Min första jordbävning...4/3

Ja, som överskriften låter så har jag, idag varit med om min första jordbävning här i Californien. Ganska Coolt men läskigt på samma gång.

Idag var det som sagt påsk vilket innebär att påskharen kommer och lämnar en massa "gifts" till barnen och fröknarna Andersson fick rullskridskor och solglasögon blandannat. Haha, men det Tessa var gladast över var sina nya solglasögon. :)

Hon kom springandes till min dörr och knackar på klockan 08:15 och när yrvakna jag tittar ut så står Tessa där; "Malin, Malin kolla mina nya glasögon! Snygga va?" Så gulligt av henne, när en liten söt tjej kommer och väcker en så där spelar det ingen roll om klockan är 6 på morgonen. Och ja när jag väl var uppe så gick vi alla till Zinc för en tidig frukost så att flickorna kunde få äta sitt godis.

Senare på eftermiddagen vid 1 så hade vi ett påskkalas här hemma, hela goa släkten kom och åt middag. Och eftersom hela familjen var sammlad så passade vi på att fira Tessas födelsedag eftersom hon fyller 3. Och ni skulle ha sett hennes tårta asså, måste fixa en bild på den imorgon. Det var som en barbie med en gigantisk kjol och själva kjolen var tårtan, jättesött. Ni får se, får försöka fixa något nu i veckan. Hade inte kameran på mig idag allts.

Påskkalaset var jättemysigt och allt, till och med deras "första" Au pair kom hit och friade det med oss. Jättekul för familjen att se henne igen och så men jag kände mig lite som den där nya flickvännen. Ni vet om man är ihop med någon och man firar någon högtid med deras familj och så bjuder de in ex-flickvännen. Fattar ni vad jag menar? Inget illa menat men jag tror nog att hon hade kännt det samma om hon var i min sist. Asså fatta mig inte fel för hon var verkligen supersöt och cool tjej men jag kände mig lite åtsidosatt men åter igen det var nästan tre år sedan de träffades.

Iaf , när vi alla sitter ner och äter och dricker litre vin så säger jag på skojj till en av gästerna att varför inte ta en öl någon annan stans efter? Och i andra sekunden känns det som jag sitter på en båt där det stormar och genast då vill jag ta tillbaka det jag sa om ölen. Tänkte att det fick vara bra med ett glas vin eftersom du känne så här. Aja, tänkte väl jag men då, då tittade jag på kökslamporna och kunde se att de började att svajja mer och mer så jag typ skriker ut "Heeey!!" Jättehög och då ser jag att vinet i glaset vågar och känner att huset skakar. Jag får faktiskt lite av en panik och tänker att huset ska rasa. Men de andra bara, det är lungt bara en jordbävning!

Bara och bara, senare när vi tittade på ritchersklan så var det 7,2 vid centrum av jordbävningen som startade i Mexico. Och då förstod de alla att det var ju faktiskt ett ganske stort skalv. Asså, jag kan bara föreställa hur det skakar om man befinner sig vid centrum, herregud asså. Gud, inte för att det är en häftig sak men fränt att ha upplevt det. Eller? Haha, det kändes faktiskt ett bra tag efter som att man fortfarande åkte siljansfärga.

Happ, och ikväll så hade jag min förta margaritasoch en Cosmopolitan, kännd från sex in the city. Och vet ni, där jag fick min margarita så hade de äggvita i drinken!! Va?? Vi frågade och japp det stämde. Det var för att de skulle se snyggare ut. Nu måste jag sova faktiskt, har uppkörning imorgon! Viktigt!

Puss o kram, trökigt utan bilder men jag fick ju inte en enda kommenat för förra inlägget. Är ni insnöade eller?

Kommentarer
Postat av: farmor farfar

hej malin. du får verkligen vara med om otäcka och roliga saker här har vi mulet i dag och -5,3 i morse så kommer det små vita flingor tack för att du skriver . du får dåligt med kommentarer skärpning

2010-04-05 @ 09:33:38
Postat av: farmor farfar

P.S. lycka till med körningen kramar

2010-04-05 @ 10:25:39
Postat av: Tilda

Hej!

Nu är vi på mallis, idag har vi haft sol och fint väder!

Hoppas du överlevde jordbävningen!

Puss och Kram!

2010-04-05 @ 20:06:25
Postat av: farmor-farfar

var är dina kompisar dom är nog insnöade som det ser ut men vi tänker på dig varge dag har körprovet gått bra hoppas du är bäst att du är så långt borta kramar fån oss i skäve kramar hoppas du sover gott

2010-04-05 @ 21:34:04
URL: http://malin jelk blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0