Lunch date...15/1

Mitt besök på skolan idag var inte mycket att hurra för... Så nu är inte stressen bara stor, utan jättestor. Men allt löser sig ju på något sätt. 

Idag kände jag idag när jag vaknade och gjorde den där allra första stretchen för dagen att det skulle bli en bra dag. Jag gick till min pilates och det gick så där, hade ont i huvudet hela passet och tyckte att det inte alls var så där kul som yogan är. Aja ´, nu har jag iaf provat det.. Så efter frukosten tog jag bilen till Huntington Adult school för att registrera mig. (Det är ca 11 miles dit så ca 2  mil då) Jag var väldigt osäker på vart skolan skulle ligga för när jag sökte på mapquest så kom det upp olika adresser och ingen som stämde överrens med adressen som stod på deras hemsida.  Så jag tog en som stämde överrens någorlunda.

Och jag hittade skolan eller vad jga trodde. Jag gick in där och sa att jag ville registrera mig osv. Så de gav mig papper och ett schema på alla klasser de har just nu. Jag började ju genast att fylla i alla papper och började fråga lite om klasserna. Men jag kunde inte hitta artclassen som jag ville göra så jag frågade ju.. "Men lilla hjärtat den skolan ligger ju på andra sidan stan" (typ)...Suck, där har jag suttit och spenderat 40 min och var alltså på helt fel ställe.. Eller de hängde faktiskt ihop på något sätt, där jag var första gången hade de hand om datakurserna. Jag tänkte ju läsa excel eller photoshop men dessa kurser är dagtid så bajs på det. Fick då hålla tummarna att det skulle gå bättre på andra skolan.

När jag äntligen hittat dit så satt där en jättetrevlig dam (skönt) och tyckte att jag var en duktig tjej som hade klarat av att fylla i min ansökan helt själv :D haha... Iaf, men jag frågade ju om artclassen och det visade sig att bara 8 pers hade anmält sig och det måste vara minst 12! Så det är bara att hålla tummarna att det kommer in några på tisdag, annars blir det ingen kurs. Och då måste jag hitta en annan skola och det är inte helt lätt för vissa räknas inte. (det är något med regeringen fattar inte riktigt). 

Har du inte en typ kontaktperson i ditt område som du får hjälp av? Lcc heter det... Hon är inte mycket till hjälp du... Gud klarar verkligen inte av henne mer.. Varje gång jag pratar med hon i telefonen så börjar jag gråta och det är för att jag blir så irriterad och arg på att hon inte fattar! Och när man inte får hjälp av henne ska man kunna ringa huvudkontoret i Boston och få hjälp men det var ju bara slöseri med tid. Hoppas verkligen det löser sig annars får jag inte stanna två år om jag vill.

Och denna dag som skulle bli så himla bra! Ack så fel man kan ha ibland och fy bubban också.. Har nu ätit upp den sista bullpåsen också.. Malle, du måste be din mormor baka fler till mig! Ska skicka ett tack kort men säg inget till henne. Ni förstår när stina kom hit hade hon med sig bullar som min grannes mormor bakat.

Imorgon ska jag träffa en ny svensk tjej som kommit hit precis. Hon heter Linda och är 23 år, det är det enda jag vet just nu! Ska åka och hämta henne imorgon så ska vi dra och käka lunch! Sen på eftermiddagen ska jag försöka få med sofia i trapporna. Men eftersom detta är osäkert så ska jag springa till en beach som ligger mellan newport beach och Laguna. Pluggar in ipoden, springer och bara njuter av solen...nejnejnej gud det ska ju regna imorgon och de närmaste 7 dagarna! TRÖK!



Av Ella till världens bästa nanny.. "Potatis gubbarna"

Ella hur länge ska en spagettisquars vara inne i ugnen? "en kvart minut"...

Puss


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Du det har gått bra för mig med komenterandet nu måste jag säga. :) Men fanns det ingen annan kurs på den skolan som verkade värd att läsa? Typ engelska? Något måste det väl finnas tycker ja. Kul med en til svensk då, bor hon närmare dig? PUSS

2010-01-16 @ 09:31:03
Postat av: Malin

Nej, det fanns ju inte det.. Alla kurser är dagtid typ.. Så det suger.. Jaa, jag vet stina du är jätteduktig, synd bara att du är den enda. <3

2010-01-16 @ 20:27:18
Postat av: Storasyster

Ledsen att jag varit så dålig på att kommentera, ska se till att rycka upp mig igen! Håller tummarna för att det blir en art class.



Kan inte tjejen som var där innan dig hjälpa dig med att hitta en kurs?



Kram

2010-01-16 @ 21:17:17
Postat av: Malin

Ja, gör det sofia.. mycket roligare att skriva då om man får några kommentarer.



Sofia, menar du? Vi bor ju på helt olika ställen skulle jag gå på hennes skola skulle det ta mig en timme att åka dit.

2010-01-17 @ 03:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0