-intervaller.
Puss o kram

ITS MY B-DAY

Ja i Sverige firas jag för fullt, gud.. Kan ni tänka er det var flera år sedan jag fick frukost på säng. (ledsen) Och här i USA är det lite mer än en timme kvar till den 23:de. Kul födelsedag då, den började ju bra. Fick en parkeringsböter kul jul lixom. Men man lär sig ju av detta! Så är det att gå på college ibland. Och sen imorgon blir det jobb, tidigare än vanligt.. Sen hela dan för familjen ska roa sig lite och sen skolan med prov. En toppen dag va? Aja, fyller ju år nästa år igen så på mig går det väl ingen nöd.
.
Iaf, ETT STORT JÄKLA GRATTIS TILL MIG DU!
.
.
Puss o kram

Vilda Papegojor...

Hoppas att detta gör resultat på Onsdag, har prov på onsdag (min födelsedag) så jag hoppas verkligen att allt slit gör susen. Folk säger här borta att jag kommer att gå långt i Livet så vi får väl se. Haha. Nu har jag bara lite till att fixa med sen så ska jag äntligen få krypa ner. Innan jag ska simma, för de har lagat bassängen nu...Yeah!
.
Nu blir det lite nyheter om Beijing.
.
Jo, idag när vi gick till parken en sväng på förmiddagen så satt det ungefär 30 papegojor i ett träd. As coolt, jag vart helt fascinerad.
.
.
Så såg de ut, gröna och röda! Nästa gång ska jag ta med mig kameran så får ni se!
.
Puss o kram
.

löpning med tuppen...

Ha den äran idag Lilla Maja, Ha den äran idag! Idag fyllde lilla tösen 1 år. CRAZY! Minns det som igår när jag satt och vaggade den lilla tösen bara 2 veckor gammal. Herregud! Men idag så fyllde hon iaf 1 år så vi hade hela, nästan, hela släkten här på middag och tårta. Det var kul! Jag fick blåsa ut ljus också eftersom jag fyller år den 23. Det ni! Glöm idet det. Om 3 dagar.
.
Fick ett träningssätt med kläder och en jacka, mycket bra! Det behöver jag.. Jackan var perfekt, nu när det ska bli lite kallt igen. Men nu måste jag sova, jag är helt färdig asså. Ska kolla igenom min engelska bok också.
.
Jo, just det imorgon är det ingen skola! Presidentens dag! Vilket ska bli himla skönt, jag tycker om skolan men nu när jag känner mig så här trött så är det ganska skönt att det inte är någon skola imorgon. Och inte träna jag idag heller som jag hade tänkt. Dask dask! Så det blir löpning med tuppen imorgon!
.
Puss o kram

Fröken slut var namnet.

Nu är det dags för sängen må du tro. Jag är helt färdig. Gym två timmar idag och en massa studier. Sen var jag ut och åt med Ethan. Han hade med sig sin cykel för han kunde inte få på sitt bakhjul haha. Så det fick jag visa honom. Han hade också med sig en ros till mig. hihi!
.
Nä ska till kyrkan till imorgon så nu blir det sova!
.
Puss o kram

...är som roligast när....

.
Geografi är som roligast när man får rita :) haha. Men det tar sin lilla tid asså. Fast jag tror att jag är lite ute och cyklar så ska ta med denna och visa min lärare på tisdag. Vill ju göra rätt. Kan ni se vilken världsdel detta är?
.
Idag så har jag varit i skolan och jag försöker verkligen säga att jag gillar min mattelärare men gud. Han är så vimsig så det är svårt att hänga med så får ta tag i det ämnet riktigt nu så att jag får bra betyg denna termin med. Men det ska väl inte vara några problem!
.
Sen idag på kvällen träffade jag Rosanna, Svensk tjej som är här som au pair. Vi käkade lite fisk tacos och kikade runt lite på Fashion Island. Och jag vet inte riktig vad det är för fel på mig och klänningar men jag hittade två stycken som jag tror bli bra, haha. De kostade 7 dollar styck så jag tyckte inte att det var så farligt. En röd beach klänning och en lite mer för skolan. Den var marinblå.
.
Idag kom också Annas pappas flickvän hit och hon hade med sig ännu mer godis till mig. Gud jag får köra en Detox igen sen i början av Mars! Haha
.
Puss o kram

Räk-macka...

Kom nyss hem från skolan (10:10 pm, asså 22:10 Svensk tid) Hade Engelska, fick tillbaka en paragraf jag skrev fick 95 av 100 på den, vilket jag är helt nöjd med och sen fick vi även tillbaka våra prov vi gjorde i Måndags, läsförståelse. Och vem fick alla rätt då? JAA! Det känns bra faktiskt, nästa vecka är det dags för mer prov. Hoppas på lika resultat.
.
.
Nää ru fans, nu ska jag äta up min räk-macka och sedan räkna lite matte, Innan sängen för imorgon....SIMMA!
Haha, joo just det.. Jag cyklade och simmade snabbare än Ethan, stackarn. Han som tränar massor för att han har tid. Önskade att jag kunde träna så mycket. Men jag gör så mycket jag kan. Och joo just det. Min stackars Amerikanska  kompis, Ethan, vet inte hur man byter punktering så jag ska hjälpa han med det. Haha, hans första! .
Man vet ju hur det kan vara när man får allt serverat men har man en pappa och en mamma som lär dig mycket så ja då kan man ju nästan ALLT! Som de flesta här säger också " Malin, du kan då allt..."
.
Puss o kram

Blää för regn...

6:a totalt av tjejerna kom jag. Det var ca 60 med. Så det får jag väl vara nöjd med. Tiderna var inte så bra som jag hoppats på men det är bara att träna vidare inför nästa race den 13 Mars! Kul kul! Denna är då i Malibu.
.
Kom nyss hem från min drama klass och idag spelade vi upp våra monologer vi tränat på och det gick jätte bra. De flesta tyckte att jag var bra. Men det ska bli kul att höra lärarens åsikt nästa vecka. Folk undrade hur jag kunde komma ihåg en hel monolog på ett annat språk. De sa då att de skulle då de aldrig kunna göra. Och jag håller då helt med dem, de är ju trots allt Amerikanare. haha.
.
Idag gick jag aldrig upp och cyklade, kände att hallsen inte riktigt var som den skulle så jag tänkte att jag kanske skulle försöka sova 8 timmar istället för en gång skull! Men imorgon blir det simning innan jobbet. Kul!
.
Nää måste ta tag i läxorna nu innan jag kolar vippen.
Joo, just det, imorgon ska det regna! BLÄÄ!
.
Puss o kram

H.....vte

Som sagt, triathlon idag. Detta var riktigt kul ska ni veta. Formen är så där men vad har man att begära. Det är ju bara Februari som sagt. Iaf, loppet gick hyfsat simningen och löpningen gick riktigt bra för en gång skull. Där emot cyklingen gick so so. Men det är bara att träna på. Vann iaf min åldersgrupp. Haha. Tror att jag var den enda. haha.. Sen totalt bland alla college elever vet jag inte riktigt än men jag tror att jag kan ha kommit topp 10. Men det får vi nog reda på imorgon. Vad kan jag mer säga då? Själva arrangemanget var riktigt oorganiserat så det var ju ett minus. Så pga av det tappade jag kanske en minut. H....vte.. Så detta säg ju lite.
.
Nää, måste faktiskt sova nu. Ska upp tidigt imorgon igen.. Klockan 6 för att vara exakt. Löpning en timme. Det ni! Fun fun.. men är man i träning så är man och vet ni mer då? Jag kan inte vänta tills nästa lördag för då får jag sova!
.
Puss o kram
.
Joo just det GRATTIS TILL MIN KÄRA BROR SOM FYLLER 26 IMORGON! DET NI! PUSS O KRAM PÅ DIG!

I do...

Idag var jag på bröllop, det var något riktigt spännande. Det höll till vid ett hotels poolområde, en massa vita stolar och en massa folk i fina kläder. Och som vanligt när man dyker upp med en massa nya folk så måste man säga hej till alla. Inte för att jag kommer att komma ihåg alla namn imorgon. Eller rättare sagt jag kommer inte ihåg någons namn. Haha. Men själva grejen att det var utomhus och alla var jättefna var det bästa!
.
Sen efter själva "herr och fru, kyss varandra bla bla" fick vi alla vänta ute i solen. Idag har det faktiskt varit 28 grader ute. Inte för att man sa klaga men det var jobbigt att sitta där mitt i solen. Jag började faktiskt att löka som bara den. haha. Efter allt var det dags att gå in och köra en massa skålar och äta tårta. Nej,det var ingen mat. Paret var bara 23 år gamla så jag tror inte att de  hade så mycket pengar eller nått. Men jag har nu ätit massa pasta, pesto och kyckling för imorgon är det ju dags för en triathlon.
.
Gud va nervös jag är, inte för att det är något att ora sig för med det är ändå en skön känsla i magen. Dock är jag inte förberedd till 100 % men men.. Det var jag ju inte på den sista heller och då vann jag ju peppar peppar ta i trä. Så jag ser riktigt fram emot det.
.
Sen är det ju Söndag imrogon så då ska jag till kyrkan. Japp ni läste rätt. Och resten av dagen så blir det plugga, kanske att jag kör lite bikram yoga!
.
Puss o kram

Långa dagar för mig...

Träna tidigt, plugga sent. Gud, a trott jag är. Nää, ska nog ta och lägga mig snart och jag hoppas att jag får sova nu. Har vaknat upp klockan 4 varje natt och är jätte hungrig. Kan det vara för att jag har börjat att träna så hårt? Haha. Vem vet. Ska nog köra en triathlon på Söndag. Vi får se hur benen känner sig på lördag. Måste gå upp så tidigt om jag ska hinna med simma cykla och springa då. Ska ju på bröllop.
.
Idag fick jag mitt pennfodral och jag ÄLSKART! Så blir inte förvånade om ni någon dag får ett pennfodral av mig. haha
.
Puss o kram
Jo just det första provet imorgon! (Detta är andra veckan i skolan) Så snabbt jobbar vi!

det var en flopp.

I natt kunde jag verkligen inte sova. Tror att det är för bra fart i det Svenska kaffet! Vaknade vid halv 4 imorse, VRÅL-HUNGRIG! För festen igår var inte så mycket att hurra för. För det första, jag var den enda tjejen, för det andra det var bara killar (haha, det kanske du redan räknat ut vid detta tillfälle) och för det tredje, maten då! Fick en burgare med ketchup, det ni! Vet ej vad det var för party men jag kände då mig väldigt vilsen. haha.
.
Efter grabbfesten men tranbärs dricka åkte jag och Ethan hem till hans andra kompis gäng och där tittade vi på när killar slogs i en bur. Galet! Fattar inte att det kan vara en sport. Sen hände det inte så mycket förutom att det tar typ 15 minuter för Ethan att hoppa ur bilen. Han vill ju så gärna ha en puss! Stackarn!
.
Iaf, idag så var det tänkt att jag skulle simmat vid 8 på morgonen men poolen var stängd för något annat grejs, Tror att det var en massor med livvakter som skulle testas. Så då åkte jag hem och gjorde mig klar för att åka till kyrkan klockan 9. Idag pratade pastorn om hur mycket vi dömer folk utan att vi känner dem. Allt han säger är så himla sant.
.
Nu på kvällen simmade jag 3500 meter, himla skönt. Känner mig ganska snabb nu, törs jag säga.
.
Min nya klänning.
.
.
Nää, nu ska jag läsa lite nyheter om Kina!
Puss o kram

Dinner next.

KÖPT VÄRLDENS FINASTE KLÄNNING IDAG! Tycker ja iaf. Bilder kommer imorgon! Nu ska jag strax plocka upp Ethan för han och jag ska hem till brudparet och käka middag (gud så vuxet detta låter, eller?) haha. Anna tror fotfarande att jag och Ethan kommer att gifta oss en vacker dag men det tror då inte jag. Som jag sa till tjejen i kassan på Sephora, "I will never get married, guys are too complicated!" Nää, nu måste jag springa iväg eller rättare sagt stampla iväg i mina shy-höga klackar!
.
Puss o kram

Mitt lilla kontor

.
Idag skaffade jag mig ett skrivbord och en stol så att jag kan plugga för mig själv! Gött. Idag har jag cyklat, gick jättebra, det rullar på som bara den nu asså. KUL! Imorgon så ska jag och Ethan hem till brudparet på middag, för nästa helg ska de gifta sig. Måste hitta en klänning, kanske ska få låna en an Anna.
.
Imorgon blir det gymet och lite simning.
.
Puss o kram

LÖSGODIS!

Nu har Annas pappa kommit hit och han hade med sig en påse med lösgodis till mig. Mums! Och nu har jag också en att dricka kaffe med, han hade faktiskt med sig lite Gevalia. Svenskt kaffe från Colombia haha.
.
Idag hade jag också skola och det är verkligen jättekul. Har kompisar och tycker att det är super-roligt. Är jag konstig? Och helgen är nästan bokad, plugga och träna och kanske gå ut med en tjej från min geografi klass. En riktigt trevlig tjej.
.
Imorgon är jag ledig så då ska jag ut och cykla (om jag känner mig bra) är lite trött. Men nu när jag druckit ingerfärs te. Så nu så.
.
Hur är det med er då?
.
Puss o kram

jAG GILLART

Kom nyss hem från skolan, hade drama nu på kvällen och det var och kommer att bli den bästa klassen ever. Läraren är jättemysig. Men denna termin kommer att innebära ännu mer jobb från min sida och jag ska verkligen ta tag i det till 100. Gud asså. Jag är taggad, köpte nyss ett pen case online, får se när det kommer.
.
Denna vecka har inte bara varit att skolan börjat utan Anna är borta så det innebär, tidiga långa dagar och gnälliga barn som saknar  deras mamma som bara den. Men det har faktiskt funkat riktigt bra.
.
Köpte min mattebok igår, om ni vill veta så kostade den 106 dollar. Fattar ni hur dyrt det är för lilla mig att plugga till revisor i detta land. Huhu! Revisor eller inte, men jag gillar det iaf. Än så länge!
.
PUSS O KRMA

RSS 2.0