Pinsamt? Nej inget är pinsamt...11/7

Det är okej, jag lovar... Att ni inte läsar mig blogg asså för ni har ju tydligen superfint väder till och med varmare än oss.. Buuhuu! Men vi har ju istället ingen snö här : )
.
Idag då, ja idag var det nästan rema rama motsattsen till igår... Idag parkarade jag i sängen eller rättare sagt inatt och gick inte upp förrens klockan var 2!!! Det ni, så länge har jag nog aldrig sovit men det kan ju ha att göra med att dessa generösa Amerikanare som bjuder på en och en annan drink. Höhö... Skämt åt sidan eller inte!
.
Joo, träffade den söta gitarr killen igen igår. hihi.. De va kul.. Han ska tydligen ha en spelning i veckan som man kanske ska titta på eller? Jaa jaa..
.
Har det hänt något annat då? Jag och Linda gick en liten promenix och köpte en glass. Jaa som sagt denna dag var hetl vädelös från min sida. Håller just nu på att tvättar lite och har jättejobbiga sprickor i mungiporna usch! Ska bli så skönt att sova snart.. Joo just de har misshandlat min vänstra lilltå, den gör JÄTTEONT!
.
Nää har kan ja ju inte sitta och glo.
.
.
"Tog jag med mig två par skor? Det var ju något nytt....partytrick"
.
Nu ska jag börja tjata på Linda att hon ska bädda min säng för det kommer att ta typ henne 30 minuter att ens börja. Vill ju komma i säng! Ska upp och träna!
.
Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Man får sova till 2 ibland... lät väldigt skönt! Hoppas att lilltån mår bättre snart. Kram

2010-07-12 @ 07:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0