Frukost... 08:12 den 27/8

Nu var frukosten avklarad och det blev som vanligt en omelett gjord på 3 äggvitor och 1 äggula lite lök och en tomat + salt o peppar. Även några jordgubbar! Mumms...
Har nyss varit ute och provat ett par skor jag fick av Ed och de var super bra att springa intervaller i, man lixom flög fram.

Ska även nu förklara lite snabbt vad Boot camp är.
Detta utförs på stranden (beachen) 3 gånger i veckan med en tränare som skriker på en. Klockan 05:55 står man redo för att starta. Vi brukar oftast springa en viss strecka innan gör vi en massa styrkeövningar. Det kan vara allt från himel och jord. Svetten sprutar och blodet pumpar. Ibland springer vi till en lekpark och kör överkropp. Vi hänger oss i ställningarna och "försöker ta oss upp och ner so gott som det går... haha jag klarar iaf 2 själv nu  ; ) det ni!! Och allt detta sker på sanden i ca 1,15 h. Det är bra träning så sitter här och funderar på om jag kanske ska starta detta i Motala sen..

Gud vad klockan rinner iväg.. Måste kila 

P  


Kommentarer
Postat av: hedmans fredrik mä familj

hej våran malin.

vi har gjort din blogg till startsida nu. det är super då glömmer man dig aldrig, men det gör vi inte ändå. kanske ska starta en boot camp i dammsjön. vad tror du om de? ha det bäst.



kram och puss från oss på brända

2009-08-27 @ 22:06:43
Postat av: Frida

Haha pappa måste vara nöjd nu, du har verkligen gjort allt han bett om blir han glad när han läser i morgon! Ha en bra dag, själv ska man sova morgon träning i morgon du vet!:)

2009-08-27 @ 22:18:22
URL: http://fridalindborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0