Bara inte jag blir sjuk... 1/10 kl 20:50

Flickorna har varit så sjuka idag och jag kan inget göra. Jag önskade att jag kunde trolla så att de blev friska och att Melissa och Christian fick en hel natt med sömn. De har varit vakna istort sätt hela veckan men endast ett fåtal timmar med sömn. Antar att livet lätt blir så ibland som förälder, men som sagt jag önskade jag kunde trolla eftersom de gör så mkt för mig.

Tessa har spytt två gånger idag och dum som jag var råkade jag dricka ur hennes lemonade. Jag lixom tänkte inte på det, jag var så himla svettig när vi gick längs PCH och ville ha något kallt. Hoppas bara inte jag blir sjuk nu, det har jag verkligen inte tid med.

Har för övrigt testat den vibrerade mascaran idag och det gick betydligt bättre denna gång. Ska nog köra på det imorgon igen.

Imorgon ska jag till en hudspecialist som jag ta en kik på min hy och jag hoppas hon kan ge mig någon mirakel medicin. För i USA ska man ju vara duktig på sånt där som gör en "snygg" om ni fattar vad jag menar. Och speciellt i detta ställe där jag bor, alla är väldigt utseendesfixerade här.

Gud, detta var verkliegn ett ointressant inlägg men jag kan istället fråga er lite frågor så att jag kanske kan få er att kommentera;
- Farmor och Farfar, vad är det för väder i Skäve? Är allt bra?
- Hur står det till i Solvarbo?
- Vem är du? Detta är dock en väldigt viktig fråga som jag vill ha svar på... Kan vara kul att veta vilka som läser min blogg. Ni är trots allt 90 personer! Och ja min Pappa, även kallad sätermannen hälsar "kommentera mera"..
- Hur är det i Motala då? Är det sig likt?
- Hur är det med Pettson? (för grannarna i säter) haha...

Och idag så hade Mathias, min kära granne lagt upp en så söt bild på Facebook som jag bara måste visa alla!

 

Gölm nu inte att svara på frågorna... God natt! P



Kommentarer
Postat av: Lára

malin jag läser ;)ska försöka se till så att jag kommer och hälsar på dig snart. jag bor ju inte så långt ifrån haha

2009-10-02 @ 07:52:53
URL: http://laue.blogg.se/
Postat av: Marie Richaud

Kul att läsa om ditt nya liv i USA.. hur länge blir du där? Idag i skäve är det kallgrader för första gången ... alldeles vitt ute!

Sköt om dig.

kram från gamla fröken

2009-10-02 @ 07:55:46
Postat av: Mormor och morfar

2009-10-02 @ 09:22:02
Postat av: Matthias

Är hemma en kort sväng nu och Pettson har sin "fester" nere på gatan.. ;)



Visst va de en fin bild? :) Vi har känt varandra sååå länge och så stavar du fel på mitt namn.. ;)



Steek inte för mkt borta där! ;)



kramen

2009-10-02 @ 09:24:41
Postat av: mormor och morfar

Här i solvarbo är allt sig likt .Inatt har det varit några kallgrader så nu får vi ut och göra trädgården klar för vintervila. Synd om flickorna som är sjuka men hoppas att du klarar dig.

Många kramar mormor och morfar



2009-10-02 @ 09:27:31
Postat av: Frida

Jag läser Malin!:) Varje dag och säger varje dag också att gud vad bra du har det!:) Kan du inte lägga upp bild på dina hostisar också inte bara barnen och deras hus kanske?:) skulle vara kul, eller kanske du gjort fast jag m issat det!:)



I motala är allt som vanligt, kom lite snö igår fast bara lite. Projektarbetet för oss står still just nu men idrottsgalan blir av!:)



PUSS

2009-10-02 @ 10:07:57
URL: http://fridalindborg.blogg.se/
Postat av: Sabina

Oj hoppla 90 pers det är ju asmånga! :) Men i Motala är det sig allt likt, stina och jag ska städa i parken imorgon. Så allt är precis som vanligt hahaa ;) känner du dig inte lite avundsjuk nu på att vi får gå upp och städa hela stökiga parken imorrn kl 7? ;)

2009-10-02 @ 11:22:50
Postat av: vi på brända

hejsa malin! här på den hära sidan solvarbo är det sig likt. jag träffade pettson i morse när jag skulle hämta en ved vagn. han skulle till konsum och panta onsdagens burkar. det var två fulla konsum påsar. så han är sig llik. det var -5 i morse när vi gick upp. och i rättvik snöade det i måndags. har varit på kupolen och shoppat med mamma, annelie och lilla miranda. miranda fick en ny vinter dress. men en sådan behöver väll inte du tänka på. saknar dig ha det bra...

kram från oss

2009-10-02 @ 17:17:22
Postat av: Emelie

Hejhej,jag läser så ofta jag kommer ihåg det ibland blir det några inlägg på en gång men det är trevligt att höra att du har det bra.

btw så tycker jag den där bilden var väldigt söt :D

2009-10-02 @ 21:20:34
Postat av: Emelie

oj vad oartig jag insåg precis när jag tryckt på skicka att jag inte skrev nån hälsning.

hehe





ha det fortsatt trevligt vi saknar dig. många kramar från mig! :D

2009-10-02 @ 21:22:16
Postat av: Micaela

Jag läser! tycker de är superintressant att läsa om din tid i usa när jag själv va där på språkresa för x antal år sen :)

2009-10-03 @ 01:39:12
URL: http://msquinn.blogg.se/
Postat av: Ankan

Jag läser din blogg ganska ofta,men glömmer bort ibland. Tycker de är kul å läsa den,fast ja blir ganska avundsjuk. du verkar ha de så himla bra! Men du får faktiskt komma hemma till sommaren! Du saknas här i Motala!

2009-10-03 @ 14:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0