Söndag och måndag måndag söndag...24/1

Host Host, ska jag aldrig bli frisk. Blir så trött på detta. Jag som gärna ville vara med på boot campen imorgon. kanske på onsdag, vi får hoppas på det. Jacuzzin var jatteskön och härlig men jag tror att jag blev för kall ändå. Det var nog där jag fick det ifrån, mer snor i näsan och hosta. Annars så mar jag väl så där. Känner att jag har en sånn stor press på mig, vad jag vill göra (gör för min egen skull) vill inte göra folk som man tycker om besvikna. Detta tynger mig och åter igen ( tjatbloggen) när man verkligen ser fram emot något och har höga förväntningar så blir det aldrig som man tänkt sig. Vaför är det så? Är det inte meningen att man ska tänka positivt innan saker och ting? Jag blir iaf inte riktigt klok på detta.

Iaf, i Lördags morse så gick jag till Zinc med familjen. Ja jag vet jag skulle ha gjort trapporna men åter igen förkylningen vill inte slappa. Och efter det sa pluggade jag körkortsteori och jag säger då det. Jag sitter och små skrattar för mig själv, så himla simpla frågor asså. haha. Tror att jag inte kommer att hinna detta innan feb men iaf innan mars. Sen så skypade jag med motala, stina, sofia och annie. Jag älskar att prata med mian syskon men att denna gång ocksa få prata med sofia och annie var jättekul. Sofia gav mig också en ideé vad jag skulle göra av min förmiddag så jag tog med mig en en bok och gick till starbucks och läste.

Detta var typ 20 gången jag började att läsa Twighlite. Börjar hela tiden men jag avslutar det aldrig. Men iaf nu har jag kommit in i den och det känns bra, precis som filmen iaf nästan. Något som också är skam är att jag inte sett New Moon.. Jaa ni läste rätt, sinnes. 

Annars i hegen hände det inte så mycket, var med Johan och slappat. Åt fisktackos igår, så himla gott! Och idag på kvällen så har jag suttit barnvakt. Gick jättebra! Flickorna var så söta och somnade som små söta lamm och fort. Lagade mat till dem också, spagetti och köttfärssås.. mums.

Nää huu, va trökigt och deprimernade inlägg.. Nu ska jag dra täcker över huvudet och sova. Sova och hoppas att det är soligt i veckan och att jag blir frisk.. Allt fixar sig väl, på nått sätt.

Next på vill ha listan: Juice Conture, velour dress, mörkblå... ge mig nu!!

Redan en månad sen julafton.

Puss


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Hoppas att du mår bättre när du vaknar! Om halsen är bra så kan du väl vara med på boot campen fast du är lite snorig eller? Kanske är det som behövs för att du ska bli frisk.

Juice Conture, velour dress, mörkblå - kanske kan var något att önska sig i födelsedagspresent...

Kram

2010-01-25 @ 07:44:48
Postat av: Malle

Segt att du inte är frisk än, men en tröst är kanske att jag varken sett eller läst någon av twilightböckerna/filmerna. Så såååå efter är du inte för att du inte sett New Moon än ;P

2010-01-25 @ 22:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0