Stina är här nu... 22/12

Som ni redan har förstått så har Stina kommit eller ja hur ska ni kunna veta det? Jag har inte sagt något, hur allt har gått men när man kommer hem från LA 2 på natten i spöregn så får man lägga sig utan att blogga... Kan ni tänka er att jag faktiskt hittade lilla Stina på den Stora flygplasten och jag var där i god tid... Så när jag står där och väntar på att hon ska komma vilket var 11:50 PM så kommer Hilarie Burton, hon som spelar Payton i One tree hill med sällskap av Jeffrey Dean Morgan, han som spelar den hjärtsjuke mannen Danny som Issie blev kär i. Jag tycker att detta var supercoolt, de stod 1,5 meter ifårn mig och jag hade ingen kamera med mig!!??!! Så dumt så dumt så... Detta var första gången jag inte hade kameran i min väska! Hilarie var gravid faktiskt, jag har ingen aning om hon datear Jeffrey men de var väldigt flörtiga mot varandra.

  Hilarie, Payton i One tree hill Jeffrey, Danny i gray´s Anatomy.


Så min "kändislista" har utökats från 3 till 5... Lance Armstrong, William H. Macy, Hilarie Burton, Jeffrey Dean Morgan och Nick Jonas.

Men gud va kul det var att träffa Stina igen, dock trodde jag att det skulle vara mer "känslor" när vi sågs och det är tack vare Skype. Men hennes väska var ju inte mer på planet!! Trök, så det var bara att ställa sig i en kö och vänta och där var det en så irriterande mamma med världens fulaste kläder som stod och gjorde konstiga ljud. Kul att någon hade gnistan uppe så där mitt i natten men snälla kom igen det var ju knappast kul att stå där! Kans... När vi fått tracking numret så åkte vi hem till mig i det regniga vädert och sov som två barn.

Idag så började dagen 07:30 eftersom Ella, M och C skulle åka till Disney Land och jag lovar er, vill man komma in måste man vara där i god tid. Så upp med tuppen och ta hand om Tessa medans de åkte och eftersom detta var första frukosten för Stina så blev det Zinc. Och hon ÄLSKADE det! Joo, Tessa hade tydligen stått vid dörren 20 minuter innan vi kom för att hon så gärna ville träffa Stian och jag säger då det, hon gillar Stina redan supermycket.

Om ni inte fattar än så var det Ellas födelsedag idag så efter Zinc så gick vi till Fashion Island för att köpa en födelsedagspresent som det senare visade att de inte hade, lite så där småsurt när man gått så pass långt i det kyliga vädret. Den kallaste dagen ever enligt folket som bor här... Så för att få tillbaka kroppsvärmen tog vi oss något varmt på starbucks. Och innan vi gick hem tog Tessa och jag kort vid världens största julgran, riktig julgran.

På eftermidagen när Ella var hemma gick vi alla 4 ner till Beachen och klätrade lite på klipporna och lekte jaga i sanden tills det var dags för lite kalas för Ella där det bjöds på pizza och cupcakes, mums! Kolestorolet då, nja en liten bit skadar väl inte. Nu är ju faktiskt Stina här!

Nu har jag också bytit julklappen på Target till två bättre julklappar som hon kommer att älska. Vi köpte även lite andra billiga saker men sak samma. Nu måste jag sova!







God natt, Puss


Kommentarer
Postat av: jennie

Detta är bättre än skvaller tidningar XD haha dom två passar nog till sammans båda är jätte snygga XP

2009-12-23 @ 17:28:39
Postat av: farmor farfar

hej Malin o Stina god jul till er

fick ingen kontakt över skype julkramar farmor farfar

Adam

2009-12-23 @ 20:53:53
Postat av: Sabina

Jag är sååååååå stört avis att du sett dem! och om dom är tillsammans och ska ha barn ihop så typ dör jag lite lätt av lycka.

men stina kom fram hel och ren och i tid och så iaf? vi har flygplatskaos här i europa, själv har jag efter 2 hela dagar på flygplatser i kaos äntligen kommit till motala! :) Kram

2009-12-23 @ 22:09:16
Postat av: Familjen Larsson

Här kommer en super duper god jul kram från oss alla till er. En nyhet från kalla sverige, Gävle bocken har brunnit .

2009-12-23 @ 22:12:15
Postat av: lisafisa

åh din lilla fuskis!!! jag som älskar One tree hill.. men jag kan ju säga att jag träffat en som träffat payton ;) GOD JUL OCH GOTT NYTT 2010 MALIN OCH STINA <3,

2009-12-31 @ 10:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0