Den ultimata LA turen...

Nu så äntligen får jag sitta och knappa på min dator i lugn och ro. Hoppas verkligen att datorn inte hänger sig för då blir jag mycket ledsen och frustrerad. Det ni! Kom faktiskt precis hem från en annan familj som jag satt barnvakt åt i 2,5 h nu på kvällen. Det gick jätttebra, förutom att jag var lite för trött. Har lixom haft så myckte på gång, ska väl försöka att återberätta så gått det går...
.
Helgen som var, var helt galet kul. Älskade att Linda och jag gjorde något annat för en gång skull, lixom en liten ny start för vårt förhållande ;) haha..
.
Lördagen till ära tillägnade vi våra små tjocka kroppar på beachen (alla är ju typ vandrade skelett här) i Dana Point som ligger ca 20 minuter från mig. Och varför vi just valde den platsen var för att vi skulle ha LCC möte med vår nya LCC. Vår förra LCC gjorde inte ett piss och denna då, hon är crazy. Nästan lite för bra lixom, hon skickar minst 10 mail i veckan.. Men men hon gillar det ju så...
.
.
Efter mötet slängde Linda och jag i några mer mynt till parkeringen och gick ner till stranden för att sola. Det var så himla skönt, säkert mer än 30 grader och plus att det var surftävling, mums.. Men eftersom vi ville bada utan att få en bord i huvudet så vart vi hänvisade till en annan bit av stranden. Buu huu! Så vi parkerade åt en hamburgare och hoppade i plurret. Detta var jätteskönt, lite kyligt i början men det är bra skönt efter ett tag. Dock var det lite för höga vågor för min smak så. Och innan vi åkte hem så stannade vi vid cykleaffären och köpte en pump och lite små saker. Joo just de sen köpte jag också en tjocktröjja och ett linne på surfcity.
.

.
.
Söndag, älskade Söndag... Då tog jag mig i kragen och drog in Linda i bilen för en turist tur upp till LA eftersom hon inte varit där än!!! Det är galet eftersom hon nu varit här i 6 månader, så nu var det dags! Äntligen!
Tidigt ringde klockan och när min primadonna till vänn var klar så stack vi mot LA.
.
.
.
Första stoppet var så klart Hollywood skylten och eftersom jag vet vägen ända upp så fick vi en del bra bilder. Kul kul spec för Linda. Sen rullade vi ner för kullarna och körde vidare till Sunset Blv även kallad Walk of fame. Turister i all ära men när vi parkerar lite snyggt (fickparkering, så jäka bra vart den)innan vi kliver ur bilen så ser vi en massa turister som vanligt som går runt med videokameror och filmar allt typ.. Haha, sen när vi kliver ur bilen med våra stora brillor och allmänt frächa så kommer en Kines farm och börjar filma oss, lixom går efter i typ 10 meter. Haha, gud jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Försökte splea lite cool men det var svårt när det ryckte i mungiporna. Haha, hallå lixom vem trodde hon att vi var egentligen?
.
.
Aja, vi struntar i Kinesen lite så där halv springades och börjar kika på alla dessa stjärnor. Linda hade kameran i högsta hugg..  Där fick man även chansen att posera med en bil som är med i King kong. När vi sedan var nöjda med det drog vi vidare till Robertsons blv som tydligen ska vara väldigt kändistät. Där hade vi bestämt oss för att käka på the Ivy, lite dyrare men det är det värt ibland. Där ska också väldigt många kändisar hålla till men vi såg då inga. Tror att det kan ha berott på att det var farsdag i Amerika så att de var säkert hemma och firade sina pappor :) haha...
.
.
Vi hann också med lite shopping på vårt ÄLSKADE KITSON, älskar verkligen den affären och när man går in där önskade man att man hade lite mer pengar. Så himla mysig affär. Där köpte jag faktiskt ett par glasögon jag alltid velat haft, Ray ban. Detta var faktiskt lite utan ett kap, ni förstår det var det sista paret så jag sa till kasörskan att jag vet inte om jag vill ha dessa som alla kladdat på. Men sen slog det mig så då sa jag lite stöddigt; " Ge mig 15 % rabatt så köper jag dem" Och voila! " Off course"... Det kändes bra! Hon trodde säkert också att jag var en kändis ;) lol!
.
Sen gick vi och åt och eftersom det var ett finare ställe var ju en maträtt ca 8 rader lång så jag och Lidna beställde bara in något. Jag kollade under fisk och pekade på något och jag hade ganska tur för jag fick fisk med vitvin och kapris med ångkokt spenat. Så skulle väl jag kanske ha skrivit det, lite simpelt. Och Linda då, haha.. Hon kollar under sallad och pekar på något, haha vet ni var hon får in!! En bläckfisksallad! haha.. Jag höll på att dö hon med i början men den var tydligen knaperstekt så det "smakade" som bacon. haha, snacka om att jag fick kul
.
.
Mätta och belåtna körde vi vidare mot Melrose Ave för att kika, också väldigt kändis tätt men vi stannade inte. Körde ist till Rodeo dr, välkänd gata i Beverly hills. Men där var det något jippo om nya sportbilar med sjukt mycket folk så vi stannade aldrig till där utan drog till Santa Monica.
.
Gud detta inlägg drar i väg asså...
.
Där parkerde vi och gick till piren och på väg ut dit frågade en kille oss om vi skulle på koncerten som tydligen höll till nere på standen. Men vi sa ju nej eftersom vi inget visste och då gav han oss en biljett och sa här. Jahapp, så vi gick väl ner dit och där var det livat. Jättekul så vi stannade kvar där ett tag och rockade innan vi drog till Venice Beach. ¨
.
.
Och jag säger då det Venice Beach, haha.. Det är helt galet där borta. De mest är höga och i varannat "butik" så fanns det en marijuna Doktor så betalde man 200 dollar så fick man sitt lilla paket om man säger så.. Haha, jag vet detta land är ju helt galet.. Ni måste nästan åka dit för att fatta vad det är för något, det är också som en helt nu värd.. Nästan lite som Las Vegas!
.
.
Sen så drog vi hemmåt och sov för denna dag var verkligen lång och så mycket kul, galet. Och jag känner nu att klockan börjar rinna iväg och jag behöver verkligen sova. Men först lite bilder.
.
Fanns det ett pris som hette längsta blogginlägg i Blogg-galan skulle ja lätt vinna eller?
Puss

Kommentarer
Postat av: Linn Sjöström

Du verkar ha det galet bra Malin:) Läser din blogg då och då, alltid kul att läsa vad som händer! Kram

2010-06-23 @ 11:25:34
Postat av: Matilda

Gud vilken helg du b´verkar haft, vad kul! Saknar dig! Puss och kram!

2010-06-23 @ 21:02:58
Postat av: Lillasyster

Vilka schyssta glajjer du köpt då :) Nu har jag på börjat min penicillinkur. så nu blir det inget säter tri för mig, as trist. det är typ först gången på jag vet inte hur länge. men aja sånt händer. Vilken helg hoppas nästa å blir sån. Saknar dig!

2010-06-23 @ 22:25:55
Postat av: jennie

låter som om det var en toppen helg :)

ps. Ray ban glasögonen är grymt snygga ;p

2010-06-27 @ 23:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0