Hjärn-opetration...

Idag fick jag tillbaka min dator, och det är som en helt ny dator nu. Den fick sig en ny hjärna, det var iaf så de beskrev det på Appel store. Så hoppas nu att den kommer att funka riktigt bra. Men det hoppas vi på. En ny hjärna är väl inte så dåligt. (De bytte typ allt inne i datorn) haha.. Jag fattar inte alls datatermer och tänker nog inte ens försöka.
.
Just nu sitter jag nere på ett cafe och pluggar men jag ska strax bege mig hemåt för de har en som sjunger här idag. De är jättebra men att försöka koncentrera sig är inte det lättaste så jag tror att jag gör det hemma ist. Hann iaf skirva om alla min anteckningar från den senaste lektionen.
.
Igår köpte jag en ny outfit till ett party jag ska på nästa helg. De som har partyt bor på en privat ö här nere i Newport Beach. Det ska bli riktigt kul, måste bara skaffa ett par snygga skor. Men det kan väl inte vara så svårt.
.
Spelade Tennis idag med Kevin och vi kände oss extremt dåliga idag. För på planen brevid oss hade vi 4 stycken 15 åringar med deras privat tränare. De var riktigt grymma! Så vi spelade bara i 1 timme. Haha, tennis är faktiskt inte så lätt som man tror.
.
Imorgon är det lucia? Kan ni förstå, bara 11 dagar kvar till Jul! Saknar julen hemma i Sverige. Tror att jag ska försöka komma hem till nästa jul!
.
Nää måste åka hem och plugga!
.
Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ser inge glad ut. Upp med mungiporna. Vi har det kanonis. Forutom regnet. Puss

2010-12-12 @ 07:02:58
Postat av: linda

hej gummsan =) va e de för rolig fest ni ska på ? hoppas de blir döö skoj =) puss puss på dig

2010-12-14 @ 13:17:43
Postat av: linda

hejsan va gör du för någe? nu måste du uppdatera bloggen lite :p jag vill ju veta va du håller på med =) jag drar nog föresten till norge snart kanske redan på söndag så jag vill skyopa med hela familjen innan jag drar iväg.!! Saknar dig min bäste vän.! drömde om kajsa häromnatten att jag träffade henne och vi kramades i evigheter =) sen drömde jag att du och anna hade börjat tjuvröka för jim så jag var tvungen o fråga er vad som hade hänt =) hahahaha de va riktigt illa. =) saknar er så mkt å hela californien.. Pussar o kramar eran lilla linda ;) och en sak till nu har jag gått ner lite till så nu får jag på mig min vita klänning är jätteglad, måste skypa skypa skypa nu snart imorn kanske Puss puss igen :D vill ju veta så mkt nu innan jul o allt. puss igen då =) hihihi

2010-12-20 @ 22:37:21
Postat av: Matilda

Hej Malin!

God Jul på dig, Hoppas du får en fin jul!

Den koftan väcker många mysiga minnen från lägenhet 90! Var rädd om dig stumpan!

PUSS och KRAM!

2010-12-22 @ 19:59:41
Postat av: Mormor och morfar

God Jul och Gott nytt år. Är allt bra. Här hemma är det -20 grader annars är allt som vanligt.Hoppas du får en bra jul. Var rädd om dig.

Många kramar från oss.

2010-12-24 @ 11:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0