Helgen då...

Tyvärr så blev det inget inlägg i går för jag var så hilma trött. Men nu ska du allt få dig ett.

Gårdagen var superskön, jag vaknade upp när jag vaknade gick till zink och åt frukost. Därefter så gjorde jag mig färdig för att ta golfbilen till Fashion Island. Och att hitta dit var lättare sagt än gjort, Melissa beskrev exakt vart jag inte fick åka och att jag ABSOLUT inte fick åka där speed limited var över 35. ( vad nu det är i km?) Vad gjorde jag då, joo jag körde på en STORVÄG och hastigheten var långt över 35 kan jag ju säga. Ni kan ju tänka er hur folk reagerade när de ser en fjuttig liten gullig golfbil mellan alla hummrar och mercedes. Jag skämmdes iaf och tur va ju det att ingen polis kom för då hade jag fått BÖTER! 
   Mitt mål med turen till fashion Island var att hitta en handväska och det gjorde jag. Jag gillar den supermycket, men man är ju fri att tycka vad man vill. Men med mig hem fick jag också en maskara och ett halsband.

Senare denna eftermiddag gick jag och fick pedekyr och manekyr, det var så skönt. Men det första jag gjode när jag kom hem var att prova ett  par jeans och resten kan ni nog räkna ut! 
  Efter detta så kom Sofia och hämtade mig och vi åkte till ett annat shoppingcenter i närheten och gick runt och strosade, himla trevligt. Efter en stud på gick vi in på en affär och där mötte en snygg kille oss i dörren ( han jobbade där) och berättade vad som var på rean. Han pratade med mig och var himla trevlig. Så när jag och Sofia att och väntade på att på ett bord på restaurangen så gick jag tillbaka till den butiken och frågade om han hade lust att hitta på nått, ring. Så gav jag han mitt nummer! Haha Tog detta som en kul grej men man vet ju aldrig om han kanske ringer. Haha..

Idag så har jag sprungit och gjort trapporna vid beachen och fick även chansen att simma lite idag. Vi åkte till ett par nära vänner till famlijen och badade i deras "samhälles" pool. De bor på ett riktigt flott ställe, man passerade en säkerhetsvakt innan man fick köra in + att man lär föranmäla att man ska komma. Fattade det inte riktigt men men. Det var superfint där inne och ni skulle sett husen, oj oj oj säger jag då pappa!
    Det var faktiskt ett till salu där, bara 30 000 000 dollar! Som hittat...

Annars så har jag bara slappat nere på beachen och lekt bland vågorna för mig själv idag. Har även nu på kvällen fått lite mattips av deras granne, så jäklar va hälsosam jag ska bli! Men eftersom jag ska leda bootcampen imorgon så ska jag sova nu!


Här solade jag idag. En bit av (vår strand)


P


Kommentarer
Postat av: Anonym

guys, guys, guys! jag slår vad om att han ringer!! :)

2009-08-17 @ 13:41:05
Postat av: Hanna

Du är ju rolig! :D

Bra gjort Malin!! :)



Hoppas han ringer ! Jag ser fram emot att höra mer ;)

2009-08-17 @ 17:13:55
URL: http://aupairinusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0