GOD JUL SVERIGE...23/12

Nu har ni där hemma börjat julfirandet medans vi fortafarnade har en hellångskön natt att sova. Så god jul på er alla där hemma, hoppas ni har julstämning för det har då inte vi men vi njuter ändå.

Idag så har vi haft en heldag med flickorna, så vi bestämde oss för att gå ner till Balboaisland och kika eftersom Stina inte varit där än. Och hon gillade även detta, "gud va fint"...  Inte för att det blev så mycket turistandet där men iaf, vi hann ju med en lunch men flickorna och det gick ovanligt bra. De satt tysta och var snälla helatiden. När vi senare kom hem tänkte jag lägga mig ner med Tessa för att hon skulle få sova en stund men då kom Melissa hem så då ville hon ju naturligtvis att hon skulle ligga brevid henne... Men så när de varit inne i hennes rum i ca 5 min så kommer de ut och då vill Tessa att Stina ska ligga brevid henne. Här har ni ju svar på tal, jag kan ju lika gärna åka hem!!?? :) haha

Nu på kvällen så drog vi till Fashion Island för att köpa julklappar till en julklappslek vi ska köra med släkten imorgon. Det ska bli kul, fast Stina är nervös över att träffa dem. Men det kommer att gå så bra så... Fast det gäller ju att göra god köttbullar imorgon så att vi blir omtyckta annars ligger vi ju risigt till.

Bilder kommer imorgon och en kommentar av Stina vad hon tycker om allt.

GOD JUL! Puss o kram från systrana Jelk

Kommentarer
Postat av: Emelie

God jul :D

här har vi nyss varit på årliga julbion :P iår jag det alvin och gänget 2 :P hehe

just nu fixas och donas de sista julklapparna innan det är dags att åka iväg och fira.

Klart de kommer att gilla era köttbullar :d varför skulle de inte tycka om dem? :D

Som sagt, God Jul på er båda två :D

2009-12-24 @ 12:02:54
Postat av: Mormor och morfar

God Jul flickor. Hoppas att ni har det bra.Kommer det någon tomte i Amerika då.Läser bloggen varje dag så vi får höra hur ni mår och vad ni gör.



Många kramar från mormor och morfar



2009-12-24 @ 17:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0