Hambögar-bröd...13/4

Fick nyss ett litet panikanfall, todde att jag tappat bort nycklarna till lägenhet asså. Ni anar inte vilken puls jag fick. Iaf jag åkte till min yoga lektion på skolan och allt var som vanligt, nästan lite bättre för radion spelade bara bra musik hela tiden. Gillart! Sen hade jag ju yogan och det var segt, man går lixom igenom allt så noga det är ju bra men det gör att allt tar så lång tid. Gillar när det är lite tempo i det.

Sen när jag kommer hem hittar jag inte min nyckel som jag alltid lägger mellan sätena i bilen. Vad var den? Hade den åkt ut fickan på college på yogan eller vad tusan kan den vara. Och ingen mobil hade jag heller, lämnade den hemma på laddning. Pucko! Så efter att jag letat igenom hela bilen så gick försäkerhetsskull dit jag hade parkerat bilen innan jag åkte och där DÄR låg nyckel mitt på gatan! Vem som hellst hade ju kunnat knycka den! Jag känner iaf mig mycket lättnad nu när jag hittat det!
.
Idag då, joo vet ni Tessa ville så gärna prova Ellas cykel idag men jag var lite tveksam till det men okej då, lets go! Och tametusan så cyklade hon. Haha, så gullig var hon. Och reaktionen jag fick av henne när hon cyklade var "gud va läskigt" Hon började gråta typ så fort jag släppte cykeln. haha, men hon kommer att cykla galant snart.
Annars så hände det inte så mcyket, Linda sov här för att vi skulle upp och träna ihop. Lite löpning och några vändor i trapporna vid big corona (beachen här i corona del mar). Sen avslutningsvis, frukost på Zinc. Gött. Och löpningen gick bra så imorgon blir det en runda för min del (ipoden sitter på laddning) Bara tuta och köra.
.
Happ, om man skulle ta och sova lite kanske. Joo, skulle ju ha simmat imorgon men Ethan men det blir inte av, ska sitta barnvakt åt en granne här i några timmar. Tråkigt att inte få simma men kul att tjärna extra pengar!
God natt Californien och God morgon Europa.
.
Haha, Ella kommenterade idag varför jag åt en hamburgarebiff som var kvar fårn igår (melissa gjorde egna) uatn hamburgebröd.
.
"Malin, varför äter du den där utan ett sånt där hambögar-bröd"
Haha, tyckte att det var lite gulligt när hon sa det så ville dela med mig. haha. Natti, Puss o kram

Kommentarer
Postat av: farmor-farfar

Hej Malin dina inlägg är bätter än att läsa södran man blir så glad nä ser att du har det bra.VI har solsken även i dag ´21 i solen för övrigt sig likt.Ha det bra.Kramae från oss.

2010-04-14 @ 13:42:47
URL: http://malin jelk blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0