Boyfriend jeans is the shit now... 30/8 kl 21:43

Ännu en dag med ledighet, skönt de... Så idag blev det beachen med Sofia och Frida vid Balboa pire och där ja... fanns det ögongodis, spec livvakten. Haha! Vi tog våra cyklar dit och jag släpade även med mig en luftmadrass. Den hade jag superkul med i vågorna, man åkte in, ut, upp och ner. En gång så var jag precis där vägen bryter och flyger av madrassen och tumlade runt i sanden. Bikinin åkte på sniskan och jag fick skrubbsår på rumpan och madrassen låg långt upp på stranden. Detta måste ha varit en rolig syn, haha.  Här försökte man styla för livvakten och så går det så där. Haha.. : )

Efter några timmar så cyklade vi hemmåt och duschade för att senare ta oss till Spektrum (Shoppingcentrum) där vi strosade runt och gjorde av med lite pengar. Vilket är helt rätt! Jag var ute efter ett par skor jag tittat ut, Jessica Simpson skor, men de var slut i min storlek. Så då köpte jag mig ett par boyfriend jeans och ett par vita Converse. Och de är mkt billigare här än i Sverige! Joo just ja... Köpte mig också ett headset så nu kan jag skypa!

Vi åt också där... Gissa vart? : )

Checka av min lista lite då...

- Ugg-skor
Marc Jacobs väska 
- Jessica Simpson skor
- Jeans
- KLÄDER
- Stråhatt
- Bikini

Woohoo! Två saker check!

Nu är det dags att runda va denna dag för imorgon är det måndag och då står det B.C först på schemat. Jo visst ja tog kort idag med kameran utan minneskortet i och det funkade. Lustigt va?



P

Bortspolad... 28/8 20:00

Naglarna blev super bra idag, salongen var supermysig. Dit kommer jag absolut att gå igen. Man kan tydligen hyra salongen och ha manikyr och pedikyr party, verkade ganska kul. Så det skulle vara kul om man kunde bli några tjejer någon gång och göra det.



Jag och Melissa inne på salongen.

Idag har jag hängt med Sofa och vi hänger fortfarande, fast jag jobbar. Som sagt jag jobbar kväll idag för Melissa och Christian är på en fest för ett par som varit gifta i 60 år. Snällt av Sofia att vara med slipper jag sitta här själv och hålla mig vaken. 
  Hon och jag har varit nere på beachen idag och badat bland vågorna och det är så mycket roligare att ha en polare att bada med.

Och idag mån ni tro så blev det en riktig svensk måltid, köttbullar´potatis lingon och brunsås. Mums!

Glasspartyt var super, fanns hur mycket glass som hellst...

Skype imorgon 18:00 Svensktid.

Nää nu ska vi ta och se en film för flickorna sover som två söta flickor ska. Och imrogon så blir det beachen hela dan men frida och Sofia.



Haha, jag och Sofia :D



Natti, P




Ice cream party... 29/08 kl 10:54

Nu ska jag straxs åka och göra mina min naglar och efter det är det ice cream party hos en boot camp kompis. Hans mor hade vunnit ett glassparty i en tävling så ja tack. Måste dra nu, men ha en bra kväll!

P

Aa Bb Cc.... 28/8, 22:54

När jag läser mina gamla inlägg så fattar jag inget. Hur kan egentlien en tjugoåring skriva så slarvigt. Aja, det är smällar man får ta. vad ska ni räkna med antingen så är jag jättetrött eller ska straxiväg så det blir inget seriöst. Men huvudsaken är att man förstår att jag har det bra. 
 
Idag så var det en riktig slapp dag, jag jobbade bara fram till 12:00 med Melissa. Så hon gjorde det mesta vilket jagtyckte va fel men klart att barnen väljer att hålla sig till sin mamma istället för deras nya nanny.
Vi åt lunch tillsammans innan jag drog vidare och gissa vart vi åt? Japp, Zinck rätt gissat.. Men det gjorde inget det är ju en av mina favvorit restauranter här. 

Som sagt jag drog till Fashion Island för att lämna tillbaka min vita väska som jag köpte, den var super söt och fin men den var ju lixom inte mig, lite för spejsad. Så jag köpte mig en annan, den som också stod på min "att köpa lista". En svart Marc Jacobs väska och den var så billig jämför med Sverige... Yess!!! Så när jag ändå var på shoppinghumör köpte jag min en matchande plånbok.
   Sen åkte jag hem och bytte om till bikinin och gick ner till beachen och solade och lekte i vågorna. Vågorna var så stora idag så när jag vaknade och gick ut för att vänta på Melissa (påväg till B.C) undrade jag om det var trafiken eller vågorna som lät... Så när vi trände denna morgon så hade vi MÅNGA surfare att titta på.

Jag ska föresten ta surflektioner 1 gång i veckan ett anta gånger så förhoppningsvis så är jag grym när kursen är slut.

Nää, jag måste stänga av datorn nu.. Somnar snart!



Min nya "älskling", haha.... Natti!

P


Frukost... idag igen den 28/8 kl 08:13

Visst ser det gott ut? Idag lyxade jag till det med gröt...



Och så svar på tal, vem som hellst får vara med på boot campen, man betalar en slant men det är det värt!
Idag jobbar jag bara 2 timmar sen ska jag lämna tillbaka min vita väska har verkligen hittat en som passar mig bättre!

P


Laguna var toppen.... 22:30 den 27/8

Kom nyss hem från Laguna Beach där jag träffade den finska tjejen Frida. Hon var verkligen supertrevlig, hon har tyvärr bara 2 veckor kvar tills hon åker hem så vi har en massa saker vi ska göra. Kul, ska ta med henne till Spektrum på söndag för att träffa andra människor. Ska nog bjuda med min tyska kompis, Sofia och Petronella. En saligblandning av sköna människor, Perfekt!

Frida och jag gick några varv down town Laguna för att hitta någonstans att äta, vi funderade på att äta sushi men eftersom jag bara ätit hemgjord så blev jag inte så sugen men jag ska prova. Det är nog lite skillnad på hemgjord och expertgjord. Eller hur Sofia? : ) Så vi gick in på en hamburgerrestaurant och tog med oss ett varsitt meal och satte oss på stranden för att njuta av den vackra solnedgången. Och hamburgaren var inte alls tokig! Förresten så hade jag min första läsk idag också, har inte drukit någon sen jag anlände till USA. Får ont i magen av det men till hamburgare så får man offra sig.

Vi tog oss även till Starbucks och köpte oss något varmt att dricka, vart lixom lite fryssna av oss där på stranden. Lite senare när vi traskade runt där kom en "inte nyckter kanske hög kille" fram till oss och började babbla. Vi bara skrattade tills vi lyckades ta oss förbi honom. Och det dröjde inte länge innan nästa cooling var fram och han då... Herregud, började läsa upp en dikt för mig... Jag gjorde allt för att inte skratta, han var också på lyset kan man då säga men Frida stod och asgarvade. Stackars kille, sött gjort men inte en kille i min smak. För lortig var han också, en slusk men andra ord.

Aa, det var väl det. Joo, Frida och jag gjorde även en "att köpa lista"... Jag kom fram till detta:
- Ugg-skor
- Svart Marc Jacobs väska
- Jessica Simpson skor
- Jeans
- KLÄDER
- Stråhatt
- Bikini

Aa, det var allt jag kom på så länge... Nu skajag ge er lite bilder!

Sötnosarna provar mina skor

Tessa 




God natt, Boot camp imorgon!

P


Frukost... 08:12 den 27/8

Nu var frukosten avklarad och det blev som vanligt en omelett gjord på 3 äggvitor och 1 äggula lite lök och en tomat + salt o peppar. Även några jordgubbar! Mumms...
Har nyss varit ute och provat ett par skor jag fick av Ed och de var super bra att springa intervaller i, man lixom flög fram.

Ska även nu förklara lite snabbt vad Boot camp är.
Detta utförs på stranden (beachen) 3 gånger i veckan med en tränare som skriker på en. Klockan 05:55 står man redo för att starta. Vi brukar oftast springa en viss strecka innan gör vi en massa styrkeövningar. Det kan vara allt från himel och jord. Svetten sprutar och blodet pumpar. Ibland springer vi till en lekpark och kör överkropp. Vi hänger oss i ställningarna och "försöker ta oss upp och ner so gott som det går... haha jag klarar iaf 2 själv nu  ; ) det ni!! Och allt detta sker på sanden i ca 1,15 h. Det är bra träning så sitter här och funderar på om jag kanske ska starta detta i Motala sen..

Gud vad klockan rinner iväg.. Måste kila 

P  


33 grader, inte så pjåkigt...

Idag har vädret varit supergött och det ska tydligen hålla i sig. Fick till och med se soluppgången idag under boot campen, himla trevligt. Vad har ni för väder i Sverige då? Har löven börjat falla? :D haha

Även idag kom det fram en "mamma" som trodde att Ella och Tessa var mina ungar. Haha, lite kul är det... Men jag ser ju ut som en tolvåring enligt vissa. Men Vem vet de kanske tycket jag såg ut att vara enhimla fräch mor :P haha..
Jag tog även med mig Ella ner till stranden idag medans Tessa sov. Naturligtvis lämnade jag henne inte ensam, Christian var hemma idag. 
Där nere byggde vi sandslott och lekte i vågorna. Och vi fick oss en liten upplevelse idag.... Vi var ute i vattnet, jag höll Ella och plötsligt så ramlade jag samtidigt som det kom en våg. Då blev E lite rädd men tack vare våra regler som vi gjorde hände inget, hon är en tuff tjej.

Nu på kvällen lagade jag mat till familjen, köttfärsbiffar i gräddigtomatsås med pasta. Det uppskattades verkligen som tur var. Jag var tydligen den första au pairen som lagat middag till dem vilket jag tycket va himla konstigt. Ella gillade verkligen mina biffar så detta får jag laga någon mer gång. Ska väl bjuda de på något mer kulinariskt men undra vad?

Imorgon ska jag ev träffa en Finsk tjej i Laguna beach, om hon kunde. Ska även ner till beachen för att simma med OC triclub om Melissa hinner hem från LA. Kan vara himla mycket trafik ibland. Nu ska jag bums i säng för ska upp med tuppen och träna! Natti,

Jo, såg filmen Superbad idag.. Himla kul! Skrattade helatin.

P

Trötthet vad är det?

Ja, om någon kunde förklara... Kan inte fatta  varför jag är så trött på morgonen och på dagen.. Klart man är trött lite då och då men på morgonen när jag går upp så vill bara inte mina ögon öppna sig... Förr när jag bodde i Motala så hade jag inga problem med att gå upp när väckarklockan ringde. Vad ska jag göra för att bli pigg igen?? Kanske käka lite omga 3.
Vill iaf ha tillbaka mitt gammla morgonpigga jag!

Förresten glömde berätta att jag träffat en till tjej nu, hon kommer från Hedemora. (Komunen bervid säter) Världen är faktiskt bra liten. Hon bor tydligen granne här med The Farys manager så jag hoppas att hon inte glömt av att fixa VIP till mig : )

Funderar också på att dra till Hawaii i oktober då det är Iron man. Skulle vara kul men om jag på något sätt ska komma dit så måste jag simma. Och det kan ju vara lite farligt med tanke på alla köttätande djur det finns i havet. Flyga tror jag inte att jag har råd med. Skulle vara så himla kul och då kudne jag hejja på Eneko också : ) Han som jag var på middag med, triathleten som kom 2:a förra året.

Inte mycket idag men så är det ibland.. Sängen nu för imorgon är det Boot camp!

P

Sjuksyster...

Idag var båda flickorna sjuka med feber och värkar lite här och var. Tyckte så synd om de inte kunde vara ute idag när de var sånt fint väder. Så idag har det med andra ord varit en ganska lugn dag, fast det kan vara ganska skönt. Melissa var även ledig idag så han var hemma på eftermiddagen. Hon ängnade förmiddagen åt att vara för sig själv. Men när hon kom hem sen så bakade hon cookies och de var verkligen supergoda. Ååå, jag blir verkligen bortskämd här borta.
Men jag ska börja tänka på det nu för flickorna var till doktorn idag så jag passade på att väga mig och jag ska ut och springa imorgon kan jag lova.

Idag på Boot campen så såg jag en säl, igen! Den simmade längs stranden så när jag stod plankan på sidan så såg jag den. Annars så gick träningen bra förutom att en "pappa" som också gör BC har börjat hänga på mig på löpningen och trisar, det är lite jobbigt faktiskt men det är bara bra, för träningen skull.

Annars då, just nu håller jag på att tvätta lite tvätt och städar som jag samtidigt har tand-blekningsremsor i munnen. Så vi får se hur det går. Vill ha vita tänder så tänkte prova detta innan jag bestämmer mig för att gå till doktorn och betala 300 dollar. Vilket det kanske kan vara värt, beror lite på hur länge det håller. Men då lär jag sluta med Tee och kaffe. Men det gör inte så mycket, vatten är ju också gott :D haha..

Haha, lyssnade på en sång på You tube "A song about acne" när jag försöker hitta min nya sköna få-upp-pulsen-låt-när-jag-tränar men jag har helt tappat namnet på gruppen och låten. Känner mig gammal och senil just nu. Va tusan hette den.. blää på mig.. men den här då when I grow up - acne edition haha....  Hittar tvärr inte låten men jag ska nog allt veta det imorgon.

Hur är det med alla er där hemma då?

P

Warped tour 09

Idag har vädret varit superfint så det passade ju jättebra för mig att fotografera lite av min omgivning. Jag tog som sagt cykeln och cyklade till Balbo Island och kikade, därifrån tog jag även fejan över till New port. Vågorna var superstora idag vid Balboa pier så hela piren vibrerade. Lite häftigt, hade lust att hoppa i för det såg skönt och roligt ut men det är nog ganska farligt kan jag lova. Det måste vara skapligt strömt! 
Men min cykletur var spännande för jag visste inte var jag var eller hur jag cyklade men jag kom tillslut hem igen. Med andra ord en lärorik cykeltur, fick lixom civilisera mig lite.
   
Sen vart det lunch på Zinc med familjen innan jag drog hem till Sofia. Därifrån åkte vi till LA på Warped tour, punk och rock musik var det där så inte riktigt min musikstil. Men en del var faktiskt bra och ett band kände jag igen All time Low och de var faktiskt riktigt bra. Så efter solbrända ryggar drog vi vidare hemmåt och åt mat. Så nu sitter jag här och är proppensmätt. Ska bli så himla skönt att sova snart för imorgon är det Boot camp igen, skönt. Känner mig faktiskt bättre och superstor så ser verkligen fram emot att börja träna igen. För om jag ska tävla om en månad så måste jag börja NU!
Nää, detta får vara nog för denna gång. Nu kommer lite bilder!

      

       

    

Man kan trycka på bilderna för förstoring, mormor och farmor! ^^,
Som sagt det är bilder från min omgivning och vem skulle inte trivas här?? Sen är det en bild från Warped tour, All time low på scenen. 

P

Född 73?? Tror inte det...

Igår så hade jag en superdag med tjejerna. Sånna vill vi ha mer av och det lovade vi varandra. Men barn och lova saker är ju så där, men jag ska allt påminna de.
På kvällen så kom 3 av Christians jobbar kompisar över på middag, som vanligt supergott. Det var trevligt, senare så dök Sofia upp... Vi hade bestämt oss för att prova ta oss in någon stans så vi satt här hemma och drack lite vin och hade det mysigt. Och jag fick låna M legg och Sofia hade ett eget. M är född 1973 men på bilden ser vi likadana ut. Trodde inte att det skulle funka men jag kom in. Om det inte hade gått så hade jag förberett en massa historier, men det var nog lika bra. Där inne dansade vi och hade superkul! Kul att träffa folk även om medelåldern var ganska hög.

Idag så åkte Sofia och jag till ett GIGANTISKT shoppingcenter och strosade runt. Jag köpte bara lite ID smink det var allt men det finns så mycket man vill ha på Sephora (utalas sefåra inte sep hora fast jag säger SEP hora, haha) Appropå det så på skolan så sa en tjej att "gud va kul det ska bli att gå på Sephora ( hon uttalade det Sefåra ) " Jag satt då som ett frågetecken, så jag frågade vad det var för butik. Så sa hon typ som Kiks. "Jaha du menar SEP hora" haha.. Knasboll ja är men det är min älsade storasyster som lärt mig det. 
 
Jag körde till shoppen själv med sofia framför mig, det gick bra. Tog ca 15 minuter! På hemvägen skulle jag åka själv hem eftersom hon bor åt andra hållet. Ja och hur gick det då.... Fy asså först kom jag ut på en storväg med 8 filer. Galet! Jag körde som en tant då... Och detta ska jag bli van vid... Men iaf så lyckades jag ta mig av den och hamnade på en liten liten väg men sand på båda sidorna och hade inte en susning om var jag var.... MEN tillslut så såg jag en skylt "Laguna Beach" Yes.. Så när jag väl kom dit hittade jag men gud den bilturen tog ca 50 minuter. Så jag vet inte hur detta ska gå...

Just nu sitter jag och är jättetrött, nysminkad ( var tvungen att testa mina nya ögonskuggor ) och lyssnar på Paolo Nutini, grymtbra. Har faktiskt damsugit min lägenhet också, Sofia har löshår så hon fäller som en hund. "Öjj Sofia jag fyllde en hel damsugarpåse med hår, haha"

Föresten så kom en tjej (omkring 30 år)  fram till mig och beundrade min väska. Hon tyckte den var jättesnygg och ville verkligen veta vart jag köpt den. Det var kul!
Imorgon ska Sofia jag och en annan tjej till LA och gå på någon slags konsert, Sofias mamma jobbar för nått företag som sponsrar det så vi kommer in gratis. Så det ser jag verkligen fram emot.

Skype imorgon kl 20:00 (Svensk tid)

´Natti, P

  Min väska!


Hur skaffar man skype?

Jo, kära vänner skulle vara kul om ni kunde skaffa Skype så att vi kunde prata med ord istället för med bokstäver hela tiden. Det är superenkelt att fixa, du går in på www.skype.com och sen trycker du på ladda ner. Nu ska ni inte sitta där och säga att detta är ju simpelt vem kan inte det här? För det finns faktiskt kära vänner och familj som har lite svårt för det där med datorer. Så farmor, mormor och bror sättigång med min datalektion!

Annars idag så har det inte hänt så mycket hade en lektion hur man delar lika idag för barnen. De sa att de förstod men jag är ganska osäker på det. En sak till då? Varför? Den frågan är väl så där va.... Får den hela tiden, det är kul att de frågar saker  om mig men jag minns faktiskt inte vad en katt sa till mig när jag var liten. Varför? för jag kan inte kattspråket....Varför? Ser jag ut som en katt!!..... Varför?? osv..
   Detta sker ungefär 100 gånger om dagen... Men jag tycker om min flickor ändå.. Oj, jag sa mina... : D haha... De är iaf mina bästa vänner här. Måste ge er en bild på min familj.

Och jag blir inte klok snart... Har fått ett par till skor idag... tro de eller ej. Detta var ett par snabbskor som jag till och med kommer ut 2010 till butik. Rosa är de också!! Berättade jag att ett av de andra löparskorna var för stora och att han skulle byta de?? Iaf han vill inte ha tillbaka de stora skorna. Ska jag lotta ut de här kanske??

Har också lovat min far efter fler bilder från New York så det ska bli.

 Empire state building

 Va hette den nu igen??

 Där har vi henne, den berömda frihetsgudinnan

  Utsikt från Topp of the rock


 Här låg Twin towers som åter byggs upp igen.

P




lustig magkänsla

Har nog kommit till det där stadiet när man inser att detta faktikt är ens liv i 1 år. Galet ett år går ju fort men ändå. Nää nu vill jag skaffa massa polare så att jag är upptagen varje kväll istället för att sitta här framför datorn och skriva ointressanta inlägg. Eller vad tycket ni?? Nä, nu vill jag inte ha ont i halsen längre, ut och leta kompisar : )
Men det går lite trögare när man inte går ut och träffar människor. Man måste vara 21 för att kommi in överallt så det blir lite knepigt. I Sverige ansågs jag som vuxen men nu är jag tonåring.

Idag fick jag kinamat (hämt) det är gott men jag vill att M ska börja laga mat igen. Älskar hennes mat!
Tror jag ska ringa och väcka min mamma klockan 6 halv 7 svensktid. Stina, jag har hittat min mick på min dator så skype imorgon kl 4 svensktid!! Eller läsa min svarta bok som mina vänner skrev... Är väldigt nyfiken på den för mamma tyckte av allt som stod i den så hade jag bara en sann vänn, hoppas dock inte det!

Natti! Ps, skriv något roligt som piggar upp mig!

P



Nya skor...

Idag fick jag två par nya skor. Av vem? Gissa....................Rätt Ed!  Jag vill egentligen inte ta emot allt men då säger han att han slänger de istället. Hoppas bara jag blir frisk så att jag kan prova de.. Fick ett par som är för "off road" den tar inte in sand och lera mm. Den andra skon är en neutral distanssko precis som asics Nimbus.
   Har faktiskt inte bara fått skor idag, Melissa köpte mig frozen yoghurt eftersom jag har ont i hallsen. Så imorgon blir det ingen bootcamp för mig.

Vet ni mer då, jag köpte ju en väska på Bebe och idag fick jag ett erbjudande i reklamen som gör så att jag får 10 % off på valfri vara. Tänker kanske lämna tillbaka den och köpa den igen. Tror ni man kan göra så? jag tjänar ju pengar på det... ;D

Idag har jag och flickorna bakat chokladbollar, det gick bara bra förutom att Ella hade i "lite" mer socker än jag sa. Men de gick att äta.
 
Jag  har ju inte visat er hur min lägenhet ser ut, så här kommer lite biler.












P


Detta inlägg har ingen rubrik...

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Bootcampen gick bra, vi körde hårt hela tiden och de blev nog bra trötta. Jag visade de skräddarsitsen, ni vet den man står mot väggen med ryggen och har benen i en 90 graders vinkel. Där fick de slita, vi körde MYCKET! Fast jag gick noglite på halvfart idag eftersom jag vaknade med svullen hals. Hoppas den är borta imorgon så att jag kan springa! Har faktiskt börjat tränat rätt bra nu och ska ev vara med på en triathlontävling den 22 sep... Så behöver min cykel snart! Tror att den kommer i veckan.

Förövrigt idag så hände det inte så mycket förutom att Tessa bet mig i armen som då ledde till time out och fy tusan vilket raserisammanbrott hon fick, det skriket kan krosssa glas jag lovar...

Ska även ge er lite tips, om du tycker att det är jobbigt att ladda ner tv-serier eller du missar något ska gå in på hulu.com. Där finns alla amerekanska TV serier och avsnitt så jag ska faktiskt fortsätta att lika på desperata husfruar.

God natt på er! Oj just de, fick en hel påse med energikakor och grejjer av Ed idag, snäll kille det där!

P

Helgen då...

Tyvärr så blev det inget inlägg i går för jag var så hilma trött. Men nu ska du allt få dig ett.

Gårdagen var superskön, jag vaknade upp när jag vaknade gick till zink och åt frukost. Därefter så gjorde jag mig färdig för att ta golfbilen till Fashion Island. Och att hitta dit var lättare sagt än gjort, Melissa beskrev exakt vart jag inte fick åka och att jag ABSOLUT inte fick åka där speed limited var över 35. ( vad nu det är i km?) Vad gjorde jag då, joo jag körde på en STORVÄG och hastigheten var långt över 35 kan jag ju säga. Ni kan ju tänka er hur folk reagerade när de ser en fjuttig liten gullig golfbil mellan alla hummrar och mercedes. Jag skämmdes iaf och tur va ju det att ingen polis kom för då hade jag fått BÖTER! 
   Mitt mål med turen till fashion Island var att hitta en handväska och det gjorde jag. Jag gillar den supermycket, men man är ju fri att tycka vad man vill. Men med mig hem fick jag också en maskara och ett halsband.

Senare denna eftermiddag gick jag och fick pedekyr och manekyr, det var så skönt. Men det första jag gjode när jag kom hem var att prova ett  par jeans och resten kan ni nog räkna ut! 
  Efter detta så kom Sofia och hämtade mig och vi åkte till ett annat shoppingcenter i närheten och gick runt och strosade, himla trevligt. Efter en stud på gick vi in på en affär och där mötte en snygg kille oss i dörren ( han jobbade där) och berättade vad som var på rean. Han pratade med mig och var himla trevlig. Så när jag och Sofia att och väntade på att på ett bord på restaurangen så gick jag tillbaka till den butiken och frågade om han hade lust att hitta på nått, ring. Så gav jag han mitt nummer! Haha Tog detta som en kul grej men man vet ju aldrig om han kanske ringer. Haha..

Idag så har jag sprungit och gjort trapporna vid beachen och fick även chansen att simma lite idag. Vi åkte till ett par nära vänner till famlijen och badade i deras "samhälles" pool. De bor på ett riktigt flott ställe, man passerade en säkerhetsvakt innan man fick köra in + att man lär föranmäla att man ska komma. Fattade det inte riktigt men men. Det var superfint där inne och ni skulle sett husen, oj oj oj säger jag då pappa!
    Det var faktiskt ett till salu där, bara 30 000 000 dollar! Som hittat...

Annars så har jag bara slappat nere på beachen och lekt bland vågorna för mig själv idag. Har även nu på kvällen fått lite mattips av deras granne, så jäklar va hälsosam jag ska bli! Men eftersom jag ska leda bootcampen imorgon så ska jag sova nu!


Här solade jag idag. En bit av (vår strand)


P


Beachen

Jag ska strax gå iväg till ett ställe som heter Zinc och äta frukost. De har så himla mycket gott + att allt är vegetariskt. Men jag är fortfarande mätt sen igår men lite ska jag nog få i mig allt!

Planerna för idag är att jag ska ner till beachen och sola. Sen tänkte jag även gå och fixa mina naglar (superbilligt här) sen på kvällen ska jag träffa en Svensk tjej som heter Sofia, en kompis till familjens tidigare nanny. Så det ser jag fram emot.

P


Cheesecake factory

Förutom jobbet idag som gick jättebra så har jag faktiskt ätit middag med en ny vänn. Vi hade jättetrevligt, hon är från Tyskland och heter Svenja. Vi bor ca 15 minuter ifrån varandra så det är inte långt och hon jobbar också som nanny.
Så hon och jag beslöt oss för att träffas göt att käka mat idag och vi fick tipset av Melissa (Min host mum) att gå till ett ställen som heter Cheesecake factory. Och nej de hade inte bara efterätter, vi tog en varsin sallad för vi ville vara nyttiga eftersom biten av Cheesecake var så STOR!
Det fanns typ 50 olika smaker på cheesecake så du kan ju bara gissa om det var svårt att välja. Jag tog en hallon/ cheesecake men vitchoklad med krisp. Den var såååååååå GOD, Svanja tog en med tiramisu smak på och den var också super.
   Vi gillade stället så vi beslöt oss för att gå dit fler gånger även fast vi fick vänta i 25 minuter för att få ett bord. Populärt ställe! 
 
Idag på bootcampen då; den gick bra, mäst löpning idag så det var kul. Nästa vecka kommer tränaren inte att vara där så då ska jag hålla i klassen. Undra hur det kommer att gå, måste börja tänka och planera lite innan. Och inga delfiner i dag heller men men.

Jo, just det. Jag berättade inte för er att när jag var i parken igår med barnen så kom en mamma fram till mig och sa:
Främling: Ååå, vilken ung tonårsmamma du är. Så sött!
Jag: Nej, jag är deras nanny!!
Främling; Va? Ni är så lika. Men ni är väl släkt iaf?
Jag: Nej..

När jag berättade detta för M imorse så sa hon att det var inte första gången någon kommer att påpeka detta. (Jag ska försöka att lägga upp någon bild på dem.)

Dags att sova, har längtat efter det så mycket. Natti!!



Precis som i verkligheten, det var denna jag åt. Tallriken är 20 * 20 cm, lägg då märke till hur stor biten är!

P


En lyckad kväll...

Idag var det andra dagen själv med barnen och den gick faktiskt bättre idag än igår. Man lär sig rutiner ganska snabbt ändå, så idag gick dagen snabbt. Men T var fortfarande dålig så om hon inte är bättre imorgon ska hon till doktorn. Det blev en superstat på "jobbet".

Kvällen då, joo den var jättetrevlig. Har haft så mycket skoj och pratat mycket engelska, bra jobbat Malin. Som sagt jag följde med min granne Ed och hans flickvän till en cykelaffär för att träffa Eneko Llanos, Spansk Triathlet kom 2:a på IronMan Hawaii förra året. Just nu är han i CA för att förbereda sig till årets Ironman. 
   På cykelaffären lottade de även ut saker, cykelskor, tempohjälmar vanliga hjälmar, löparskor mm... Och jag som jämt brukar ha otur i lotteri vann ett par löparskor. Jag som ville ha hjälmen... För jag får ju skor ändå! : ) Men det var kul iaf att vinna..
   Efter "träffen" på cykelaffären så åkte vi till en Italiensk restaurante... Det visade sig vara ett riktigt fint ställe. Ed körde bilen till entren och där kom en kille i "kostym" och tog bilen. Detta tyckte jag var jättecoolt, som på film lixom. (Märks det att man kommer från en håla?)

Där inne satt jag brevid Eneko vilket var ett stort plus, vi pratade massor om träning och om saker runt om kring. Himla trevlig kille måste jag säga och lika så hans flickvänn.

Maten var verkligen supergod, jag tog lax och de andra tog rissoto. Jag tänkte lixom "what"!! Rissoto när det finns mycket mer att välja på (och dyrare) haha. Vi alla åt trerätters och alla var proppmätta när vi gick där ifrån, jag skulle velat se notan men det var nog lika bra att jag inte gjorde för då hade jag fått dåligt samvete.

Boot camp imorgon så dags att sova. Ps så här sent har jag aldrig varit uppe sen jag kom hit. Klockan är nu 23:10.
En bild på Mig och Eneko också så klart! Natti...



P


Missförstånd

Jag ska inte på date med den spanska killen, jag ska följa med hans sponsor (min granne även han som kirrar cykel) och träffa honom. Prata lite och få lite tips och idéer.

P

Fläckig?

Ja, om jag är på ena min arm.. Kan ju bara skylla på att jag var ovan när det gäller det där med spraytan. Får nog gå ner till beachen i helgen och jämna ut detta. Då kommer jag också fixa bilder på min omgivning så att ni blir lite sugna där hemma att komma hit : )
Idag hade jag min första dag själv med barnen och det gick jättebra eller ja Tessa var sjuk och hade spytt ett antal gånger innan jag kom in men med mina super-pankisar i magen blev hon snabbt pigg.

Till frukost idag gjorde jag havregrnsgröt, det har jag verkligen längtat efter ( va hungrig jag blev nu ) det var verkligen jättegott. Idag på Boot campen så var det inte alls lika jobbigt som i måndags men jag kommer nog ändå att vara stel som ett kylskåp. Det blir nog kul för människorna här att titta på mig när jag ska springa imorgon. Eller nej imorgon ska jag gå ner till havet och simma med OC triclub. Det ska bli kul, Konstigt nog så har jag längtat efter att simma. 
   Appropå triathlon så ska jag träffa en spansktriathlet imorgon kl 18:00 och äta middag med han. Han kom tydligen 2:a på ironman. Vet inte så mycket om honom men det gör jag säkert efter morgon dagen. Då ska vi även kika på en cykel :)

Nu ska jag dra och käka lite kinamat som M har hämtat hem. Komentera gärna så att jag vet vilka som läser!

Skype imorgon kl 15:45 va inne då! (stina, jag har inte skaffat en mick än) Svensktid!
Lägger upp en bild på mig själv idag så att ni inte glömmer hur jag ser ut ^^,



P

Oj Oj

Sitter och läser mina inlägg och kommer fram till att allt är väldigt rörigt. Hoppas verkligen du förstår ändå!

Natti igen,
P

SprayTan

Kom nyss hem från stället där jag spraytanade mig, färgen ska komma om 6 timmar så imorgon kommer jag vakna upp fräch. :  ) Provade även frozen yoghurt idag för första gången, det är som mjukglass fast utan fett. Det var gott men det måste man vara försiktig med. Vill ju iaf försöka att inte växa på bredden. 
 
Har även "övningskört" här idag. Det gick bra förutom att bromsarna på bilen var super-duper-mega-bra vilket resulterade i en ganska ryckig åktur men det blir bättre! Och så har jag passat ungarna efter lunch själv och det gick jättebra. Blev faktiskt "anställd" av deras ganne idag, de ville att jag skulle sitta hundvakt åt deras hundar när de åkte bort. (Detta skulle max ske 30 dagar per år) Vad skulle jag få för det då? Joo tro de eller ej... EN CYKEL! Yes! Och löparskor i mängder, GÖTT!

Aja, ska väl sova nu så att jag är piss och fräch för bootcampen imorgon. Hoppas att få se delfiner!

Natti Natti!

P


Boot Camp...

Klockan ringde 05:20 och det var då dags att gå upp för att hoppa i träningskläderna. Boot Campen började klockan 6:00 nere på New Port beach. Det var så himla fint och jag ser saker/vyer helatiden som är med i tv-serien the OC... jag tycker att det är lite fränt eftersom jag var ett stort fan. Iaf träningen gick bra, men det var sjukt jobbigt stundvis. Jag har redan fått träningsvärk så det är väldigt effektivt. På slutet så spelade vi Amerekansk Fotboll, det var grymt kul och de beundrade mig för mina kast. Tror att det fortfarande sitter i sen min friidrotts karriär då jag tävlade i spjut och kula. 
På onsdag är det dags igen och då hoppas jag att jag ska få se delfiner, de brukar tydligen leka ganska nära land på morgonen.

Annars idag så har jag faktiskt varit med barnen och M hela dagen, vi gick till bibloteket och åkte över till Babol Island och hade massor av skoj. Jag provade även en "riktig" Mexikansk burrito men den var inte alls lika god som de på Chi Chi´s i Luxemburg.

Vädret idag var supersuper, riktigt varmt så jag hoppas att jag får mig en bränna snart. 
 
P


Jag är verkligen i PARADISET...

Nu har jag äntligen fått internet på datorn och kan blogga vaje dag, kul va? Jag har så mycket  som jag vill dela med er, men då kommer detta inlägg att bli ganska tråkigt att läsa. Som ni kanske vet kom jag hit till världens-finaste-plats i fredags och jag är redan helt kär i det. Flyget från NY tog ca 9 timmar eftersom planet gick ner i Minneapolis för att släppa av några passagerare, men det gick snabbt så vi fortsätta nästan direkt. Det konstiga var att på planert fick vi ingen mat... jag menar vi flög ganska länge och det enda vi fick var en påse med typ 10 små jordnötter och en burk juice. Så ni kan ju tänka er hur hungrig jag var när jag kom till familjens hus. 
 
När vi hade ätit mat och pratat en massor så visade de mig min lägenhet, den är jättesöt. Jag har ett stort rum med kök och badrum. Himla najs att ha sitt egna ställe. När jag nästan packat upp allt gick jag och la mig och jag var verklien hur trött som helst den kvällen. 

Lördag morgon började 6:20 då min väckarklocka ringde eftersom jag och M skulle träna klockan 7.  Vi gick ner till beachen och gjorde en väldigt lång och brant trappa 10 gånger upp-ner. Det var verkligen riktigt jobbigt så att mina ben skakade hela vägen hem. Men det var verkligen jätteskönt att träna lite, det var ett tag sen! 
   Till frukost fick jag frukost, så himla gott det var. Vi gick till ett ställe som heter Zinck, en vegetarisk restaurant men en massa frächa gosaker. Senare på dagen gick vi på en grannes kalas, det var ett kalas med insektstema. Lite äckligt men ganska fränt. De fick inspektera nyckelpigor och leta efter en massa små leksaksinsekter i gräset. Som snacks fick de smörgåsar som också hade formen av olika insekter. Ja, jag tror du fattar grejjen... Jo just ja.. jag fick också se när de slog på en Pinata. Det var ganska kul. När de tillslut lyckades slå sönder den kom det ut en massa godis. 
 
Senare på eftermiddagen så åkte jag och C till ett varuhus och skulle köpa mig en kamera. De hade inte så många att välja på men jag hittade en som fick duga och när jag ändå var på shoppinghumör så fick det bli en Ipod nano också + en kartong med 3 kg russin. (Som jag sa tidigare, ALLT är verkligen stort här)

Idag har jag varit ute och sprungit en timme och försäkte kolla in området och det gick så där men jag såg faktiskt 2 kolibris. Det tycket jag var coolt jag bara srang förbi en buske med en massa blommor och såg de. 
Frukosten var som igår, vid Zinck och det var verkligen jättegott. (kommer att bli tjock!! )

Annars har jag inte gjort något speciellt, bara kollar hur barnen är och iaktar. Föresten kom nyss hem från ett möte med min lcc i Laguna Beach, gud asså det var också superfint. Tycker vekligen om denna plats. Jag tror att jag ska börja tänka på refrängen är så trött. Men vi höres imorgon!

Kommer även lite bilder







 

 Manhattan

 Top of the Rock

  Central Park


från NY och Laguna! 


P


I really love New York...

Oj oj oj vilken stad! Blev helt för älskad i tempot, alla butiker och alla människor... Den passade verkligen mig så jag sa till Lará, en annan Svensk tjej att vi skulle skaffa en lägenhet tillsammans och njuta av livet till MAX! Men Sverige har sin charm och jag har ju "host" lovat alla att komma hem om ett år. Så ni behöver inte bli upprörda över detta farmor och mormor. Det var bara en tanke!

Dagen började med en "frukost" som bestod av 1 dl Juice, 2 apelsiner och ett äpple. Detta vet jag inte riktigt om man kan kalla för frukost men jag är övertygad om att det kommer att bli bättre när jag kommer till familjen. Då kommer Malins vanliga aptit fram.
  Vid lunch hoppade vi på bussarna som tog oss in till City, detta var ca en timmes bilfärd och utanför Central Park plockade vi upp en Guide. Han visade oss allt man kan tänka sig, vart filmer spelades in, var de i Sex in the city köper cup cakes, var olika kändisar bor, byggnader mm. Vi fick även stanna och kika på Ground Zero där Twin tower Låg fast de håller på att bygga upp två ny med två helt nya designer som kommer att stå klara år 2030. Så då är det dags att åka tillbaka för detta är något man verkligen vill se. Känslan man fick idag när man såg ut över Ground Zero var helt otroligt, det var verkligen hur stort som hellst och man kan inte fatta att någon kan göra detta mot osyldiga människor, hemskt!

Nästa stopp vi gjorde var vid Staten Island Ferry, där vi tog båten över och tillbaka. Den vyen var verkligen helt otrolig, man såg hela Manhattan. Hannah, du vet när du var med mig på cirkus? Jag hade det ansikts utrycket och bara sög in allt.
Direkt efter att vi gått av båten skyndade vi oss till bussarna som skulle ta oss till Top of the Rock, detta var också helt otroligt. Vi åkte med hiss upp 70 våningar, 70 på bara 43 sekunder. Det är snabbt det! Och där uppe, OJOJOJ, du såg verkligen hela stan, Central Park, Time squaer, rock a fella center, Brooklyn bridge men mera. Kan inte nämna allt. Aaa just det Frihetsgudinnan. 

Kan inte berätta allt om denna stad men besök den verkligen! 

Idag var det också första gången jag blev mätt på nätan en vecka. Jag köpte en soppa och det var den godaste jag ätit på länge. Annars så strosade vi runt och köpte I love NY T-shirts. Det var en lång men rolig dag och imorgon flyger jag vidare till paradiset, Orange County. 

Bilder kommer när jag får bättre anslutning. 

P



 

Shit, kolla lökarna!

Glömde säga att lökarna på mataffären var stora som handbollar! Helt galet, allt är verkligen jättestort i det här landet... Hörs ikväll!

P

New York

Herregud, vilken lång resa! Trodde att den aldrig skulle ta slut... Totalt flög vi 11 timmar innan vi kom fram till New York...vilken stad asså... Satt och kikade ut genom fönstret innan landning och de flesta husen har stora pooler och egna tennisplaner och inte bara en utan TRE. Helt galet, men har man pengar så har man!
   Inne på flygplatsen så fick vi börja med att ställa oss i en sjukt lång kö till en typ visumkontroll. Där tog de kort på en och ens fingeravtryck och frågade vad jag skulle göra i landet. Strax där efter så satte vi oss i bussar och körde hit till vår skola.
När vi kom til skolan blev vi uppdelade i rum och jag hamnade med en från Ukraina och en från Österriket, vi säger inte så mycket  till varandra men det stör inte mig. Jag har istället supertrevligt med alla gullia Svenskar. Just nu sitter jag och Lará vid våra laptops och käkar Pringles. Det är det enda man kan äta på den här "skolan". Maten är verkligen jättedålig och jag är verkligen seriös. Varenda person man frågar ovs vart de kommer ifrån säger " disgusting"... Nu ska jag inte skrämma dig för det finns ett salladsbord som är helt okej. Tur de!!

På skolan går vi igenom en massa bra saker som de som inte har hjärna lär sig mycket av. Och jag hör till de som har hjärna, om du fattar vad jag menar.

Imorgon ska vi åka in till city och strosa. Det ser jag verklig fram emot alla säger att det är världens grymmaste stad. Där ska vi turista och jag ska köpa en ny kamera. Min blev stulen här på skolan precis när vi kom, tråkigt men det finns ju nya som tur är. Apropå det, vet du vem som ställde sin dator på en stol i en hisshall på världens största flygplats och gick där ifrån och kom på detta ca 45 minuter senare? Joo, jag... Helt sjukt stod den kvar och under tiden som den stod där på en stol hade säkert 1000 personer paserat. Tänk att ingen bara tog den! Ibland ska man ha tur.

Nu ska jag nog börja leta efter en bra kamera som jag kan köpa imorgon.

P


Hårtork med turboknapp

Haha, ni vet tävlingen sjung biiiiiten på mix megapol? Jag ringde in idag och kom med. Fick möta en som heter Gustaf och han hade inte en chans. Haha, nu sitter jag iaf i bilen påväg till arlanda. Så snart så flyger jag. P

Blandade känslor

Just nu är det blandade kännslor  i min mage, en del av mig vill stanna kvar och den andra vill bort. Kanske är det du som gör det, att jag vill stanna. Men jag åker imorgon och jag ska ha så himla mycket skoj och ska njuta av varenda dag. Ska leva livet med andra ord!

Får se om jag hinner skriva något imorgon innan jag åker, om inte annat så hörs vi i veckan.

P

Snart så...

Nu är det inte alls lång tid kvar tills jag sitter på planet och tårkar mina tårar. Det är faktiskt exakt 39 h och 35 minuter kvar, alltså mindre än två dygn. Kan man säga att det börjar kännas på riktigt och jag bara måste bli klar med allt.
Just nu väntar jag på klister som Stina ska komma med så att jag kan fortsätta klistra in fotton i ett album. Ska ta med mig ett sådant för att visa familjen där nere borta och berätta om mitt tidigare liv.








Har även varit och kollat på grisar idag, fanns så mycket sötta små kultingar. Och där var även Bonde söker fru Anders.

P

RSS 2.0