skräckfilm...16/5

Joo, nu ska jag berätta om min skräck upplevelse jag var med om igår. Jag tyckte att det var superläskigt eftersom jag själv inte är det ett stort fään av skräckrullar. Men iaf, jag jobbade åt advokaten, vet inte varför jag kallar dem så men skulle jag skriva namn hela tiden så skulle ni blanda ihop allt. Till historian måste jag också lägga till att de är Asiater.
.
Iaf, när båda barnen gått och lagt sig satte jag mig i soffan och där blev jag jättebekväm och råkade somna. Men sen så vaknade jag av att den älsta tjejen på 3'.dje våningen (jag satt på bottenvåningen) skrek rakt ut. Jag undrade ju förståss vad som hände men jag trodde att hon drömde något läskigt eftersom hon läst en bokj om något blodit krig, så jag bryddde mig inte om att gå upp och kolla (måste erkänna att jag blev för rädd att gå upp) Men då helt plötsligt så börjar hon att gråta i stället. Okej, tänkte jag då... Men sen efter 5 minuter så  hörde jag jättetunga trappsteg i trappan, dunk dunk dunk. Hjälp! Då började pälsen att stå!
.
Så jag tog mig själv i nackskinnet och gick upp för de mörka trapporna och möter den älsta dottern som står och vinglar i mörkret med allt sitt hår i ansiktet och ruskar i en grind. (säkerhetsgrind så att inte minsta dottern ska ramla i trapporna) Och jag visste inte om hon sov så jag sa till henne att kom här så går vi upp och leker lite. Så hon vände om och gick upp igen. Men gud va läskigt det varl, jag visste inte vad hon höll på med och det enda jag kunde tänka på var filmen the ring!
.
.
Ni kanske tycker att jag är en chiken men då får ni väl göra det!
.
Annars i helgen då, jag har shoppat lite och umgåts med Linda. Och som vanligt efter en helg är jag helt slut. Allt kommer lixom i obalans.
.
Haha, joo i fredags så gav jag Ella och Tessa sex stycken kex var som ett litet mellanmål och då säger Ella; "Jag gillar å ha sex!" Och innan jag hinner att säga något så säger Tessa; "Jag å" haha... Gud så kul jag fick haha.. Men de fattade inte riktigt vad som var felet men kul var det! haha...
.
Sen har jag också dagensfråga!
Vad är snicksnack?
.
Den som gissar rätt får en sådan när jag kommer hem, haha :)
.
Nu blir det sängen för imorgon blir det löpning och yoga! Och ni anar inte vilken träningsvärk jag har haft under helgen. Körde ett styrkepass med en mamma från yogastudion, helt galet var det. Har knappt kunnat gått. Tänkte ha på mig klackskor när vi skulle date men det fick bli sandaler:) haha.. Nä som sagt ska bädda sängen med mina rena lakan som fortfarande ligger i tumlaren.
.
.
Linda och jag Lite små nervösa, men kvällen blev lyckad. God mat och trevligt sällskap!
.
Its never too late! Jag ska visa er alla en vacker dag att jag också kan!
.
Puss o kram

Kommentarer
Postat av: ulle

Jag tycker det låter som något ätbsrt , typ choklad eiier nåt.

kramisar från moster

2010-05-17 @ 21:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0