Segaste fredagen på länge....22/1

Tänker inte berätta något om vädert idag för det är ingen skillnad jämfört med de andra dagarna. Kallt, bött och ruskigt. Nej, ge mig värme nu!!

Idag så var Melissa hemma från jobbet men jag jobbade ändå som vanligt, nästan. För att det var tänkt att jag skulle åka upp till Hollywood och ha en trevlig kväll med Jannina, eftersom hon lämnar mig på Onsdag. Men så blev det inte, ville inte köra upp dit i allt regn/åska osv. Så jag valde att stanna hemma och göra något annat.

Dagen då, som vanligt när Melissa är hemma är det inte helt lätt att ha hand om barnen. Allt gör jag fel och allt ska mamma göra fast när mamma väl gör det så blir det fel ändå. Ni som är efrarna fattar vad jag pratar om. Blev jag också så när jag var liten, att jag vart gnälligare när du, mamma var hemma? Stackars mammor asså... Men idag var faktiskt Ella inte den där söta vanliga stora tjejen som hon berukar vara så det var lite jobbigt men men.. det år ju upp och ner.

Iaf, jag och Melissa tog med flickorna till en cockingclass. Himla mysig klass asså, de bakade bananacream paj, faktiskt hilma gott. (det lilla jag smakade) Detta ägde också rum på den där studion där vi gör yoga osv, de har mycket kul för barnen där. Längtar tills yogan på måndag, ska bli kul. Gud, nu kom jag också på att jag har sovmorgon imon.. Så himla skönt ska det bli, har sett fram emot detta hela veckan. ÄNTLIGEN.

Sen åt vi lunch och lekte en stund coh lite senare på eftermiddagen så gick vi ut på en promenad under ett uppehåll mellan allt regn. Min hjärna höll på att dö av syrebrist också så det var skönt och om inte uppfriskade i den stormen som var idag. Vi gick ner till stranden och jag hade med mig kameran för en gång skull. Men det var nästan lite för kallt där nere så vi gick hem ganska direkt. Tessa började nästan gråta för att hon frös om sina fingrar, gumman lilla.

Och nu sitter jag här helt dåsig i huvudet, har varit hemma och Linda och badat jacuzzi i 2, 5 timme. Jätteskönt men man är helt slut asså. Lyset i deras jacuzzi kunde man ändra så vi satt där i disco belysning, coolt... Innan det så åt vi middag med hennes familj som hon är nanny åt. Fick lax och potatis, jättegott.. Det kändes som Svensk sommar, regnet ute och potatis och lax inne. Så det var trevligt, jag pratar kanske lite för mycket men  men.. Alla sitter och lyssnar och jag har ordet. Hoppas de fortfarande gillar mig : ) haha.

Imorgon så ska jag ju som jag nämde tidigare sova ut men bara för att man säger det och tänker gå in för det så kan jag säkert bara sova till 8. SUCK! Men så ska jag upp och köra trapporna, såg en gubbe idag som gjorde lite olika övningar i trapporna så det ska jag prova. Lite lagomt så där att få lite träningsvärk innan boot campen på måndag. Sen får jag också besök från San Diego : ) Hihi, blir lite nervös för det var så länge sen sist jag träffade honom. Får se hur det går.





Jag lovar det var svårt att fånga vågorna..



Så här har det sett ut hela veckan, himlen asså...trök..



Snyggaste nannyn på hela jorden... haha NOT men de sötaste barnen YES.

Puss


Kommentarer
Postat av: Malle

Cookingclass? Det hade varit något för mig! Sitter här framför datorn och trycket hemmagjord klyfpotatis och känner mig huuuur duktig som helst! Hahaha!

Skapliga vågor det där du! Fram med surfingbrädan :D

Ta hand om dig :) Puss&Kram <3

2010-01-23 @ 19:40:29
Postat av: Lillasyster

Nu har jag läst kan jog lova. Hoppas besöket går bra och det tror jag nog att det gör.

Jo glömde säga det att jag åt Pastasås igår:) Och det var riktigt smaskigt:) Saknardig malin. PUSS<3

2010-01-23 @ 22:08:15
Postat av: Storasyster

Nu har även jag läst... hann innan du skrev en ny. Tycker att det ser lite mysig ut när ni står där på stranden med vinden som yr runt.

Jobbar Linda i en svensk el Amerikansk familj?

Kram

2010-01-24 @ 08:43:49
Postat av: jennie

stranden ser så mysig utt jag vill oxå gå längs stranden och kolla på vågorna och känna doften av saltvatten :)

2010-01-24 @ 22:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0