Ett äventyr... 3/1

Nu så ska jag berätta om vårt äventyr till LA; Det började med att vi åkte iväg försent hemmifrån så vi kom mitt i en massa trafik.:) men det gick ganska bra ändå.Så när vi tillslut kom fram till LA och där vi skulle svänga av så blev det lite tokigt för malin kom inte riktigt ihåg vart man skulle köra, men det löste vi med att hon körde runt och jag satt och försökte att inte spy, blev väldigt åksjuk. Men vi klarade det också vi kom fram och jag mådde bra. Det var ganska fränt att vara där men det var inte så specielt men det var cooolt, för där spelas ju en massa filmer in och det finns mängder av kändisar i den staden, men tyvärr fick inte jag chansen att se någon. När vi hade vart vid Hollywood Skylten var det dags att åka ner för den krokiga vägen för att dra vidare till walk of fame. Vi gick där ett tag och kollade på stjärnorna och tog lite kort det var fränt att ha vart där med nu. Lite läskigt med alla utklädda figurer som var där bara men det gick bra det med.

Annars var inte LA så mycket att ha tycker jag, vi gjorde det man måste göra när man är där. Staden är ganska äcklig annars.  Men som sagt det är fränt att man ha vart där.
Jo just ja vi var ju till Santa monica med, där var det mycker finare, och där vi gick vi ut på pieren. Det var första gången för mig så under den här dagen hann jag med ganska mycket nytt som var jätte kul och att jag gjorde det med malin var nog det bästa.

     

   




Nu så har också Malin visat mig runt här i OC, Laguna beach och newport beach. Vid laguna var det jättefint, väder nästan så man villle bada men det skippade vi för det var iskallt i vattnet, vi gick istället fram och tillbaka på stranden och tittade på alla surfare och njöt av att solen var framme. Och jag gillade det verkligen, vill tillbaka hit snart igen!!!
 Sen efter det var det dags att äta så vi tog en ganska sen lunch på zink, vi åt pizza och abergin lassange, asgott och vi blev proppmätta. Efter det hoppade vi in i bilen igen och åkte till Newport Beach där det var minst lika fint men inte lika varmt för det kom in en massa moln men det gjorde inget. Där fick jag också se delfiner som hoppade i vattnet, helt sjukt fränt, men blir alldeles galad när man får se de i sin riktiga miljö. Men jag sprang runt där med kameran i hörsta beredskap och skrek "titta delfiner" haha. Det var ganska svårt att få kort på dem för de simmade bara runt en massa men det var jätte fint. Där gick vi runt ett tag på stranden sen gick vi ut på pieren och tittade lite sen ´så gick vi in för att köpa donuts men där tog de bara cash och vi hade inga, TUR. Så istället för donuts blev det yorhurtland, andra gången för mig och jag ÄLSKAR DET!

      



Det var det de, nu ska vi sova för imorgon ska jag prova på trapporna. Puss


Kommentarer
Postat av: Frida

Heej!



Stina måste prata lite om projekt och sådär. Maila mig eller säg till när du är på skype!



hoppas ni hr det bra! pusss

2010-01-04 @ 10:06:11
Postat av: broroch

2010-01-04 @ 21:50:13
Postat av: bror mä annelie

hej systrar.

jag läser och förstår att ni lever och har det bra.

det enda miranda pratar om är lady gaga och er som är i america. hon leker america malin, stina och lady gaga. så snälla stina knäpp mycket kort på america hälsar miranda. malin vi vill krama dig NUUUUU. ni får gärna skriva vilken svensk tid vi kan prata på skype. PUSS OCH KRAM isbitarna i solvarbo

2010-01-04 @ 22:05:44
Postat av: Marlene

Va underbart ni ser ut att ha det! Va kul att ni fick se delfiner :)

2010-01-04 @ 23:52:53
Postat av: jennie



jag vill oxå se delfiner :P

2010-01-07 @ 12:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0