I lööööv Ballet... 20/7

Vilken dag, helt köttad i benen asså... Ballet, sen löpnign och sedan en promenix med Linda i raskt men vikter i händerna.. Som jag gjorde lite olika övingar, sprang lite i trapporna och svetten bara sprutade men jag måste då säga att balleten var hårdast idag! Melissa körde också balleten idag med mig och Linda och jag tror nog att hon tyckte att det var jobbigt. haha.. Men det är ju så det ska vara när man tränar!
.
.
Joo, just de.. Idag hade jag och flickorna en playdate med Max och Moa ( ni kanske kommer ihåg de banen som Sofia var nanny åt?) Iaf, det var kul att se dem igen och gud va barn växer snabbt... Och det var även kul att träffa deras nya nanny ( au pair, tycker nanny låter bättre). Han hette Alexander och var från Karlstad. Så det var trevligt, han har dock inte så mycket polare än så jag och Linda måste ta ut honom på lite roliga saker.
.
Annars, joo väderet är så där igen.. Molningt och dant fast det håller sig ändå vid typ 20 grader så att det är ju inte så kallt :) haha.. Vad har ni för väder hemma då?
.
Och jag måste då bara säga att jag verkligen är en bra förebild.. haha.. När vi går till parken så har vi hitta två fruktträd fulla av saftiga, blodröda nektariner som smakar så hilma sött. De är verkligen supergoda och man kan inte gå förbi utan att knycka en var sin. Ella och Tessa verkligen älskar dem.. Så jag och Linda ska också knycka en var sinn idag innan vi går och lägger oss.
.
Yoga, imorgon *2 sen lite löpning kanske.
.
Puss

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Hårdköring hör jag :) HOppas att du kan köra utan att bli sjuk nu. Hade oxå velat prova på ballet.

Mor och far hälsar så mycket. Vi saknar dig. Du borde ju kunn aöppna en sån där sstudio hemma där du kan vara tränare? Gud va sart va? :) PUSSS

2010-07-21 @ 11:45:27
Postat av: Matilda

Ja hade oxå velat prova ballet det låter spännande på något vis! :P Jättekul med bilder så man får se hur du har det.. Jag tycker nektarinerna är goda hemma, då måste de vara ännu bättre hos dig! Puss och Kram!

2010-07-22 @ 20:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0