AWESOME!!

NI SKA BARA VETA HUR KUL VI HAR!!
.
Vi hann bara vara i poolen i 5 minuter sa kom killarna fram och kopte drinkar :) traningen har assa gett resultat. Tyvarr sa kan jag inte lagga in nagra bilder for vi har inte internett. jaa jag vet vi skulle ju ha det men vi har blivit lurade. Vi betalade for paradise tower men fick casino. och dar ingar inte internett sa vi ska fixa det idag. har skrivit ut min bestallning idag. Jag ar  sa arg for igar nar vi var pa en topp svit sa betattade en kille for oss att vi bodde pa fel stalle. JAG AR RIKTIGT ARG ASSA! VARFOR FAR MAN INTE DET MAN BETALAR FOR!!?? Guess thats vegas....
.
Igar sa dansade vi i poolen hela dan i varmen. vill ni veta hur varmt det ar har??? Ni vet nar man bakar kladdkaka?? Och man ska oppna ugnen for att ta ut den. ni vet forsta duschen av varme som moter ditt ansikte?? Sa varmt ar det. helt galet. Men vi har jattekul. Vi behover inte betala for nagot, eller joo denna dator nere vid Business center och mitt kaffe fran starbucks.
.
Ville bara att ni skulle veta att jag har jattekul. Nu vet jag vad jag ska forsoka gora ofta, VEGAS! Dock inte for ofta. Nu ska jag upp och ata yoghurt och flingor. Jag har inte atit flingor sen jag kom till USA!
.
puss o kram saknar hela min underbara SLAKT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0