Firar in det nya året i San Francisco...31/12

Nu var det ett bra tag sen men vi har haft så fullt upp helatiden. Men nu ska jag iaf försöka skriva nu när vi har tillgång till internett här på vårt andra hotell i San Francisco.

Som ni kanske förstått så är vi i San Francisco för att fira det nya året. Och vi verkligen ÄLSAR det! Standen är hur mysig som hellst med alla sina backar och butiker, stora butiker. Gud, var in på Nordstrom (typ som NK) och det var på 7 våningar minst. Och ni kan ju bara gissa hur lång tid det tog att gå igenom det. Eller jag har ju inte heller svaret men efter att vi varit på 1:a och 2:dra våningen så hade det redan gått 2 timmar, superstort. Men mycket bra shopping.

Forever 21 då, hjälp 3 våningar och så där innan nyår var det ett enda stort kaos. Alla skulle hitta något billigt att ha på sig. Folk var som galna, fattar inte att de orkar. Stina köpte lite smycken bara sen så gick vi till älskade HM. Shopping, shopping men det är faktiskt en av de sakerna man ska göra medans man är här. Shoppingen är great!
Hotellet som vi bodde på igår var jättefint, låg vid Union Square med gubbar i hatt utanför som höll upp dörren och tröck på hissknappen åt en. Men resturangen då, usch jag dör. Vi tänkte igår kväll att vi skullle ta en lite finare middag uppe på hotellets resturang som låg på högsta våningen (36) med utsikt över hela SFO. Vi beställde iaf in soppa först och den todays catch som var en fisk, vet inte vilken menmen. Det var så äcklig så äcklig blää blää, Stina kunde inte äta alls men jag som är en snålis åt ju upp allt. Stina fattar fortfarande inte hur jag kunde äta upp den. Vi bestämde oss för att döpa om den också; flänsgratinerad avloppsfisk med slemiga mögelsvampar, mums! Men soppan var faktiskt jättegod.

Idag så kom också Sofia med flyget  hit (vi kom igår och imorgon kommer även Jannina den Finska Tjejen) så vi möttes upp på vårt första hotell och därifårn gick vi till det andra hotellet (som vi är på nu). Sen så tog vi bussen ut till Golden gate Bridge för att turista lite. Men bussresan dit var inte lätt, vi blev alla superåksjuka + att det tog lång tid pga av allla stoppen. Men vi kom iaf dit och kikade på den röda fina stora bron. Vi tog några fina fotton och åkte tillbaka. Men på vägen tillbaka då, vi åker på en buss, linie 28 (inte för att det säger er något men) och vi skulle hoppa av vid California St men när jag hoppade av bussen och stod och väntade på att Stina och Sofia skulle hoppa av så åker bussen! Där stod jag själv med en karta i handen och en kamera, för pengarana och bussbiljetterna hade Stina. Haha, vad skulle jag nu göra lixom väntade och väntade. Sen så kom bussar tillbaka men ingen Sofia eller Stina där men rätt som det var så ropade de på mig och de stod där på andra sidan vägen, YES! Jag blev inte ensam iaf.

När vi kom tillbaka till hotellet så bad vi om en extra säng och sedan så dorg vi vidare till Pier 39 och kikade. Det var faktikt mysigt med alla resturanger och små butiker som låg längs hela piren. Där kunde man även köpa choklad som SFO är känd för. Men vi gjoder inte det, det börjar ju snart ett nytt år med bättre vanor. Sen åkte vi hem för vår vänn Sofia mår inge bra, hon har jätteont i magen. Vi vet inte vad det är för fel på henne. Hoppas hon bara blir bättre nu när vi vilar en stund. För sen ska vi försöka få tag i champange och ta oss ner till Powell st, som har mycket shopping (Union Square typ) så att Sofia får se hur stort allt är. Sen ikväll ska vi ner till hamnen och kika på fyverkerier och fira det nya året.

       
  


   

   

Gud ja sen så har vi ju varit i LA också, i Tisdags hela dagen. Men detta får det bli mer om på söndag. Imorgon ska vi åka spårvagn till Crookied street som är känd från många remklamfilmer. Så vi ska även spela in vår egna också;) haha.. Sen får vi se vad planena blir.

Hejsvej. Puss från oss, Happy new Year!


Kommentarer
Postat av: Fam Thorén

Tack så jätte mycket för julkortet!

Det åkte rakt upp på kylskåpet i vårat nya kök.

Huset blev klart en dag innan julafton med ubyggnaden och hela köret. Vi är jätte nöjda!

Nyår firar vi som vanligt i Finland med gammla vänner. För första året på länge är Annie med hit. Vi har haft det mysigt hittills, vi åker hem imorgon..

Hoppas du får det fortsatt bra, Gott Nytt År!

Hälsa lilla syster också =)

2010-01-01 @ 12:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0