Ett par skor till... 3/9 kl 20:20

Idag har det verkligen varit en tuff dag med flickorna, de har varit två riktiga tjatmostrar. Herregud! Som jag fått sagt åt dem idag. Men det är ju så barn är, lite så där småjobbiga ibland men de är då för söta mellan åt som tur är.

Fick ett par till skor idag av Ed, lite snabbt räknat så där så har jag fått 5 par redan. Kommer komma hem med enn hel väska fylld med skor. Kan till och med öppna ny skobutik. Joo just de tänkte på det jag kanske ska bli deras återförsäljare i sverige sen. Asså om jag inte har något att göra, kanske för mycket jobb... Tror nog det! Vi lägger nog ner det där lika snabbt som vi tog upp det. 

Har för övrigt ont i magen, fick det idag på Fashion Island när vi var där och åt middag. Jätteknasigt men det går nog över om jag sover lite. Brukar få typ krampanfall i magen men inte att det sitter i så här länge. Men min mage är sig faktiskt inte lik, har ingen appetit kvar. Äter superlite (normalt) nu vilket jag inte brukar.

Vädret har idag varit superhett och imorgon ska det nog bli lite molnigt men det gör mig inget. Som de säger här, "Dåligt väder"... Tycker då att det ska bli skönt för i parkerna blir det så otroligt hett. 

Imorgon är det payday! Yes! Rätt ner i spargrisen... Helgen är så gott som spikad också, imorgon (fredag) ska vi på kvällen träffas (frida, sofia) och cykla till Balboa island och försöka socialisera oss lite, På lördag blir det beachen ev. Huntington beach där det kryllar av solbrända surfare. På söndag ska vi till ett ställe och kändisspana efter Ryan Sheckler, skatebordåkare som de har en tvserie om på MTV. Han ska tydligen ha sitt hus inärheten av Petronella. 

Ska sova nu! Så att magen blir bra...



 


Kommentarer
Postat av: miranda

hej !

jag skulle vilja att du fiskar upp en och tar med dig den hem till dammsjön. du kan ta ett kort på dom kanske? hoppas magen blir bra. he det bra.

fredrik och mamma hälsar

2009-09-04 @ 12:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0