Shataranga...4/1

Måndad, tillbaka till den vanliga vardagen, så långt som när jag hade boot campen tidigt på morgonen. Klockan ringde idag 05:30 och dår var det bara att gå upp och ta på sig sina träningskläder och börja röra på sig. Vi mötte upp Melissa ute på gatan och sprang till de berömda trapporna. Som sagt Boot campen har fortfarande uppehåll tom 17 jan. Det kändes bra att väl vara uppe och springa men det var mörkt så det var svårt att se var man sprang någon stans och extra svårt blev det i trapporna. Stina hade jätte mycket problem med trapporna, hon såg inte trappstegen så hon blev jätte yr och mådde superdåligt, så jag fick gå hem med henne. Men vi ska iaf försöka igen på onsdag så får vi se hur det går.

Idag var vi även på Yoga som jag inte varit på på superlänge så det var jätteskönt. Stina tyckte också att det var jättekul och jobbigt. Hon trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt som det var och vi båda kommer nog garanterat att ha träningsvärk imorgon. Haha, i yogan anväder vi oss av ett utryck kallat shataranga. haha, men Stina trodde under hela timmen att instruktören sa " Shot the wrong guy" haha, sötnöt.

Annars har dagen varit jättebra, flickorna har varit supergulliga och snälla. De var först på ballet sen så sov tessa middag medans Ella och vi lekte med några av hennes julklappar. Sen hann vi med en tur till parken också. Och imorgon börjar Ella i skolan igen efter jullovet, kul för henne.

Men det bästa av allt med morgondagen är att vi ska på spa imorgonkväll. Gud va skönt, vi ska få massage en hel timme och bada hottube och blir allmänt sörvade. Gud va vi ska njuta! Om man får ta bilder så kommer det säkert upp någon imorgon.

Men nu är det dags att sova, vi ska upp och springa iväg till doktorn för att ta blodprov igen. Så om en vecka får vi veta hur det står till med mitt kolestorol.

Just de, vet någon om det finns något som heter spagetti squach hemma i någon matvarubutik? Malle, något du borde kunna svara på!!

Skype imorgon 17:00 sv tid! Puss



Kommentarer
Postat av: Storasyster

Hoppas att de pysslar om er rejält på Gregorie's!

"Shot the wrong guy", fniss Stina - du måste ha haft det riktigt skoj på det yogapasset.



Kram

2010-01-05 @ 07:38:21
Postat av: Malle

Hahaha, nejdu någon sån spaghetti har vi då inte på willys:P Bäst du köper med dig ett lager när det blir dax för hemresa ;)

2010-01-05 @ 15:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0