200 inlägg 27/12

Hej,
Nu har vi kommit till Palm Springs, eller rättaresagt vi kom igår men hann inte skriva något inlägg. Vi hade fullt upp med att shoppa och efter det så var vi barnvakt. Vi är här med en till familj  så vi tog hand om alla barn. Vilket var jättejobbigt 4 små barn som ska försöka sova och i samma säng, det var omöjligt. Men till slut så gick det, till och med Stina somnade.  Så när de vuxna väl kom hem var vi för trötta för att skriva.

Idag har vi försökt att hitta "stan" här i palm springs men det var nästan omöjligt, vi hittade något men jag vet inte om jag vill kalla det city. Så vi gick fram och tillbaka där och efter en stund kände vi att nej något måste vi ju göra när vi väl är här så vi åt på ett jätte poppis hamburger ställe, Tyler´s.  Och självklart åt vi burgers.  Super duper goda och super stora plus en massa pommes, gick inget vidare med kolesterolet idag heller.

       
   

Hotellet som vi bor på heter Riviera resort och spa, ett himla fint ställe. Valvet parkeringen framför entren låg runt 10 dollar, vilket är mycet för det. Men är det lyx så är det. Här har de en stor varm pool och en ännu varmare jacuzzi, vi spenderade faktiskt större delen av eftermoddagen där. När man satt där i jacuzzin och tittade på bergen såg man snön på topparna, riktigt mysigt. Sen när det blev lite mörkare på kvällen så tände de en massa eldar och ljus överrallt (bilder från detta kommer imorgon) och både Stina och jag blev stört kära i en ljuslykta. Vi var ett tag inne på att knycka den men det kan man ju inte göra :D haha...

Vädret idag var så där, max 20 grader idag på förmiddagen innan alla dessa moln flög in och kylade ner stället. I öknen blier det snabbt varmt och just nu så är det riktigt kallt ute. Fast vi känner ju inte av det, vi ligger och göttar oss efter en bit mat som kom med roomservice. Jag fick någon tomatsoppa och Stina en kalkonsmörgås som den också var good. Inte ofta man sitter i en stor hotell säng och surplar i sig soppa och äter på en sullig macka, awesome.
Även idag på kvällen satt vi barnvakt, Stina och jag till flickora och deras två kompisar. Det gick betydligt bättre idag och de somnade supersnabbt allihopa eller ja alla utom jag.

Shoppingen här är grym eller det ligger en bit utanför men iaf. Där iaf ligger ett superstort shoppincentrum men en massa outlets. Alla märkern du kan tänka dig fanns där i små butiker men superpriser, jag lovar. Vi köpte en var sin skjorta från Polo Ralph Lauren och en kläning från Billabong för 400 kr totalt och det var bra grejjer. Kan ju lägga ut en bild imorogn. Stället iaf hette Cabazon och var superstort så man kan inte missa det om man kör på 10:an. Vi ska svänga förbi där imogon med och försöka ta oss in på UGG-butiken. Där kunde man få ett par ugg-boots för 80 dollar, vilket är ett superpris. Sen även in på Calvin klein och köpa underkläder.

Nää, nu ska jag lägga ner datorn... Stina sover redan här brevid i vår king-size-bed. 

Puss 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0