ITS MY B-DAY

Ja i Sverige firas jag för fullt, gud.. Kan ni tänka er det var flera år sedan jag fick frukost på säng. (ledsen) Och här i USA är det lite mer än en timme kvar till den 23:de. Kul födelsedag då, den började ju bra. Fick en parkeringsböter kul jul lixom. Men man lär sig ju av detta! Så är det att gå på college ibland. Och sen imorgon blir det jobb, tidigare än vanligt.. Sen hela dan för familjen ska roa sig lite och sen skolan med prov. En toppen dag va? Aja, fyller ju år nästa år igen så på mig går det väl ingen nöd.
.
Iaf, ETT STORT JÄKLA GRATTIS TILL MIG DU!
.
.
Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Mormor och morfar

Grattis Malin på födelsedagen. Ha en bra dag. Tänk vad åren går fort. Om du inte varit så långt bort så har vi kunnat komma och fira dig. Hoppas du får en bra dag. Vi tänker på dig varje dag flera gåånger. Sköt om dig och ha det bra.

Många tusen kramar från mormor och morfar.





2011-02-23 @ 10:23:30
Postat av: Thailand

HA DEN ÄRA!

Här kommer ett stor fett grattis från oss i Thailand! Hoppas du har det bra, fast du kommer ju garanterat inte ha det lika bra som oss ;) Haha

Läs din mail oxå. Puss och kram

2011-02-23 @ 10:43:12
Postat av: FARMOR O FARFAR ADAM

hURRA HURRA HURRA HURRA på din födelsedag.Hoppas du får en bra dag med mycket solsken.Vi hade i morse minus 20 dä du. Många grattis kramar från oss.Sköt om dig.

2011-02-23 @ 12:07:07
Postat av: Emelie

Grattis på födelsedagen Kusin!! :D

Hoppas du får en bra dag, trots att du inte får träffa hela din underbara släkt. Men som du sa, det kommer fler födelsedagar.

Många kramar

// kusin Emelie <3

2011-02-23 @ 13:11:03
Postat av: moster ulle

Stort grattis till världens bästa Malin !! Ha nu en super bra födelsedag . Vi ska hurra så det hörs ända till Amerika, det du :D



Massor med kramisar från oss på kristine g 60 ( PIPPI hälsar också)

2011-02-23 @ 16:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0